Czy warto..... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Czy warto.....

We wrzesniu poznałam faceta,od poczatku mnie oklamywał glownie w sprawie swoich dzieci bo powiedział,że ma 1 a później okazało się ze ma dwoje.Co ciekawe kazde z inną kobietą.Oprocz tego oklamał mnie w wielu innych waznych sprawach,teraz juz wydaje mi sie ze wiem wszystko,choc jednak czuje ze jeszcze cos ukrywa.Miał duzo kobiet ktore do dzis potrafią wydzwaniac.
Ja czuje się z nim cudownie,mysle ze on ze mna tez bo mi to wciaz powtarza,ze sie dzieki mnie zmienił na lepsze.A ja nie wiem co myslec,znam jego znajomych i wszyscy zapewniaja ze naprawde mu na mnie zalezy.Jednak mi po tylu kłamstwach cięzko w to uwierzyc.Jednak wiem ze kazdą wolna chwile spędza ze mną.Dał mi klucze od swojego mieszkania,wszystkich łacznie ze mna zapewnia ze tylko ja sie licze teraz zadna inna.Mimo to ja czuje sie nie pewnie i boje sie zaangazowac na maxa o ile juz tak nie jest bo czuje ze tak,nie chce potem cierpiec....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy warto.....

hmm.. ja miałąm podobnie ,wpierw drobne kłamstewka , niezliczona ilość kobiet z ktorymi utrzymywał kontakt ,a potem wciąż nowe i nowe..Tez mnie kochał , był ze mna szcześliwy ponoć..ale widocznie nie na tyle ,że zaczął kobinacje z innymi kobietami i kłamał kłamał ... Rozważ to nim zwiążek sie rozwinie , bo będziesz cierpieć,,

3

Ciężka sprawa, Ty znasz go najlepiej, musisz ocenić czy wierzysz mu w to co mówi, żebyś nie byłą kolejną kobietą ze złamanym sercem, tylko ciężko jest zaufać komuś kto Cię okłamał, zastanów się dobrze smile

4

wiem ze zle robie ciagnąc to,ale jak z nim jestem,kazdy weekend spedzamy u niego w mieszkaniu razem to jest mi tak dobrze ze wogule nie mam ochoty wracac do domu najchetniej zostalabym tam na zawsze,proponowal nawet zebym sie wprowadzila ale jestesmy razem dopiero pol roku a juz tyle klamstw uslyszalam od niego.Rozum podpowiada skoncz to jak najszybciej ale serce chce byc przy nim 24 godziny na dobe ;(

5

Własciwie to kazdy czego innego oczekuje w zwiazku .A czego ty oczekujesz?

6

Przedewszystkim szacunki i szczerosci niestety tej drugiej nie dał mi jak narazie,twierdzac ze klamal bo bał sie ze mnie straci jak sie dowiem o tym wszystkim.Jednak dla mnie to zadne wytlumaczenie. Jesli sie kogos kocha to sie nie kłamie.Oboje jestesmy juz bardzo dorosli i dziwie sie troche jego zachowaniu.Tym bardziej ze nie miał w zyciu lekko.

7

Zaczelo sie od klamstwa i skonczy sie na klamstwie.
Spiewke ze klamie bo nie chce Cie stracic zna juz napewno kazda oszukana kobieta, nic nowego.
Jak to mowia na forum:
,,Widzialy galy co braly", widzisz jaki jest? Nie bierz.
Przykoro mi:(

8 Ostatnio edytowany przez waldekwi (2013-01-22 16:43:04)

niestety klamstwo zawsze bedzie sie ciagnelo za osoba, ktora to robi... jest to bardzo przykre zwlaszcza, gdy ta osoba nei patrzy sie na to, ze moze kogos takim czyms skrzywdzic. przede wszystkim nie zdaje sobei z tego sprawy, a jak sie chce o tym porozmawiac to wtedy sa wlasnie te glupie wymyslane na szybko historyjki od facetow...;/;/ a wy jestesmy glupie ze dajecie im dalej szanse na to, zeby was znowu oklamali!;/

9

Macie racje lepiej to skonczyc zanim mi zrobi dzieciaka jak poprzednim.A skoro potrafił mnie juz na poczatku okłamac to dalej moze byc juz tylko gorzej.Dzieki za rady.

10

Szczerość to podstawa. Bez tego niestety buduje się dom na glinianych fundamentach. A taki dom runie. Chce tworzyć coś z tobą autorko, a kłamie na dzień dobry, wtedy gdy każde zdanie jest bardzo ważne. Życzę powodzenia.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024