zona mnie oszuklaa i zostawial i odeszla z dzieckiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zona mnie oszuklaa i zostawial i odeszla z dzieckiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: zona mnie oszuklaa i zostawial i odeszla z dzieckiem

witam mam sprawe bo nie wiem jak postepowac terz znia .wiec tak  bylem z zona 4 lata zawsze mialem znia przerabane byla straszna pedantka sprzatala dom 4 razy dziennie tez miala przeszlosc nie ciekawa ale ja chcialem sie znia zwiazac wiec zrobilismy sobie dziecko i bylismy szczesliwi.mielismy zawsze klutnie o pozadki i o to ze stawiala warunki mi zawwsze zawsze jak doszlo do klutni wyzucala mnie z domu ja wychodzilem ze wzgledu na dziecko i tak spbie zylismy az pewnego dnia mowi ze odejdzie oddemnie zaczela wychodzic wieczorami juz cos czulem ale dobra.pozniej powiedziala ze jak sie zekne polowy mieszaknia da mi szanse wszsytko naprawic rzeklem sie mieszkania i .po 2 tygodniach powiedzial ze nie bedzie zemna smile jak by tak nie powiedziala to bym tego nie zrobil ja sie pyta,m co ja zrobilem ze niechcesz byc zemna ona powiedziala ze duzo pod blokiem rozmawialem na jej temat smile i dlatego ze sie nie zmienie i moja psychika tak to ja moglem jej powiedziec smile.a i obarcza mnie za to ze ma cialo zniszczone i cycki przez ciaze ale taka jest natura a ja ja kochalem jaka byla .teraz spotyka sie z moim kolega ja mowie do nie co jest grane ona mowi tylko to moj kolega przeciez wiesz o tym przeciez ze on sie do zwiasku sie nie nadaje bo to kurwiaz ale pomocny jest tez go znam on nawet dziecka by nie wychowal i skapy na kase jest smile a ty nie mysl ze znim uprawiam sex bo tak nie jest nawet nie rozebrala bym sie przed nim sam wiesz jak zemna bylo tez miala kompleksy strasznie swojego ciala nie lubiala ..i teraz nie odzywam sie do nie biore malego na niedziele i nie wiem jak dalej postepowac zeby widziala umnie zmiany nie poto zeby wrocila ale ze jednak da sie cos zmienicz w czlowieku ...zalamany bylem prosilem ja zebysmy wrocili do siebie ale ona mowila ze sie nie zminie i zostawilem to ..teraz przyjechala do mnie po malego po jakims czasie i mowie ze o ladnie wygladasz i poglaskala mnie po buzi ..druga akcja gadam o rozwodzie czy jest tego pewna oan mowi ze tak ze rozwodu jest pewna a co bedzie dalej zobaczymy nie wiem jak postepowac teraz .. a moiwel ze niby mam kobiete ze kazdy tak mowie ja mowie ze nie mam a ona to ciesze sie ze kogos masz  ja mowie ze nie ma i nie sluchaj ludzi bo sam wiem dobrze ze nie i nie potrzebuje tego narazie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zona mnie oszuklaa i zostawial i odeszla z dzieckiem

ja myslalam ze ja mam problemy z literami i z ortografia ale ty mnie pobiles na glowe:) ciezko to sie czyta, poza tym tak chaotycznie napisane ze nie wiele mozna zrozumiec.
gdzie teraz ona mieszka?
czego ty chcesz?
jesli chcesz o nia walczyc to rob to nieustannie, moze jakies kwiaty, moze pozadek w mieszkaniu jak jej na tym zalezy.
sam wiesz co lubi najbardziej. po prostu staraj sie.

3

Odp: zona mnie oszuklaa i zostawial i odeszla z dzieckiem

Olaf - masz dziwne podejście do tej sytuacji. W sumie ciężko jest cokolwiek wyczytać nie tylko z powodu ortografii, z tego co napisałeś.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zona mnie oszuklaa i zostawial i odeszla z dzieckiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024