Duzy problem anoreksja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Duzy problem anoreksja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-09-13 21:56:30)

Temat: Duzy problem anoreksja

Mam 25 lat i od roku choruje na anoreksje jeszcze 2 miesiace temu wazylam 40kg przy wzroscie 166 zastopowala mi sie pol roku temu miesiaczka dzis waze 46 kg i caly czas nie mam miesiaczki przytylam szybko i wcale mi nie jest dobrze jem 2 razy dziennie malutko bo boje sie ze przytyje a z drugiej strony chce byc mama co mam zrobic

Poprawiłam nazwę choroby na właściwą. Poza tym proszę, używaj przecinków i kropek, bo bardzo ciężko czyta się tekst ich pozbawiony. Moderatorka Anemonne

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Duzy problem anoreksja

A byłaś u lekarza?

3

Sylwia, anoreksja to choroba przede wszystkim o podłożu emocjonalnym (brak akceptacji, często związany z konfliktem z matką i wiele innych powodów, które są w twojej głowie). Skontaktuj się z lekarzem, ale pamiętaj, że problemy z ciałem, to jedynie skutek czegoś innego. Nad przyczyną musisz pracować w inny sposób. Znam ludzi, którzy mogą ci w tym pomóc. Chcesz jakieś namiary? Jeśli tak, to napisz w tym temacie skąd jesteś.

4

U lekarza niestety nie bylam.Jestem z radomia

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Duzy problem anoreksja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024