powiedziec chłopakowi co mnie gryzie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » powiedziec chłopakowi co mnie gryzie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: powiedziec chłopakowi co mnie gryzie?

a wiec zacznę od początku mam 18 lat chodze do liceum moj chłopak 20 lat skonczył technik własnie znalazł prace ogolnei zadwolony z niej w miarę mój problem się zaczyna tutaj ze do tej pory spedzaliśmy ze sobą praktycznie cały czas, codziennie sie widziliśmy ,myśłał tylko o mnie , byłam dla niego najważniejsza , zawsze na pierwszym miejscu . Teraz czuję się odrzucona spedzamy mniej czasu on jest zmęczony .nie mogę mu zazucuić nic bo stara sie ze mną spotkać ile da rady ale dla mnie to mało . Dla niego zrezygnowałam z kolezanek znjomych był moją jedyna bliska osobą teraz nie mam nikogo. Kiedy on mówi o pracy to płacze ale nie przyznaje sie z jakiego powodu nie chce mu zniszczyc tego. bo wiem ze musi pracowac taka kolej rzeczy, neichec byc samolubna , msuze myslec o nim .Ale ja już nie moge całymi dniami placze kiedy siedze sama ,nic nie jem od dwoch tygododniu zaczynam sie wykonczac przez to .

Teraz chciałabym sie was zapytac mam mu powiedziec o tym ? on cały czas sie mnei pyta dlaczego ejstem smutna dlaczego nic nie jem ale ja go zbywam przeciez on tez sie liczy nie tylko ja co mam zrobić ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: powiedziec chłopakowi co mnie gryzie?

Ile dokładnie czasu ze soba spędzacie?

3

Nie badz egoistka, powinnas sie cieszyc, ze pracuje. Ja swojemu nie pozwolilam wyjechac do pracy i teraz żałuje tego jak niczego w życiu. Ale czasu nie cofnę... hmm myślę, że poprostu nie jesteś przyzwycajona do takiej sytuacji. Powiedz mu co czujesz, moze jakoś temu zaradzicie. To twój chłopak, z kim masz rozmawiac o swoich zmartwieniach jesli nie z nim.
A tak na marginesie... nie ma takiej sytuacji do, której człowiek nie mógłby przywyknąć. Dasz radę. Trzeba być elastycznym.
Pozdrawiam Karola smile

4 Ostatnio edytowany przez czekoladka7 (2012-08-13 08:06:42)

Kolejna dziewczyna dla,której chłopak stał się całym światem. Po jakiego grzyba rezygnowałaś z wszystkiego? Ty się weź w garść,bo stwarzasz jakieś wyimaginowane problemy. Zacznij myśleć o sobie. Zacznij jakiś kurs czy na siłownie się zapisz,basen,kino kto powiedział,że w takie miejsca trzeba razem chodzić. Jak się uwiesisz na tym swoim chłopaku to go zamęczysz. To jest normalne,że pracuje więc nie rozumiem jak się można do takiego stanu doprowadzić. O co Ty tak na prawdę płaczesz? Bo ja tego nie umiem zrozumieć. To jak on by się dziennie nie odezwał albo broń Boże wyjechał gdzieś na weekend to chyba byś w depresje popadła.

Mój jest teraz za granicą. Jak jest w Polsce to widujemy się 3-4 dni w tygodniu. Ogółem nie ma go 6,5 tygodnia ale w tym czasie raz zjechał na tydzień w Pl. Teraz przyjedzie 9 września już na stałe. Ale myślisz,że przeszło mi przez głowę robić mu jakieś fochy? W życiu! Zajmuję się sobą i tym na co nie miałam wcześniej czasu. Jak zaczniesz mu mówić jak Ci źle itp uwierz zostawi Cię. Żaden chłopak nie chce mieć tak dziecinnej dziewczyny.

5

Karola12 napisał/a:

Dla niego zrezygnowałam z kolezanek znjomych był moją jedyna bliska osobą teraz nie mam nikogo.

Tu niestety możesz mieć pretensje tylko do siebie, utrata znajomych nie jest jego "zasługą".

Karola12 napisał/a:

Kiedy on mówi o pracy to płacze ale nie przyznaje sie z jakiego powodu nie chce mu zniszczyc tego.

I tak trzymaj. Nie ma co robić na siłę problemu z czegoś, co jest naturalne.

Karola12 napisał/a:

wiem ze musi pracowac taka kolej rzeczy, neichec byc samolubna , msuze myslec o nim

No właśnie. Myślę, że Twoim głównym problemem jest to, że masz teraz wakacje i nie wiesz co ze sobą zrobić. Zajmij się sobą, przecież jest tyle ciekawych rzeczy które można robić, zamiast uwieszać się na facecie i pasożytować na nim jak huba na drzewie! Jak sobie wyobrażasz dorosłe życie? Przecież kiedyś oboje będziecie pracować, a wcześniej być może studiować i wtedy raczej nie będziecie mieli czasu na to, by się codziennie widywać. Pewne rzeczy trzeba po prostu przyjąć takimi, jakimi są.

Lepiej nie mów mu nic na ten temat, bo niczego to nie zmieni, a on będzie miał dodatkowe zmartwienie. Po prostu zamiast siedzieć sama i rozmyślać nad swoją sytuacją, wyjdź z domu albo zajmij się czymkolwiek, co sprawia Ci przyjemność. No i koniecznie odbuduj (lub nawiąż nowe) znajomości.

6

nie płacz nie płacz.
Mój pracuje od 5 rano do 17, czasami dłużej . I też mi go przecież brakuje. Napisze mu, że tęsknię i tyle.
Nie dramatyzuj, bo on przez to nie będzie mógł się porządnie skupić na pracy, a przecież praca jak i pieniądze są wżyciu potrzebne.
Znajomości zawsze można odbudować, a jesli nie chcesz, to tak jak Anemonne radzi, znajdz sobie jakieś zajęcie smile nawet zacznij nałogowo oglądać filmy ;d!

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » powiedziec chłopakowi co mnie gryzie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024