Pytanie chyba stare jak świat: jak skutecznie się odchudzać, zachowując taki rozmiar piersi, jak sprzed diety?
Jakieś sprawdzone sposoby/ćwiczenia/etc.?
Pytanie chyba stare jak świat: jak skutecznie się odchudzać, zachowując taki rozmiar piersi, jak sprzed diety?
Jakieś sprawdzone sposoby/ćwiczenia/etc.?
Oj chyba ciężko... Ale żeby "nie skapciały" to zimne prysznice, damskie pompki.
Pompki powinny trochę pomóc. Warto pomysleć o dobrym kremie. Ale nie oszukujmy się, chyba nie uda się żeby zjeść ciastko i mieć cistko.
Nie da się, możesz sobie wiesz poprawić chirurgicznie... co moim zdaniem jest bezsensu.
No niestety się nie da, bo tłuszcz ucieka równomiernie z całego ciała. Chyba faktycznie jedynie ćwiczenia i ujędrniające kremy mogą pomóc, ale nie dużo.
Poprostu sie nie odchudzaj to i cycki bedziesz miala ![]()
Niestety biust w pierwszej kolejności "spada" przy odchudzaniu. Jak się odchudzałam po ciąży to najpierw zeszło z cycuszków - tyle, że właśnie tego chciałam, bo te balony mi dały popalić (Niech żyje miseczka B!!). Jedyne co Ci mogę polecić to ćwiczenia na biust, ja wykonuję 2 ćwiczenia i mam biuścik podniesiony do góry, dodatkowo smaruję kremem więc jest bardzo jędrny i przyjemny w dotyku. Tyle, że niestety potrzeba kilku miesięcy regularnych ćwiczeń i diety aby taki efekt osiągnąć (można się zniechęcić ;P).
Jedyne co Ci mogę polecić to ćwiczenia na biust, ja wykonuję 2 ćwiczenia i mam biuścik podniesiony do góry, dodatkowo smaruję kremem więc jest bardzo jędrny i przyjemny w dotyku.
A jakie robisz ćwiczenia?
Wlasnie tez robie te cwiczenia ze biust sie podnosi sa to pompki.
kremy ujędrniające, prysznice, masaże i aktywnośc fizyczna ![]()
Są zioła o działaniu estrogennym, które zaraz powoduje zmniejszenie cm w talii - innymi słowy rośnie ci biust a maleje talia, ale rzeczy brać zioła o tego typu działaniu trzeba wiedzieć jakim się jest typem hormonalnym....
Kurcze, to ja mam pytanie w odwrotna strone. Czy da sie cos zrobic zeby cycki ZMALALY? Istnieje jakas dieta?
Jak się człowiek odchudza to wtedy traci biust, bo nie ma takiej tkanki tłuszczowej - wiec jeśli Twój biust Ci tak bardzo przeszkadza to chyba możesz go pomniejszyć przez odchudzanie, ale hmmm to nie zawsze jest dobre
Naah, moj nigdy nie maleje ![]()
Kurcze, to ja mam pytanie w odwrotna strone. Czy da sie cos zrobic zeby cycki ZMALALY? Istnieje jakas dieta?
heheh oddaj mi je ![]()
![]()
Przy odchudzaniu (czyt. redukcji tkanki tłuszczowej) może być problematyczne utrzymać biust w rozmiarze jak na początku diety. Jedynym rozwiązaniem jest nie dieta orchudzająca, a redukcja wagi poprzez ćwiczenia fizyczne - wówczas ładnie wyrobimy sylwetkę, a tkanka tłuszczowa z biustu nie ulegnie gwałtownemu zanikowi.
Z chęcią przygarnę ![]()
Ja też kilkadziesiąt deko oddam. ![]()
Ja też wezmę każdą ilość cycków! ![]()
Odchudzałam się i owszem, zrzuciłam całe 25kg, ale ja to w ogóle dziwna byłam... Grube toto, 84kg przy wzroście 165cm, a biust oscylował na granicy B/C
Najpierw szedł mój brzuch, potem ja z cyckami ![]()
Dziwnym trafem dieta cycków mi nie ruszyła zbyt mocno... Znaczy, mam takie pewne B, ale też nie spadło z nich nadzwyczajnie dużo, mimo że na klacie pokazały się kości
Albo ktoś na górze usłyszał moje obawy, albo to zależne od organizmu ![]()
Choć to ma sens - małe cycki, mało tłuszczu, wolniej się spala. Na większe pozostają kremy i zimne prysznice, słyszałam że masowanie też przynosi efekty...
Wiesz co to nie jest za dobry pomysł.Ja zanim zgubiłam 30 kg miałam cycki w rozmiarze 85 G .Po tym jak znikły kilogramy znikły również piersi tylko teraz mam problem natury estetycznej bo zamiast cycków zostały mi dwa worki.Jedyne co mogę zrobić to udać się do chirurga plastyka ale raczej mnie na to nie stać.
Dlatego właśnie sama dieta to nie wszystko, ćwiczenia pomagają zachować chociaż jako-taką jędrność biustu. No i dlatego też lepiej jest gubić kilogramy powoli i miarowo - skóra na biuście będzie miała czas przyzwyczaić się do kurczącego się rozmiaru.
U mnie zawsze pierwsze skąd leci... to cycki
no i dlatego u mnie o stabilność rozmiaru jest ciężko...
na starość silikony i rozmiar ciągle idealny ![]()
Połączenie "na starość" i "silikony" wywołuje u mnie jednak dość nieprzyjemne wyobrażnie ![]()