PRZYSTOJNY JA/OBRZYDLIWY JA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » PRZYSTOJNY JA/OBRZYDLIWY JA

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: PRZYSTOJNY JA/OBRZYDLIWY JA

Witam,
Mam olbrzymi problem, a rysuję on się następująco...

Jestem facetem przystojnym, atrakcyjnym, dbającym o siebie, podobam się kobietom. Ta powierzchowność przyciąga kobiety i przyciągnęła też dziewczynę z którą się spotykam. Spotykamy się, nawet kochamy!, ale ona o czymś nie wie. Mam problem z naczyniakiem na nodze, rozległym, powiem nawet że wygląda to odrzucająco.
Znamy się od 2 lat od zawsze na mnie leciała a ja na nią. Stało się tak że zaczęliśmy się regularnie spotykać, wyznawać sobie uczucia, przeżywać razem piękne chwile i teraz stoję nad pewnego rodzaju przepaścią(tak rysuje się to w mojej głowie). Od zawsze było to dla mnie problemem... nie odwzajemniałem uczuć by nie doprowadzić do sytuacji że będę musiał o tym komuś powiedzieć. Tym razem pozwoliłem się jej w sobie zakochać, wiedząc do czego to prowadzi. Chciałem czuć się kimś normalnym, kochać, przeżywać związek i dotarłem do tego momentu. Mój wizerunek w jej oczach to tzw ciacho. Przystojny brunet z niebieskimi oczami, dobrze zbudowany, bo dbam o swoje ciało i teraz to co burzy wszystko: naczyniak na nodze.
W mojej głowie wygląda to tak, że ona gdy się dowie odrzuci mnie, przestane ją pociągać, podniecać. Jeśli nawet to będzie ze mną tylko przez jakiś czas: z litości. Nie zniosę tego. Sama jest atrakcyjna i kręcą się obok niej faceci. Muszę coś zrobić a nie wiem co?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: PRZYSTOJNY JA/OBRZYDLIWY JA

Czyli podstawą "związku" jest to, że jesteście piękni i młodzi? To nie są dobre rokowania na przyszłość ... wiesz, że ludzie chorują i starzeją się? Brzydną, obwisa im co nieco ... i co wtedy?

Po prostu jej powiedz o naczyniaku, wytłumacz wszystko co o nim wiesz. Jeśli zostawi Cię z tego względu to kup sobie szampana i wznieś toast za to, że tak wcześnie zniknie z Twojego życia.

3

Jeżeli dziewczynie naprawdę na Tobie zależy to naczyniak na pewno nie będzie dla niej żadnym problemem.
Nie ukrywaj tego zdobądź sie na odwagę i powiedz jej o tym nurtującym Cie problemie. Mam nadzieję że dla niej nie bedzie to problemem.
Miłośc chyba nie na tym polega...bo przecież nie kocha sie za coś lecz po mimo czegoś smile
Dla mnie nie byłoby najmniejszego problemu. Pozdrawiam i głowa do góry smile

4

Piękne stwierdzenie sierpniowa gdybyśmy wszyscy tak kupowali szampana bylibyśmy bardzo szczęśliwi smile

5

Jeżeli znacie się już od 2 lat, jesteście w związku  - powinniscie już dawno zacząć stopniowo obdarzać się coraz większym zaufaniem. Powiedzenie jej o naczynku jej ku temu dobrym krokiem. Boisz się tego, że kobieta Cię odrzuci - to normalne, jednak jeśli myślisz o niej na poważnie, musisz podjąć to ryzyko smile powodzenia smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » PRZYSTOJNY JA/OBRZYDLIWY JA

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024