Hej dziewczyny:) Szczerze to juz mam tak dosyc byc sam:( od 2 lat juz to trwa i juz nie wiem ktora glowka mna prowadzi,nie jestem jakis garbaty ani kulawy,poprostu czekalem az Mnie dostrzeze jakas pieknosc:) a tu nic:/ jestem bardzo romantyczny,czuly,taki misio do przytulania:P Jak cos z tym nie zrobie to zar w moim serduszku calkiem wygasnie:(
poprostu czekalem az Mnie dostrzeze jakas pieknosc
Myślę, że tu są 2 Twoje problemy: pierwszy, że po prostu czekałeś, a drugi, że na jakąś piękność.
Ogolnie wyglad ma dla mnie znaczenie ale najwazniejsze to co ma w srodku i mysle ze jak spotkalbym kobiete z ktora bym sie w pelni rozumiaal to nie musi byc jakas gwiazda
No to już mamy dwa kryteria - nie dość, że atrakcyjna musi być, to jeszcze musi być odpowiednia w środku. Na dokładkę musi być wolna, zainteresowana Tobą i... musi Cię sama zauważyć i sama z siebie się zainteresować, bo Ty czekasz...
Heh dobre to bylo:D poprostu po takim czasie bycia samemu nie chcesie pozniej znowu zawiesc,i az takich wymagan nie mam,duzo pracuje i to jest glownym powodem ze nie szukalem,na dyskotece to nie pamietam kiedy bylem:)i zalezy mi na normalnej dziewczynie ktora chcialaby juz rodzine zalozyc itp:P
I zainteresowania z Mojej strony kobieta napew.o by jej nie zabraklo,bardzo lubie sie przytulac,okazywac duzo czulosci,cieplych slow:)
No to sam masz rozwiązanie swojego problemu: "nie szukalem".
Musisz sobie ustalać priorytety - jeśli większość czasu poświęcasz pracy, a niewiele życiu osobistemu, to ciężko oczekiwać, że to życie się samo z siebie ułoży.
Gwoli ścisłości - jak ja bym chciała szukać osoby, która byłaby w moim typie zarówno wewnętrznie i zewnętrznie, a jednocześnie chciała mnie, była wolna itd, to... nadal bym nie znalazła.
Tak szczerze to nie mam i nigdy nie mialem latwo w zyciu,i dlatego szanuje prace,i Chce zeby moja przyszla kobieta i dzieci nie mialy tak jak ja pod gorke w zyciu,sam do wszystkiego doszedlem i jestem z siebie dumny:) rodzina to priorytet!!!szkoda tylko ze ja w swojej tylko tak mysle. I czy Ja czy Ty nie chcielibysmy sie z kims meczyc, wiadome ze idealnych ludzi nie ma,ttzeba sie tzw docierac heh rozumiec i znac slowo "kompromis"
Akurat ja kompromisów nie lubię bardzo, kompromis jest wtedy, jak obie strony z czegoś rezygnują, przez co obie nie są zadowolone. Natomiast umiejętne ustalanie priorytetów - tak, to jest ważne.
W naszym kraju zadko Dwoje ludzi dochodzi do ustalalenia priorytetow wspolnych.przewaznie jedno i drugie jest uparte i klotnie pozniej tylko .moze powiesz mi cos o sobie?:)
moze powiesz mi cos o sobie?:)
My do siebie byśmy nie pasowali.
Nie chodziło mi o wspólne priorytety, chociaż to też jest ważne, ale o własne - co dla mnie jest niezbędne, żeby się kimś zainteresować. Jak tam będę miała 5 cech takich niezbędnych to mi będzie łatwiej kogoś znaleźć niż jak będę miała 30.
Na przykład dla mnie jest ważne, żebyśmy mieli jakieś poglądy życiowe w miarę podobne, żeby dana osoba miała odpowiednie cechy osobowości (lojalna, szczera, ciekawa świata, z dystansem do siebie i poczciem humoru etc.), żeby była zaradna, żebyśmy gust mieli chociaż trochę zbliżony, dopasowanie seksualne też jest dla mnie ważne.
Natomiast to, jak ktoś wygląda, jest dla mnie już na dalszym miejscu. Albo to ile zarabia, to jest bez znaczenia dla mnie, byle by ktoś był samodzielny. Albo czy pali czy nie.
Dla kogoś innego np. palenie może być super ważne, ale jak WSZYSTKO lub większość będzie dla niego super ważna, to będzie problem.
Tak naprawde to nie znasz Mnie i Ja Ciebie.i nie ewiesz jakby to bylo. I to zalezy od zaangazowania jednej i drugiej strony z tym dopasowaniem,jezeli by obu stronom naprawde zalezalo to mozna bardzo duzo zmienic w sobie
SamOd2lat, masz 6000 moich postów, na upartego świetnie możesz się dowiedzieć, jaka jestem, ale nie pasujemy do siebie choćby z tego względu, że dla mnie powierzchowność nie jest szczególnie istotna, także moja własna. Nie dbam o jakiś szczególny styl ubierania się, mam nadwagę i dobrze mi z nią. Jestem też parę lat starsza od Ciebie. Poza tym jestem relatywnie inteligentna, mam poczucie humoru i umiem śmiać się z siebie, mam niezły słuch, więc interesuję się muzyką (całą praktycznie, od tybetańskiego śpiewu gardłowego po Opeth), malarstwem i rzeźbą czynnie i biernie, iaido (szermierka mieczem japońskim), dużo czytam. Jestem bałaganiarą i nie lubię sprzątać. Jestem niewierząca i mam analityczny umysł. Jestem ogólnie ekscentryczna.
A poza tym lubię siebie i mówiąc szczerze nie chciałabym "bardzo dużo w sobie zmieniać" dla partnera, bo ciągle znajduję takie osoby, które mnie akceptują bez zmieniania jakichś istotnych rzeczy dla mnie. Nie zmieniłabym się np. we wzorową panią domu dla nikogo, bo to nie ja, to by było wbrew mnie i źle bym się z tym czuła. Moglibyśmy się zrzucić na sprzątaczkę.
To napewno nie pasujemy do siebie:P
Z ciekawości - kogo Ty szukasz?
Ja byłem sam 5 lat nawet chyba jak na młodego człowieka najlepszych lat czyli 25-29,5.Jakoś musiałem sobie dać radę a rekompensowałem sobie rzadkimi ale konkretnie zakrapianymi kilku dniowymi baletami.Dziś za te wszystkie lat teraz jest rekompensata znów jestem skory zbijać scory jak na automach.I dlatego dalej ufam memu super ego:)
T
Hej dziewczyny:) Szczerze to juz mam tak dosyc byc sam:( od 2 lat juz to trwa i juz nie wiem ktora glowka mna prowadzi,nie jestem jakis garbaty ani kulawy,poprostu czekalem az Mnie dostrzeze jakas pieknosc:) a tu nic:/ jestem bardzo romantyczny,czuly,taki misio do przytulania:P Jak cos z tym nie zrobie to zar w moim serduszku calkiem wygasnie:(
Bron Boze, nie chce Cie tu obrazic, ale po tym co w tym poscie napisales i ze w ogole go napisales, wnosze ze moglbys byc prezydentem Pizdonezji.
Kobiety nie potrzebuja misia, bo misiami to sie bawily jak byly male. Dorosly facet piszacy jak mu to zar w serduszku wygasnie, no kaman, toz to robienie z siebie babola nr 1.
Ty masz byc meski, konkretny i dazyc do celu a nie uzalac sie nad soba zes misio romantyk. Chcesz kobiety, to wyjdz do swiata i sie z nia umow. Na litosc chcesz poderwac? Czytajac takie wypociny przestsje sie dziwic ze kobiety nie szanuja mezczyzn.
Kobiety chcą faceta z "jajami" który się nie użala nad sobą. Jest konkretny, który przejmuje inicjatywę. Ma swoje zdanie, nie daje sobie wejść na głowę. Który ma jakiś cel w życiu. Własne zainteresowania itd. Jest czuły ale męski, inteligentny, szczery, lojalny można dużo wyliczać.
Na romantyka nic nie zdziałasz.
Kobiety chcą faceta z "jajami" który się nie użala nad sobą. Jest konkretny, który przejmuje inicjatywę. Ma swoje zdanie, nie daje sobie wejść na głowę. Który ma jakiś cel w życiu. Własne zainteresowania itd. Jest czuły ale męski, inteligentny, szczery, lojalny można dużo wyliczać.
Na romantyka nic nie zdziałasz.
Niektorzy myla romantyzm z pizdowatoscia.
Dobrze, że ktoś to w końcu napisał wprost:D
Niektorzy myla romantyzm z pizdowatoscia.
Nie każdy facet zna tą granice pomiędzy jednym a drugim... stąd tak wiele niepowodzeń.
Bede pisal co mi sie zewnie podoba i takie chlystki jak wy dwaj nie musicie sie wypowiadac!i uczyc mnie tu jaki mam byc! Widac wlasnie gosciu kto tu jaki jest haha,z nuty teksty walisz i to jest Twoje zdanie?!
Bede pisal co mi sie zewnie podoba i takie chlystki jak wy dwaj nie musicie sie wypowiadac!i uczyc mnie tu jaki mam byc! Widac wlasnie gosciu kto tu jaki jest haha,z nuty teksty walisz i to jest Twoje zdanie?!
A ja myślę, że Ty masz zwyczajnie za duże wymagania.
I zapewne ta piękność na którą czekasz musi być naprawdę piękna byś zwrócił na nią uwagę. Zresztą sam się uważasz za przystojniaka więc przecież byle jakiej nie weźmiesz.
A te piękne panie mają sporo adoratorów i o nie trzeba zabiegać i czasem naprawdę dość mocno, a nie czekać, aż ona cię zauważy.
PS. Nie daję ci rad co masz robić tylko odpowiadam na pytanie "dlaczego jestem sam", bo takie zadałeś.
Chłystki w odróżnieniu od ciebie mają dziki sex kiedy tego chcą. Odpowiedz więc na pytanie. Kto tu ma problem?
25 2015-04-13 21:59:04 Ostatnio edytowany przez Baudelaire (2015-04-13 22:01:35)
.
SamOd2lat napisał/a:Bede pisal co mi sie zewnie podoba i takie chlystki jak wy dwaj nie musicie sie wypowiadac!i uczyc mnie tu jaki mam byc! Widac wlasnie gosciu kto tu jaki jest haha,z nuty teksty walisz i to jest Twoje zdanie?!
Chłystki w odróżnieniu od ciebie mają dziki sex kiedy tego chcą. Odpowiedz więc na pytanie. Kto tu ma problem?
Szkoda slow;). Niech sie dalej frajerzy az mu reka od trzepania uschnie . Nie bedziemy mu przeciez pisac, co ma robic. On wie lepiej;) Amant q...rwa, internetowy rozpruwacz:)))))
Jako kobieta (a nie "chłystek" ) potwierdzam
W naszym kraju zadko Dwoje ludzi dochodzi do ustalalenia priorytetow wspolnych.przewaznie jedno i drugie jest uparte i klotnie pozniej tylko .moze powiesz mi cos o sobie?:)
Mlody, jesli tak samo ruchasz jak piszesz to ja sie wcale nie dziwie ze juz 2 lata kobiety szukasz.
Dlaczego uważacie, że "z jajami" znaczy przebojowy i bezczelny?
Autorze, myślę, że jak zaczniesz wychodzić z inicjatywą, umawiać się, zagadywać np po tematach w necie...poszukasz.
Nie każda kobieta szuka macho....
A kto napisał, że bezczelny bo nie zauważyłem.
Martainn ..nikt nie napisał...to tylko moje obserwacje, jak by nie było wieloletnie. Sam zwróć uwagę..często przebojowi faceci mają w sobie sporo bezczelności..co nie zmienia faktu, że sporo dziewczyn za nimi wzdycha...
Chodziło mi o to, że "niemacho" też znajdzie, byle tylko nie czekał, a działał..
31 2015-04-15 10:18:11 Ostatnio edytowany przez nowy12345 (2015-04-15 10:32:29)
A co ma zrobic romantyczny czy jak kto woli pizdowaty, wrazliwy, uczuciowy gosc, bez wielkich jaj ale z wielkim sercem?
Burdel, czy "trzepanie" do konca zycia?
Im wiecej czytam, slucham i obserwuje odnosze wrazenie, ze wartosci to nie ma zadnych, malo tego to sa wady dzisiaj. Facet dostaje latke "meska cipeczka" i dziki seks to sobie moze poogladac na redtube.
Za to meski twardziel ma wszystko, tylko powiedzcie Panie skad tyle tematow na forum pozniej, ze nie kocha, ze zdradza, ze bije, pije, i zale ze czemu ja na "takich" trafiam i wszyscy sa tacy sami itd.
A co ma zrobic romantyczny czy jak kto woli pizdowaty, wrazliwy, uczuciowy gosc, bez wielkich jaj ale z wielkim sercem?
Polecam burdel..:-)
@oldorando dziekuje
Swiat sie konczy
Do autora, albo sie dostosujesz i misia "zostawisz" w domu, albo wypadasz z obiegu. Pozdrawia rok mlodszy kolega od 7 lat sam hah
34 2015-04-15 10:34:05 Ostatnio edytowany przez Martainn (2015-04-15 10:35:48)
Martainn
..nikt nie napisał...to tylko moje obserwacje, jak by nie było wieloletnie. Sam zwróć uwagę..często przebojowi faceci mają w sobie sporo bezczelności..co nie zmienia faktu, że sporo dziewczyn za nimi wzdycha...
Chodziło mi o to, że "niemacho" też znajdzie, byle tylko nie czekał, a działał..
Ale parzcież bycie romantycznym i przebojowym się nie wyklucza. Jest czas kiedy można być misiem do przytulania, a jest czas kiedy trzeba być facetem z jajami. Tylko trzeba wiedzieć kiedy. I tyle. No i przebojowość moim zdaniem nie łączy się bezpośrednio z bezczelnością. Można być przecież stanowczym, ogarniętym, bezkompromisowym kiedy tego trzeba, a jednocześnie kulturalnym i elokwentnym. To się nie wyklucza.
Ja pojęcie twardziela rozumiem jednak inaczej. Twardziel to facet realista, potrafiący obronić swoją kobietę, potrafiący załatwić wszystko i nie łamiący się w trudnych momentach I JEDNOCZEŚNIE czuły dla swojej kobiety i dzieci. Oddany rodzinie. Tak widzę twardziela. Na pewno nie chama i prostaka i damskiego boksera.
nowy12345 napisał/a:A co ma zrobic romantyczny czy jak kto woli pizdowaty, wrazliwy, uczuciowy gosc, bez wielkich jaj ale z wielkim sercem?
A ja bym uważała z tym burdelem, bo jeszcze się zakocha w jakieś panience i będzie problem .
oldorando napisał/a:nowy12345 napisał/a:A co ma zrobic romantyczny czy jak kto woli pizdowaty, wrazliwy, uczuciowy gosc, bez wielkich jaj ale z wielkim sercem?
A ja bym uważała z tym burdelem, bo jeszcze się zakocha w jakieś panience i będzie problem
.
I M?rtainn opisał w końcu prawdziwy opis "twardziela". Chyba trzeba to opublikować na wikipedii czy coś, bo większość ludzi myśli, że jak twardziej to zaraz kibol, który każdemu da w mordę jak się tylko obróci. Taki facet to nie twardziel tylko prostak. Prostaków też nikt nie chce .
Kobieta po prostu szuka bezpieczeństwa. Czy to dziwne?
naiwna92 napisał/a:oldorando napisał/a:Polecam burdel..:-)
A ja bym uważała z tym burdelem, bo jeszcze się zakocha w jakieś panience i będzie problem
.
I M?rtainn opisał w końcu prawdziwy opis "twardziela". Chyba trzeba to opublikować na wikipedii czy coś, bo większość ludzi myśli, że jak twardziej to zaraz kibol, który każdemu da w mordę jak się tylko obróci. Taki facet to nie twardziel tylko prostak. Prostaków też nikt nie chce
.
Kobieta po prostu szuka bezpieczeństwa. Czy to dziwne?
A czym jest bezpieczeństwo dla kobiety?
W sensie czysto fizycznym:
- pewność, że jeśli będę w niebezpieczeństwie to facet mnie obroni, zamiast spierdzielać;
- pewność, że jeśli będę źle się czuła, to będę mogła liczyć na jego wsparcie i opiekę.
W sensie psychicznym:
- pewność, że facet zawsze będzie starał się być przy mnie, kiedy będę go potrzebowała, będzie mnie wysłuchiwał i wspierał duchowo, traktował z należytą delikatnością i wyczuciem, bez pomniejszania moich problemów i wyśmiewania się;
- pewność, że nie ucieknie w podskokach, kiedy jedynie pozna ładniejszą/fajniejszą;
- pewność, że nie będzie zdradzał/chodził na dziwki;
- pewność, że jeśli zajdę w ciążę, to zajmie się mną i dzieckiem, a nie ucieknie do mamusi, zdziwiony, że uprawiając seks może zostać tatusiem.
Problemem jest to, że wielu facetów rozpatruje te sprawy zerojedynkowo. I nie dopuszczają do siebie tego co napisałem. Że można być jednocześnie pewnym siebie, bezkompromisowym, ale i oddanym rodzinie, elokwentnym i kulturalnym. A przecież to chyba na tym polega.
W sensie czysto fizycznym:
- pewność, że jeśli będę w niebezpieczeństwie to facet mnie obroni, zamiast spierdzielać;
- pewność, że jeśli będę źle się czuła, to będę mogła liczyć na jego wsparcie i opiekę.W sensie psychicznym:
- pewność, że facet zawsze będzie starał się być przy mnie, kiedy będę go potrzebowała, będzie mnie wysłuchiwał i wspierał duchowo, traktował z należytą delikatnością i wyczuciem, bez pomniejszania moich problemów i wyśmiewania się;
- pewność, że nie ucieknie w podskokach, kiedy jedynie pozna ładniejszą/fajniejszą;
- pewność, że nie będzie zdradzał/chodził na dziwki;
- pewność, że jeśli zajdę w ciążę, to zajmie się mną i dzieckiem, a nie ucieknie do mamusi, zdziwiony, że uprawiając seks może zostać tatusiem.
Więc się zgadza to co napisałaś.
Nie wiem, czy są tacy faceci, że wieją przed odpowiedzialnością za dziecko, ale najwidoczniej są.
Zdziwiło by mnie, iż facet nie broniłby swojej kobiety przed niebezpieczeństwem.
Co do zdrad, to wiadomo, różnie, przyczyny są różne, ale jeśli daży szacunkiem i miłością to nie powinien tego robić bo to złe. Chodzić na dziwki, dla mnie facet w związku chodzący na dziwki to już jakieś wypaczenie.
Uciekać pod skokach do innej, hmm.... wszystko zależy od relacji między dwojga, lecz jeśli ktoś zakada bycie z kimś na stałe, to nie powinien szukać innej.
To się dziwie, jeśli facet zachowuje się ok.. że one zdradzają też facetów.
41 2015-05-07 23:36:51 Ostatnio edytowany przez piroman1981 (2015-05-07 23:53:37)
Martainn
..nikt nie napisał...to tylko moje obserwacje, jak by nie było wieloletnie. Sam zwróć uwagę..często przebojowi faceci mają w sobie sporo bezczelności..co nie zmienia faktu, że sporo dziewczyn za nimi wzdycha...
Nie zauważyłem żeby przebojowość i bezczelność była magnesem na kobiety czy na ludzi, te cechy (z mojego doświadczenia) przede wszystkim polaryzują relacje z innymi na zasadzie "albo się mnie lubi albo nie" Chyba że mówimy o wzdychaniu z dystansu którego nie widać. Zdecydowana większość kobiet się boi, same z siebie zbliżają się nieliczne za to szybko jesteś w stanie nawiązać kontakt z taką osobą i często zmierza to do.... wiadomo czego. Intensywności.
A jak się to skończy zależy w sporej mierze od Ciebie. Gorzej jak oczekujesz czegoś więcej bo mając taki sposób bycia i cięty jęzor dla wielu jesteś świetnym materiałem przede wszystkim na fajną przygodę bo z mojego punktu widzenia większość woli facetów spokojnych i poukładanych tzn. takim łatwiej się na długo wiązać (z różnymi skutkami). To wynika z obserwacji wielu moich znajomych - takim łatwiej się związać z kobietą bo wiążą się tacy ludzie ze sobą na innych zasadach niż ci bezczelni i przebojowi, którzy szukają trochę innych rzeczy w związku niż "ciepłokluchowaci"
Chociaż swój na swojego tą drogą też trafi
Chyba portale pomyliłeś, chłopaku... Zarejestruj się na Darling czy Sympatia lub jakiś podobny, Randka czy coś w tym stylu... A co ma wyposażenie do tego, że jesteś sam...? Może nie szukaj piękności, tylko miłości i przyjaźni? Może masz za duże wymagania? Powodzenia ci życzę
Czekasz na piękność? Jeżeli na pierwszym miejscu stawiasz piękność to powodzenia
Hmmm....skoro jesteś przystojny,młody i w ogóle taki super,to nie wiem w czym problem. Może masz wredny charakter?
Hmmm....skoro jesteś przystojny,młody i w ogóle taki super,to nie wiem w czym problem. Może masz wredny charakter?
Właśnie
Albo za wiele oczekujesz, a za mało od siebie dajesz.
Trzymajcie mnie bo nie mogę.Wyposzczony piękny itd na babskim portalu i to z takim postem.Dajcie mu link na sympatię ...litości
Czytając taki opis napewno nie zainteresowałabym się Tobą...."Wyposzczony" i "przystojny".Będąc samemu 2 lata to fakt napewno masz braki ale wolałabym,żeby facet to jakoś subtelniej napisał...
Czytając taki opis napewno nie zainteresowałabym się Tobą...."Wyposzczony" i "przystojny".Będąc samemu 2 lata to fakt napewno masz braki ale wolałabym,żeby facet to jakoś subtelniej napisał...
........i ten miś.......
Ooooo takkk!!!! misioooo pluszowiutki,cudowniutki,smaczniutki mniam mniam....cukiereczek słodziuteńki ojejea:D Jakie to męskie nie mam pytań:D
A mnie ten wpis rozbawił
jaka reklama
jeszcze bym dodał: wysportowany przystojny nieznajomy
A tak poważnie to chyba brak Ci odrobiny skromności i dystansu do samego siebie.
Kobiety lubią męskich facetów, a tu sam tytuł jak dla mnie bez obrazy ale brzmi jak nie wiem, ... "tani chwyt reklamowy"?
Jemu się chyba wydawało, że jak napisze na kobiecym forum, że jest młody, przystojny i wysportowany, to ustawi się do niego ogonek chętnych ślicznotek.
A ja jestem sam 10 lat już Ale pewnie z innych przyczyn jak kolega.