Zostawiał mnie po 3 latach udanego związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawiał mnie po 3 latach udanego związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Zostawiał mnie po 3 latach udanego związku

Witam wszystkich,
Mam 24 lata, moja była dziewczyna 21, dodam że byłem jej pierwszym poważnym chłopakiem
Dwa tygodnie temu zostawiła mnie, twierdząc że mnie już nie kocha, że jej uczucie wypaliło się. Układało nam się dobrze, kochaliśmy się i zawsze mogliśmy na siebie liczyć, nigdy nie kłóciliśmy się    jakoś szczególnie. Byłem dla niej dobry, zawsze jej pomagałem we wszystkim, zawsze mogła na mnie liczyć. W dniu rozstania powiedziała że nie chce zrywać kontaktu ze mną, po czym w tym samym dniu pisał że jej dziwnie bez mnie, że tęskni; na drugi dzień też pisała aż w końcu po piątym dniu zaczęła mniej pisać i tylko suche smsy typu miłego dnia i tyle. Bardzo mi na niej zależy ale nie chcę naciskać na nią, cały czas mam nadzieję że może jej się odwidzi i w końcu zrozumie że nie byłem taki zły. Teraz w ogóle ma włączony tryb imprez i zabawy z koleżankami, ja nigdy z nią na imprezy nie chodziłem bo nie lubiłem i tu był mój błąd ale w dniu rozstania powiedziałem jej że przepraszam za wszystkie moje błędy i mogę starać się je naprawić,  ale widocznie Ona tego nie Chce, Wczoraj były jej urodziny wysłałem miłego smsa oraz prezent o którym się nie spodziewała, byłą bardzo mile zaskoczona, dzisiaj zaproponowałem jej spacer ale napisała że bardzo chętnie ale jest umówiona z siostrą. Dla mnie jest tą jedyną i nie potrafię o niej zapomnieć, cały czas myślę o niej... Każdy mówi że mam dać jej czas i zająć się sobą bo skoro nie kocha to bez sensu jest strać się.. nie wiem co mam zrobić  czy walczyć czy odpuścić... Najgorsze w tym wszystkim jest to że widzę że ona nie chce lub boi się ze mną zobaczyć i pasuje jej taki tryb jak teraz że jest wolna i może szaleć do woli i chodzić na imprezy. Czy miał ktoś podobną sytuację? Dodam jeszcze że przed rozstaniem powiedziałem  że chciałem się oświadczyć za rok ona mi na to że ona nie widzi siebie na razie w takim związku i nie jest na to gotowa, ja powiedziałem że to rozumiem. Myślałem że ją dobrze znam a tu okazało się zupełnie inaczej była zawsze kochana do rany przyłóż a teraz jest taka oschła i nie czuła. Jeśli chodzi o innego chłopaka to wiem że na razie takiego nie ma  ale w życiu nie ma 100% pewności.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zostawiał mnie po 3 latach udanego związku

Poszukaj sobie kobiety, a nie gówniary.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawiał mnie po 3 latach udanego związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024