temat sie przewija od dłuższego czasu na forum, standardowo.
Co sądzicie o wybaczeniu zdrady przez faceta. czy takie zachowanie to ewidentny brak szacunku dla samej siebie?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » wybaczenie zdrady
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
temat sie przewija od dłuższego czasu na forum, standardowo.
Co sądzicie o wybaczeniu zdrady przez faceta. czy takie zachowanie to ewidentny brak szacunku dla samej siebie?
,
,
Ok załużmy taka sytułacje. Dajemy drugiej osobie szanse. Wzajemnie staramy sie na odbudowanie relacji, zaufania i wybaczenia. Z czasem sie dowiadujemy ze ponownie zostaliśmy zranieni przez tą samą osobę w ten sam sposób. Co wówczas? Czy nasz szacunek do siebie samej bedzie taki sam jak poprzednio?
Ok załużmy taka sytułacje. Dajemy drugiej osobie szanse. Wzajemnie staramy sie na odbudowanie relacji, zaufania i wybaczenia. Z czasem sie dowiadujemy ze ponownie zostaliśmy zranieni przez tą samą osobę w ten sam sposób. Co wówczas? Czy nasz szacunek do siebie samej bedzie taki sam jak poprzednio?
Z szacunkiem do siebie, nie miałam najmniejszych problemów. Dałam drugą szansę, ponieważ byłam przekonana, że powinnam. Trzeciej szansy, niestety nie było
Powodem jej braku, nie był bynajmniej strach przed utratą szacunku do siebie, ile świadomość, że ten szacunek stracę w oczach drugiej strony. Wiem, że w tym konkretnym przypadku, moja "wspaniałomyślność" zostałaby zinterpretowana, jako słabość...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » wybaczenie zdrady
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024