Kupowałyście czasem coś w Defekcie???Ja osatnio pierwszy raz weszłam i byłam mile zaskoczona, dużo fajnych sportowych i niedrogich rzeczy, i ja np. kupiłąm tam rybaczki Vero Mody!!!Kolejne miejsce gdzie można kupić firmowe rzeczy za grosze!!!:) To będzie mój ulubiony sklep!!!;)
Ja tam kupowałam rzezczy sportowe i uważam,że warto tam chodzic na zakupy, można wygrzebać fajne ubrania i materiał tez jest w miarę OK.I najważniejsze nie jest drogo!!!:)
Ja kupiłam bluzkę ale nie tam u nas pewnie nie ma takiego sklepu. Kupiłam jest nawet fajna ale wydaje mi się ,że długo siuę takich rzeczy nie ponosi.
Z defektu? Z tego co wiem, to są tam oryginalne rzeczy mające tylko jakąś wadę, np. źle uszytą metkę. Niekiedy zdarza mi się odwiedzać tego typu sklepy:)
Raz weszłam i się rozczarowałam. Nic ciekawego nie było, a ceny wcale nie były wiele tańsze. No, ale może trafiłam akurat na taki defekt z defektem ![]()
No t zależy na pewno od sklepu;) Ja też w nijednym miałam okję być i nie wszędzie mi się podobało;)
Ja mam pełno takich ubrań:) ostatnio niedaleko mnie otwarli taki sklep i jestem tam często widziana:) Można tam znaleść naprawdę fajne, tanie ubrania:) jak najbardziej polecam:D A ubrania wyglądają jak nowe, fajny materiał i fajnie się nosi:D