Filmik z naszym byłym premierem w roli głównej co o tym wszystkim sądzicie swoją drogą ?
1 2009-02-22 00:21:23 Ostatnio edytowany przez Puma (2009-02-22 00:27:45)
Podobno nie wiedzieli, że to się nagrywa. W tej sytuacji TVN nie powinien tego nagrania upubliczniać.
No No Kaziu zaszalał to też dobry temat apropo różnicy wieku w związku ![]()
Ma do tego prawo. Gdyby to był zwykły obywatel, to nikt by się nie czepiał różnicy wieku. Ale to osoba publiczna, to już nie może sobie życia na nowo ułożyć, bo media od razu się nim zainteresują.
Nikt mu tego prawa nie odbiera ale zauważ że on sam się wystawia na odstrzał ten filmik to potwierdza ... Czy on chce sobie te życie na nowo tak spokojnie ułożyć no wybacz ale nie widać tego ....
Media są tylko odbiciem społeczeństwa to właśnie odbiorcy generują popyt na tego typu tematy to wszystko samo się nakręca ...
Może niepotrzebnie pojawił się z tą dziewczyną w telewizji. Może niepotrzebnie udziela wywiadów. Ale z drugiej strony gdyby chciał ukryć się dla świata i milczałby to wtedy dopiero byłbyby domysły. Więc i tak źle i tak niedobrze. A media rzeczywiście szukają sensacji bo to się najlepiej sprzedaje.
niech sobie robi co chce. mnie nie interesuje życie prywatne pana M. i zniesmaczona jestem, że biega do mediów chwaląc się kochanką - czy jest jeszcze jakiś brukowiec co by o tym nie napisał ? próbuje zwrócić na siebie uwagę - udaje mu się -ale dla polityka to nie tędy droga. Jak dla mnie jest skończony pod tym względem.
mnie także nie interesują jego prywatne sprawy, ale jeśli chodzi o brukowce, to nie udzieleł ani on ani rodzina wywiadów
jeśli ktoś ogląda programy publicystyczne, to wie o czym mówię,tylko w jednym z takich programów udzielił wywiadu i oznajmił, że podał do sądu gazetę za reportaż o nim.
to jest jego indywidualna sprawa i może się wiązać z kim chce, nawet jeśli ludzie będą o tym głośno gadać na ulicach
a politykiem już nie jest, więc bez sensu afera