czemu w małżeństwie nie jest tak jak dawniej? co robić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czemu w małżeństwie nie jest tak jak dawniej? co robić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: czemu w małżeństwie nie jest tak jak dawniej? co robić?

Witam jestem 26 letnia mama 3 letniej córki i żona od 4 lat i jest fatalnie na poczatku było super ale odkąd wziełam ślub jest fatalnie. Zaczeło się tak po ślubie ja z mezem zamieszkałam z teściami i od tego ise zaczeło nostop to mi się nie podobało że się teście wtrocali jak wychowuje curke jak robie to i to przesto zrobiłam się złośliwa bo czemu skoro oni mogli mi coś powiedzieć to czemu ja nie. Gdy mówiłam o tym meżowi on twierdzie że ja przesadzam przeprowadziliśmy się do mnie do mojego starego domu i tu się caczeło dziac odwrotnie jak mąż mam wypite to tylko potrafi mówić mi jak to źle nie posprzątałam cos źle zrobiłam i nic wiecej wiec nawet niemam ochoty na sex bo uważem ze niby po co jak on przychodzi z pracy to mam takie wrażenie że wszedzie sprawdza kurz i bród jestem prawie zawsze na niego zła to bezssensu nasz związeki niewiem co robic  a pozatym w między czasie były roztania i jedno juz miąło śię skączyc rozwodem ale stwierdziliśmy ze się kochamy ale jak zrobić by było jak dawniej?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czemu w małżeństwie nie jest tak jak dawniej? co robić?

może spróbować spokojnie porozmawiać i wyrzucic z siebie wszystkie żale i zarzuty, może potrzebujecie troche czasu dla siebie, zaaranżuj miły wieczór, wyjdżcie gdzieś tylko we dwoje

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czemu w małżeństwie nie jest tak jak dawniej? co robić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024