Czy on mnie kocha ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on mnie kocha ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy on mnie kocha ?

Jesteśmy po ślubie  17 lat , razem  24 lata . Mamy dwójkę dzieci  .Pracujemy razem to znaczy mamy jakieś obowiązki ,problemy zawsze się kłócimy .Nigdy nie rozwiązujemy ich razem . On wychodzi rano do pracy , ja zaprowadzam dzieci do szkoły ,idę do pracy  ,póżniej odbieram dzieci ze szkoły , robię zakupy ,gotuję obiad ,sprzątam ,odrabiam z dziećmi lekcje .
Lubię żeby wszystko było zrobione dobrze prawie perfekcyjnie jeszcze nie było tak żebym nie ugotowała dzieciom obiadu jest zawsze pomimo tego że pracuje gotuję nawet dwa dania ,bo zależy mi na tym , bo lubię gotować . Staram sie żeby zawsze wszystko było zrobione . Sama remontuję mieszkanie , maluję chyba że naprawdę nie daje rady to kogoś zatrudniam Wakacje załatwiam sama , jeżeli chcę z moim mężem porozmawiać na temat wyjazdu to słyszę , że wiesz że mam taką pracę i....... to wszystko .Nie mogę nigdy niczego zaplanować  bo nie wiem czy on tego chce czy nie jak go pytam to on mi mówi , że z wszystkiego robię aferę , nigdy mi nie odpowie , wkurza się mówi mi ze mam się zamknąć i wychodzi  .
Pracuję, dbam o dom , jestem zadbana kobietą , zawsze mama ochotę na sex . Lubię stwarzać sytuacje np. gdzieś wyjść
potańczyć a potem już tylko może być fajnie . Ale to wszystko robię ja . Gdybym czekała na coś z jego strony to chyba bym się nie doczekała , on nawet nie pamięta o rocznicach ślubu . Dla mnie każdy dzień musi mieć treść,sens . Ale wydaje mi się , że jego to męczy . On ma swoją pasję piłkę nożną  oprócz pracy to wypełnia mu cały pozostały czas .
Czasami mój dobry humor mi przechodzi bo ileż można . W domu nigdy nie oglądamy razem filmów bo go to nie interesuje ,on idzie do pokoju do dzieci i ogląda sport z synem zawsze . Ja chciałabym tylko trochę czasu spędzonego razem ale wydaje mi się , że go to meczy  że ja chciałabym żeby ze mną pobył tak po prostu . Rozmawia ze mną zawsze w biegu albo patrząc na telewizje .
Gdy gdzieś wychodzimy ze znajomymi to on świetnie sie bawi tylko nie ze mną  ja po prostu jestem, ale jak już nie potrafię trzymać uśmiechu to jeszcze się na mnie obraża . Rozumiem  że nie musi tańczyć tylko ze mną  , ale czy musi ze wszystkimi .Dzisiaj jest drugie Święto on wie ze bardzo zależy mi na rodzinnej atmosferze niestety zrobiłam coś nie wiem co pytałam ale usłyszałam , że znowu robię aferę , a ja nic od rana nie powiedziałam  no i nie poszedł z nami do kościoła poszłam tylko z córka bo syn chciał  zostać z tatą .  Uważam ,że nie mam prawa się skarżyć bo inni maja prawdziwe problemy . Ja tylko chciałabym z kimś po prostu porozmawiać . Czy to jest tak wiele ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on mnie kocha ?

Skoro od 17 lat robisz wszystko SAMA to czemu nagle masz pretensje, że on nic nie robi?? Przyzwyczaiłaś go, że wszystko ma zrobione, załatwione i podane na tacy i już o nic nie musi się starać. Po 17 latach marne szanse, że zdołasz to zmienić. Niestety, ale jesteś sama sobie winna, moja droga. Nie dałaś mu się wykazać w odpowiednim czasie i teraz masz efekty. Nie wiem czy możesz coś z tym zrobić... raczej wątpię, a jeżeli da się to proces będzie baaaardzo żmudny i mozolny okropnie. Już go drażnisz samym odezwaniem się więc czarno to widzę... sama nie wiem co Ci doradzić...

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on mnie kocha ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024