Coś o mnie na dzień dobry... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Coś o mnie na dzień dobry...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

1

Temat: Coś o mnie na dzień dobry...

Witam wszystkie forumowiczki, jestem tutaj nowa, więc wypadałoby się przedstawić. Mam na imię Agata, mama 28 lat i mieszkam w Tychach. Pracuję jako księgowa w branży energetycznej. Poza tym studiuję, uczę się angielskiego, próbuję się odchudzać wink
Poza tym jestem niezamężna, od 7 miesięcy zakochana w pewnym blondynie o imieniu Marek, dzieci brak. Za to jestem szczęśliwą ciocią 2 aniołeczków: 1,5 rocznego Michałka i Oliwii, która przyszła na swiat 2 tygodnie temu. Teraz z niecierpliwością czekam na kolejnego maluszka, który ma się urodzić lada dzień. Kocham dzieci, kocham książki i dłuuugie spacery.
To tyle na początek.
Forum już mi się podoba i mam nadzieję tutaj zagościć na dłużej smile
pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Coś o mnie na dzień dobry...

Witaj ja równiez kocham dzieci i książki smile

3

ja dzici to zalezy jakie big_smile
ale książki uwielbiam smile

4

Ja uwielbiam wszystkie dzieci. Ale z niektórymi to naprawdę trzeba umieć postępować. Miałam do czynienia z dziećmi znajdującymi się w pogotowiu opiekuńczym (rodzice mojej bratowej prowadzą takie pogotowie) i dzieci, które tam trafiają są naprawdę różne. I czasami naprawdę ciężko je wychować. Dlatego podziwiam ludzi, którzy decydują się na taką formę działalności.
A książki to mogłabym czytać godzinami wink Najczęściej oczywiście czytam tzw. babskie książki, np. autorstwa Danielle Steel. Ale jak mi coś ciekawego wpadnie do ręki to wszystko czytam. smile

5

Agatka, witaj smile

6

witam kociaczku smile

7

Hej, hej !!

8

witaj smile

9

WitajAgatka smile

10

witam serdecznie wszystkie forumowiczki smile miło być na tym forum. Dopiero je poznaję a coraz bardziej mi się podoba smile

11

to ja tez witam serdeczniutko, czuj się tu dobrze

12

Dziękuję niki. Atmosfera jest fajna na forum, więc dobrze się tu czuję. A forum strasznie mnie wciągnęło smile

13

hej agatko forum wciaga chyba nas wszystkie ;-)

14 Ostatnio edytowany przez Agatka (2009-01-03 20:37:15)

hej kaja, masz rację. Zalogowałam się tutaj 3 dni temu i nie potrafię się oderwać od forum. Dobrze, że jeszcze mam kilka dni urlopu tongue

15

oj agatko to masz dobrze 3 dni urlopu jeszcze a wiem ze nie mozna sie oderwac bo sama siedze kiedy tylko moge chyba sie uzaleznilam hehe buziaki

16

hehe kaja to tak jak ja smile na szczęście do pracy idę dopiero we wtorek, więc jeszcze troszkę pobuszuję na forum. Teraz troszkę od niego odpocznę bo wychodzę ze znajomymi, więc życzę miłego wieczoru smile

17

nawzajem i udanego wypadu

18

ahoj!

19

cześć wczesajka i wszystkie forumowiczki smile właśnie próbuję nadrobić forum, bo tyyyyle postów napisałyście od mojej ostatniej wizyty na forum, czyli od wczorajszego przedpołudnia. Ale dzisiaj mam jeszcze troszkę wolnego, więc biorę się za czytanie i życzę miłego dnia smile

20

heloooooŁ big_smile

21

helooooł impresja smile i wogóle witam wszystkie forumowiczki i forumowiczów, nie jest Wam dzisiaj zimno? Taki mróz u mnie, ze szok. Teraz aktualnie jest -13 stopni a ciekawe, jak będzie w nocy. Generalnie lubię zimę, gdy jest dużo śniegu i lekki mrozik, ale teraz to troszkę za zimno wink ale na szczęście leżę już w łóżeczku i się relaksuję po pierwszym dniu w pracy po urlopie.

22

Gorąco wszystkich witam.
Nazywam się Agnieszka, mam 28 lat, mieszkam w Rudzie Śl. Ogólnie jestem typem raczej domatora więc najchętniej spędzam czas przy dobrej książce, filmie lub grze. Znalazłam się tutaj chyba z takiego samego powodu jak większość z was. Problemy w związku a raczej jego rozpad. Mam nadzieję że wiele się tu od was nauczę smile.
Pozdrawiam cieplutko.

23

Heja
Witam wszystkich.
Jestem aktualnie samotna mama 2 szalonych   dzieci.
Probuje jakos przebrnac przez rozwod.

jeszcze rok temu probowalam jakos wyciagnac sie z depresji.
W tym roku w wakacje powiedzialam sobie DOSC!
I wystapilam o  rozwod.
Moj EX  jest TAK wsciekly  ze aktualnie probuje zrobic wszystko   zeby mnie zniszczyc.
Nie moze zniesc ze w koncu jestem szczesliwa.
Ze teraz gdy on wyniosl sie z domu ja w koncu odzylam i jestem samodzielna i nie potrzebuje JEGO pomocy w NICZYM!

Mam nadzieje ze tu na forum bede mogla sie wygadac, poradzic odreagowac smile

POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Coś o mnie na dzień dobry...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024