Witam wszystkie forumowiczki, jestem tutaj nowa, więc wypadałoby się przedstawić. Mam na imię Agata, mama 28 lat i mieszkam w Tychach. Pracuję jako księgowa w branży energetycznej. Poza tym studiuję, uczę się angielskiego, próbuję się odchudzać ![]()
Poza tym jestem niezamężna, od 7 miesięcy zakochana w pewnym blondynie o imieniu Marek, dzieci brak. Za to jestem szczęśliwą ciocią 2 aniołeczków: 1,5 rocznego Michałka i Oliwii, która przyszła na swiat 2 tygodnie temu. Teraz z niecierpliwością czekam na kolejnego maluszka, który ma się urodzić lada dzień. Kocham dzieci, kocham książki i dłuuugie spacery.
To tyle na początek.
Forum już mi się podoba i mam nadzieję tutaj zagościć na dłużej ![]()
pozdrawiam
Witaj ja równiez kocham dzieci i książki ![]()
ja dzici to zalezy jakie
ale książki uwielbiam ![]()
Ja uwielbiam wszystkie dzieci. Ale z niektórymi to naprawdę trzeba umieć postępować. Miałam do czynienia z dziećmi znajdującymi się w pogotowiu opiekuńczym (rodzice mojej bratowej prowadzą takie pogotowie) i dzieci, które tam trafiają są naprawdę różne. I czasami naprawdę ciężko je wychować. Dlatego podziwiam ludzi, którzy decydują się na taką formę działalności.
A książki to mogłabym czytać godzinami
Najczęściej oczywiście czytam tzw. babskie książki, np. autorstwa Danielle Steel. Ale jak mi coś ciekawego wpadnie do ręki to wszystko czytam. ![]()
Agatka, witaj ![]()
witam kociaczku ![]()
Hej, hej !!
witaj ![]()
WitajAgatka ![]()
witam serdecznie wszystkie forumowiczki
miło być na tym forum. Dopiero je poznaję a coraz bardziej mi się podoba ![]()
to ja tez witam serdeczniutko, czuj się tu dobrze
Dziękuję niki. Atmosfera jest fajna na forum, więc dobrze się tu czuję. A forum strasznie mnie wciągnęło ![]()
hej agatko forum wciaga chyba nas wszystkie ;-)
14 2009-01-03 20:36:40 Ostatnio edytowany przez Agatka (2009-01-03 20:37:15)
hej kaja, masz rację. Zalogowałam się tutaj 3 dni temu i nie potrafię się oderwać od forum. Dobrze, że jeszcze mam kilka dni urlopu ![]()
oj agatko to masz dobrze 3 dni urlopu jeszcze a wiem ze nie mozna sie oderwac bo sama siedze kiedy tylko moge chyba sie uzaleznilam hehe buziaki
hehe kaja to tak jak ja
na szczęście do pracy idę dopiero we wtorek, więc jeszcze troszkę pobuszuję na forum. Teraz troszkę od niego odpocznę bo wychodzę ze znajomymi, więc życzę miłego wieczoru ![]()
nawzajem i udanego wypadu
ahoj!
cześć wczesajka i wszystkie forumowiczki
właśnie próbuję nadrobić forum, bo tyyyyle postów napisałyście od mojej ostatniej wizyty na forum, czyli od wczorajszego przedpołudnia. Ale dzisiaj mam jeszcze troszkę wolnego, więc biorę się za czytanie i życzę miłego dnia ![]()
heloooooŁ ![]()
helooooł impresja
i wogóle witam wszystkie forumowiczki i forumowiczów, nie jest Wam dzisiaj zimno? Taki mróz u mnie, ze szok. Teraz aktualnie jest -13 stopni a ciekawe, jak będzie w nocy. Generalnie lubię zimę, gdy jest dużo śniegu i lekki mrozik, ale teraz to troszkę za zimno
ale na szczęście leżę już w łóżeczku i się relaksuję po pierwszym dniu w pracy po urlopie.
Gorąco wszystkich witam.
Nazywam się Agnieszka, mam 28 lat, mieszkam w Rudzie Śl. Ogólnie jestem typem raczej domatora więc najchętniej spędzam czas przy dobrej książce, filmie lub grze. Znalazłam się tutaj chyba z takiego samego powodu jak większość z was. Problemy w związku a raczej jego rozpad. Mam nadzieję że wiele się tu od was nauczę
.
Pozdrawiam cieplutko.
Heja
Witam wszystkich.
Jestem aktualnie samotna mama 2 szalonych dzieci.
Probuje jakos przebrnac przez rozwod.
jeszcze rok temu probowalam jakos wyciagnac sie z depresji.
W tym roku w wakacje powiedzialam sobie DOSC!
I wystapilam o rozwod.
Moj EX jest TAK wsciekly ze aktualnie probuje zrobic wszystko zeby mnie zniszczyc.
Nie moze zniesc ze w koncu jestem szczesliwa.
Ze teraz gdy on wyniosl sie z domu ja w koncu odzylam i jestem samodzielna i nie potrzebuje JEGO pomocy w NICZYM!
Mam nadzieje ze tu na forum bede mogla sie wygadac, poradzic odreagowac ![]()
POZDRAWIAM WSZYSTKICH