PROBLEM Z POZYCJĄ NA PIESKA....Czy ze mną jest coś nie tak??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » PROBLEM Z POZYCJĄ NA PIESKA....Czy ze mną jest coś nie tak???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: PROBLEM Z POZYCJĄ NA PIESKA....Czy ze mną jest coś nie tak???

Nie jestem zbytnio doświadczona sexualnie. Mój obecny mężczyza to mój pierwszy na poważnie i mam nadzieję, że jedyny. Z nim straciłam dziewictwo, on też nie miał wcześniej wielu panien,bo jest bardzo stały w uczuciach...więc również nie jest tak bardzo doświadczony pod tym względem...

Już kilka razy chcieliśmy zrobić to od tyłu(nie analnie), ale on za bardzo nie wiedział jak się za mnie zabrać,a ja nie wiedziałam jak się ustawić. Problem polega na tym,że ja jestem PUPIASTA.Zawsze taka byłam, nawet jak byłam zgrabna i tak miałam dużą pupę i uda(dużo chodziłam na spacery, trenowałam kickboxing i biegałam)...Odkąd piszę pracę magisterską,zaczęłam pracę zawodową porzuciłam sporty,zaczęłam się źle odżywiać, przytyłam i to nawet trochę, bo aż o jeden numer...i pewnie dlatego podczas sexu jak chcemy to zrobić on nie może znaleźć mojej szparki...TO BARDZO ŻENUJĄCE!!!!!!! Obecnie staram się schudnąć...ale wiem,że i tak moja pupa nie zrobi się mała...

Czy dlatego,że jestem taka nie jestem w stanie zrobić z nim to na pieska....a może robię coś nie tak???Może jest dla mnie jakaś szansa?

PROSZĘ O RADĘ.
JESTEM SFRUSTROWANA...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: PROBLEM Z POZYCJĄ NA PIESKA....Czy ze mną jest coś nie tak???

Chyba jednak jest ze mną coś nie tak....i chyba się ośmieszyłam....ha ha haa...

3

Nie ośmieszyłaś się! Dobrze, że napisałaś, coś Ci poradzimy. To nie w pupie problem smile Też szczupła z tyłu nie jestem, a jakoś nam wychodzi smile Mało to, lubimy taką pozycję. Moja rada jest taka: nie stresujcie się, tylko rozluźnijcie i może sama naprowadzisz swojego faceta, gdzie ma trafić? smile

4

Popieram koleżankę wyżej możesz po prostu poprowadzić swojego mężczyznę i zdecydowanie się nie ośmieszyłaś. Uwierz mi że ja należę do szczupłych osób a i tak mój mąż ma czasami problem z trafieniem to też mu pomagam taka anatomia.

5

Na pewno nie jest to żadne osmieszenie, bo tutaj kazdy problem jest wazny i w kazdy problem trzeba rozwiazac. Moze Ty psorbuj wlasnie poprowadzic partnera ręka? bardziej czujesz czy jest juz dalej czy blizej tej dziurki. Ja tez tak robie, bo niekiedy mamy z tym problem. Trzeba dojśc do wprawy smile

6 Ostatnio edytowany przez Solstafir (2011-08-16 13:06:19)

porządnie się wypnij lub/i weź do ręki i sama sobie włóż.

To forum nie dla mnie, i w tym temacie nie jestem ekspertem, ale raz mi się zdarzyło z taką z dużą pupą, aż pomyślałem sobie jak to zobaczyłem "jak ja tam trafię", ale ona sama właśnie wzięła do ręki i go włożyła i nie było problemu.

Inna z kolei też z całkiem dużą pupą tak mi się wypięła że było łatwiej i głębiej niż z nie jedną szczupłą.

7

Gdy juz sie ustawicie do tej pozycji i partner nie moze trafic, to wypnij sie mocniej wez do reki jego przyrodzenie i sama traf do dziurki smile nic trudnego dla chcacego smile

Albo oprzyj sie na łokciach i mocno wypnij tylek do gory , nie ma opcji zeby nie trafic, niech on wyczuje reka gdzie jest dziurka, a druga niech wlozy smile

Powodzenia!

8

Zgadzam się z powyższymi opiniami. Koniecznie wypnij pupkę i pokieruj ręką by trafił  big_smile

9

Hej, też na początku miałam problem, ale udało się
A co do pupy to nie ma to znaczenia.
A od "technicznej" strony wygląda to tak:
Ty kolana razem, on w lekkim rozkroku i tak jak już wyżej dziewczyny Ci pisały, pochyl się lub oprzyj na rękach, dzięki temu będziesz bardziej wypięta. Możesz też partnera pokierować.
I znów się powtórzę po innych użytkowniczkach, mniej stresu więcej luzu, bo wydaje mi się, że tak się poschizowałaś z powodu swojej pupy, że partner ma ciężko wejść. A jak kobieta nie jest rozluźniona to w każdej pozycji jest ciężko się dostać.
koniec myślenia o pupie, kobieta przecież musi mieć na czym siedzieć.
Więc więcej luzu i niech żyją duże pupy!! ;D

10

Lexy napisał/a:

Więc więcej luzu i niech żyją duże pupy!! ;D

Amen! big_smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » PROBLEM Z POZYCJĄ NA PIESKA....Czy ze mną jest coś nie tak???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024