Okłamał mnie a ja go nadal kocham!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Okłamał mnie a ja go nadal kocham!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Okłamał mnie a ja go nadal kocham!!!

Witam
Jestem ze swoim juz 2 lata poł roku temu zareczyliśmy sie. Ja mam dwoje dzieci z poprzedniego zwiazku ale on traktuje je jak swoje Było cudownie do czasu, nie dawno dowiedziałam sie że okłamuje mnie mówi ze jest zmeczony i jedzie do domu pozniej okazuje sie ze nie ma go w domu tylko jeżdzi gdzies sad Najgorsze jest to że on nie przyznaje sie do tego a mam świadków że go widzieli, że mnie kłamie to moze i drobne kłamstwo ale tak na prawde ja nie wiem co on robi jak go nie ma w domu, nic nie wiem. Nie ufam mu już tak jak kiedys Kocham go i jak już zdecydowałam ze zakończe to wszystko to on akurat w ten dzien zadzwonił pisał za mnie kocha itp. I jak sie spotkaliśmy to nie rozmawiałam z nim na temat kryzysu w naszym zwiazku tylko o tak o wszystkim ale nie skończyłam tego nie wiem czy wogóle potrafie to skończyc. Wszystko mi go przypomina rycze jak bóbr jak mnie okłamie a jak wróci z pracy i pisze ze jednak nie przyjedzie to już nie wiem czy na serio jest zmeczony czy mnie kłamie i znowu płacze A i raczej nie chodzi tu o inna dziewczyne bardziej chyba o kolegów.Chociał tak szczerze to juz sama nie iwem o co chodzi. Prosze tylko o pomoc czy go zostawic czy wybaczyc mu i zobaczyc co bedzie , myślałam o postawienu mu ultuimatum ze jest ze mna i przestaje mnie okłamywac a jak chce gdzies wyskoczyc z kumplami to niech mowi mi prawde albo to koniec Co o tym myslicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Okłamał mnie a ja go nadal kocham!!!

Szczerość i zaufanie to podstawowe fundamenty udanego związku. Przyłapujesz go na kłamstwach i z tego co zrozumiałam, on się do nich nie przyznaje?

3

do niczego sie nie przyznaje

4

a dzisiaj przyjechał chciałam postawic go przed faktem albo ja albo koniec ale nie umiem i była awantura ale teraz wolałabym chyba skonczyc to wszystko tylko ze go kocham i wiem że bedzie bardzo bolało Nie wiem co robic

5

Nie da się żyć z osobą która nie potrafi przyznać się do kłamstw. Jak masz dowody na to, że Cię zdradził - to zawsze będziesz myślała, że może jest w innym miejscu niż Ci powiedział/napisał.
Znam to dobrze na swoim przykładzie.

Zaufanie to jeden z podstawowych fundamentów związku. Facet się nigdy nie przyzna, bo ma swoją dumę, uważa, że posiada najlepsze cechy, jest silny i prawy. Przyznanie się byłoby dla niego porażką. Niektórzy faceci mają taką właściwość, że odwracają kota ogonem, przearanżują wszystko w taki sposób, abyś poczuła się winna, a w konsekwencji wrócisz do niego, bo przecież to nie jego wina, że jesteś dla niego niezbyt dobra i trzeba coś zrobić, aby być dobrą, żeby znowu nie dać mu powodu do kłamstwa.
Nadal go kochasz, no cóż, jego kłamstwo nie oznacza, że nagle przestaniesz go kochać, tak jak rozstanie się nie oznacza końca uczuć. Trzeba być jednak konsekwentnym w swoich decyzjach, bo facet zacznie manipulować, a wtedy kobieta staje się marionetką tańczącą tak jak on pociągnie za sznurki.

7

Tak właśnie jest on nie przyznaje sie nie porusza tego tematu i obraca to na moja nie korzyść np że tego dna sie czepiałam o cos a pytałam sie czy na pewno jest tam gdzie mówił i ze ja wiem ze go tam nie ma Jestem w kropce . Wiecie co jest najgorsze ze moje dzieci go kochaja z nim sa takie szcześliwe ;(;(;( Czy moge być z nimtylko dla dzieci ?? Czy to ma sens ?? wiem ze to dziwne ale może jak zamieszkamy razem to on przestanie mnie kłamac Co o tym myślicie??

8

Jak klamie to nie przestanie. Nie ma znaczenia czy mieszkacie razem czy nie. Cos jest nie tak w Waszym zwiazku. Sprobuj pogadac z nim na spokojnie, bez wyrzutow. Powiedz, ze chcesz mu cos powiedziec i niech wyslucha spokojnie, ze zauwazylas to i to a na koniec niech powie rowniez spokojnie dlaczego kreci.
Moze sie czegos dowiesz, moze on sie czegos obwia, przed czyms broni, ale zle wrozy takie wieczne oczukiwanie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Okłamał mnie a ja go nadal kocham!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024