Znacie jakieś Pozycje seksualne zapewniające płytką penetrację pochwy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Znacie jakieś Pozycje seksualne zapewniające płytką penetrację pochwy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Znacie jakieś Pozycje seksualne zapewniające płytką penetrację pochwy?

Mam pewnie problem otóż poznałam wspaniałego mężczyznę ale seks to klapa.Mój problem polega na tym że M. Ma za dużego penisa i strasznie mnie boli kiedy się kochamy.
On lubi ostry seks i tu jest problem on "pcha" bez opamiętania kiedy proszę by robił to delikatniej on nic sobie z tego nie robi albo robi delikatniej kilka sekund a potem dalej po swojemu.Z bólu aż się popłakałam potem mnie przeprosił ale ja strasznie się boję drugiego razu próbowaliśmy pozycji misjonarskiej ale strasznie mnie obcierał o górną część pochwy potem taka z nogami do góry ale też bolało,na jeźdźca nie miałam przyjemności (nigdy w tej pozycji nie mam) i do tyłu bolało najmniej.

Jaka pozycja ograniczyłaby mu zdolność "pchania" bez opamiętania??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Znacie jakieś Pozycje seksualne zapewniające płytką penetrację pochwy?

Może spróbujcie "na łyżeczkę"? Oboje leżycie na boku, partner przytulony za Tobą i "wchodzi" od tyłu. Penetracja powinna być dość płytka ( głębokość kontrolujesz ułóżeniem bioder ) a i rozpędzić nie będzie miał się jak wink

3

oszukana20 napisał/a:

Jaka pozycja ograniczyłaby mu zdolność "pchania" bez opamiętania??

Może odpowiednia pozycja mózgu w czaszce? A raczej - w ogóle jego obecność?

Jeśli pcha bez opamiętania i nie zwraca uwagi na to, że go prosisz by przestał i płaczesz, to kretyn nadaje się tylko do wykopania za drzwi. Co to ma być, seks czy gwałt? To ON powinien pomyśleć o tym, w jakich pozycjach by Cię nie bolało, ON powinien się zainteresować Twoimi uwagami i prośbami. W każdej pozycji można po prostu nie pchać na chama.

4

hm pozycji jest bardzo dużo, na pewno znajdziecie odpowiednią, ale musisz popracować nad delikatnością partnera, od niego tu bardzo dużo zależy
może te pokazane tutaj? http://www.youtube.com/watch?v=aMcWSgNaJYI&feature=youtu.be

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Znacie jakieś Pozycje seksualne zapewniające płytką penetrację pochwy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024