Duży temperament - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Duży temperament

Czy to normalne,że mąż po 15 latach małżeństwa ma ochotę na seks parę razy dziennie? Ja też lubię seks ,ale po takim czasie ,to myślałam,że znudzilam mu się.On mówi,że nie  i że jestem coraz lepszą kochanką,ale nie wiem,czy to prawda,czy może stara się coś sobie  w ten sposób udowodnić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Duży temperament

Ja uważam to za wspaniałe, że po tylu latach bycia razem mąż nadal uważa Cię za atrakcyjną i tak często chce się z Tobą kochać. To dowód, że na prawdę go kręcisz wink. Zazdroszczę. Mam nadzieję, że tak też będzie w moim przypadku big_smile.

Podobno seks z wiekiem coraz lepiej smakuje. Widocznie w przypadku twojego męża to się sprawdza. Ja bym się nie martwiła na twoim miejscu, tylko cieszyła się z upojnych chwil z nim spędzonych wink.

Pozdrawiam.

3

Ja tez bym sie nie martwiła, ciesz sie tym;) kobiety chyba czasem poprostu za dużo myślai sie zastanawiaja nad wszystkim

4

Macie rację ,chyba szukam dziury w całym,zamiast się cieszyć z tego co mam.Pozdrawiam!

5

KADMA chyba każda kobieta chciałaby żeby po takim czasie mąż miał do niej taki stosunek big_smile szczęściara z Ciebie. Mam nadzieje że za 15 lat też będę mogła sie wypowiedzieć tak jak Ty big_smile

6 Ostatnio edytowany przez laminat (2011-07-08 15:17:09)

Ja tu powiem  odwrotnie to nie mężczyźnie spada libito tylko kobietom smile To kobietom zawsze albo boli głowa albo nie mają czasu albo się nie eche a poźniej się dziwią że mężczyzna ją już taki nie kokietuje. Skoro to do niczego nie prowadzi to libido spada obojga.

Więc się pytasz czy to normalne owszem. A reszta zależy od Ciebie.

7

Po prostu ma taki temperament i bardzo go kręcisz. Po tylu wspólnych latach, to naprawdę godne podziwu i nie masz się czym przejmować kochana smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024