Czy to normalne,że mąż po 15 latach małżeństwa ma ochotę na seks parę razy dziennie? Ja też lubię seks ,ale po takim czasie ,to myślałam,że znudzilam mu się.On mówi,że nie i że jestem coraz lepszą kochanką,ale nie wiem,czy to prawda,czy może stara się coś sobie w ten sposób udowodnić?
Ja uważam to za wspaniałe, że po tylu latach bycia razem mąż nadal uważa Cię za atrakcyjną i tak często chce się z Tobą kochać. To dowód, że na prawdę go kręcisz
. Zazdroszczę. Mam nadzieję, że tak też będzie w moim przypadku
.
Podobno seks z wiekiem coraz lepiej smakuje. Widocznie w przypadku twojego męża to się sprawdza. Ja bym się nie martwiła na twoim miejscu, tylko cieszyła się z upojnych chwil z nim spędzonych
.
Pozdrawiam.
Ja tez bym sie nie martwiła, ciesz sie tym;) kobiety chyba czasem poprostu za dużo myślai sie zastanawiaja nad wszystkim
Macie rację ,chyba szukam dziury w całym,zamiast się cieszyć z tego co mam.Pozdrawiam!
KADMA chyba każda kobieta chciałaby żeby po takim czasie mąż miał do niej taki stosunek
szczęściara z Ciebie. Mam nadzieje że za 15 lat też będę mogła sie wypowiedzieć tak jak Ty ![]()
6 2011-07-08 15:09:38 Ostatnio edytowany przez laminat (2011-07-08 15:17:09)
Ja tu powiem odwrotnie to nie mężczyźnie spada libito tylko kobietom
To kobietom zawsze albo boli głowa albo nie mają czasu albo się nie eche a poźniej się dziwią że mężczyzna ją już taki nie kokietuje. Skoro to do niczego nie prowadzi to libido spada obojga.
Więc się pytasz czy to normalne owszem. A reszta zależy od Ciebie.
Po prostu ma taki temperament i bardzo go kręcisz. Po tylu wspólnych latach, to naprawdę godne podziwu i nie masz się czym przejmować kochana ![]()