czat biznesowy z chinka facet sie do mnie nie przyznaje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czat biznesowy z chinka facet sie do mnie nie przyznaje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: czat biznesowy z chinka facet sie do mnie nie przyznaje

jestem tutaj od dawna ale nigdy nie zabieralam glosu w dyskusji, jednak i mnie zdarzyl sie problem z facetem. moze jednak to ja problem?
otoz przez przypadek weszlam na jego czat z chinka z ktora pisze codziennie od 2 miesiecy o biznesach, wiem ze faktycznie tak jest....Ale dzis pierwszy raz ja z nia pisalam i napisalam ze nie ma tej osoby z ktora chce pisac, przywitalam sie, przedstawilam sie swoim imieniem. Chinka do mnie napisala czy jestem kierownikiem? ja odpisalam ze i tak i nie, ona napisala czy robie sobie z niej zarty? ja napisalam ze jestem kobieta i prawa reke x. Ona napisala ok, wymienilysmy pare zdan juz normalnych, pytala cos o biznes, napisala zeby lepiej zalatwiala to z x. Milo sie pozegnala, napisala ze zaprasza do chin ja ja do pl zaprosilam. Ona ma meza i dziecko,to juz wiedzialam wczensiej. moj facet x nawet wczoraj ze mna rozmawial i mowil ze chinka go podrywala to NIBY jej powiedzial ze on ma swoja x a chinka ma Bruce lee..
Jak zadzwonilam z pretnesjami, zwyzywal mnie do idiotek, debili i ze sie moge wyprowadzac jak cos namieszalam.....Za 3 dni wychodzi nasz towar z chin na dosc duza sume.....Twierdzi ze 2 miesiace codziennie pracowal zeby byly dobre relacje a ja wszystko zepsulam. mialam prawo? co byscie zrobily?

Nastepnie co mnie boli to nie przyznaje sie do mnie przed swoim synem, ktorego ma z pierwszego malzenstwa...my razem jestesmy 3 lata..
Syn tez mysli ze jestem Jego pracownica. X twierdzi ze jest za mlody itd ( ma 16) lat....

Czulybyscie sie dziwnie? Bardzo zlee zrobilam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czat biznesowy z chinka facet sie do mnie nie przyznaje

czy jesteś kierownikiem...."I tak i nie"-Mówi samo z siebie.Moim zdaniem zachowałaś sie jak idiotka i twój partner ma absolutną racje...po co sie mieszasz w coś czego załatwić nie jesteś w stanie?Chinka go podrywala a ty wierzysz jak dziecko może tak sobie powiedział ehhh...

3

Myślę, że trochę zbyt pochopnie zareagowalaś. Miałaś prawo się wkurzyć, każda na Twoim miejscu nie wiedziałaby na czym stoi. Ale nie masz się czego obawiać - to Chiny! Może faktycznie starał się mieć jak najlepsze relacje z nią, żeby projekt doszedł do skutku...
Gorsza jest ta sprawa z synem. Dziwne, że po trzech latach nadal nic mu o Tobie nie powiedział. Kwestia jeszcze tego, czy widzi się z nim często czy nie...

4

moim zdaiem powinnas go przeprosić bo z tą chinką byłas troche niewporządku i uwazam że mu sie należy, ale z synem powinnas powiedzieć mu to samo co nam  jezeli Cie traktuje powaznie to niech powie a nie

5

czyli Waszym zdaniem to ze pisze z nia 2 miesiace, prawie codziennie wstaje o 2 w nocy zeby z nia pisac bo taki czas tam maja, ona zostaje po godzinach pracy....i to normalne ze ona pisze ze ma meza,, dziecko, on ze z mama u lekarza byl, wysyla zdjecia psow, zartuja soobie...a o tym ze kogos ma nic?
XDzis zadzwonil i przeprosil on mnie. Wyslala ona ta rozmowe do Niego, twierdzi ze jej wyjasnil wszytsko, jak? nie wiem czyli pewnie napisal ze pracownica sie w nim zakochuje albo ze slabo znam angielski i chcialam cos innego napisac...
Mam sie tym nie przejmowac?

6 Ostatnio edytowany przez Anhedonia (2011-06-19 10:18:02)

tygrysica26 napisał/a:

Mam sie tym nie przejmowac?

Tak masz się nie przejmować. Chiny są na drugiej półkuli. Niczym Ci ta znajomość nie grozi. A żaden człowiek nie jest własnością drugiego i ma PRAWO do własnych znajomości i przyjaźni nawet.

Ty się przejmuj raczej tym, że ukrywa twoje istnienie przed rodziną.(synem np.) I to próbuj zmienić. Spytaj się czemu tak się zachowuje? Czy się wstydzi znajomości z Tobą?

7

syn mieszka w innym panstwie, mowi ze nie chce go krzywdzic...jak bylam za granica to bylam z nim i Jego synem ale zostalam pzredstawiona jako pracownica, ze pracuje dla Niego...teraz jest chora sytuacja bo my mieszkamy razem a syn przylatuje za tydzien na 3 tyogdnie.....moj mezczyzna powiedzial ze wtedy musismy niestety udawac....i np ja mam spac na dole w domu itd....

a z chinami to wyglada tak ze za ponad  miesiac trzeba tam leciec na 3 tygodnie....wiec juz sama nie wiem....dobra narazie daje spokoj:)

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czat biznesowy z chinka facet sie do mnie nie przyznaje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024