Już mam dość tej czerwonej farby. Ale ja byłam głupia. Po co ja w ogóle włosy farbowałam. Już 5 razy farbowałam na brązowy. A wszyscy mi dalej mówią że mam czerwony;/. Nie wiem jak sie tej farby pozbyć. Może poradzicie mi coś??
PS. Nie opłaca się farbować włosów na czerwony bo po paru dniach i tak kolor jest brzydki.
może wybierz się do fryzjera na dekoloryzację.
bardzo osłabia włosy, ale jednak wraca się do naturalnego koloru
Zdecydowanie idź do jakiegoś dobrego fryzjera, bo takim farbowaniem to tylko włosy zniszczysz! Potem będzie jeszcze gorzej.
szampony przeciwłupieżowe wypłukują farbę. Na pocieszenie dodam, że czerwona znika najszybciej. Warto spróbować, w końcu i tak myjesz włosy
jak nie pomoże to dekoloryzacja- tylko u zaufanego fryzjera!!!
powodzenia ![]()
szampony przeciwłupieżowe wypłukują farbę. Na pocieszenie dodam, że czerwona znika najszybciej. Warto spróbować, w końcu i tak myjesz włosy
![]()
jak nie pomoże to dekoloryzacja- tylko u zaufanego fryzjera!!!
powodzenia
A ta dekoloryzacja bardzo psuje włosy??
Ja też miałam jakiś czas temu ten sam problem. Moje naturalne włosy to blond, a farbowałam przez 4 lata na czerwono. Bardzo ciężko jest wrócić w takim przypadku do naturalnych włosów, ale nie jest to niemożliwe ![]()
Ja poszłam do fryzjera i odradził mi dekoloryzację, bo mogłoby się to źle skończyć:/ Mam dość cienkie i delikatne włosy. Za to zrobił mi pasemka w moim naturalnym kolorze włosów. Dzięki temu nie było widać odrostów.
Idź najlepiej do fryzjera, on poradzi Ci co powinnaś zrobić.