witam wszystkich, chciałbym usłyszec jakie macie zdanie na temat sytuacji w jakiej znalazł się moj chłopak.Ma 25 lat mieszka z rodzicami pracowal u nich poniewaz maja lakiernie i blacharstwo, związal sie ze mna i oczywiscie mega problem bo ja jestem zla beznadziejna itd. on jest jedynakiem:(spotykalismy sie trzy lata i naprawde bylo super, byl kochany mily czuly lepiej byc nie moglo, rodzice jego 2 i pol roku temu powiedzieli mu ze mnie nie akceptuja wiec mimo wszystko sie spotykalismy, natomiast mega problem pojawil sie po tzrech latach jak poznalam jego dziadków i oczywiscie im tez sie nie spodobalam no bo jak moglam skoro jego ojciec jezdzil do tesciow i im przez trzy lata bog wie co o mnie opowiadal, ale w czym problem rozstal sie ze mna po tej calej akcji trzech lat bo doszedl do wniosku ze nie jestesmy w stanie sobie poradzic bo nie stac nas na wynajecie mieszkania przy jego dlugach niestety ma ich wierzcie mi tyle ze napewno nie dalibysmy rady...oczywiscie pisze mi ze to bylo najgorsze co mogl zrobic ze mnie zostawil ze byl idiota kretynem i stracil wszystko wlacznie ze mna.......moje pytanie brzmi co on powinien zrobic albo co wy byscie zrobily na jego miejscu???bo ja juz mam taki metlik w glowie ze masakra, i oczywiscie co ja mam zrobic???dodam zeprzez te trzy lata mowilam mu zeby w koncu cos zaczal robic bo jego rodzice nigdy mnie nie zaakceptuja ale on myslal ze sie problemy chyba same rozwiązą:(chce jeszcze dodac ze on byl tak przez nich ograniczony ze nie wiem czy potrafi cos sam w zyciu osiagnąc bez rodziców, postawili go przed faktem ja albo oni, co za wybór ludzi ktorzy maja jedyne dzicko!!! w glowie mi sie to nie miesci!!!podjal prace teraz ale czy wytzryma to i czy ja mam mu pomoc sie pozbierac czy poprostu zostawic go w spokoju???nie wiem co mam robic:(
ponieważ uważaja ze jestem malo inteligentna brzydka i strasza od niego o cztery lata a ja mam byc piekna inteligentna i na pokaz dla jego rodziny...chce zaznaczyc ze wczesniejsze jego cztery związki tez sie rozpadly przez rodzicow bo zadna nie byla idealna