Czuję się jak obsesyjna histeryczka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czuję się jak obsesyjna histeryczka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Czuję się jak obsesyjna histeryczka

Witam. Mam problem z samą sobą... Otóż nie wiem jak pozbyć się swojej tzw. histerii... Jak każdy miewam różne problemy. W domu nie zawsze jest dobrze, kłótnie, awantury, może nawet gorzej niż zwykłe sprzeczki i problemy. Ale staram się o tym nie myśleć, po prostu uważam, że będzie co ma być. Nie jestem osobą towarzyską, źle się z tym czuję, nie mam zbyt wielu znajomych, w klasie, szkole nie umiem się z nikim porozumieć. Mam parę koleżanek i przyzwyczaiłam się że jestem hmm.. aspołeczna? Nie jestem optymistycznie nastawiona co do matury, jakiejś dalszej kariery, ale uważam że będzie co ma być i dam sobie z tym rade, zawsze jakoś to będzie z pracą, zawodem.
Lecz na tej rzeczy mój spokój się kończy. Mam chłopaka, którego kocham, w jego miłość również nie wątpię. Jesteśmy razem prawie 2 lata. Ale w pewnych sytuacjach zawsze zachowuje sie tak samo... Jest wszystko dobrze, dogadujemy się, jest jak w bajce... a później cisza. Nie odzywa się tak często, nie smsujemy jak zawsze a gdy w rozmowie słyszę że jest dziwna atmosfera wpadam w histerię. Boję się że w ogóle nie będzie się do mnie odzywał, zostawi mnie. Po prostu obawiam się sytuacji które już były: kilkudniowe nieodzywanie w czasie których prawie nie jadłam, spałam, nie umiałam się na niczym skupić oraz nagłego rozstania już niejednego po którym jechałam do niego i prawie błagałam na kolanach żebyśmy się nie rozstawali. Wiem że nie zawsze jest ładnie i pięknie, nie zawsze on musi być w nastroju do rozmowy. Ale jedno wiedzieć a co innego jak już dzieje się ze mną to co sie dziej: histeria, wydzwanianie i wizyta u niego o najróżniejszych porach dnia.
Nie wiem co ze sobą zrobić to już trwa od dwóch lat a za każdym razem jest to samo - zaczyna być "inaczej" a ja znów wpadam w histerię, coraz gorzej się zachowuje i coraz gorzej to znoszę. Czuję się jak obsesyjna histeryczka. Na siłe zajęcie sobie czasu nic nie daje. Ostatnio doszły myśli z konkretnym zapiciem dużej ilości lekarstw albo chociaż branie antydepresantów...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czuję się jak obsesyjna histeryczka

To nie histeria,to bierność.
Sprój pod taką nazwą poszukać.

3

Bierność? W takich sytuacjach zachowuje się z czasem coraz bardziej aktywnie, jak już nie otrzymuje odpowiedzi, smsa, nie odbiera ode mnie to jadę do niego z myślą że będę czekać ile będzie potrzebne. Najgorsze jest to, że te sytuacje pomiędzy nami biorą się po prostu z niczego...

4

Anqa. ile masz lat?

5

18...

6

Boisz sie ze chłopak cie zuci,przeciez robisz wszystko zeby cie rzucił.Przytłaczasz go ,ucieknie gdzie pieprz rosnie. Dziewczyno,zacznij cos robic,zacznij miec swoje sprawy,zycie.Zapisz sie na jakis kurs,znajdz sobie hobby. Pamietaj,jestes na tyle interesujaca,na ile głebokie sa twoje zainteresowania.

7

witam wszystkich.Bardzo bym chciała na szybka odpowiedz gdyz mam mały problem zwiazany z facetem o roszyfrowanie pewnego tematu psychologicznego.otoz wysyłam listy do pewnego zakładu tam gdzie przebywa i nie mam zadnego odezwu a jst to wazne gdyz nasz syn 2 letni jest chory i jade z nim do szpitala na badania.oprocz z własna rodzina tez nie utrzymuje kontaktu mimo ze pisza do niego i zadzwonili do dyrektora ,,ze jest z nim okej ale czy listy by nie dostawał?martwie sie dlaczego tak jest ,mi nie udziela informacji bo nie jestesmy małzenstwem.prosze o porade dziekuje.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czuję się jak obsesyjna histeryczka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024