witam panie
pisze bo tylko wy wiecie najlepiej;) nie wiedzialem ze bede w takiej sytuacji bo nie mam problemow w kontaktach z dziewczynami ale jak ta dziewczyne zobaczylem normalnie zglupialem
zatanczylismy 3 razy i moge powiedziec ze super tanczy no i napisalem jej na nk ze zatanczymy jeszcze kiedys a ona ze jak ja poprosze do tanca to owszem . no i dobra tanczyc umiem podrywac umialem bo jak ja widze to nie wiem jak to robilem ai jeszcze sprawa jak tanczylismy unikala mojego wzroku . czemu jak myslicie ? pytanie co mam zrobic jak zagadac bo z tego co zauwazylem to nie okazuje zadnych emocji jak siedziala ze znajomymi to jakas powazna byla . poratujcie kobitki bog wam zaplac
:):)
1 2011-01-04 01:59:13 Ostatnio edytowany przez pawełeklat23 (2011-01-04 02:27:36)
napisze mi ktos bo sobota blisko
poprostu waszym zdaniem co zrobic ![]()
Pytasz o co?
jak ją poderwać?
dobra obylo sie bez waszej pomocy:) jednak moja umiejetnosc rozmawiania z kobietami nie znikla w krzokach ![]()
jak Kobieta ucieka wzrokiem to też o czyms swiadczy:D jak ktoś sie na mnie patrzy i mi sie bardzo podoba to też czasem w oczy sie boje spojrzec i wole udawac ze mnie kompletnie nie rusza...:) Ale widać sie udało