Lęk ... ale nie wiem przed czym - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Lęk ... ale nie wiem przed czym

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Lęk ... ale nie wiem przed czym

Witam.

Co zrobić jak pojawia się irracjonalny lęk , strach przed utratą bliskiej osoby ?
Chodzi o mojego partnera , jesteśmy ze sobą jakiś czas i naprawdę dobrze się rozumiemy i bardzo Kochamy przez duże K.
Ale czasem pojawia się ten strach, że go stracę, że mnie zostawi, doszukuję się wtedy w Nim dziwnych zachowań, a to mam destrukcyjny wpływ.

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Lęk ... ale nie wiem przed czym

wiem chyba co czujesz, tez tak mialam. po paranoja jakaś. nie umiem Ci chyba pomoc i powiedziec co masz zrobić. Mi nic nie pomogło. smile ale mam nadzieje ze Ci przejdzie smile

3

Dzięki za odpowiedź smile
Czyli nadal tak masz ?

4

Gdy byłam z chłopakiem też pojawiał się we mnie ten lęk.
Bywa denerwujący, a z drugiej uświadamia o wielkości uczucia ale ujmuje też człowiekowi zaufania co może działać destruktywnie na związek jak u mnie.
Taki lęk może minąć tylko sam, i tylko przy staraniach partnera.
U mnie znikł, ale w złym momencie bo wtedy okazało się że rzeczywiście zerwał, a taki nie spodziewane zerwanie jest straszne nie daje człowiekowi ucieczki w myśli by powiedzieć sobie "właśnie tego się bałam i spodziewałam, spoko dam radę szykowała swoje serce na to długi czas" tylko się po prostu dzieje.

Wierzę ze lęk mini Ci a parter okaże się najwspanialszym człowiekiem dla Ciebie i lęk nigdy nie będzie musiał się sprawdzić smile

5

Kami90 powiedziałaś o tym swojemu partnerowi ?

6

Czasami mówiłam o swoich obawach ze boje się że nie kocha że zerwie, zawsze zaprzeczał, bo mówiłam o tym wtedy kiedy było okej.
Późnij przestałam o tym mówić,

On po trochu rozumiał moje obawy.
ja się bałam uwirzyć w miłość, bo bałam się że gdy uwierze to zniknie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Lęk ... ale nie wiem przed czym

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024