zdrada - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: zdrada

Od pewnego czasu mam takie uczucie ze moj facet mnie zdradza sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zdrada

pierwszym powodem moich podejzen bylo to ze zaczol ukrywac swoj tel.Naturalnie podjelam temat , ale odpowiedz bala naturalnie NIE ja kocham tylko ciebie...a telefon nadal po katach chowany!!! Od dwoch dni nie spie.Wierze tez w to ze moje uczucie mnie nie myli i boje sie samotnosci

3

Czytajśc to co piszesz na 99%przekonana jestem że Cię zdradza ale musisz sie upewnić na 100%. Na moje nie powinnaś sie pytać męża bo i tak sie nie przyzna tylko sama dojść do prawdy sprawdzać go na każdym kroku. W taki sposób aby sie nie domyślił , w sposób inteligetny, oczy wokoło głowy Idzie niby do pracy po dwóch godzinach idz z jakimś pretekstem do nie go itd Aż dojdziesz do prawdy

4

Dokładnie, musisz to zrobić bardzo spokojnie. Wiem, że to co teraz piszemy może być dla Ciebie przykre, ale musisz na chwilę przestać do końca ufać swojemu facetowi i jakimś podstępem (nie wiem, może telefon, albo... śledzenie ;>) dojść do prawdy.

5 Ostatnio edytowany przez caameron (2010-11-19 12:28:33)

A czy jesteś osobą zazdrosną i robisz swojemu facetowi awantury o głupstwa? Może on "po prostu" smsuje z  jakąś koleżanką i aby uniknąć Twoich fochów woli to ukryć? To go oczywiście nie usprawiedliwia i nie powinnaś tego bagatelizować. Koniecznie sprawdź to!!
Byłam w podobnej sytuacji. Mój- jeszcze wtedy nie mąż- nagle zaczął brać telefon nawet do ubikacji... Zareagowałam od razu i zapytałam wprost co się dzieję. Wszystkiego się wyparł, więc gdy spał sprawdziłam jego telefon. Wszystkie smsy i połączenia były wykasowane! Następnego dnia zrobiłam mu awanturę ale przecież nie miałam dowodów tylko moją intuicję. Po jakimś czasie sam się przyznał, że czasem dostaje smsy od koleżanki z pracy, a wiedząc jaka jestem zazdrośnica wolał mi o tym nie mówić. Faktycznie, przestał chować telefon by mi udowodnić, że mnie nie zdradza. Znam tą dziewczynę i wiem do że mój facet mógł się jej podobać, więc byłam czujna ale jemu nie miałam nic do zarzucenia. Poprosiłam by kontaktował się z nią tylko w pracy bo po co mu jeszcze smsowanie z nią w domu? Sprawa ucichła, a ja jestem pewna, że mogę spać spokojnie. A zgubiła mnie moja zazdrość... nie musiałby przede mną nic ukrywać, gdybym nie robiła scen o byle co.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024