Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Słyszałam już nie raz o tzw. szybkich randkach, czyli spotkaniach organizowanych w niektórych pubach, gdzie ludzie mają okazję porozmawiać ze sobą przez 3 minuty, i te 3 minuty są decydujące.
Wydaje mi się, że tu decydują przede wszystkim feromony i nasze ludzkie instynkty. Czy uczestniczyłyście kiedyś w podobnej zabawie? Czy można tam spotkać jakiś fajnych ludzi?
Koleżanka namawia mnie na szybką randkę, ale ja mam troche wrażenie, że to takie wystawianie mięcha na sprzedaż i mam duże opory by tam iść. Poradźcie co Wy byście zrobiły?
igdy o tym nie slyszalam...ale chetnie bym poszla...gdybym miala wystarczajaco duzo odwagi... ;/
hej!!!! ja słyszałam i myślę że to jest bardzo fajny pomysł..... poznanie ludzi w inny sposób. Jakbyś wiedziała gdzie jest coś takiego chętnie pójdę z Tobą:)
Ps. problemem może nie być odwaga - będę Cię wspierać,
tylko miejsce bo ja mieszkam w Katowicach:)
.
Ostatnio edytowany przez Ewa (2009-02-21 12:25:59)
właśnie sama jestem ciekawa jak to działa....
znalazłam coś takiego szybkierandki.net
i co o tym myślicie...
Monia
wiesz ja tez slyszalam o takich ''szybkich randkach'' czasem mozna zobaczyc kogos ciekawego podobno a potem umowic sie na randke dosc ciekawy sposob na poznanie kogos zawsze mozna sprobowac przeciez nie powiedziane jest ze od razu trzeba sie z kims wiazac ja raczej wole tradycyjne sposoby poznawania ludzi i nawiazywania kontaktow z nimi ale gdzybym miala szanse to kto wie moze sprobowala bym troszke dla zabawy a trosze zeby sprawdzic jak to jest pzdrw:)
Ogólnie, głupia moda z USA, ale patrząc na to okiem zdesperowanych samotnych ludzi to niech robię sobie te fast dating'i ![]()
A ja uważam że to świetna zabawa i dobra sposobnośc poznania kogoś ciekawego.
Przecierz taka szybka randka do niczego nie zobowiązuje a może byc miło.
fenix napisał:
A ja uważam że to świetna zabawa i dobra sposobnośc poznania kogoś ciekawego.
Przecierz taka szybka randka do niczego nie zobowiązuje a może byc miło.
Zgodzę się z fenix jeżeli komuś to odpowiada to dlaczego nie,każdy sposób jest dobry żeby poznać nowych ludzi,a kto wiem może i swoją drugą połówkę.![]()
jak dla mnie to dobra forma poznania nowych ludzi. 3 minuty i albo ktoś Ci podpasuje i umówisz się na jakieś dłuższe spotkanie, a jak nie, to nie musisz się męczyć z kimś, z kim nie masz o czym rozmawiać. ![]()
tez o ttym slyszlaam.
jakbym byla sama i cos takiego byloby gdzies w okolicy to pewnei bym sie wybrala:)
a ja byłam w warszawie i bardzo mi się podobało:-) łatwo szybko i przyjemnie, bez przymusu "męczenia się" całą randkę, po 5 minutach po prostu zmienia się partnera:-)
Fajna zabawa:)
Jakbym byla wolna to napewno bym skorzystala ![]()
Nie uczestniczyłam, bo nigdy nie słyszałam, żeby w moim mieście było coś takiego, ale jeśli tylko będę miała okazję, na pewno zrobię to bez zastanowienia
Uwielbiam poznawać nowych ludzi, a te pierwsze minuty są na tyle niezobowiązujące, że mogłaby wyniknąć ciekawa rozmowa ![]()
Ja o tym nie słyszałam , ale gdybym była samotna to z chęcią bym spróbowała .
skoro chciałybyście spróbować... w takim razie polecam:
Link usunięto
Moderator Bożena
Ostatnio edytowany przez Bożena (2009-04-02 19:34:25)
Przeniesiony post Agnieszka1991
Agnieszka1991 napisał:
Witam
Co sądzicie o tzw. szybkich spotkaniach czyli Speed dating, które na chwilą obecna są jeszcze mało popularne w Polsce?
Ostatnio przeglądając Internet udało mi się znaleźć nową formę portalu randkowego, gdzie obowiązuję zasada Speed Dating.
Moda na ultraszybkie randki (Speed dating) dociera do Polski zza oceanu za pośrednictwem Internetu.
Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam przyjaciółki forum:)
Bzdura jakaś, w ogóle nie czaję tego systemu. A ile jest par, które zeszły się po dziesiątkach spotkań po których poznały się bliżej i dowiedziały o sobie czegoś czego na pierwszy rzut oka nie widać a było decydujące? Nie jestem pewna czy gdyby decydowały pierwsze 3 minuty to czy byłabym z moim obecnym facetem. Potrzeba mi było trochę więcej czasu by się zaczarować. Takie 3minutowe randki są dobre jak szukamy kogoś na jedną noc i przypomina mi to oglądanie niewolników na targu.