Szybki seks byle gdzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Szybki seks byle gdzie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: Szybki seks byle gdzie

Hej dziewczyny, mam do Was pytanie. Co myślicie o szybkiej przygodzie z nieznajomymi? Tak poprostu spotkać kogoś na ulicy i zrobić to z nim byle gdzie, nawet nie zamieniając ze sobą słowa. Czy byłybyście skłonne to zrobić jeśli facet by do Was podszedł i wziąłby się do roboty? Czy same wolicie zrobić pierwszy krok?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szybki seks byle gdzie

według mnie jest to dość dziwne i jesli jakis facet by podszedł do mnie  i po prostu zaczął to robić to bym zareagowała i nie zgodziła sie na to. na tym świecie jest duzo zboczeńców i nie wiadomo na kogo sie trafi.
Nigdy bym czegos takiego nie zrobiła

3

theprofesor napisał/a:

Czy byłybyście skłonne to zrobić jeśli facet by do Was podszedł i wziąłby się do roboty?

Dla mnie to początek gwałtu.
Seks z nieznajomym jest zaspokojeniem zwierzęcej potrzeby, poza tym ma niebezpieczne skutki.
I za nic w świecie nie odczułabym przyjemności.

4

Wybacz ale ja bym nie pozwoliła aby byle jaki facet podszedł do mnie i zaczął mnie dotykać a już nie wspomnę o jak Ty to nazwałaś"wziąłby się do roboty". Po pierwsze By dostał takiego kopa, że nigdy by go nie zapomniał a po drugie jestem tego zdania aby doszło do jakiegokolwiek  zbliżenia to trzeba znać partnera.

5

Podniecająca wizja, ale tylko w fantazjach seksualnych smile Normalnie bym tego nie zrobiła. Chyba, że zaczepka nieznajomego na ulicy to tylko przenośnia na określenie seksu z mało znanym mężczyzną. Wtedy jestem w stanie sobie wyobrazić sytuacje, że się na takie coś zgadzam.

6

Nieznajomy odpada i potraktowała bym to niczym gwałt...
Ale gdyby to była jakaś krótka znajomość, intensywny flirt na początku znajomości, jakaś randka czy coś takiego, to  porywach namiętności i wizji fajnego przeżycia erotycznego czemu nie wink
ale to też wszytko zależy od sytuacji, i mojego samopoczucia wink

7

theprofesor napisał/a:

Hej dziewczyny, mam do Was pytanie. Co myślicie o szybkiej przygodzie z nieznajomymi? Tak poprostu spotkać kogoś na ulicy i zrobić to z nim byle gdzie, nawet nie zamieniając ze sobą słowa. Czy byłybyście skłonne to zrobić jeśli facet by do Was podszedł i wziąłby się do roboty? Czy same wolicie zrobić pierwszy krok?

Same pierwszy krok? haha ale pytanie. Czyli co? dośc do faceta na ulicy wsadzić mu rekę w spodnie i zaciągnąć w krzaki?
Druga opcja tez nie wchodzi w rachubę.
No ale jak ktos lubi po zwierzęcemu,chociaż chyba nawet zwierzęta najpierw robia jakies podchody,a nie tak z marszu pod drzewo.

8

jestem podobnego zdania jak Kami90  - krotka, szybko rozwijajaca sie znajomość i sex na pierwszej randce czemu nie:)
ale z nieznajomym z ulicy to niee ...

9

Szybki sex byle gdzie,oczywiście,że tak,ale......................nie z byle kim!!!!Mam czasami takie fantazje i je spełniam,ale ........z moim partnerem!!

10

Popieram Kami i Magi - intensywny flirt jest ok (a nawet bardzo ok...), ale na pewno nie pozwoliłabym by ktoś zaczął dotykać mnie ot tak. To moje ciało i ja oceniam, czy chcę być dotykana, czy nie.

11

seks ze swoim facetem albo wcale ! ;]

12

Edit po wypowiedzi Femmefatale - sytuacja opisana wyżej odnosi się do okoliczności braku stałego mężczyzny w życiu wink

13

Ja rozumiem wink i wlasnie chodzi mi o to ze jesli nie mam kogos na stale to nie chce seksu z kolega wink

14

Coś w deseń: seks w związku - tak, szybkim numerkom mówimy nie? smile

15

dokładnie smile może jestem jeszcze z epoki kamienia łupanego  nie wiem  ale takie właśnie mam podejście:D

16

Nie! Nie! i jeszcze raz Nie! Bez przesady, ale tqkie zachowanie faceta to gwałt a nie stosunek! To ma być przyjemność dla obojga!

17

cvas12 napisał/a:

Nie! Nie! i jeszcze raz Nie! Bez przesady, ale tqkie zachowanie faceta to gwałt a nie stosunek! To ma być przyjemność dla obojga!

Masz napisane niżej że nic co ludzkie nie jest Ci obce tongue

18

theprofesor napisał/a:

jestem przeciwniczką uważam, że seks musi być związany z miłością inaczej po prostu dezawuuje wszelkie uczucia, czy wówczas nie jest to tylko hedonizm tongue nie mogłabym nawet w chęci przeżycia przygody spotkać się z facetem tylko dla seksu, po prostu nie jestem taką osobą tongue poza tym zawsze szukałam czegoś więcej a nie tylko zaliczenia kolejnych facetów

19

ol_szew_ska napisał/a:

jestem przeciwniczką uważam, że seks musi być związany z miłością inaczej po prostu dezawuuje wszelkie uczucia

Chyba deprecjonuje:)

20

Nie rozumiem kobiet - kiedy fantazjuja podczas msturbacji to marza wlasnie ze poznaja nieznajomego faceta i ten je bierze i zaczyna piescic, ale w zyciu realnym kazdy facet co sprobuje takich podchodow dostanie zawsze w pysk...

21

Nie zawsze, oj nie zawsze...

22 Ostatnio edytowany przez Przemo77 (2012-11-11 14:24:36)

Troche generalizujesz bo nie wszystkie o tym fantazjuja a po za tym fantazja a realizm to dwie różne sprawy. Jeśli ktos fantazjuje o czymś nie znaczy że od razu chce to zrobić. Trzeba oddzielic świat realny od fantazji. Szczególne jeśli chodzi o kobiety które często fantazjują o czymś czego boja się zrobić wiec będąc w takiej sytuacji zwyczajnie odpuszczają.
Fantazjując masz kontrolę nad scenariuszem , w realu takiej pewności nie masz a kobiety boją sie że cos pójdzie nie tak jakby tego chciały więc wolą zrezygnować. Konsekwencje bywaja dotkliwe.

23

Okej, okej - moze w koncu jakas kobieta sie odezwie.. Bo one chyba troche wiecej cos wiedza nt psychiki swojej

24 Ostatnio edytowany przez bezserca22lata (2012-11-11 14:27:49)

Przemo77 napisał/a:

Fantazjując masz kontrolę nad scenariuszem , w realu takiej pewności nie masz a kobiety boją sie że cos pójdzie nie tak jakby tego chciały więc wolą zrezygnować. Konsekwencje bywaja dotkliwe.

No tak  - slusznie

Czyli w pewnym sensie facet z fantazji nie jest czlowiekiem sensum stricto, ino sztucznym tworem wykreowanym i zaleznym od kobiety///

25

yoghurt007 napisał/a:

Nie zawsze, oj nie zawsze...

wink co prawda to prawda, choć ja nigdy nie wierzyłem w tą "przypadkowość"

26

W takim razie czy ktoras z userek tego portalu moze opowiedziec historie ze swego zycia o tym jak uprawiala seks z nieznajomym i to na trzezwo wink

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Szybki seks byle gdzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024