Dziwny chłopak kuzynki. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: Dziwny chłopak kuzynki.

Mam pewien problem ,może nie należy on do problemów wyższej wagi ,ale irytuje mnie zachowanie chłopaka mojej kuzynki.Nie wiem o co mu chodzi ,zachowuje się tak jakby mnie nie akceptował czy coś w tym stylu ,tylko zastanawiam się co mu takiego zrobiłam.Od początku byłam miła dla niego i jak np.się czasami kłócili to starałam się załagodzić sprawę.Chociaż był pewien incydent ,który był związany z tym ,ze pokłóciłam się z moim chłopakiem a  moja kuzynka i ten jej chłopak zaczeli mi "szukać" innego ,miałam jechać z nimi na wakacje i kolegą kuzynki chłopaka ,ale odmówiłam ,bo to były chwilowe sprzeczki z chłopak ,ale jak się o tym dowiedział to się strasznie wkurzył i zjechał ich od najgorszych... no i potem przez dłuższy czas nie odzywaliśmy się do siebie tzn. ja z moim chłopakiem do nich i na odwrót ;P Chłopak kuzynki dogryza mi dość często , niby nie jakoś poważnie ,ale denerwuje mnie to... nie wiem o co mu chodzi , a czasami to normalnie gada i wydaje się całkiem sympatyczny ,to jakas gra czy co? graliśmy ostatnio w grę to czułam jakby wyżywał się tylko na mnie w tej grze i zawsze odbiera punkty itdxD(co jest dla mnie dość dziecinne) i jak była moja kuzynka i jeszcze jeden kuzyn to mi dogryzał w stylu ,ze mi nie wychodzi za bardzo w grze i takie tam,kuzynka i kuzyn wyszli to nagle ze mną normalnie rozmawiał i jak wychodziliśmy z pokoju to drzwi mi nawet otworzył i przepuścił pierwszą ,ze niby taki wychowany ? xD Nie rozumiem go ,czasami mam ochotę  mu dogadać ,ale nie chce się znowu kłócić i tracić dobre kontakty z kuzynką ,z którą raz już byłam trochę skłócona i nie chce tego powtórzyć, Wszyscy zaczęliśmy ze sobą normalnie rozmawiać i chciałabym żeby tak zostało ... Wiem ,ze  troche dziecinny temat i głupio ,ze w ogóle o tym pisze ,ale boję się ,ze niedługo tak wybuchne ,ze go wyzwe od najgorszych i znowu będzie źle ,troche mi ulżyło jak się tutaj rozpisałam no i może coś podpowiecie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwny chłopak kuzynki.

heh nie wiem moze sie mu podobasz??i jest zły ze nic nie moze zrobic bo masz chłopaka faceci sa naprawde dziwni moze z nim porozmawiaj na spokojnie o co mu chodzi

3

Popieram Kyaa. Pewnie mu się podobasz. Irytuje go to że masz chłopaka i jesteś za nim.
Proponuje ograniczyć kontakty z tym dziwnym towarzystwem.

4

Tylko nie to ,to moja najbliższa rodzina ... to chłopak mojej kuzynki ja mam swojego chłopaka ,którego kocham i to dla mnie jakaś chora sytuacja ,Jesteśmy u kuzynki prawie w każdy weekend ,rodzinne wyjazdy itd ... Jak np. siedzieliśmy z moim chłopakiem na kanapie i sie przytulalismy i całowalismy to on też non stop koło nas przechodził ,ze aż się zastanwialiśmy co on tak krąży w tą i spowrotem ... Przyznam ,ze od samego początku wydawał mi się dziwny i nie miałam do niego przekonania...

5

Bingo!
Przestańcie do nich tak często jezdzić. A jak przyjedziecie i oni zaczną Was denerwować badz Ciebie obrazać- wyjdzcie.

6

No to nie będzie łatwe , jeszcze dzisiaj babcia ma imieniny i znowu rodzinna imprezka, to pewnie przyjadą ;/ na dodatek będę sama bo mój chłopak w pracy ... Porozmawiam z chłopakiem i postaramy się ograniczyć ,nie jeździć tam tak często ,choć wtedy rodzina będzie ździwiona ...Kuzynka nas ,mnie nie obraza tylko raczej on ...

7

Z jakiej racji na rodzinnym zjezdzie jest chlopak kuzynki? Ile on ma lat ?
W takim razie porozmawiaj z kuzynką ze nie zyczysz sobie jego uwag pod swoim adresem.
Jemu też możesz powiedzieć ze sie zachowuje jak szczeniak i wcale przez takie zachowanie nie zaskarbi sobie Twojej sympatii.

8 Ostatnio edytowany przez lost (2010-07-26 14:50:21)

no on ma  23 lata  , ona jest ze swoją chłopakiem ponad rok o ile się nie myle ,a ja ze swoim od 2 lat. Może dzisiaj porozmawiam z kuzynką ... a z nim to wole nie rozmawiać nie wiem o co mu chodzi tak w 100% jest chłopakiem mojej kuzynki i jesli nawet bym mu się podobała to dla mnie  dość krępująca sytuacja .

9

heh jestem przekonana ze chłoapk jest zazdrosny i popieram rozmowe z kuzynka po co amsz sie niepotrzebnie denerwowac i martwic??

10

No tak tylko co mam jej powiedzieć? Ze mi nie odpowiada ,ze  jej chłopak mi tak dogryza... bo przeciez nie powiem jej ,ze  on niby coś...

11

nie no powiedz jej ze poprostu przeszkadza Ci jego zachowanie i nie wiesz dlaczego tak naprawde sie zachowje w ten a nie inny sposob nie musisz nic mowic o tym ze moze mu sie podobasz poprostu powiedz ze zle sie czujesz w jego obecnosci i z tym jak sie do Ciebie odzywa kuzynka powinna zrozumiec^^

12

Dzięki za rady ,pogadam z nią przy najbliższej okazji i zobaczymy co z tego wyjdzie ;P echh..

13

lost jedyne co mogę ci poradzić to rozmowa (może nawet kłótnia) z chłopakiem kuzynki. Byłam w podobnej sytuacji...
Jeśli będzie oczerniała chłopaka swojej kuzynki prosto w oczy to ona może to odebrać jak atak, powiedzieć, że to ty go nie lubisz

14

Porozmawiam z kuzynką ,zaryzykuje ... Rozmowy z jej chłopakiem jakoś nie widze...

15

wperw porozmawiaj z kuzynka jak nic nie pomoze to niestety bedziesz musiała z nim pogadac...ale to dopiero jak sie rozmowa z kuzynka nie uda^^

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024