Czy on mnie jeszcze Kocha??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on mnie jeszcze Kocha???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

1

Temat: Czy on mnie jeszcze Kocha???

Kurde Ja was przepraszam kochane kobietki ze zawracam wam głowę takim pytaniem,,bo wiem ze większosc kobiet które tutaj zaglądają i wypowiadają się wkurzają się i drazni Je temat np..taki jak mój /Czy on mnie jeszcze kocha/ albo inne tamaty związane z facetami..
Wydaje mi się ze po to istnieje to forum aby kobiety się wzajemnie wspierały,,wzajemnie sobie doradzały,,i wspólnie sobie pomagały..
Więc moze przejde do rzeczy...
Co Ja mam sadzic o takim zachowaniu??

Jestem z facetem od 2,5 roku bardzo go kocham,nie mieszkamy razem ale sie spotykamy.Problem tkwi w tym ze on jak sie nie widzimy przez dłuzszy czas to jak dzwoni to chwilami zachowuje sie tak jak by mnie nie nawidził.Nie potrafi zemna normalnie pogadac jak dzwoni tylko milczy albo chwilami staje sie odpryskliwy,chamski,jak Ja porusze jakis temat zeby nie słyszec ciszy w telefonie to on odpowiada pół słówkami,albo udaje ze nie słyszy i karze mi sie powtarzac w kazdym słowie,zdaniu.W smsach nie odpowiada na moje miłe i czułe słowa.Natomiast jak jest zemną to fakt on nie jest z natury wylewny w uczuciach ale potrafi mnie przytulic,normalnie pogadac,nawet jak nic nie gada bo akurat oglada Tv to jest normalny,,zawsze o cos zapyta,,normalnie odpowie..Nawet odpowie na moje np.słowo KOCHAM CIE odpowie Ja tez Cie kocham.Jednym słowem nie ten facet który jest jak po drugiej stronie słuchawki.Niewiem co ma wpływ na jego zachowanie jak jestemy osobno,,juz czasami mysle ze moze ma kogos na boku,ze moze juz ma dosc tego dojezdzania do mnie,,niewiem naprawde..Mam nadzieje ze znajdą sie ciepłe osóbki i mi pomoga zrozumiec tą całą sytuacje..i jego zachowanie.
Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy on mnie jeszcze Kocha???

Wiesz Wydaje Mi Się Ze Jego Zmiany Jakie Zauwazyłas Mogą Byc Spowodowane Tym Ze Jesli Jest Daleko Od Ciebie To Nie Czuje Sie Z Tym Zbytnio Dobrze,Zaczyna Mu Czegos Brakowac,Ciebie Twojego Dotyku,Zapachu Itd.
Wtedy Zapewne Ma Sto Mysli Na Minute,Mysli O Tobie O Tym Co Robisz,Z Kim W Danej Chwili Przebywasz.
Gryzie Sie Z Tym I Narasta W Nim Nie Pewnosc,Złosc I Flustracja,
Będąc Z Tobą Czuję Się Lepiej Bo Ma Cię Przy Sobie I Nie Mysli O Tych Rzeczach Które Go Gnębią Bedąc W Oddali Od Ciebie.

Nie Wydaje Mi Sie Aby Miał Dosyc Waszego Związku Bądz Ze Ma Inną.
Istnieją Faceci Którzy Wolą Pokazac Jak Kochaja Niz Napisac,A To Ze Nie Jest Zbytnio Wylewny W Uczuciach To Widocznie Ma Taką Nature Której Nie Zmienisz Nawet Gdybys Chciała.
Pozatym Jesli Jestescie Razem To Potrafi Okazac Ci Uczucia Jak I Odwzajemnic Je I To Jest Wazne Ze Chce I Ze POtrafi .
Głowa Do Góry:)
Przekonywuj Go Jesli Jestescie Osobno Ze On Się Tylko Dla Ciebie Liczy I Nie Pozwól Mu Popadac W Paranoje I Dziwne Mysli Ze Skoro Jego Nie Ma Przy Tobie To Nie Ma Nad Toba Kontroli Bo Nie Widzi Co I Z Kim Robisz.
Bo To Grozi Chorobliwa Zazdroscią.

3

Zgadzam się z Wirtualna Przyjaciółką smile
Gdyby nie chciał być z Tobą i miał dość związku pewnie już dawno by to zakończył, ale jednak nadal jest z Tobą, więc coś to chyba oznacza, prawda?

Napisałaś, że nie jest zbyt wylewną osobą, gdy jesteście razem zachowuje się naturalnie i czujesz się wtedy kochana, dlatego może w tym tkwi problem... Może on nie potrafi okazać Ci uczucia na odległość, telefonicznie lub przez smsy. Niektóre typy tak mają wink

Długo się teraz nie widzieliście?

4

Witam alexa..
Tak długo bo 4 miesiące..:(

5

A macie w planach jakieś spotkanie niebawem?

6

Tak za tydzien albo najpozniej za dwa:(

7

A nie możesz go w jakiś sposób zaskoczyć swoją wizytą we wcześniejszym terminie?
Pewnie by sie ucieszył smile wiem, że pracuje, ale jakbyś trafiła w moment, kiedy będzie mniej zapracowany lub więcej czasu spędzi w domu?
Może w ten weekend?

8

Nie da rady kochana choc sama bym chciała zrobic mu niespodzianke i go zaskoczyc,wczesniej chyba nawet na Twoim Watku napisałam Ci ze on wynajmuje mieszkanie i do tego jeszcze ze swoim wpólokatorem maja wspólny pokój:(
Takze zawsze to on do mnie przyjezdza,problemem w tym jest ze no niestety musimy sie zatrzymywac w hotelu na te pare dni i głównym powodem ze spotkamy sie dopiero za tydzien lub dwa jest brak miejsc w hotelach ...:((

9 Ostatnio edytowany przez alexa_84 (2010-07-10 01:23:26)

A gdybyś pojechała np. wcześnie rano w niedziele i cały dzień spędziła z nim bez wynajmowania hotelu?
Spacer, knajpki i te sprawy. Kraków piękny jest i ma wiele zakątków, w których można sie zaszyć na cały dzień smile I kasa w kieszeni i spotkanko z nim... smile
Ja w takiej sytuacji stawałabym na głowie (już tak mam, że czasem wydaje mi się, że nie ma rzeczy niemożliwych i żałuję, że nie jestem facetem, bo kobieta na pewno miałaby ze mną cudownie, heheh, tak na marginesie) żeby doprowadzic do wcześniejszego (częstrzego) spotkania, ale wiadomo, że czasem są tak trudne sytuacje w życiu, że nie da się niczego zrobić sad

10

No więc własnie tak mi cos chodziło od paru dni po głowie aby zaproponowac mu przyjazd do mnie chociaz na jeden dzien nie wliczając w to nocy ,tak od rana do wieczora..Zawsze to cos lepsze to niz nic,niz czekanie walcząc z tęsknotą która zaczyna mnie zagryzac i zaduszac od srodka:/
Hmmmmm....:):):),w sumie jeszcze nigdy nie kochałam sie na łonie natury:)hehe:)
Moze i do tego go skusze:),bo jak juz przyjedzie na ten jeden dzien to wypadało by aby był pełny serwis w spotkaniu:)Wiem zdziebko mi odwala ale to chyba z tęsknoty....

11

Tą "naturą" może uda Ci się dodatkowo go zachęcić, chyba, że chłopak przemęczony pracą i nie myśli o takich przyjemnościach, bo sił nie starcza wink
Ale z drugiej strony, jeśli czasem nie byłoby "pełnego seriwsu" to miałabyś pewność co Was łączy smile
Sex czy miłość smile
Ale to Twoja sprawa.

Ja mimo wszystko zrobiłabym mu niespodziankę, wtedy zobaczyłabyś czy się ucieszy czy będzie niezadowolony, ale oczywiście wcześniej podpytaj czy nie ma już planów, żebys mu czegoś nie pokrzyżowała, bo się chłopak zdenerwuje.

Jeśli go uprzedzisz, że chcesz do niego przyjechać, może Cie do tego zniechęcać, że zajęty, że szkoda kasy itp. a to może być przykre i nie poprawi Ci nastroju.

12

No wiesz kochana tak patrzec z drugiej strony to nie widzielismy sie 4miesiące,takze nie ma siły ze obojgu nie brakuje nam blizszej bliskosci:)
Bo brakuje,jak i jemu tak i mnie:),nawet gdyby był zmęczony to podejrzewam ze na blizsze zblizszenie bliskosci znalazł by siłe:) Wiem ze prócz pracy w sobote to nie ma innych planów na weekend,jedynie moze sobie wypic z kolega z pracy flaszeczke po pracy:)
A w niedziele odpoczywac po tygodniu wyczerpującej pracy i leczeniu małego kaca po sobocie:)

13

No to ja bym się nie zastanawiała ani chwili...
Szukaj najwcześniejszego połączenia z Krakowem i się szykuj i w niedziele pędz do niego!!!! Zrób się na buuustwo!!!!
Zaskocz Go, może on tego oczekuje, może tego Wam potrzeba smile
Wiele możesz tym zyskać, zobaczysz jak sprawa wygląda po spotkaniu z nim i pozbędziesz się tych obaw.

Jest to do wykonania?

14

Owszem jest:)
Ale znając jego to on przyjedzie do mnie bo sam tego bedzie chciał aby to on do mnie przyjechał niz Ja do niego poniewaz twierdzi ze lepiej sie czuje u mnie niz u siebie:)

15

To przyjedzie do Ciebie w ten weekend czy za tydzień?
Ja miałam na myśli ten weekend, żeby go zaskoczyć, co nie zmienia faktu, że za tydzień może przyjechać do Ciebie - zwiększy się częstotliwość waszych spotkań big_smile

Idę spać, dobranoc smile
do jutra smile

16

Bede Dąrzyła do tego aby przyjechał teraz w niedziele z rana do mnie a za tydzien chociaz na ten cały weekend:)
Zobaczymy zapytam go jutro o przyjazd w tą niedziele i wrazie czego dam Ci znac:)
Dobranoc:)spokojnej nocy i miłych snów zyczę:)

17

I jak tam?
Dobre wieści?

18

Witam alexa..
No jeszcze w sumie nie miałam kiedy z nim o tym pogadac bo rano byłam zalatana on sie odezwał dopiero o 10.30 rano bo odespywał cały tydzien wczesnego wstawania...Potem jechał sobie po zakupy a teraz siedzi u kolegi piwkują sobie i oglądają filmy na Dvd..
Tak wiec nie bede go draznic pytaniami ani tez co chwile pisac do niego bo widomo jak to jest z facetami:)
Jak oglądają ciekawy film którym sa zainteresowani to nawet gdyby wybuchła wojna to nie ma siły aby ich odciągnąc od Tv,wyłączeni sa wtedy na wszystko..
Pogadam z nim wieczorem jak wróći juz do domu...
A co Tam u Ciebie..??:)

19

Lidzia nie chce cie dołować ,krytykowac ani nic podobnego ale jak poczytałam twoje posty, nie tylko w tym wątku to wydaje misie ,że twój facet nie jest tylko z tobą , że jesteś dla niego jakąś drugą opcją i co gorsza wydaje mi sie ,że ty podświadomie to czujesz i boisz sie konfrontacji,tego ,żeby np.zrobić mu nalot,bo boisz sie ,ze to co odkryjesz sprawi ,ze twoja bajka sie skończy . Ale czy warto tracic zycie na złudzenia/

20

taka_ona..........
Kochana Ja juz naprawde nie mam sił do tego wszystkiego ppowaznie:(Juz nie mam sił walczyc,prosic,gadac do pustej sciany..
Moja bezsilnosc mi podpowiada jedno...Nie staraj sie juz o nic zostaw to juz tak jak jest co ma byc to będzie..
Zacznij sie przyzwyczajac do faktu ze was juz tak naprawde nie ma.:(
Zacznij zyc z swiadomoscią ze on odszedł jesli do tego dojdzie bedziesz miała swiadomosc ze mniej Cie to będzie wówczas bolec..
I tak tez robię,zyje w przekonaniu ze jego juz nie ma pozostała tylko mała cząstka jego która zadzwoni chwile pogada i to wszystko.

21

Lidzia pojedź do niego, przekonaj się, konfrontacja jest wskazana. Jeśłi nie sprawdzisz będziesz mieć wątpliwości, lepiej być czegoś pewnym niż żyć w zawieszeniu.

Czy Ty w ogóle byłaś tam u niego w Krakowie chociaż raz? Jaka jest odległość między Wami, ile czasu trwa podróż?

Z jednej strony piszesz tak jakby zrobienie mu "niespodzianki" nie było problemem - czyli wnioskuję, że nie mieszkacie od siebie jakoś drastycznie daleko aby nie dało się spędzić ze sobą choćby jednego dnia? A z drugiej piszesz, że nie widziałaś go już 4 miesiące? To strasznie dużo czasu, rozumiem gdyby był gdzieś za granicą, albo mieszkał nad morzem, a Ty w górach i to w dodatku Ty na wsch., a on na zach.  4 miesiące to sporo czasu!!!

Dlaczego nigdy nie spotykacie się u Ciebie w domu? Rozumiem, iż moze nie ma u Ciebie warunków na seks, ale przynajmniej jeden dzień, od rana do wieczora mógłby spędzić u Ciebie? Albo tak jak tu ktoś proponował spotkać sie na długi spacer, obiad w restauracji, spedzić wspólny czas na mieście itp.

Czy zawsze jak się spotykacie jest seks? Ja rozumiem, że jeśłi się rzadko widzicie to chcecie nadrobić czas rozłąki, ale związek to nie tylko seks. Seks jest ok, jest ważny ale nie najważniejszy. Może powinniście zainwestować w budowanie bliskości poprzez rozmowę, wzajemne wspieranie się, przytulanie, nie tylko poprzez seks?

Zawsze spotykacie się w hotelach? Czy on chociaż był u Ciebie w domu na kawę? Macie jakiś wspólnych znajomych? Jak często dzwoni kiedy się nie widziecie?

22

Lidzia, co tam?
Coś wiadomo?
Czekam na Twoją odpowiedź na posta Etniczna smile

23

Witam Cię alexa...........
Tu masz mój nr gg 10055706..Napisz to ci wszystko opowiem

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on mnie jeszcze Kocha???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024