warto walczyć o niego ????? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » warto walczyć o niego ?????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez zuza85 (2010-06-30 13:01:53)

Temat: warto walczyć o niego ?????

od dwóch miesięcy kocham się w jednym chłopaku . uznał ,że nie mozemy byc parą bo jestem do niego za młoda. kocham go nad zycie ..nie wiem czy mam o niego walczyć czy dac sobie spokój ? co mi radzicie ???? potrzebuję szybkiej i rozsądnej decyzjii !! proszę pomóżcie dziewczyny !!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: warto walczyć o niego ?????

Nic na siłę... jeśli powiedział ze nie chce z Tobą byc to nie chce... nie narzucaj się... wiek to mógł być tylko głupi pretekst a moze faktycznie tak jest

3

ja nie wiem przez tydzień chodziliśmy razem do kina na basen , a póżniej powiedzial mi to ....

4

widocznie cos mu nie pasowało..i nie miał juz co wymyslic to tak powiedział,   mysle ze wiek był pretekstem...a powiedz ile macie lat? o jaką róznice mu chodzi?

5

no ja mam 19 , a on 31 ... on jest taki uroczy , że nawet nie wyglada na tyle lat ...

6

12 lat różnicy ....  nie wiem może kogoś poznał

7

moze poznał a moze cos mu w Tobie nie pasuje... nie zaprzątaj sobie nim głowy - powiedział Ci jasno ze nie chce z Toba byc...

8

a masz może jakiś pomysł na odreagowanie tego doła ?????

9

Pójdz na basen, może poznasz kogoś fajnego?

albo z kolezankami na imprezę smile

11

pomysł? nie siedz sama w domu... wtedy głupoty przychodzą do głowy, umawiaj sie ze znajomymi... teraz sa wakacje tyle fajnych rzezy można robić, pojedz z koleżanka na zakupy, na plaże albo jedz gdzieś na "urlop" , nie od razu da się zapomnieć ale będzie Ci łatwiej jak będziesz miało koło siebie życzliwą osobę, kto wie moze na plazy lub imprezie poznasz kogos fajnego?

12

no jakoś ciężko będzie mi zapomnieć ,ale niestety .....w końcu jakoś zapomnę !!! dzięki za pomoc szczególnie dla DESIRE1987 dla pozostałych dziewczyn też serdeczne dzięki !!

13

no moze wybiorę się nad morze i znajde druga polowke napisze ci napewno !!!!!dzieki kochana !

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » warto walczyć o niego ?????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024