Głupie gadanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Głupie gadanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Głupie gadanie

Denerwuje mnie takie gadanie typu: widocznie nie był Ci pisany, znajdziesz mądrzejszego, lepszego, to nie był ten...

a skąd ludzie którzy tak mówią mogą to wiedzieć?
jesli za 3 miesiące spotkam mężczyznę który będzie niby idealny i niby to będzie ten, to nie mam pewności, ze za rok nie bede tu pisała o zdradzie, upokorzeniu itp skoro to miał być ten...

gdyby to było takie pewne, że po rozstaniu znajdziemy tego jedynego i to będzie ten to nie bylo by tu ani na forum zdrada-rozstanie wątkow, gdzie dziewczyny piszą, że to miał byc ten a sie okzalo że tez jest draniem jak poprzedni i jeszcze poprzedni...

wybaczcie chaotyczność ale zła jestem, ze ciągle słyszę to nie był ten!

skoro to takie proste znależć teraz tego lepszego to gdzie oni są ? gdzie sie pocholwai Ci wartoscowi mężczyźni co?
gdzie on jest?
sad((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Głupie gadanie

Jak śpiewała Rinn - "Gdzie te chłopy ?" smile Nie ma już chyba.Albo na wymarciu.

3

Oj, nie generalizujmy. Nie wszyscy porządni są na wymarciu.
kasian833, ja się z Tobą jak najbardziej zgadzam. Nigdy nie przewidzisz, co będzie za rok, czy 10 lat. Czy ktoś, kto teraz żarliwie zapewnia o swojej miłości, nie zdradzi i nie odejdzie bez przyczyny. Po KAŻDYM rozstaniu można się podnieść, jeśli ma się świadomość swojej wartości. A w końcu przyjdzie ten, który tego nie zrobi i będzie kochał na wieki. To przeznaczenie i już.
Życie płata różne figle, a to, czy kiedyś przyjdzie nam płakać, czy być szczęśliwym, zależy tylko i wyłącznie od naszych decyzji.

4

Kasian833 każdy facet wydaje się na początku najlepszym facetem na świecie. A jeśli nie uda Ci się z nim ułożyć swoich fajnych relacji, kiedy zaczynają się schody i to tylko pod górkę - to wtedy niestety zawsze okazuje się, że to nie ten i że nie był Ci pisany. Może Cię to denerwować, masz do tego pełne prawo, ale nic na to nie poradzisz, że to jest fakt. A mówi się tak potocznie, że masz swoją przyszłość zapisaną gdzieś tam np. w gwiazdach. Ale możesz w to nie wierzyć. To też Twój przywilej.

5 Ostatnio edytowany przez Delicious (2010-07-17 18:12:24)

Post niezgodny z regulaminem.

6 Ostatnio edytowany przez Nożownik (2010-07-18 01:36:00)

cóż, idealni nie jesteśmy i nigdy nie byliśmy....... co do gadania, że nie był Ci pisany - myślę, że to nie chodzi o to czy pisany czy nie, ludzie czasem tak mają, że się spotkają i choć wiele jest za i przeciw to po prostu zostają już razem bo tak chcą. Jest jakiś mistyczny magnetyzm w tym wszystkim, coś co było z ludźmi od zawsze od kiedy byli na ziemi...... coś co ciągnęło ich do siebie.

Wiadomo, że nikt nie wie jak będzie, ale ludzie lubią się pocieszać i być pocieszani. Ty powinnaś żyć swoim życiem, poznawać ludzi, a kto wie, może trafisz na takiego faceta co bez żadnego konkretnego powodu będzie chciał Cie zatrzymać przy sobie i Ty go też.

Tak po prostu.

7

mysle, ze to nie jest glupie gadanie, cos w tym musi byc. Niektorzy wczesniej, a inni pozniej znajduja milosc. Ciesze sie ze nie jestem sama z moim problemem. Do niedawna sie tym przejmowalam, ale teraz wierze ze bedzie dobrze i Tobie tez to polecam. Sila pozytywnego mmyslenia:)

8

Jak dla mnie to nie wazne "kiedy" sie ta milosc znajduje a wazne "jaka" i czy trwala i wartosciowa.
Tylko to jest dla mnie istotne.
A co do mezczyzn - chyba prawda jest powiedzenie ze trzeba czasami pocalowac 100 zab zeby wreszcie znalezc swojego Ksiecia wink
Tak wiec zabieram sie do calowania wink

9

Ja to zaczynam stwierdzac ze z faceci tacy bez skaz wymarli wraz z dinozaurami..:)
Niestety nikt nie jest idealny ani my kobiety ani faceci,..
Generalnie to czy to był ten nam pisany czy inny,, to tego sie juz nie dowiemy..
Ale wiemy napewno tyle ze zycie pisze nam różne scenariusze,,i jesli ktos będzie z nami chciał byc dłuzej niz tylko przez chwile to nie zalezy od tego ze akurat ten nam jest pisany to zalezy od niego samego...
Tak samo jest z nami kobietami...Jesli jestesmy pewne ze to jest ten jedyny i juz na zawsze to chcemy z nim zostac do grobowej deski..jesli mamy obawy to niestety nie dajemy złudnych nadzieji...

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Głupie gadanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024