Ciągłe gadanie , a stoimy z tematem. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciągłe gadanie , a stoimy z tematem.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wisienek (2014-08-03 23:49:51)

Temat: Ciągłe gadanie , a stoimy z tematem.

Hej ,
problem mam z pewnym chłopakiem z którego poznałam rok temu na zjeździe. Dużo pracuje na 2 etaty i spotkaliśmy się jedynie raz na początku znajomości(wpatrywal się wtedy we mnie jak obrazek), cała reszta to jedynie wpadki na mieście i przelotne cześć. Czy rozmawiamy ... Rozmawiamy czasem na tzw. fejsie i od czasu do czasu do mnie zadzwoni. I tu przechodzę do mojego problemu. Dobrze się z nim dogaduje i świetnie mi się z nim gada, a on idealnie wie co mi powiedzieć bym przestała się na niego złościć. Jednak ... za każdym razem gdy on lub ja proponowałam by przyjechał do mnie (mieszkamy od siebie jakieś 20-30 min jazdy) jak dotąd zawsze mnie wystawił do wiatru.Powtarza tylko, że gdybym mieszkała tam gdzie on inaczej nasza relacja by wyglądała bo on przecież pracuje. Wkurza mnie bo nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony przez telefon mówi mi że mu się podobam i tak dalej a potem mnie wystawia. Pominęłam coś... Podczas naszej znajomości miałam chłopaka i przez czas jak z nim byłam całkowicie przestał ze mną rozmawiać, dopiero od niedawna znów jakoś odnowiliśmy kontakt.
Serio ! Nie wiem co zrobić ! Czy ja mam pojechać do niego i sprawdzić to na własnej skórze, bo ma jakiś uraz? Czy ma inną i pisze do mnie tylko wtedy kiedy nie ma co robić ? Czy co ... bo totalnie nie wiem co robić. Gram tylko w otwarte karty jednak nie chce też problemu.
Chciałabym od was odpowiedzi, od kogoś kto całkowicie bezstronnie mi odpowie.
Wiecie , ogólnie jestem przyzwyczajona do tego że ktoś przejmuje inicjatywe i mam jasną i klarowną sytuację, a tu tak nie ma i myślę że albo wezme sprawy w swoje ręce, albo odpuszczę. Jednak ciągle mam przeczucie że nie powinnam mu ufać przez to wszystko, że po za dobrą gadką nie robi nic .
Kilka razy też przyłapałam się na tym że rozmawiając z nim podawał mi różne terminy spotkan... Raz tego i tego miał wolne, a gdy innym razem pisałam w celu "upewnienia" się okazywalo się że to jednak następny dzien... czy ja przesadzam ...?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciągłe gadanie , a stoimy z tematem.

Życzę Ci z całego serca, żebyś przesadzała, ale obawiam się, że po prostu nie jest wystarczająco zainteresowany. Sprawdź to: przestań się odzywać sama z siebie, stań się chłodniejsza, zobaczysz wtedy co się wydarzy.

3

Myślę, ze jak by był naprawdę zainteresowany to znalazł by czas by się spotkać.

4

jak mężczyzna jest zainteresowany to zawsze znajdzie czas i sposób.
widocznie albo ma coś do ukrycia albo mu nie zależy.

Ja bym dala sobie spokój, chyba bym sie już zmeczyla albo znudziła taką zabawą w kotka i myszkę.

5

niestety zgadzam się. Jeśli mieszkacie tak blisko siebie to nie powinno być problemu, żeby się spotkać...Spotykałam się kiedyś z facetem, który przejeżdżał dla mnie koło 70km byleby się zobaczyć. Obawiam się,że coś jest nie tak, albo coś ukrywa, albo mu nie zależy.

6

Na początku gdy zaczęłam się spotykać z moim obecnym chłopakiem to często przyjeżdżał do mnie (mieszkał ode mnie około 70 km, zdarzało się że byłu mnie nawet 3 razy w tygodniu, a pracował na cały etat- 8h. ), więc niestety to chyba nie jest kwestia tego, że on nie może, bo pracuje/jest zmeczony.

7

on chce cie mieć 'tak w razie czego', takie koło zapasowe. utrzymuje kontakt ale znajomości nie rozwija

8

Do poprzedniej kobiety mimo pracy jeździłem 3-4 razy w tygodniu mimo odległości 120 km... ba nawet 200 km nie stanowiło by problemu...

Dobra rada jest taka... wycofaj się... jak mu zależy to zacznie działać... a jak nie zależy to nie dasz się zaciągnąć do łóżka odwalając przy tym całą robotę...

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciągłe gadanie , a stoimy z tematem.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024