Daleki kuzyn a miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Daleki kuzyn a miłość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Daleki kuzyn a miłość

Witam obserwuje to forum już od jakiegoś czasu, nigdzie nie znalazłam podobnego tematu a proszę was drogie forumowiczki o anonimową poradę.. smile

Otóż, na tych wakacjach poznałam dalekiego kuzyna przez spotkanie z moimi rodzicami i nim, bo bylismy w podobnej okolicy na wakacjach (prawdopodobnie mój dziadek i jego dziadek to było kuzynostwo, dokładnie nie wiem w każdym razie to prawie obcy) i spodobał mi się, postanowiłam do niego zagadać na facebooku, on odpisał i od tej pory mamy ze sobą jakiś kontakt regularny, on niby w żartach mówił ze wpadnie do mnie na obiad jak coś zrobię, że ja mam do niego przyjechać na kawę, prawie mieliśmy się spotkać na imprezie jednak nie dogadaliśmy i jakoś zabrakło mi odwagi, żeby do niego podejść.. Ostatnio też przyjechał do nas pomóc mojemu ojcu w jednej sprawie. Ja mam 28 lat, on 27. Jak mu zaproponować wyjść gdzieś spotkać sie pogadać sam na sam? Dodam że wydaje mi się, że nie jest typem który wychodzi do kina, czy do kawiarni restauracji, jego hobby to konie.. jednak strasznie mi sie spodobał, coś do niego poczułam, oczarował mnie swoim charakterem. Czy ja sobie wyolbrzymiam, czy może on jest po prostu miły jak kuzyn i nie odwzajemnia mojej sympatii? Jak się nie zbłaźnić proponując spotkanie? Proszę, doradźcie coś.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Daleki kuzyn a miłość

Takie kuzynostwo to żadna rodzina, bierz się za niego wink
A teraz jak: wg mnie masz bardzo dobrą sytuację, jego zachowanie wziąłbym za dobrą monetę. Jego pasje są konie. Wiesz co lubi facet z pasją? Dzielić się nią, opowiadać o niej. Tu uderz, czy zabierze cię na konie, że byś chciała. Masz idealne podejście do tego no, nie zbłaźnisz się.
A tam się pobawcie, jak nie umiesz jeździć to niech cię pouczy, bądź kobieca, jakiś delikatny flirt i będzie gites.

3

dokladnie, mozesz zahaczyc o te konie, mozecie sie na nie wybrac wtedy to nie bedzie jakies dziwne, ze mu to zaproponujesz.

co do niego-moze traktowac cie jak rodzine. tego pewnie sie dowiesz w praniu. po 2 spotkaniach trudno ocenic.

4 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-09-13 20:15:39)

,

k93martyna napisał/a:

Witam obserwuje to forum już od jakiegoś czasu, nigdzie nie znalazłam podobnego tematu a proszę was drogie forumowiczki o anonimową poradę.. smile

Otóż, na tych wakacjach poznałam dalekiego kuzyna przez spotkanie z moimi rodzicami i nim, bo bylismy w podobnej okolicy na wakacjach (prawdopodobnie mój dziadek i jego dziadek to było kuzynostwo, dokładnie nie wiem w każdym razie to prawie obcy) i spodobał mi się, postanowiłam do niego zagadać na facebooku, on odpisał i od tej pory mamy ze sobą jakiś kontakt regularny, on niby w żartach mówił ze wpadnie do mnie na obiad jak coś zrobię, że ja mam do niego przyjechać na kawę, prawie mieliśmy się spotkać na imprezie jednak nie dogadaliśmy i jakoś zabrakło mi odwagi, żeby do niego podejść.. Ostatnio też przyjechał do nas pomóc mojemu ojcu w jednej sprawie. Ja mam 28 lat, on 27. Jak mu zaproponować wyjść gdzieś spotkać sie pogadać sam na sam? Dodam że wydaje mi się, że nie jest typem który wychodzi do kina, czy do kawiarni restauracji, jego hobby to konie.. jednak strasznie mi sie spodobał, coś do niego poczułam, oczarował mnie swoim charakterem. Czy ja sobie wyolbrzymiam, czy może on jest po prostu miły jak kuzyn i nie odwzajemnia mojej sympatii? Jak się nie zbłaźnić proponując spotkanie? Proszę, doradźcie coś.

Przecież masz same plusy tej sytuacji. Znacie się już trochę, macie wspólne tamaty chociażby o rodzinie, możesz czuć się przy nim w miarę swobodnie a jednocześnie rozwijać relację smile Zobaczysz, czy gdy poznacie się bliżej to te motylki dalej będą trzepotać się po brzuchu czy zdechną w jednej chwili. Korzystaj i nie bądź gapa!

Za jakiś czas zorientujesz się, czy jest po prostu miły bo dla wszystkich jest miły, czy dla ciebie jest miły, bo po mu się podobasz. To da się zauważyć szybciej niż myślisz.

5

Na tyle daleka rodzina, że w ogóle bym się nie przejmowała. Sama byłam w podobnej sytuacji, z dalekim kuzynem romansując. Nie ma w tym nic złego.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Daleki kuzyn a miłość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024