czy on mnie olał? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: czy on mnie olał?

hej,

przez ostatnie pol roku mieszkalam w innym miescie i pracowalam. jednak mialam pewne sprawy do poukladania w moim miescie.
pomogl mi chlopak, ktory podoba mi sie. wiem, ze tez mu sie podobam.
kiedy w maju poprosilam o pomoc sam zaoferował ją bez moich próśb, bez problemów. pisalismy ok 2 miesięcy czy miesiąca tak nawet delikatnie z  flirtem.powwiedzial ze moge zrewanzowac sie czyms za pomoc. kupilam mala niespodzianke normalną bez podtekstów.

kiedy wrocilam do miasta  po wielu miesiącach, on się o tym dowiedzial. Robil  wtedy impreze, zaprosil mnie ale nie moglam przyjsc bo bylam w drodze a pozniej zbyt wyczerpana po podrozy.

po kilku dniach napisalam do niego ze mam cos dla niego i kiedy mozemy się spotkać. napisal mi taką wiadomość.

'jeszcze nie wiem jak to wygląda w tym tygodniu, ale jakoś pewnie w okolicach weekendu'.

okolica weekendu minela, teraz mija weekend i nic.

a zapewnianie , ze się odezwie, da znać oczywiscie bylo, byly usmiechy itp w konwersacji.

i teraz mam pytanie.

czy zostalam delikatnie mówiąc olana
ze od poczatku go zle traktowalam- jak potencjalnego kandydata a nie kolege?
moze on to wyczul i się wycofuje ale nie chce zadnych nieprzyjemnych zdarzen i po prostu mnie olewa bo widzi, ze jestem ok ale nic nie chce ode mnie?

( wiem, ze to jest analiza 10 latki).

ale proszę o odpowiedz.
czy zostalam delikatnie olana ale nie chce mi robic przykrosci wink?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy on mnie olał?

w tym samym dziale pisze chłopak Gresse,który sądząc po twoich innych wątkach ma podobne problemy,podobną sytuację rodzinną,jest w zbliżonym wieku .Może dobrze popatrzeć na swój problem,jego brak innymi oczyma?
Zagadasz?może dodacie sobie odwagi,dacie szansę  by np.wspólnie coś zmienić?
Po co produkować kolejny temat pt nic mi nie wychodzi ,spróbuj coś zrobić by wyszło,daj szansę sobie .....i jemu.

3

mandarynka.kowalska napisał/a:

kiedy w maju poprosilam o pomoc sam zaoferował ją bez moich próśb, bez problemów.

??

powwiedzial ze moge zrewanzowac sie czyms za pomoc. kupilam mala niespodzianke normalną bez podtekstów.

Tia... zapewne miał na myśli niespodziankę bez podtekstów. Spaliłaś na starcie, więc się nie dziw.

Mad_Max napisał/a:

kiedy w maju poprosilam o pomoc sam zaoferował ją bez moich próśb, bez problemów.

??

powwiedzial ze moge zrewanzowac sie czyms za pomoc. kupilam mala niespodzianke normalną bez podtekstów.

Tia... zapewne miał na myśli niespodziankę bez podtekstów. Spaliłaś na starcie, więc się nie dziw.

nie rozumiem.
wytlumacz mi

wlasnie chyba nie wiem o co chodzi.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024