STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 948 949 950 951 952 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 61,686 do 61,750 z 102,609 ]

61,686 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-03-21 11:11:09)

Odp: STOKROTKA-CAFE

Dzień dobry...
                                   http://mypozytywni.pl/images/uploads/5c5a2656c5239da57755310e4851b5fda0cbc051.png

Na wesoło   smile

Wróble narzekają na całe gardło, że wciąż nie ma prawdziwej
wiosny.
- Ile jeszcze będzie leżał ten śnieg – pyta jeden.
- Zimno w nogi, nie można złapać jakiejś muchy, ciągle tylko chleb
i chleb, który rzucają nam ludzie – świergoli drugi.
- Beznadzieja. Jak tak dalej pójdzie, to wyprowadzam się do ciepłych
krajów! Co to za życie – biadoli trzeci.
- Ani gniazda założyć się nie da. Czuję się jak na Syberii – dorzuca
kolejny. I nagle do uszu ptaków dochodzi, jak rozmawiają ludzie:
- W telewizji mówili, że wiosna w tym roku będzie późno...
- Co ci synoptycy wiedzą? Słyszysz, jak wróble głośno ćwierkają?
To najlepszy znak. Już czują, że robi się ciepło i są radosne.

Do McDonalda wchodzi małżeństwo staruszków (ok. 90 lat).
Babcia siada przy stoliku, a dziadek idzie zamówić zestaw (pepsi, hamburger i frytki).
Dziadek siada przy stoliku, bierze dwa kubeczki i patrząc nalewa do nich równiutko po połowie, następnie bierze frytki i robi dwie równiutkie porcje, następnie wyjmuje nożyk i kroi równiutko hamburgera na pół.
Całą tą sytuację obserwuje student, żal mu się ich zrobiło podchodzi i mówi:
- Przepraszam, że przeszkadzam, ale może kupić państwu drugi taki zestaw?
Babcia:
- Bardzo pan uprzejmy, ale dziękujemy, jesteśmy małżeństwem od 70 lat i my się tak wszystkim po równo dzielimy.
Student odchodzi, ale zauważa, że babcia siedzi cichuteńko, a dziadek się zajada.
Podchodzi znowu i pyta:
- Dlaczego pani nie je?
- Czekam na zęby........  lol

Miłego ,słonecznego dnia dla wszystkich zostawiam.....  smile

61,687 Ostatnio edytowany przez luc (2016-03-21 11:26:33)

Dzień dobry poniedziałkowo.
Wczoraj wybraliśmy się w końcu na basen, myślałam, że przejdzie mi ból głowy, ale skubany się uczepił. Głowa bolała mnie do wieczora i dziś rano też obudziłam się z bólem. Pracę załatwiłam telefonicznie, wzięłam kolejnego procha i powoli wracam do żywych.
U mnie też buro sad

Blanko - witaj wśród Stokrotek http://s17.rimg.info/96e8083299cc50995a2306a32c5734ad.gif
Jeszcze nikogo z Kanady u nas nie było.
W Kanadzie mam rodzinę i przyjaciół.

Anusiu - mam podobne zdanie jak Klaudynka. Nie jest przyjemne iść do szpitala, ale zobaczysz jak odżyjesz po wstawieniu stentów.

Strzałko kopa zawsze możemy Ci zasadzić. Najlepsza w tym jest Bacha lol

61,688

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRv9I8enjkd3EDA3KhFfenwe1Tfd_b_nxINbCbSdFJBqKOnXR-K

Witam Was wiosennie dziewczynki big_smile no i nawet dziecko beczy bo o wiosnę się niepokoi. sad

nie wiem jak Wy ale ja nie mam ochoty tak szybko święta jajkowe świętować bo ledwo jedne święta minęły a już następne za plecami.
Wczoraj sąsiad na śmietnik wywalił choinkę, chyba spieszył się żeby zdążyć przed Wielkanocą więc nie tylko mnie te Święta zaskakują big_smile
Na szczęście mam w miarę porobione po częściowym remoncie więc będę spokojnie czekała żeby jakiś zając wpadł mi do garnka big_smile

Miłego dnia dziewczynki, zaraz idę na spacer słoneczka poszukać . big_smile

61,689 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-03-21 13:31:40)

Hejka dziewczyny

Klaudynko
        jak poszukasz słońca to machnij do P.

Anusiu
       Lucynka i dziewczyny maja rację, a do tego nic nie boli.

Marysiu
      od rana wprowadzasz śmiech na łączce. Dzięki.

Sandro
      nigdy nie szalałam na żadne święta, a przeżyłam ich hohohoho i trochę.

Strzałeczko, Finko
      naślemy na was Basię to zaraz dostaniecie werwy. lol

Basiu
       tez chętnie poszłabym do pracy, aby być wśród ludzi, ale zdrowie nie to.

Gochnia
       na święta nasilają się kradzieże szczególnie w sklepach.

Babo i Basiu
        śniadanie i kawka wyśmienita, zaraz apetyt mam.

Blanko
        Kanada-Toronto to nie moja bajka, lubię ciepło.
Gdybym planowała to raczej południowe strony świata.
Mam koleżankę w USA, ta sama różnica czasowa.
Za chwilkę to znaczy miesiąc wraca do kraju.

Finko
też kocham psy i inne  stworki, ale mam jednego i wystarczy,
bo z nim gorzej, jak z dzieckiem.

Dzisiaj poniedziałek, wiec u nas porządki.
Zrobione, ciała wykąpane i teraz luzik.
Pogoda pod zdechłym Azorem.

Miłego dnia.

61,690

wpadlam sie przywitac
wiec czesc Stokrotki
Klaudynko Lucynko ,wiem ze musze to zrobic .ale boje sie ja juz wszystkiego sie boje ..nawet igly
za duzo tego juz znioslam.
Lucynko ,,dzis tak lupie mi glowa,ze nawet ruszac nia nie moge ,obudzilam sie z bolem i pewnie do wieczora tak mnie bedzie meczyc
Babo ,Strzalko Gochna Finka Sandra ja tez nic nie zrobilam jeszcze na Swieta ,,zadnych porzadkow,
Marysiu ,rozweselilas mnie ,
Wifa u mnie tez buro ponuro ,pewnie zaraz lunie deszczyk
Blanko ,,dobrze mnie okrywalas w nocy ,bylo mi cieplutko i przespalam cala noc
Basia jutro bedzie miala robote ,,az jej wspolczuje ,,wiec dzis nich sobie odpoczywa
na obiad mam dzis zupe taka zwykla jarzynowa ze smietana--zupa z dziecinstwa,,i mam zamiar zrobic -pierozki leniwe ,dawno ich nie jadlam ,
koncze,
wezme sie za te pierozki

61,691 Ostatnio edytowany przez luc (2016-03-21 13:20:54)

ANUSIA50+ napisał/a:

wiem ze musze to zrobic .ale boje sie ja juz wszystkiego sie boje ..nawet igly
za duzo tego juz znioslam.

Wiem Anusiu sad
Czasem na jednego pada więcej niż na drugiego. Taki los.
Ale naprawdę po stentach pozujesz się lepiej. Niektórzy mówią, że jak nowo narodzeni.

ANUSIA50+ napisał/a:

dzis tak lupie mi glowa,ze nawet ruszac nia nie moge ,obudzilam sie z bolem i pewnie do wieczora tak mnie bedzie meczyc

koncze,
wezme sie za te pierozki

Mnie nadal boli i nie mam zamiaru brać się za robienie jedzenia wink
Ale Ty pewno musisz dla Karolki.
Gorzej, że obok leży praca, za którą muszę się dziś wziąć.

61,692

Wifciu , wróciłam ze spaceru i słońca nie znalazłam, jest szaro, buro i ponuro i na wietrze śmieci tylko latają po podwórkach i ulicach. Teraz jest najbardziej przykro na świecie.

Wezmę się za gotowanie to może optymizm na mnie spłynie, do potem dziewczynki....

61,693

Witam Stokrotki ! ja dopiero po sniadaniu i na 9am do pracy. Tak, mieszkam w czesci angielsko -jezycznej , czyli Ontario.to jest jedna  z prowincji ,tak jak w Polsce wojewodztwo.
Nie wyjechalam w latach 80 ,tylko 7 lat temu ,zachcialo mi sie na stare lata, zostawilam wszystko w polsce i z 1 walizka pojechalam ,ale po wielu tutaj moich pierwszych"zawiruchach",bo poczatki sa bardzo trudne ,tak praktycznie to wszystko od poczatku  trzeba poznac i nauczyc sie ,ale dziewczyny nie zaluje swojej decyzji .Bylo momentami ciezko ,ale to mam juz za soba i nie ma co ogladac sie za siebie i biadolic !!!! w Polsce prowadzilam przez 20 lat dzialalnosc gospodarcza i tak mnie wszystko wkurzalo ,te niekompetencje i traktownanie jak jakiegos przestepce ,zlodzieja ,ciagly stres ....z pracownikami, zmieniajacymi sie przepisami itd.  no i po tylu latach w Polsce emerytura 600zl z groszami. Tu nie mam stresu i zyje mi sie spokojnie,to dobry kraj do zamieszkania i pomimo wielonarodowasci ( a bialych widac coraz mniej) to wszyscy sa wobec siebie uprzejmi i jest bardzo naganne jak ktos inaczej sie zachowuje ,wszedzie uslyszysz PLEASE ,SORRY !!! Dziewczyny jedno ,ze jak sie przezylo  wiekszosc zycia w swoim kraju to zawsze sie teskni do swojej ojczyzny ,a jeszcze mam dzieci i mame w Polsce.Pochodze ,no moze inaczej......przez ostatnie 30 lat przemieszkalam na Slasku ,wiec Beskidy sa mi bardzo bliskie,kocham gory ,ale polskie morze rowniez !!!! kochane ,zycze smacznego obiadku wszystkim dziewczyna i do wieczorka !!!

61,694

Ach ,zapomnialam ...bierzcie witamine D ,dobra na kosci i psychicznie rowniez dobrze sie poczujecie a na noc magnez ,bo  buduje miesnie ,wlasnie podczas snu.
Ja codziennie biore dawke D 1000 IU i na noc B+ Mg ,moj organizm nie trawi nabialu i nie jem go od 20 lat ,mialam klopoty z trzustka i woreczkiem ,przestalam jesc nabial i mam spokoj od 20 lat. DO SIEMKA !!

61,695

Dziewczyny,to ja Wam wysyłam SŁONECZKO, bo u mnie świeci jak gupie smile
I pachnie wiosną.
U mnie się sprząta jak potrzeba, przestałam głupieć przed świętami. Kiepski mówi że dom to nie muzeum i on chce mieszkać a nie tylko :"nie siadaj bo pognieciesz","nie jedz bo nakruszysz" itd. Lepiej mieć trochę bałaganu niż skwaszony humor w święta.
Blanka,ale Cię wyniosło, taki świat drogi; )
Na razie ,Stokrotki.

61,696

Bianko
        odważna z Ciebie dziewczyna.
Masz rację, że w naszym kraju coraz gorzej.
Jak lubisz to opisuj nam  o swojej nowej ojczyźnie.

Babo
       ja nigdy nie szalałam.
Co to za przyjemność usiąść przy stole narobiona, jak diabli.
Wszystko z umiarem.

Zjadłam obiad i chyba legnę,
bo w nocy nie najlepiej śpię.

61,697

no to po oknach przed świętami ....  chyba mnie trafi lol
producent zawalił
teoretycznie mają czas do końca marca ... i nic się nie zrobi ...
niepotrzebnie zgodziliśmy się na termin marcowy
od razu trza było na kwiecień ....

w takim wypadku - poobcieram tylko białe ramy od zewnątrz  ..... i pieprze całe porządki
mam luz blues hiiiiiiiii
święta przyjdą i przeminą ...

Blanka magnez na noc ????
zawsze mi tłukli ,że rano się zażywa smile

to byłaś naszą sąsiadką zza miedzy - ja mieszkam na granicy Śląska
ale Anusia i Marta to Twoje stare województwo smile

pozdrawiam resztę MYCH ..... do wieczorka

61,698 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-03-21 17:55:04)

Basiu

"Magnez +B6 szczególnie poleca się przyjmować w godzinach wieczornych. Jak się okazuje, pierwiastek ten działa wyciszająco na układ nerwowy
Dzienna dawka 375 mg "

61,699

Dzień dobry Stokrotki smile
Żeby chorować,trzeba mieć zdrowie.4 godziny spędziłam w szpitalu,ale kolano zrobione.Oczywiście ortopeda mnie nie przyjął,ponieważ nie było miejsca.Najbliższy termin pod koniec kwietnia i to po znajomości.Ja  ledwo dokuśtykałam do poradni,a oni mi pierniczą o kwietniu.Ja potrzebowałam pomocy już teraz a nie w kwietniu.Poszłam bezpośrednio do szpitala i już sobie układałam,co powiem,gdy nagle zobaczyłam swoją uczennicę,a za chwilę matkę swoich uczniów.Obie panie w białych uniformach.Pierwszy raz w życiu skorzystałam ze znajomości.Panie się mną szybciutko zajęły i w ten oto sposób została mi ściągnięta woda z kolana.Teraz odpoczywam.
Witaj BlankaKanada to coś dla mnie.Zawsze podziwiałam (na filmach ,w książkach)krajobraz a szczególnie lasy kanadyjskie.Zawsze to chciałam zobaczyć,ale niestety, nie jest mi to dane.
Miłego pierwszego dnia wiosny smile

61,700

witam milo
http://youngface.tv/wp-content/uploads/article_uploads/5558e86364e9b-2418898_wiosna-w-moim-ogrodzie-.jpgtak jest w moim ogrodeczku gdy slonko przygrzewa
poranki zimne,temp przez 0,potem ciut cieplej,wiatr zimny hula
ja takze pytam kto wiosne ukradl?

61,701

http://pu.i.wp.pl/k,NjQ0NjY3OTAsNDU3NjYwOTQ=,f,WIOSNA.gif
to jeszcze taki obrazek prosze by poczuc sie radosnie

61,702

http://geografka.blox.pl/resource/bociany.jpg
chmura wyszla i pada
do du.... z taka pogoda
kiedy wreszcie juz ustabilizuje sie?kiedy slonce zaswieci przez caly dzien?
moze WY wiecie?

61,703

Marta456 napisał/a:

nie było miejsca.Najbliższy termin pod koniec kwietnia i to po znajomości.

To i tak szybko hi, hi.
Kiedy mojemu mężowi jesienią coś "strzyknęło" w kręgosłupie gdy nosił drzewo do kominka, to zapisywali do lekarza na koniec grudnia, a na rezonans jeszcze czas nie przyszedł (chcieli zapisać na początek lipca tego roku). To jest chore.

Witaj Leno.
Dawno Cię nie było. Miło czytać, że u Ciebie wszystko dobrze.

61,704

lena53 napisał/a:

Kiedy wreszcie juz ustabilizuje sie?kiedy slonce zaswieci przez caly dzien?
moze WY wiecie?

Już wkrótce wink

61,705

http://zycierzeczy.pl/zdjecia/wiosna.jpg

61,706

Marto
       nie miej wyrzutów,ze skorzystałaś ze znajomości.
Dzisiaj albo prywatnie, albo czekaj i się męcz.

Lucynko
      prawie wszystkie badania robię prywatnie.
Dobrze, że na to mam, a co maja powiedzieć ludzie, których nie stać.
Cierpią  buuuuuu w milczeniu.

Lenko]
      u Ciebie piękna wiosna,a u nas pochmurnie i zimno.
Dobrze, ze pikny chodzi z Czarusiem.

61,707

http://rozmowy.w-krainie-elfow.com/download/file.php?id=14422

Lucynko, a tego kociaka przytulisz? możesz też adoptować albo na Wielkanoc przerobić na pasztecik smile

61,708

Klaudyna59 napisał/a:

Lucynko, a tego kociaka przytulisz? możesz też adoptować albo na Wielkanoc przerobić na pasztecik smile

Klaudynko zdjęcie mi się nie pokazuje sad

61,709

luc napisał/a:

Buuuuu u mnie tysz. tongue

61,710

wifa napisał/a:
luc napisał/a:

Buuuuu u mnie tysz. tongue

Czyli Klaudynka cuś spartoliła lol
...a już myślałam, że ja.

61,711

hey wieczorkiem ...

no już tak nie milczcie dyplomatycznie lol
na temat moich okien ....
będą po świętach ..... przynajmniej tak myślę hii
już mi zlości przeszły ....

oglądałam na YT - po południu film pt. " Miłość przychodzi powoli "
myślałam ,ze to będzie kicha
bo jak zobaczyłym stroje westernowe .... ???
ale jest wart oglądnięcia .... łezka poleci ... smile

rano oglądałam film trudny i taki bardziej psychologiczny
" Veronika postanawia umrzeć " zaczyna się od nieudanego samobójsta a potem to wiadomo psychiatryk ....  można oglądnąć ...
a ten wczorajszy "Biały oleander "  też tematyka raczej trudna  .... ale śmiało można zaliczyć smile

rzuciłam się na filmy ...
by nie słuchać jak w pokoju obok MAM szuka
dzisiaj rankiem szukała przez 2 godziny pena ! do bicia insuliny
szczegółów nie napisze - wygadałam się Anusi .. na skype ....
potem ten cały sprzęt przejełam .... nie ma innego wyjścia dla spokojności

tak samo jak od jutra - przy mnie będzie musiała zażyć lekarstwa .... bo wyrzuca ....
pomyślę jeszcze nad grzebykami  .....

fajooooowo mam i tyle .....  nie ??? lol

61,712

Hej dziewczyny ! Ja juz po pracy i drugiej kawie i casteczku ( moge jesc bez ograniczen ,bo nie tyje i wage mam od 40 lat te sama- 54kg).
Przepraszam , ale bede pisac tak ogolnie bez zwracania sie do konkretnej osoby ..wybaczycie mi ???
Wow,znam i wiem co to znaczy  sluzba zdrowia w Polsce. Ja pomimo ze skoncze w tym roku 60 -tke, to jakos zdrowie mi dopisuje, smieje sie ,ze mam dobre geny !!!!napewno cos w tym jest ,ale tez i odzywiam sie dobrze ,nie jem jakis swinstw  typu fat food ,czasami pizze bo lubie !!! ale duzo jem salaty roznej ,codziennie avocado , no i robie takie koktajle z tego co mam w lodowce ,ale baza to migdaly , zmielony len ,slonecznik ,pestki dyni , i jakies zielsko ,ja uzywam kale ( to takie liscie ,maja duzo wapna),brokuly zalewam to woda i miksuje i pije. Duzo pije wody z cytryna ,bo cytryna wbrew temu ze kwasna jest zasadowa i reguluje i czysci organizm .ale to tez trzeba troche poczytac jakich pokarmow ze soba nie laczyc aby sie dobrze przyswoily i organizm nabyl jak najwiecej dobrego z jedzonka.Nie pije wogole sokow takich zkartonow ,jak juz to tylko jak zrobie w domu sama.
A co do s;uzby zdrowia w Kanadzie ,to kazdy ma dostep za darmo ,jak ma pobty staly i nie wolno lekarzowi prowadzic praktyki prywatnej jak pracuje w szpitalu lub przychodni9 te przychodnie to w wiekszosci prywatne) ale tostaja dotacje od rzadu i powiem wam ze kazdy sie stara bo jak nie bedzie mial pacjentow to nie bedzie mial kasy.Jedynie dentysta ,okulista jest platny ,ale jak ktos ma benefits z pracy to ma za darmo ,albo 80% pokrywa benefits i lekarstwa to samo.Moj lekarz to sam mnie wysyla na coroczne badania kompleksowe ,a do domu mi przysylaja co roku na badanie piersi i choroby kobiece,no jest lepiej anizeli w Polsce .Moj znajomy czekal 3 miesiace na wszczepienie sztucznego biodra,a wPolsce trzeba czekac iles lat !!!
U mnie nawet sloneczko!!ale jest zimno . Marysia ,dziekuje za wspaniale kawaly ,zawsze je czytam i "sprzedaje" je dalej ,lubie sie smiac !!! lubie wesolych ludzi !!Ktoras ze stokrotek pytala o fim ,ja czesto cos ogladam na youtube ,ostatnio komedie ( moze nie jest to ambityn film )ale co mi tam ,film odprezyl mnie psychicznie bo mozna sie posmiac !!!
MILOSNE ROZGRYWKI  z 2004 ,jak ktoras ma ochote obejrzec  to wpiszcie : caly film z lektorem polskim i tytul . odezwe sie pozniej  ide na 2 przyjecia weselne i lece pokukac za jakos kreacja ...

61,713

Wreszcie trochę luzu, obiado -kolacja zjedzona, zmeczona. Widze , ze zrobilo sie miedzynarodowo, cieszy.Przyblizaj, BLANKO , nam Kanadę.Moja wiedza o tym kraju siega prawie zeru .A ja biorę Alfadiol i Calperos -na mocniejsze gnaty. LUC- u nas termin na rezonans - koniec czerwca, a neurologa mamy -z corą na poczat. czerwca, bo chce wynik zobaczyc, ciezko zgrać.Ach  ..migrenowe bole glowy..., od tej nauki , to czacha dymi?  No i termin  trza  zmienic   na... pewnie po wakacjach.     Posialam rzezuchę, a z porządkami , to zrobie tylko to, co muszę. Reszta poczeka na odpow. chwilę, czyli po swietach. Witaj, nieznajoma LENO!

61,714 Ostatnio edytowany przez luc (2016-03-21 21:09:58)

Ba-Cha napisał/a:

no już tak nie milczcie dyplomatycznie lol
na temat moich okien ....
będą po świętach ..... przynajmniej tak myślę hii

Basiu - dobra, już dość milczenia wink
Nie jest źle skoro nadal chcą je robić tongue Firma też nadal istnieje.
Będziesz za to miała niezły poślizg czasowy, ale to chyba nie jest jakiś wielki problem? Chyba, że masz już powyrywane parapety lol
Masz spisaną umowę? Jeśli tak, to czy coś w niej jest o karach umownych na wypadek opóźnienia? Zapewne nie ma...

61,715

Ba-cha teraz przeczytalam twoj post  ..jeszcze pare ostanio obejrzanych filmow
Wasabi z Jean Reno -
Pewnego razu w Rzymie -2010y
Tylko nie milosc -2011y
50 pierwszych randek to komedia nie wiem czy ci sie bedzie podobac ale ja lubie tego aktora.

61,716

Cześć Blanko.

gochnia napisał/a:

Luc serio.

To znaczy, że uciekacie od siebie?

61,717

Witaj blanko56  http://zapisz.net/images/993_smiley_crocus_lila.png

blanka56 napisał/a:

moge jesc bez ograniczen ,bo nie tyje i wage mam od 40 lat te sama- 54kg).

Jakże Ci zazdroszczę big_smile
  A z kawałami?? smile  staram się.............:D  dziękuję.

61,718 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-03-21 21:51:38)

http://img11.hostingpics.net/pics/6642862012439vnYvQ2WD.jpg

lol
http://totezadres.blox.pl/resource/babielato1.gif

61,719

Blanka filmy zapisałam ....  mam długa listę ... lol dzięki

LUCynka oczywiście ,że mam wyrwane w pokoikach parapety lol   gustownie to wygląda smile
ten kolega  tylko w sobotę miał czas
eks Syncia nastarszył ,że mogą być problemy z wyrwaniem
bo to te stare betonowe czy z lastriko ????
poszło łatwo - ale unieść bym nie  dała rady ... jakby nie było tego kolegi ...

już umowy nie sięgam ... tam wszystko spoko smile 
tj. jedna z największych firm .... nomen omen : okna z Krakowa hii ( taki mają wielki plakat nad biurem ) "oknoplast"

spadam 
                           http://imgup.pl/di/3O99/mansleepspawel.gif

61,720

http://rozmowy.w-krainie-elfow.com/download/file.php?id=14422

Lucynka i Wifcia nadal zdjęcie Wam się nie pokazuje? to jest gif lwa ryczącego, a może teraz?

Dziewczynki, aleście napisały, teraz zajrzałam i czytam z przyjemnością big_smile

Basia, nie przejmuj się , Ty nie będziesz miała okien a ja krzeseł, zrobię śniadanko świąteczne pod nowiutkim stołem big_smile

61,721

Klaudyna59 napisał/a:

Lucynka i Wifcia nadal zdjęcie Wam się nie pokazuje? to jest gif lwa ryczącego, a może teraz?

Mnie się nadal nie pokazuje sad

Klaudyna59 napisał/a:

Basia, nie przejmuj się , Ty nie będziesz miała okien a ja krzeseł, zrobię śniadanko świąteczne pod nowiutkim stołem big_smile

To Ci się udało hi, hi.
Dzięki bogu, okien Basi nie wyrwali, tylko parapety lol

61,722

no to ja już nie mogę wam pokazać tego lwa bo u mnie jest, widocznie to facet a oni mają focha hi, hi big_smile

61,723

Klaudyna59 napisał/a:

widocznie to facet a oni mają focha hi, hi big_smile

Najwyraźniej lol
Humorek Ci dziś widzę dopisuje. Tak trzymać wink

61,724 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-03-21 23:09:43)

Klaudynka
         kup namiot i będzie, jak na pikniku.

Lucynko
        nadal nie widzę ryczącego.

Marysiu
         hihihihi uśmiałam się.

Blanko
        do kogo sie wybierasz na weselisko?
Blanko
                 poczytałam i posłuchałam w sprawie witamin.
Moje jedzenie jest bardzo monotonne, więc muszę sie dokarmić.
                 W środę będziemy w Plazie /prezent i buciki dla wnuczki
noooo i może dziadek pomyśli o żonce/ to odbiorę z apteki,
bo zamówiłam w aptece internetowej.

Dziewczyny
chyba nie było dzisiaj Czytuni.

Mam nadzieję, ze się nie rozchorowała.

61,725

Cześć Wifciu.

wifa napisał/a:

Bianko

...Blanko... wink
znów mylisz nicki hi, hi.

wifa napisał/a:

Dziewczyny
chyba nie było dzisiaj Czytuniu.

Mam nadzieję, ze się nie rozchorowała.

Miejmy nadzieję.

61,726 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-03-21 23:11:38)

luc napisał/a:

...Blanko... wink
znów mylisz nicki hi, hi.

Faktycznie dobrze, ze zauważyłaś.
Widać sokole oko czuwa. lol

Dobranoc dziewczyny

61,727

Dobranoc Wifa.

61,728 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2016-03-21 23:17:25)

http://s10.postimg.org/k61nc1n4p/12665672_1053202538073498_744940920_n.jpg

no to na dobry sen wstawiam wesoły obrazek, dobranoc dziewczynki big_smile

Wifciu , podpowiedz piknemu co zając ma Ci sprezentować , bo panowie często myślę o niebieskich migdałach a nie o babci pilnych potrzebach  big_smile big_smile

61,729 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-03-21 23:22:26)

Oglądam  film ''  PASJA''    'jak zawsze (ryczę)- mamy wykupioną polska tv,na miesiąc.
Dobrej nocki dziewczynki.........do jutra
             http://mypozytywni.pl/images/uploads/7e9d785864b6e1e6cb8ea70fa6ca6172091f3bcd.png-

61,730

KLAUDYNKA -ile Ci tych krzesel trza, mam sporo, starczy , ale warunek : zabrudzisz- wyczyscisz,bo jasne, ok !
LUC -uciekamy, by wrocic, dluuuga historia. Pewnych rzeczy nie da sie przenieść ,na plecy wziąc (ziemia).
MARYSIA- jestes obledna

61,731

gochnia , dziękuję  - dobra z Ciebie kobieta ale ja na fotelach na razie swoją szanowną i niewymowną usadzam a na krzesła musze czekać jeszcze miesiąc, bo w komplecie który kupiłam tapicerka krzeseł była biała, kazałam wymienić.

61,732

Marta napisał/a:

Marysiu jesteś u syna?

Jak zgadłaś ?        smile   big_smile

Wifcia napisał/a:

Marysiu
      cichaczem opuściłaś Polskę?
Jaka pogoda?

Jeśli chodzi o pogodę żadnej różnicy no może 2st.wyżej ale za to ta wilgotność   beee.
      Cichaczem ? niee smile  tak wyszło,nie miałam wiele czasu na zastanawianie się smile

61,733

Klaudyna59 napisał/a:

gochnia , dziękuję  - dobra z Ciebie kobieta ale ja na fotelach na razie swoją szanowną i niewymowną usadzam a na krzesła musze czekać jeszcze miesiąc, bo w komplecie który kupiłam tapicerka krzeseł była biała, kazałam wymienić.

Dlaczego zrezygnowałaś z bialej?

61,734

gochnia napisał/a:

KLAUDYNKA -ile Ci tych krzesel trza, mam sporo, starczy , ale warunek : zabrudzisz- wyczyscisz,bo jasne, ok !
LUC -uciekamy, by wrocic, dluuuga historia. Pewnych rzeczy nie da sie przenieść ,na plecy wziąc (ziemia).
MARYSIA- jestes obledna

Jak mam to zrozumieć lol

61,735

KLAUDIA -moja beź , jakoś daję radę.

61,736 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-03-22 00:25:45)

Hihihihihihiihihihihi

Wraca pijany baca do domu i żeby nie denerwować żony poszedł spać do stodoły.
Rano żona się budzi, szuka męża.
Nigdzie go nie może znaleźć.
Wchodzi do stodoły i coś tak strasznie śmierdzi.
Pyta się bacy:
- Co znowu żeś się ochlał? To dlatego tak śmierdzi?
- A wyobraź sobie, że wracasz w nocy do domu, przechodzisz obok cmentarza a z grobu wychodzi ręka i mówi: chodź... chodź.. to co byś wtedy zrobiła?
- No chyba bym umarła.
- No widzisz a ja żem się tylko zesrał..........

Jedzie sobie bogaty człowiek limuzyną, patrzy a tu jakiś biedak wpiernicza trawę, aż mu się uszy trzęsą. Podjeżdża do niego bliżej i pyta:
- Panie czemu pan jesz trawę?
- Aaaa... głodny jestem i nie mam na jedzenie.
- To wsiadaj pan, zabiorę pana do siebie.
Ucieszony biedak pomyślał o rodzinie i pyta:
- A mogę wziąć ze sobą dzieci?
- No spoko niech wsiadają.
- A mogę wziąć ze sobą żonę?
- Dobra, dobra byle szybko.
- A mogę wziąć ze sobą rodziców?
- Panie tak wielkiego trawnika to ja nie mam.......
         lol

Starsze małżeństwo obchodzi 40-tą rocznicę ślubu.
Przy gościach mąż wspomina swoje młode lata i podboje
-Oj, przyprawiłem ja rogi niejednemu mężowi, oj niejednemu
-Na to żona:
-A, ja tylko jednemu ! i to nie raz.

Chcesz w pysk? - pyta groźnie zajączek napotkanego na drodze lisa.
- Daj mi spokój.
- Chcesz w pysk? - zaczepia zajączek wilka.
- Daj mi spokój.
- Chcesz w pysk?
- No, daj!
- To idź tam za róg, ja tam przed chwilą dostałem...

Matka pyta córkę:
- Jaki jest ten Twój nowy chłopak? Porządny on chociaż?

- Ależ oczywiście, mamo! Jest oszczędny, nie pije, nie pali, ma bardzo miłą żonę i trójkę grzecznych dzieci.
                     smile    smile
Przychodzi mąż do domu i widzi na stole wibrator. Wściekły pyta żony:
- Co to ma znaczyć?!
Żona odpowiada:
- Nie Twój interes!

Na rozprawie sędzia pyta oskarżonego
- Dlaczego uciekł pan z więzienia?
- Bo chciałem się ożenić.
- No to ma pan dziwne poczucie wolności.

Policjant wrócił późno do domu i zastał żonę samą w łóżku, pościel rozmemłana, a żona jakoś dziwnie rozochocona.
- Twój kochanek tu był? Gdzie się schował? Pod łóżkiem? - pyta i zagląda pod łóżko. - Pod łóżkiem go nie ma. W kuchni? - i zagląda do kuchni. - W kuchni go nie ma. W szafie? Z szafy wychyla się ręka z banknotem 200 zł. Policjant dyskretnym ruchem ogląda się i bierze banknot. W szafie też go nie ma. To gdzie się schował?

61,737

A co ?,znow nicki pomylilam z CLAUDII, chodzilo o kawał, wybaczysz MARYŚ !

61,738

Nie.. nie pomylilam, chyba juz pora na mnie

61,739

gochnia napisał/a:

Nie.. nie pomylilam, chyba juz pora na mnie

jak lubisz kawaly to jutro poszukam specjalnie dla ciebie,
  dziewczyny go znają smile

61,740

Pewnie, ja je pcham dalej, jesli spamietam , ubaw!

61,741 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2016-03-22 00:46:10)

uuuuu zostałam się ino sama...
  Biorę zabawki idę do domu pa pa.

http://www.bez-cenzury24.pl/upload/images/large/2016/03/na_pol_zlozony_2016-03-21_16-14-55.jpg
                            smile

61,742

Ciągle chłodne noce, a zatem przykrywam wszystkie - Klaudynkę podwójnie.
Gaszę http://s2.rimg.info/90c5afd7eecf7e9af1aa687cf8c45cb6.gif

Dobranoc.

61,743

Dziewczyny ale naproduktowalyscie ho ho !!jest co czytac !! przelecialm z predkoscia blyskawicy 2 malle ,bo wiem jaka kreacje chce kupic ,ale tylko kupilam czarne szerokie plisowane spodnie  z zorzety i buty ,a gore bede jeszcze szukac ,bo sukienek pelno ,ale nic mi sie nie podoba ,albo to co jest fajne to za duze ,ja musze miec roz.2  a to jak na lekarstwo ,owszem sa ale dla 20 latki a nie dla ... .1slub w maju ,zeni sie syn kolezanki ,natomiast w lipcu corka mojej 2 kolezanki . no wiecie tu to takie uroczystosci to biznes ,kiedys o tym napisze ,to calkiem inaczej anizeli w Polsce.
MARYSIU znow posmialam sie z kawalow ,bede miala co opowiadac w swieta !!! dzieki !!!
BA-CHA -przypomnialam sobie jeszcze o jednym filmie ,ale ten jest super ,wprawdzie to dramat ,ale naprawde wart obejrzenia polecam  KONESER -wloski 2013y z Geoffrey Rusk ,tez lubie z nim filmy .
WIFA - tak masz racje Mg+B6 jest bardzo dobry na uklad nerwowy ,bardzo wskazany dla osob zyjacych w stresie ,palacych fajki ,pijacych duzo kawy (kawa bardzo wyplukuje magnez),dobrze tez te witaminki dzialaja przy migrenach, a brak tych witamin powoduje wlasnie zmeczenie ,drganie powieki oka,skurcze w lydkach a czasami migotanie serca .dziewczyny sorrki ,moze bedziecie myslaly ze sie wymadrzam ,ale tak nie jest !!!chcialabym tylko zwrocic uwage ,bo to jest wazne przy zakupie witamin, a i tez  z wyksztalcenia jestem chemikiem -kupujac magnez zwrocie uwage w jakiej postaci wystepuje magnez w danym produkcie,bo od tego zalezy jego wchlanianie i przyswajalnosc,a najlepiej przyswaja sie z soli organicznych tj.mleczan lub cytranian 90% ,a NIE  Z NIEORGANICZNYCH np: weglan magnezu 30%przyswajalnosci i NIE TLENEK MAGNEZU 4%.Pisze nieraz na opakowaniu ze 1 tabl. zawiera np.375mg jonow magnezowych ale on wystepuje w postaci tlenku ,no to tylko wchlonie sie do organizmu 4% i za przeproszeniem gow....o z tego jestpozytek dla zdrowia. To samo tyczy sie vit.C kupowac tylko L-askorbinowa ,popularnie "lewoskretna wit.C. MORAWA pisala ze jej maz ma cukrzyce , a czy wiecie ze surowa marchew nie ma tyle cukru co gotowana ,dlatego cukrzycy jak ognia powinni unikac gotowanej marchwi ,a surowa super na oczy ale tylko z tluszczem bo witaminy sie nie przyswoja .ach duzo by pisac o jedzeniu .WIFKA ja mam tez delikatny zoladek ,staram sie nie jadac smazonych mies,sporadycznie jem wedliny ,wole upiec kawalek miesa , duzo potraw przygotowuje w piekarniku lub dusze z jarzynami . Sorrki za ten labor ,ale nie mam mozliwosci tak jak wszystkie pisania w ciagu dnia .
MILEGO WTORECZKU DLA WSZYSTKICH STOKROTEK I PROSZE ZOSTAWIC MI CIASTECZKO DO POPOLUDNIOWEJ KAWKI !!! ANUSIA ZNOW SIE ODKOPALAS !!!

61,744

Dziewczyny ale naproduktowalyscie ho ho !!jest co czytac !! przelecialm z predkoscia blyskawicy 2 malle ,bo wiem jaka kreacje chce kupic ,ale tylko kupilam czarne szerokie plisowane spodnie  z zorzety i buty ,a gore bede jeszcze szukac ,bo sukienek pelno ,ale nic mi sie nie podoba ,albo to co jest fajne to za duze ,ja musze miec roz.2  a to jak na lekarstwo ,owszem sa ale dla 20 latki a nie dla ... .1slub w maju ,zeni sie syn kolezanki ,natomiast w lipcu corka mojej 2 kolezanki . no wiecie tu to takie uroczystosci to biznes ,kiedys o tym napisze ,to calkiem inaczej anizeli w Polsce.
MARYSIU znow posmialam sie z kawalow ,bede miala co opowiadac w swieta !!! dzieki !!!
BA-CHA -przypomnialam sobie jeszcze o jednym filmie ,ale ten jest super ,wprawdzie to dramat ,ale naprawde wart obejrzenia polecam  KONESER -wloski 2013y z Geoffrey Rusk ,tez lubie z nim filmy .
WIFA - tak masz racje Mg+B6 jest bardzo dobry na uklad nerwowy ,bardzo wskazany dla osob zyjacych w stresie ,palacych fajki ,pijacych duzo kawy (kawa bardzo wyplukuje magnez),dobrze tez te witaminki dzialaja przy migrenach, a brak tych witamin powoduje wlasnie zmeczenie ,drganie powieki oka,skurcze w lydkach a czasami migotanie serca .dziewczyny sorrki ,moze bedziecie myslaly ze sie wymadrzam ,ale tak nie jest !!!chcialabym tylko zwrocic uwage ,bo to jest wazne przy zakupie witamin, a i tez  z wyksztalcenia jestem chemikiem -kupujac magnez zwrocie uwage w jakiej postaci wystepuje magnez w danym produkcie,bo od tego zalezy jego wchlanianie i przyswajalnosc,a najlepiej przyswaja sie z soli organicznych tj.mleczan lub cytranian 90% ,a NIE  Z NIEORGANICZNYCH np: weglan magnezu 30%przyswajalnosci i NIE TLENEK MAGNEZU 4%.Pisze nieraz na opakowaniu ze 1 tabl. zawiera np.375mg jonow magnezowych ale on wystepuje w postaci tlenku ,no to tylko wchlonie sie do organizmu 4% i za przeproszeniem gow....o z tego jestpozytek dla zdrowia. To samo tyczy sie vit.C kupowac tylko L-askorbinowa ,popularnie "lewoskretna wit.C. MORAWA pisala ze jej maz ma cukrzyce , a czy wiecie ze surowa marchew nie ma tyle cukru co gotowana ,dlatego cukrzycy jak ognia powinni unikac gotowanej marchwi ,a surowa super na oczy ale tylko z tluszczem bo witaminy sie nie przyswoja .ach duzo by pisac o jedzeniu .WIFKA ja mam tez delikatny zoladek ,staram sie nie jadac smazonych mies,sporadycznie jem wedliny ,wole upiec kawalek miesa , duzo potraw przygotowuje w piekarniku lub dusze z jarzynami . Sorrki za ten labor ,ale nie mam mozliwosci tak jak wszystkie pisania w ciagu dnia .
MILEGO WTORECZKU DLA WSZYSTKICH STOKROTEK I PROSZE ZOSTAWIC MI CIASTECZKO DO POPOLUDNIOWEJ KAWKI !!! ANUSIA ZNOW SIE ODKOPALAS !!!

61,745

Dzień dobry,
budzę Was wirtualną kawą i herbatą i śniadaniem.
Obudził mnie w nocy katar i ból głowy. Jak nic,będę chora.
Blanka,masz rację co do witamin.
Klaudynka,będziesz miała nowy odnośnik czasowy: "A,to było w te Święta, kiedy nie miałam  krzeseł " smile
Marysia,dzięki za ubaw.
Pozdrawiam i do później smile

61,746

hellou   Mychy ....

Babo hi  z braku  czasu tylko piszesz o kawie wirtualnej

to w zastępstwie postawię   
                                                           http://imgup.pl/di/R6K7/10253782-4210597159125-3995466591979311631-n.jpg
                                                                                                                              zapraszam lol

Blanka film zapisałam .... smile
patrz lol no to się znowu posłucham i od dzisiaj żażywam magnez wieczorkiem lol
iiiii tam nie wymądrzasz się lol   pisz ... pisz....

http://imgup.pl/di/ABLJ/10488024-312183748980242-6693987278227246493-n.jpg

chiiiba te Mychy co mało piszą sprzatają albo ???????????
meldować migusiem co u WAS lol

Klaudynka Ty bez krzeseł - ja bez nowych okien ... hiii
przynajmniej będziemy mieć święta do powspominania smile

pozdrawiam WSZYŚCIUTKIE .....

61,747

Dzien dobry.

Blanko ale piszesz ciekawie...dla nas to inny swiat... smile
Pewnie w zyciu tez nie myslalas, ze tak bedziesz zyla.
O tych lrkach musze zapamiętać, a raczej zapisać...bo kupowalam ostatnio witaminy Urydynox. Ale lykam a nie wiedziałam ze tak dokladnie trzeba wzystko wiedziec. A na moja rwe i nerwice mozna pewnie sobie pomagac.

Babo...a to pewnie w pracy jestes...
Macie zapieprz? ?

Basia i Klaudynka maja kupe roboty....no ale raz nie zawsze....
Ja szykam mieszkania na wynajem... najgorzej,ze nie ma nic w poblizu. A chodzi o szkole dla dzieci,bo znow ich przepisywac?
A z dojazdem...wszystkie osiedla naja np jeelden autobus do centrum a potem dalej...Wiec po jednej przesiadce. A te nowe osiedla maja z reguly po 1 autobusie...
Wiec dojazd wiecej niz pol godziny w jedna strone...
A zmienic szkole??? Syn mial miał takie problemy z adaptacja i znow od nowa???

W starych osiedlach z reguly mieszkania sa drogie...nie na nasze mozliwosci...
Nerwowa sutuacja...

61,748

http://w-spodnicy.ofeminin.pl/g/Kobieta.obiekt3.aspx/0/460/Kobieta/ff6d803e-72ef-43fc-8f5a-1aeec97eed99_20100401095657_Orchidea-storczyk-xl-90c3155.jpg

Witam dziewczynki wtorkowo, zaraz zmykam na targ bo tam mam prawdziwego kurczaka zamówionego.

Marysiu, biały kolor tapicerki na krzesłach by mi nie pasował ale beż, braz czy każdy inny to w porządku nie mówiąc już o dzieciach które przyjeżdżają i łapkami robią cacy,  cacy zwłaszcza tymi popaćkanymi a chłop też nie lepiej hi, hi wybrałam materiał który nie przyjmuje brudu i mokrego.
Później popiszę więcej bo lecę , Lucynko dziękuję za to podwójne przykrycie bo było mi cieplutko i mięciutko big_smile

61,749

Dzień dobry
Jestem urlopuję hi hi
Pozdrawiam wszystkie. Dziewczyny
Tragedia w Brukseli
Dlatego dobrze ze syn na miejscu

61,750 Ostatnio edytowany przez wifa (2016-03-22 13:46:51)

Witam dziewczyny.

Dzisiaj jestem zalatana.
        Pikny pojechał do sklepu nakupował, a ja teraz się biadolę,
jak to wszystko poukładać.
Do tego czuję się jakbym była po secie.

Blanko
       zamówiłam w aptece internetowej magnez i witaminę D
i teraz nie wiem jaki?
Trzeba było piękna napisać wcześniej.
Pisz co wiesz, bo to ważne.

Morawko
      wiemy, ze jak urlop to odpoczywasz.

Klaudynko
      mam już wszystko kupione, jedynie słodkie pikny odbierze od koleżanki.
Jest tak miła, że mi upiecze ciasto takie, które nie szkodzi.

Sandro
         kiedy musicie sie przeprowadzić?
Współczuję.

Basiu
         jeszcze jedno sprzątanko w piątek i po krzyku.
Młodzi z Seleną przychodzą w drugi dzień świąt.

Babo
         kuruj się, bo święta spędzisz biedulko w łóżku.

Marysiu
        dzięki, po Twoich wklejkach śmieję się sama do siebie. tongue

"WIFKA ja mam tez delikatny żołądek ,staram sie nie jadać smażonych mięs"
Blanka
      ja mam przewlekłe zapalenie żołądka, już siódmy miesiąc jestem na diecie żołądkowej, a za chwilę na sam widok będą cofki.
Myślałam, że cosik poradzisz.

Posty [ 61,686 do 61,750 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 948 949 950 951 952 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024