witam dziewczyny,
dzis mam pieski dzien ,
jestem wsciekla jak osa,wszystko mnie wkurza ,wywalilam wszystkie ciuchy z komod
zrobilam czystke ,jutro wywioze do kontenera PCK,
wreszcie wzielam sie za krokietyi troche zlosc gdzies sie ulotnila ,nadal mnie nosi
do tego boli mnie kregoslup ,prosilam juz przez trzy dni mena zeby mnie pomasowal -to ma to w du,,e
teraz jak gadalam z Basia na skypie to Karolka zrobila mi masaz ,,,,stopami ja siedze a ona lazi mi stopami po plecach
wczoraj bolala mnie glowa ,ale nasza Basia ma cos w sobie ,bo tylko zaczne z nia klachac ,,,bol mi przechodzi,juz mi sie to zdarzylo kilka razy
Morawko ,,syncio juz wyjechal ,wiec znow bedziesz liczyc dni do nastepnych odwiedzin.
Czytko ,,podoba mi sie torebka ,,lubie takie.ka jestem maniaczka torebek ,ale tylko na ramie.
Wifa ,kuruj sie ,cos ostatnio slabujesz ,ale nie martw sie ,taka pogoda i ludzie zle sie czuja,
Sandra ..kurtka wyschnie szybko a Ty przynajmniej odpoczniesz ,bo nie bedziesz musiala wychodzic
Nanusia ,chlopcy byli od 12 - 29 grudnia byli troche u mnie ,oczywiscie na wigilii a w drugi dzien Swiat pojechali do Bielska ,i znow wrocili 28 ,spakowali sie i pojechali ,,
wola byc w Anglii ,tam podobno lepiej i maja mniej nauki ,
Kuba chodzi do sportowej szkoly,i gra w jakiejs druzynie (pilka nozna)ale musi sie przykladac do nauki bo inaczej bedzie ,,,grzal lawke ,,,ale z niego pedancik ,fryzure sobie robi przed lustrem pol godziny,lakier i pianka do jego dyspozycji byly..
zawsze byl malutki i balam sie ze bedzie jak ,pieknis -jego ojciec ,,ale jest pol glowy wyzszy ode mnie ,,a ja mam 164 cm,,cholerka,,,kiedys mialam 167,, skurczylam sie dziewczyny
Bartek chodzi ostatni rok do jakiegos colegu,,nie wiem jak sie to pisze,,,ale mniejsza z tym,informatycznego.tez sobie radzi niezle,
zawsze byl wysoki ,,ale teraz to kolos,198 cm,wzrostu ,,no i taki akurat przy sobie jak powinien byc ,,ani chudy ani gruby
Strzalka co u Ciebie/nie czytalam postow ,bo dzis bylam w takim nastroju
ze nie moglam sie skupic ,
Lucynko poogladalam Twoja kolekcje zdjec ,sa wspaniale ,chociaz Chiny mnie nie bardzo fascynowaly ,,ale zjecia sa piekne ,
za to zawsze Indie o dziecka mnie interesowaly,uwielbialam czytac o nich ,ale nigdy nie bylam i muz nie bede ,,chyba ze w przyszlym wcieleniu,i mam nadzieje ze bede wtedy facetem,bedzie mi lzej,,to moja Fantazja ,Lucynko,,
do pozniej