Oczom nie wierzę.
Pigwunia wyspałaś się ?
Idż dziewczyno jeszcze do łóżka.
O której się położyłaś ?
80,861 2017-02-05 07:44:48
80,862 2017-02-05 08:05:35
Czołem niedzielnie
Popijam kawkę, jak zwykle. Helga już zaczyna do WC dreptać, ale może myknie jeszcze pod kołdrę.
Ja lubię powoli zacząć dzień. Wypić sama kawę, pozaglądać w net, co słychać...dlatego, wstaję sporo przed Helgą.
BaCha--- Helga na TV też narzeka, jak na wszystko. Mało ogląda. Wieczorne wiadomości, potem czasem jakiś film, ale rzadko, bo ją nie interesują. Ona dużo podróżowała, lubi takie podróżnicze/krajoznawcze programy.
Azbi-- mój ex tak oglądał TV, jak Twój mąż. Ale mnie to wkurzało!
Do potem...Helga już stęka...
80,863 2017-02-05 08:24:23
Witajcie drogie Stokrotki.....
Nasza ''gosposia niech pośpi sobie
ja dzis serwuję .... na bogato ![]()
Nie dało się dłużej pospać...kocur mnie budzi i chciał nie chciał na jego żądanie muszę go wypuścić na zewnątrz.
Chyba od miesiąca? chodzi na panienki,zaniedbałam sprawę kastracji ale myślę nadal.
Na razie.... tylko was poczytam o czym piszecie ![]()
80,864 2017-02-05 08:50:46 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2017-02-05 09:04:39)
MARYSIU po twoich słowach na złośc danej osobie będę pisać
Chyba nie muszę już nic dodawać .
Cieszę się ze dobrze się ubawiłaś na balu.
Swego czasu też chodziłam na takie po 200 -300 osób,tyle że to się nazywał- bal sportowców.
Do dziś mam nagrody wygrane w różnych konkursach.
Piszecie o spódnicach, od czasu do czasu.
Lepiej się czuję w spodniach,chyba już z przyzwyczajenia bo spodnie fru i nic więcej nie musisz .
A do spódnicy to i rajstopki delikatne,a to buty nie pasują i tak w kółko .
Najlepiej się czuje własnie w tych tzw. ołowkowych ale mam chyba ze 3 szt.
Sanro piszesz o rezonansie szyjnym? dobrze zrozumiałam?
Dokładnie jutro minie 2 tyg.jak jestem po badaniu tylko że ja miałam tomografię.
Czekam teraz na wynik do 14 dni roboczych się czeka.
Strzałko pewnie bym i skorzystała z Twojego zaproszenia wycieczkowego ,ale zaaaaaa daleko ![]()
Miłych wrażeń życzę,ale faktycznie Twój kręgosłup (odrobinkę)ucierpi.
Aha.... wybieracie się na poważny wyjazd? w takim razie i ja się zabieram z wami.
Jak by co ! dajcie znać.... bo muszę uzbierać trochę kasy ![]()
Zostawiam pozdrowienia ...
Anusiu... ściskam Cie moja droga.
Mozna się nie źle ubawić ![]()
80,865 2017-02-05 09:34:05
80,866 2017-02-05 09:37:17 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2017-02-05 09:38:37)
hii Marysia i tak dobrze,że tą Aśkę do kabaretu wyłowili z publiczności ...
daje w doope
wybieramy się wybieramy .... tylko nie wiem gdzie ??? trzeba natchnienia by coś poszukać
tamte rezerwacje muszę odmówić .... bo zmniejszyła się ilość uczestników hiii
Pigwa tym wpisem rano po mnie to dopiero się kładłaś czy już wstałaś ???
Misty Helga chociaż podróżowała ...
też lubię te programy ....
miałam kanał "Travel" same podróże ..... no ale zmniejszyłam ilość programów ...
Czytka kupiłaś sobie ten młynek do mielenia kawy ???
u mnie ciemnica i leje deszczem bleeeee
do potem...
80,867 2017-02-05 10:09:52
Oczom nie wierzę.
Pigwunia wyspałaś się ?
Idż dziewczyno jeszcze do łóżka.
O której się położyłaś ?
CZYTUNIA położyłam się po 6 ,obowiązki małżenskie hihihi
chyba z godzinę spałam,zaraz wychodzę z wyrka i do pracy
czuje się wyspana
80,868 2017-02-05 10:19:02
Dzien dobry
Jaka brzydka pogoda ,ale mróz
Basiu CAVALiada to jazda konna ,ja zachwycam sie tym ,wirtualnie oglądaliśmy ,dzisiaj juz sie kończy
Pięknie jezdzili w zaprzęgu
Słowo mówione słowo pisane hi hi
Ładnie mowić ,ładnie pisac ,a tu idziesz do pracy i pracodawca zniża cie do poziomu prostaka
Myślisz co ja tu robie studia skończone ,tyle lat poświęceń ,a tu kultura na poziomie szkoły podstawowej ,pracujesz bo masz kredyt ,bo masz rodzine ,wciągasz sie i co kraczesz jak te wszystkie wrony ,inaczej siedzisz na uboczu sam
Jestes dziwakiem ,no chyba ze masz szczescie ,pójdziesz w kierunku swoim ,co w dzisiejszych czasach to trudno ,znam dziewczynę ,ktora pracuje jaka salowa ,a jest inżynierem ,ale co ma zrobic ,musi jesc ,faktury płacić ,ma swoje lata ,jest zadowolona wazne ze mam prace ,los człowieka jest jak toto- lotek przychodzi choroba rożne sa sytuacje ,a teraz to nie wiadomo kogo wyrzuca ,zakaz wykonywania zawodu itd
80,869 2017-02-05 10:32:15
Hej dziewczyny.
Marysiu. Tak pisalam o rezonansie. Szyjnym i ledzwiowym.
Ale pisalam tez o rehabilitacji.
Basiu...chlop mi nie jest juz do niczego potrzebny. W swoim zyciu nie spotkalam.takiego, który bylby zakochany w moim wygladzie. Uwierzcie albo nie ale nie slyszalam nigdy komplementu, oprocz tego, ze dobrze jak robie makijaz, bo jestem zupelnie inna kobieta. A inny to mowil zaraz wychodzimy idz sie pomaluj.
Ale za uroda to nigdy nie miałam wielbiciela.
Chyba, ze za cyckami, ale to tylko obcy, ktorzy wlepiali ślepa, ze duze.
Gdy ten facet juz byl "moj" to okazywało sie , ze to zwykly palant , ktory chcial sie zabawić, a jak juz zostal na dluzej to nigdy nie dotknal tych moich cyckow.
Wiec Basiu nie licze na cud.
Poza tym facet nie moze byc miara mojego braku kompleksu.
Wiem, ze musze sama z sobą dobrze się czuc.
Azbi sluchaiam. Zobaczymy czy to sie "wgryzie".
Strzalko Ty serio gdzies jedziesz?
Mysti musisz zrozumiec, ze Halga stara juz i wiekszosc ludziw tym wieku tak ma.
80,870 2017-02-05 10:54:57
BASIU już wtedy wstałam
zaraz wychodzę do pracy
mój mógł wynając taką limuzynę i przywieść do domu
pózniej napiszę jak było
80,871 2017-02-05 10:58:16 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-02-05 10:59:02)
Mysti musisz zrozumiec, ze Halga stara juz i wiekszosc ludziw tym wieku tak ma.
Ależ ja to rozumiem. Gdybym nie rozumiała, nie mogłabym w tym zawodzie pracować.
To,że nieraz Wam coś napiszę, to ot tak, w formie "ciekawostki". Pigwa jest bardzo Helgi ciekawa, więc ją to pewnie interesuje ![]()
BaCha-- ja mam nc+, minimalny pakiet, bo nie chcę dużo płacić jak mało korzystam (przez wyjazdy), ale jak jestem w domu, to szczerze mówiąc trochę programów mi brakuje,a niektóre mi niepotrzebne.
Chciałabym dokupić pojedynczo, a raczej wszystko mają w pakietach.
Ja jadę z Wami wszędzie. Jeśli akurat w tym czasie będę w De, to biorę Helgę też. Ona ciekawa świata.
Jak już pisałam- dużo podróżowała.A że mnie też podróże fascynują, to mamy o czym rozmawiać. Nawet w Polsce była. 3-tygodniową objazdówkę machnęli.
Wielbicielu-- co to za wyspa? Wiem,że chorwacka, ale nie wiem, która ![]()

80,872 2017-02-05 11:16:10
Witam niedzielnie
Mam problem z netkami, strony zawieszają mi się i nie mogę otworzyć, każda stronę otwieram kilkakrotnie zanim mi się uda wejść i coś przeczytać ![]()
wybieramy się wybieramy .... tylko nie wiem gdzie ??? trzeba natchnienia by coś poszukać
![]()
Basiu nie odwołuj jeszcze rezerwacji, dziewczyny pisały że robią przerwę, a nie że odchodzą, pewnie pojada z nami jak odpoczną
Azbi mam dobrze,bo nikt mi nie rządzi co mam oglądać
ja tam telewizja sie nie przejmuje, bo jak jestem sama to tez nie oglądam, tylko jak mąż włączy to zerkam bo mam komputer niedaleko telewizora, ja lubię chodzić po necie, co z kolei jego denerwuje, bo chciałby o czymś tam podyskutować co zobaczył w telewizorze, a ja na to ...cicho ....czytam:) to raz a drugi mamy mniejszy telewizor w kuchni tylko z telewizja publiczna, a tam sama polityka i do tego nieprawdziwa .....fuj, więc wole neta ![]()
Azbi sluchaiam. Zobaczymy czy to sie "wgryzie".
słuchaj, jak najczęściej, jak coś robisz, a jesteś sama to słuchaj, musisz zmienić swój sposób myślenia o sobie, bo jesteś jaka jesteś i taka maż prawo być tu i gdzie tylko chciała będziesz.
Dzisiaj mam gości, muszę wziąć się za jakąś robotę, do wieczorka
Pozdrawiam obecnych i nieobecnych ...tymczasem
80,873 2017-02-05 12:07:21
Witajcie kochani ![]()
mam takiego lenia że szkoda gadać
i niech może ta pogoda się zmieni
chyba zacznę brać tą wit D ale najpierw muszę ją kupić ![]()
co do TV - my mamy polsata i jest tak jak chyba u większości - masa programów które nie oglądamy ale żeby mieć te które oglądamy to musimy mieć tamte
czyli masło maślane ![]()
a co do pilota - a już myślałam że to tylko mój Jacek tak ma .... pilot przyklejony do ręki i śpi ... a jak chcę wyłączyć to krzyczy że przecież ogląda !!!! ![]()
w sumie wg mnie to telewizor mógłby nieraz nie grać wcale ale jak w jednym pokoju jest jadalnia sypialnia i oglądalnia to nigdy nie będzie tak że każdy będzie zadowolony
no wiem,wiem - kompromisy,ech szkoda gadać
ja tak ciągle narzekam i narzekam ale w sumie to nie powinnam bo mam naprawdę fajnie ale ja zawsze zrzęda byłam
![]()
80,874 2017-02-05 12:42:05
Dzień dobry niedzielnie.
Bacha - jasne, że łączka żyje. Zaraz wiosna będzie i wszystko zakwitnie na nowo.
Nic nie odwołuj, najwyżej pojedziemy w mniejszym składzie hi, hi.
Miłej niedzieli wszystkim.
80,875 2017-02-05 14:16:45
Witajcie!
Bacha- rano wyliczylas parę dziewczyn, by odezwały się. To co, reszta ma milczeć, czy jak?
W sprawie telewizorni to moj Szeryf zachowuje się jak men Azbi- lata po kanałach, znajdzie coś dla
siebie, potem skacze znów, bo reklama i juz jest na innym programie. Wariatkowo. Zawsze ogląda zupelnie
co innego niz ja. A jak proszę:"zostaw TVN"- to on:"a co nie ma innego telewizora?" Co za dziwaki z tych facetów?
A moze pomyślalby, ze nie chcę samej oglądać i siedziec w sypialni, a raczej razem.
Mysti- to jest Visovac.
Wróciłam ze spaceru z Neonem. Najwyrazniej pies nie wybiegał się, bo mi zwiał, nie słyszac mojego wołania.
Obiad prawie gotowy, bo tylko ziemniaczki ugotuję. Mięso zostalo od wczoraj. A corce pierogi z kapustą i grzyb.
odmroźę, bo uwielbia.
80,876 2017-02-05 14:28:43 Ostatnio edytowany przez ANUSIA50+ (2017-02-05 14:41:05)
Witam Stokrotki Wszystie
Basiu ,nie musisz mnie popedzac do pisania .bo ja nie mam zadnego jakiegos pomyslu --wszystko mi ucieka ,jeszcze jedno ,,Kuba do mnie zadzwonil ,,niebywale!!!!!!!!!!!!!!
Marysiu -jestem rowniez pozdrawiam
u mnie w domu tez mamy dwa telewizory,,wlasciwie trzy,,ale mamy tylko dwa dekodery ,i ja jestem zmuszona ogladac to co Karolka,ufff
w nocy ogladalam horror ,koszmar ,wylaczylam w polowie ,przykrylam golwe koldra i cholernie sie balam ,juz nigdy wiecej nie bede takich filmow ogladac.
jak Nanusia lubie lekkie romantyczne,ale nie lubie dokumentalnych.
Sandra ,nie mozesz myslec tak zle o sobie ,jestes fajna i ladna babka
kazdy ma jakies --ale do siebie--ja tez ,ale nigdy nie daje po sobie poznac ze jestem gorsza ,i czuje sie z tym lepiej -i tak tez znajomi o mnie mysla.
uwierz mi ze jakbym pokazala i myslala o sobie w negatywach ,to juz ze mnie nic by nie bylo ,ludzie mieli by o mnie paskudne zdanie ,a ja w domu i tak sie czuje ,nie rewelacyjnie..wiec na zewnatrz jak wychodze biore sie w garsc i staram sie myslec pozytywnie i tak mnie odbieraja
Czytka ,ja juz dzieki Bogu wyroslam z wnukow
Bartek i David maja w tym roku juz po 20 lat jeden w lipcu drugi w sierpniu
Kuba w marcu 18 lat
Nicola w maju bedzie miala 15 lat
Veronica 14 lat we wrzesniu
oby ich wiecej nie bylo ,
mam dosc swoich -5 corek ..no 4 bo jedna zmarla majac 10 miesiecy ,,
juz mnie dlawi w gardle,nie moge jej wspominac
Morawko ,Azbi Luc,Naniusia , Pigwa Basia .Marysia ,Czytka,Mysti Kropka i wszytkie ktore wpadna pozdrawiam
chyba nikogo nie zapomnialam
mam dzis strasznie niskie cisnienie ,ledwie chodze
80,877 2017-02-05 14:47:25
quote]Nic nie odwołuj, najwyżej pojedziemy w mniejszym składzie hi, hi.
Basia nie wygłupiaj się ! jak umowa to umowa.
Najwyżej wezmę ze sobą czworonoga.
a tak Gochnia ma rację
nie wyczytana do tablicy ![]()
U mnie są 3 tel. i też nie mamy problemu.
Ale kiedyś był taki problem że był jeden telewizor,takie były czasy .Tak jak pisze Kropka widzę że śpi trzyma pilota w garści a jak co do czego...
nie wyłączaj bo ja słucham hihihi.
Ja już po obiedzie, wyruszam w trasę na długi spacer oczywiście z piesem .
Idziemy do lasu.
80,878 2017-02-05 16:36:50
Witajcie popołudniowo
Bylam dzis na spacerze. Chcialam kupic stanik. Weszlam do Triumpha i nie ma...
Najpierw ograniczylam sie cenowo do ca 120 zl...nic nie bylo wszystko za male.
Potem pani mowi...wezmiemy te drozsze...zrobie pani rabat...
Zmierzyłam wszystko...nawet te najdrozsze, byly takie po 189...niektore po dwa razy, ze moze jednak...Niestety...
Pani mówi...gdyby ten (konkretny ) byl o dwa numery większy, to bylby dobry. Nawet bym go dla pani zamówiła, ale produkują tylko do miseczki G...
Z innych firm nierzylam i F i G i H...niestety...
Wiec z zepsutym humorem wrocilam do domu. Obecnie mam tylko jeden stanik -reszta sie poniszczyla.
I nikt mi nie powie, ze duży biust jest fajny.
Nawet gdybym kupila taki za 120 zl to co to jest jeden stanik? Przeciez sie pocimy...trzeba to wyprac. A piorac codziennie...musi zdazyc wyschnac...
Predko sie wtedy zniszczy...
Jejciuuuu haka jestem.zla...wrrrrr
80,879 2017-02-05 17:51:49
Sandra to moze ja ci kupie w ciuchu tylko musisz podać dokładnie wymiary
Cały dzien niedzielny zleciał ,rano masaż ,rozmowa ze starszym synem ,sniadanie ,obiad ,oglądanie telewizji ,zmywanie ,pomylam żyrandole ,bobasek pozdejmowal klosze ,poszedł auto wyczyścić ,bo śnieg padał ,zabezpieczyć przed mrozem przednia szybę hi hi unas mrozy ,zimnica ,ślisko
80,880 2017-02-05 17:54:14
Unas sa tez dwa telewizory ,tylko siedzimy w salonie ,moj ogłada sport ,fakty a ja gram hi hi
Tez jest problem bo ja chce to on to ,co ty oglądasz przełączę ,mowię juz to oglądałeś tak ja nie pamietam hi hi
80,881 2017-02-05 18:02:20
Witajcie!
Bacha- rano wyliczylas parę dziewczyn, by odezwały się. To co, reszta ma milczeć, czy jak?.
Gocha no proszę Cię nie szukaj zaczepki ...
jak piszę posta - to nie mam przy sobie listy ... by którejś Broń Boże nie pominąć ...
tak to jest jak robi się wyliczanki .... po prostu nie pomyślałam o Tobie
ale kładąc się pomyślałam,że nie wymieniłam Kropek a pisała na dole jak czytałam
i co miałam wstać i dopisać bo obraza będzie ???? no przestań ... ![]()
od 2 miesięcy ... strasznie jesteście wyczulone na słowa - zwroty itp.
80,882 2017-02-05 18:17:15
Basiu...ja to nawet nie potrafie wymienic wszystkich bez pomylki, a co dopiero za kazdym razem wymieniać.
Tez problem...to na mnie wszyscy musieliby się fochac hihi... i o ten wyraz takze.
Morawko, w tym rzecz, ze jeszcze nie znam rozmiaru, bo wszystkie miseczki byly mi za male. No i pomiedzy piersiami mam najmniej dwa rozmiary różnicy. Kupuje wg tej wiekszej, ale rozmiar rozmiarowi nie rowny. Zalezy od fasonu. W kazdym razie H to za malo z tych co dzis przymierzalam.
80,883 2017-02-05 18:19:04
Basiu...obejrzyj w necie autorke ksiazek o odchudzaniu. Makarowska....
Tam jedt jedna książka Dojrzała i szczupla.
W empiku mozna zamówić i nawet w ciagu kilku dni oddac jak nie pasi.
80,884 2017-02-05 18:22:45 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-02-05 18:23:38)
Czołem popołudniem
Pogoda u mnie wręcz wiosenna. Słonecznie, +12 stopni. Poszłam dziś w las na spacerek, dotlenić się.
Kurde muszę nad kondycją popracować, bo siedzę u Helgi cały czas na tyłku.
Sandra-- wiem,że biustonosz przymierzyć trzeba itp, ale ... zajrzałam z ciekawości na allegro. zaznaczyłam opcję "max 100 zł"... Nowe, w różnych rozmiarach (dużych też) spory wybór. A w większosci to są sklepy, więc gdy nie pasuje możesz odesłać.
Edit----teraz doczytalam, co odpisałaś Morawie.
Dziewczyny, nie kłóćta się ![]()

80,885 2017-02-05 18:28:11 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2017-02-05 18:29:16)
Chyba padło za dużo złych słów co prawda
nie do mnie, ale do innych osób.
Gdybym się odezwała to też nie zostałabym oszczędzona,
a już cytowanie czyiś starych postów uważam za wysoce naganne.
morawa napisał/a:Jesteście super z Fb to tylko zabawa zeby sie pośmiać ,sama nieraz pękam ze śmiechu z tych filmików
Ale jest tez polityka ktora jest nie do ogarnięcia ,bo w Polsce nie ma jedności i tulę o polityceJa nie jestem złośliwa ale takie pisanie z facetami na kafejce mnie krępuje ,ja pisze o d,,,,,,Marynie o broszce chłopaki nie macie swoich rówieśników sorry to moje zdanie ,moj syn ma 45 lat drugi 40
Lubię byc szczera ,nie bede potwierdzać tego co mnie krępujemnie zadziwia fenomen pobytu na cafejce WLB .... ??????????????
![]()
już nie będę szukać postów z tamtego roku ... jakie było oburzenie ..
gdy facet u nas chciał pisać ....
narażam się hiiiii bo większości Stokrot to teraz nie przeszkadza ...
Wifka dzięki Tobie nauczyłam się cytować .... i przydało się ...
no proszę Cię nie wciskaj mi rzeczy których nie zrobiłam ....
napisałam ,że nie będę szukać postów .... bo rzygam tą Waszą nagonką ...
pamiętam doskonale jaka byłaś oburzona pisaniem przez faceta ....
itp. itd .... facet się wyniósł i fajnie
naraz wchodzi WLB do naszej babskiej cafejki i co ???
nikomu nie przeszkadza ....
a dlaczego ????
teraz było inaczej .... czegoś takiego nie rozumiem ...
tj. słowo pisane ... i nie słyszysz w jakim tonie piszę do Ciebie
miałam jeszcze tego samego dnia pyknąć do Ciebie sygnałka
by Ci to powiedzieć ... normalnie w żartobliwym tonie ... ale jakoś odkładałam i zeszło ...
a tu obraza ... urlopy ... rób co chcesz ... i pisz gdzie chcesz .....
i tak się podczytujemy to piszę to na Stokrotach i tyle w temacie ![]()
80,886 2017-02-05 18:45:39
Się melduję w niedzielne popołudnie, żebyście o mnie nie zapomniały ,jak będzie wyjazd ![]()
Odpoczywam po obiadku (rosół ,kotlet schabowy ,ziemniaczki,mizeria)
Upiekłam 2 pasztety,bo miałam mięso z rosołu i coś musiałam z nim zrobić.Jak robicie pasztet ? Ja robiłam pierwszy raz od bardzo dawna -zawsze Kiepski się bawi w takie rzeczy.No i jeszcze nie wiem ,co mi wyszło ![]()
Temat-telewizor
Mamy sztuk 1, i tak jak pisała Kropka-pilot przyrośnięty do ręki (nie mojej,oczywiście) i "nie wyłączaj,przecież oglądam" .Całe szczęście,że tv mnie nie interesuje,to nie ma wojny o program.
Sandra musisz przede wszystkim siebie polubić,dobrze dziewczyny pisały o afirmacji.Przecież coś w sobie masz,skoro miałaś męża i dzieci z nim. A ten obecny też chyba coś w Tobie widział ? Bo ,wnioskując z Twoich wpisów,na majątek nie lecieli ?
Anusiu kochana myślę o Tobie bardzo często ,szkoda,że tak daleko mieszkam.Buziaki dla Karolki i dla Ciebie
Morawko muszę Cię poszukać na fb ![]()
80,887 2017-02-05 18:49:23 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-02-05 18:51:21)
Babo--- czy Ty czytasz maile na swojej poczcie?

80,888 2017-02-05 19:09:59
Mysti czytam,czytam,tylko czasami zapominam ,że mam ![]()
80,889 2017-02-05 19:16:16
witaj Babo no to od jutra będą śniadanka ??? tak ???
Misty My się nie kłócimy .... tylko wyjaśniamy ![]()
już z Wifką mamy wyjaśnione między sobą .... i jest oki ....
Sandra no przestań z takim opisem swojej osoby - widziałam Cie na FB i jest jak najbardziej oki
facet inny by Cię do wartościował
trafiasz na normalnych dupków .... ![]()
do wieczorka ![]()
80,890 2017-02-05 19:43:35
Basiu...to poszukaj mi...
Bo ja nie trafilam...
Musti...miqisz o duzych rozmiarach,czyli jakich???
Niebylam na allegro, ale uwierz mi, fason i rozmiar mysza byc jakby na mnie.
Rizmiar mize sie zgadzac, ale piersi beda w nim np oklapniete lub rozłożone na boki.
Babo..to obfity obiad zjadłas. I pasztet do tego...to fajnie. Ja nigdy nie robiłam.
Sa faceci co im sie w zyciu nie ukladalo i biora kobietę bo jest rozsądna. Nie jest ladna i nie pociąga go, ale ja polubil w trakcie rozmów.
Basiu...a Ty wierzysz w milosc jak z romansow? Bo ja nie.
80,891 2017-02-05 19:53:18
Hi hi ale sypie śnieg
Pozdrawiam dziewczyny
80,892 2017-02-05 20:10:22
a ja kartki nie mam choć ciągle gadam że ją se zrobię
i raczej nie odpisuje każdemu - odpiszę albo zacytuję wtedy gdy coś mi oko wpadnie i mnie zainteresuje
i dziś do Sandry chciałam ....
moja ciotka mawiała - nie jest ładne co się świeci ale to co komuś się spodoba
ty akurat jesteś bardzo ładną babeczką i myślę że to chyba kwestia psychiki że masz zaniżone mniemanie o sobie
mam taką sąsiadkę - niska ruda i piegowata ale ma w sobie to coś że faceci się za nią oglądają więc to nie tylko kwestia urody
kwestię biustu pominę bo no nie wiedziałam że można fizycznie cierpieć z powodu rozmiaru - chodzi mi np o kręgosłup
ale jak już jestem w temacie - nie chciałabyś skorzystać z usług gorseciarki ? może wtedy miałabyś pewność że to jest to o co ci chodzi
pytałaś Basi czy wierzy w taką miłość jak w romansach
ja ci odpowiem w co ja wierzę - może nie w taką akurat miłość ale w to że każdy z nas ma tą swoją drugą połówkę i prędzej czy później się z nią spotka
i dziewczyny mają rację że i twój mąż i obecny partner coś w tobie widzą skoro chcieli z tobą być
nie znam się na afirmacji ale na "moich" terapiach dowiedziałam się że trzeba siebie pokochać żeby życie było i łatwiejsze i przyjemne
80,893 2017-02-05 20:21:11
Kropku. Ja juz gorseciarki przerabialam.
I taka, ktora szyla, szyla i w koncu powiedziala, ze nie zrobi na taki biust. I taka, ktora powiedziala, ze nie uszyje na taki biust...nie zamierzala probowac. Mowila, ze trzeba szukać gotowych stanikow.
Kropku wiem ze trzeba pokochac siebie.
To wiem od lat...ale co znaczy pokochac siebie? Na siłę? Bo zeby pokochać to trzeba polubic no nie?
80,894 2017-02-05 20:22:59
Ale znalazlam w necie w Oliwie "Biustonoszka.pl".
Pojade i zobaczę. Powinnam cos znaleźć
80,895 2017-02-05 20:34:16
Kropku. Ja juz gorseciarki przerabialam.
I taka, ktora szyla, szyla i w koncu powiedziala, ze nie zrobi na taki biust. I taka, ktora powiedziala, ze nie uszyje na taki biust...nie zamierzala probowac. Mowila, ze trzeba szukać gotowych stanikow.
Moja droga, to trafiałaś na dupy wołowe, a nie gorseciarki.
Dla fachury (w kazdym zawodzie) nie ma rzeczy nie do wykonania, a wręcz przeciwnie rzeczy trudne to są wyzwania do pokonania.
Nie wiem, czy chcesz tak na forum pisać wprost o rozmiarach (hmm..hmm...), nie wiem jaki masz, ale po tym, co pisałaś szukałam misek H i I , a pod biustem 75, bo tak Ci z oczu patrzy ![]()
I powiem Ci,że ładne fasony tam były, i ceny od chyba 40 zł.
Babo-- pasztetu nigdy nie piekłam, ale myślę,że kiedyś spróbuję. Jak robiłaś?
Gochnia-- skleroza nie boli. Myślę sobie- co Ty ode mnie chcesz? Jaki Visovac? Ja o żaden lek nie pytałam..
Dopiero potem mnie olśniło,że to ta wyspa ![]()
80,896 2017-02-05 20:35:05
Kropku wiem ze trzeba pokochac siebie.
To wiem od lat...ale co znaczy pokochac siebie? Na siłę? Bo zeby pokochać to trzeba polubic no nie?
powiem ci szczerze że nie wiem bo mi się nie udało ani polubić ani pokochać siebie ale nauczyłam się olewać wiele spraw i wieloma sprawami nie przejmować
choć prawdę mówiąc to jednak tych spraw tak wiele nie ma ...
ale napewno żyje mi się łatwiej
i to nie znaczy że Tobie się nie uda
jedno co Ci powiem - na siłę nic bo wtedy raczej się nie uda ![]()
80,897 2017-02-05 20:46:04
Mysti...nie znam rozmiaru, gdyz te najwieksze byly sporo za male i nie wiem.
Nie widze sensu zamawiania przez internet, kazdy ma inny ksztalt piersi i kiedys zamowilam i nie ubralam go ani razu.
Nie bede tego tlumaczyc bo ja w swoim zyciu namierzylam sie wiele stanikow rowniez w sklepach, gdzie dobierają bielizne...i mimo, ze miseczki byly ok to nie leżało to nigdy dobrze, te panie sprzedajace krecily glowami i mowily ze to jednak nie na mnie ten stanik.
Wiec skoro one nie dobraly mi odobiscie to przez internet bedzie jeszcze gorzej. A koszty trzeba pokryc. To nie na moje nerwy.
Nie bede tu pisac o rozmiarze, sle te co podajesz sa za male. Dokladnie bede wiedziala jutro. Wtedy dam znac.
80,898 2017-02-05 20:47:11
Bry wieczór.
Sandro - coś kiepskie te gorseciarki, które odwiedzałaś. One właśnie są po to żeby szyć na nietypowy biust.
Próbuj nadal szukać, bo jeżeli masz teraz tylko jeden biustonosz, to jak Ci się zniszczy, to zostaniesz z niczym. Lepiej żebyś już miała w zapasie.
Nie pamiętasz?
Co jakiś czas się tak zdarza, a potem wraca do normy hi, hi.
Co do telewizora, to jak jeszcze mieliśmy telewizję, to problemu nie było, bo mój mąż oglądał tylko programy informacyjne i publicystyczne (a te dobre zwykle późno w nocy bywały)więc oglądaliśmy wspólnie.
Zresztą był drugi telewizor na górze w razie czego.
80,899 2017-02-05 20:55:15
Lucynko...ja juz w gorseciarki nie wierze. Te co znam to oblecialam.
Basiu zerknelas na te ksiazki?
Mysti jutro Ci powiem ok? Bo ide tam sa te brifitierki (jak to sie pisze????).
Na stronce widzialam ze naja nawet rozmiary M. Wiec mam nadzieje, ze sie zalapie.
Moja kolezanka z nich korzysta. Moze przyjechac do domu ta pani, ale wiecej modeli znajde na miejscu. To jest kawalek od mojego domu, moze z 20 minut autem.
80,900 2017-02-05 20:56:58
Dziewczyny...jutro ide robic badania wstepne do pracy. Moga trwac dwa dni.
Hihi koniec laby.
Wiecej szczegolow jak zaczne pracowac,bo nic jeszcze nie wiem.
80,901 2017-02-05 21:01:32
Wiecej szczegolow jak zaczne pracowac,bo nic jeszcze nie wiem.
Sandro - super. Mam nadzieję, że to będzie fajna praca, a najważniejsze, że staniesz na nogi.
Daj znać jak już będziesz znać szczegóły.
80,902 2017-02-05 21:01:36
Lucynko...no kiepskie te gorseciarki...
Uwazam, ze sa kobiety z większym biustem, zreszta to samo powiedzial moj "nawleczony" -jak to mowi Basia.
Juz kiedys wspominalam, ze jedna z nich szyla i szyla mi do slubu...i jak juz poszlam na ostatnia przymiarke to patrze a jedna miseczka idzie prosto a druga opada w dol i dekolt z jednej strony przez to jest poziomy a z drugiej z ukosa.
Wszystko chyba przez to, ze nie jestem "identyczma" z lewej i prawej strony.
Pani zerwala ze mnie ten stanik i mowi...ja rezygnuje....zaraz oddam pani pieniadze...
Tydzien przed slubem zostalam z niczym
80,903 2017-02-05 21:04:38
Wszystko chyba przez to, ze nie jestem "identyczma" z lewej i prawej strony.
Pani zerwala ze mnie ten stanik i mowi...ja rezygnuje....zaraz oddam pani pieniadze...
Ale to normalne. Większość kobiet nie jest identyczna z obu stron, tylko przy większym biuście jest to bardziej zauważalne i przez to większy problem.
A gorseciarka do kitu. Już nie wspomnę, że Cię zostawiła z problemem przed samym ślubem ![]()
80,904 2017-02-05 21:05:59
Lucynko...nie jest to praca marzeń. ..tzn nie w biurze. ..ale nie jest bardzo ciezka.
To praca fizyczna.
Tez sie ciesze ze pojde między ludzi.
Oby kręgosłup wytrzymal no i moje wyniki byly dobre. Bo jak beda nie za dobre to pokrzyzuja mi plany. No ale tym sie bede martwić na biezaco. Poki co zakładam, ze bedzie ok.
Tak czy siak czeka mnie zabieg, ale im lepsze wyniki tym mniej mnie beda "rznac".
A jak pracodawca to przyjmie????
Mozna spodziewac sie kazdej reakcji.
80,905 2017-02-05 21:08:34
Tak w ogole...to skoro ona nie potrafila zrobic tego stanika, to po co ta nazwa "gorseciarka".
Smieszne, prawda?
To tak jak adwokat by nie bronil, nauczyciel nie uczyl a na kafejce zabroniono by pisac.
80,906 2017-02-05 21:25:25
Kryszak nadaje na Polsacie
a ja dopiero z FB zeszłam ....
Sandra jutro zerknę ale i tak wiem,że najlepsza dieta to "mż" ![]()
jak będę mieć odpowiedź ( nie wiem kiedy ?? ) to Ci dam namiary do AM wiesz w jakiej sprawie ( operacji
)
to będziemy czekać na opis jaka to praca ??? ![]()
LUCynka przecież wiem ,że się uspokoi ...
Morawko masz stresa .... co tak malutko piszesz ??? hi hi
zmykam na kabaret ![]()
80,907 2017-02-05 21:33:07
Basiu. ..no nie wierze????? Pisalas do tej babki??? Z AM?
Napisze Ci na FB co wiem w tej sprawie
80,908 2017-02-05 21:38:16
akuratnie oglądałam to co teraz leci ... wrr poszukam co innego ![]()
Sandra ta koleżanka pracuje przy tych operacjach i sama miała
tylko na odwyrtkę hiii
jak odpiszę ... to Ci przekaże
pisz do mnie na FB .... ale dopiero jutro zerknę na FB / dzisiaj już mam dość kompika ... spadam
80,909 2017-02-05 21:38:17
i dziś do Sandry chciałam ....
moja ciotka mawiała - nie jest ładne co się świeci ale to co komuś się spodoba
ty akurat jesteś bardzo ładną babeczką i myślę że to chyba kwestia psychiki że masz zaniżone mniemanie o sobie
Sandro - tu się zgadzam z Kropką. Podstawową kwestią jest Twoja obniżona samoocena i nad tym powinnaś popracować. Nie wiem jak, bo nie znam problemu osobiście, ale myślę, że sporo można się na ten temat poczytać.
Źle myślisz o sobie, a naprawdę nie masz powodu ![]()
Jesteś bardzo ładną kobietą i w związku z tym, to nie jest ten problem.
80,910 2017-02-05 21:40:50
Lucynko...tez tak mysle, ale nie potrafie tego "nie lubienia" siebie zwalczyc.
Jednak wiem, ze to jest możliwe.
80,911 2017-02-05 21:43:52
, ale nie potrafie tego "nie lubienia" siebie zwalczyc.
To próbuj, bo z tym będzie Ci zawsze źle.
Myślę, że u Ciebie to przyczyny tkwią w dawnych czasach: nie miałaś koło siebie kochającej matki kiedy jej potrzebowałaś, a później chyba też dla Ciebie wsparciem nie była.
80,912 2017-02-05 21:54:43
Nie jestem ekspertem Lucynko, ale tez tak mysle.
Jak bylam w szpitalu to zapytywala czy "ten twoj.... (i tu napisala tylko pierwsza litere jego imienia -a robi to celowo, zeby ponizyc) bedzie po ciebie w szpitalu.
Odpisałam, ze nie... (bo znam ja na tyle, ze wiem, ze pyta nie z troski, ale by zwietrzyc afere) - a tak naprawde mial byc i byl po mnie.
To wtedy posypaly sie sms-y jaki to czlowiek niedobry (niecenzuralne słowa).
Pisalam jej zeby mi dala spokoj , bo jestem po zabiegu i chce mieć spokoj...ale ona dalej swoje.
Dzis zrobila podobnie., w innej sytuacji....az zablokowalam jej numer. (powiedzialam o kims z dalszej rodziny, ze ma slaba odpornosc i musi uwazac....a matka mi na to ze ja przejmuje sie innymi, a ona bidulka wg mnie moze zdechnac). A ja nic takiego nie powiedzialam.
80,913 2017-02-05 22:35:22 Ostatnio edytowany przez Azbi (2017-02-05 22:41:58)
Witam wieczorkiem:). Goście pojechali więc zaglądam co u was ![]()
Sandro musisz odciąć się od matki jak tylko się da, to egoistka, taki wampir emocjonalny. Czy po rozmowie z nia nie czujesz się zdrowotnie gorzej, nie tracisz ochoty do życia, do działania i nie widzisz siebie jako kogoś gorszego?
Jeżeli tak jest, to dla swojego dobra robisz to co dzisiaj zrobiłaś, blokujesz ją i bardzo dobrze, ze odważyłaś się to zrobić. Trzymam za ciebie kciuki i wierze że uda ci się pokonać swoje słabości, ale słuchaj tych afirmacji, jest uch dużo w necie, a później zacznij w myślach powtarzać to co usłyszysz, aż wejdzie ci to w krew.
80,914 2017-02-05 22:46:59
Dobry wieczór.
Miałam do Was wpaść już wcześniej.
Ale większość dnia dzisiaj przeleżałam.
Ciągle ostatnio coś się mnie czepia.
Tydzień temu byłam na szpitalu z powodu kłucia w prawym boku, koło kości biodrowej
Nie wiadomo skąd. Pózniej te bóle przeszły w okolice lędzwiowe.
Badania wszystkie porobili, wyszły dobrze.
Powiedzieli, że może to od kręgosłupa, lub może coś z jelitami. Mówili, że może bakteria jersinia.
Dostałam zastrzyk ketonal i na drugi dzień przeszło.
Dzisiaj za to bóle złapały mnie z lewej strony, tuż przy kości biodrowej.
Takie dziwne kłucie co raz mocniejsze. Wzięłam apap i dicoflor i niby już nie kłuje.
Ale wystarczy nacisnąć palcami na lewą stronę to boli, nawet trochę i dół brzucha.
Jak kaszlę to też bardziej wyczuwam.
Także nie wiem, dlaczego wtedy prawa strona, a teraz lewa.
Strzałko kiedy wyjeżdżasz .... ????
Basiu, niby 13 lutego.
Ale już nie wiem, jak ja taka pojada, jak mi co chwilę coś dolega.
Dzisiaj mąż mi przypomniał, jak to było jednego roku w Częstochowie.
Zabrali mnie na sygnale, bo zemdlałam podczas głównej mszy pod klasztorem.
Mnie wiezli karetką, a mąż przyleciał biegiem za erką.
Strzałko pewnie bym i skorzystała z Twojego zaproszenia wycieczkowego ,ale zaaaaaa daleko
Miłych wrażeń życzę,ale faktycznie Twój kręgosłup (odrobinkę)ucierpi.
Dzięki, może kręgosłupa szlak nie strzeli.
Strzalko Ty serio gdzies jedziesz?
Serio, serio tak jest na razie w planach.
W tygodniu jeszcze zadzwoniła moja ciocia zakonnica i mówiła, żebym nie jechała.
Bo śliskie skały, bo spadnę, bo nie wytrzymam. Stwierdziła, że jak będę jechać autokarem to będę leżała ze strach na podłodze, bo za szybą będzie widać przepaść.
Powiedziałam jej, żeby mnie nie straszyła, bo z samego gadania mogę zemdleć.
Pozdrawiam wszystkich.
80,915 2017-02-05 22:49:21
[
To moi drodzy, brak słońca wprowadza rozdrażnienia, bierzcie i jedzcie ........ wit D3 ![]()
Pozdrawiam wszystkich bez wyliczanki od A do Ż i życze miłej nocki
80,916 2017-02-06 04:50:27 Ostatnio edytowany przez sandra.sandra (2017-02-06 04:55:18)
Czesc Strzalko.
Przeczytalam teraz w nocy (cholera spac nie moge, a jak bede o 4 wstawala do pracy to nie usmiecha mi się takie budzenie co noc )...
Oj najlepsi sa tacy doradcy co jak.sie na cos pozytywnie nastawisz, to ci podetma skrzydla.
Dziwie sie, ze zakonnica takie ma podejscie, bo przewaznie ludzie zwiazani z kosciolem (zakonnice,ksieza....) sa pozytywnie nastawieni do wszelkich przedsięwzięć.
Ale co tam...powiedziala i tyle sobie pogadala.
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia jedziesz.
Ale serio....nie moge uwierzyc, ze jedziesz hihi.
Strzalko a moze to sprawy ginekologiczne? Moze sie podziebilas?
A nie dali Ci zadnego leku na te jelita -mam na mysli bakterie???
80,917 2017-02-06 04:55:57
Azbi..nie potrafie sie chyba tak calkiem odciąć od matki...ona nie ma nikogo.
Byc moze ta moja niemoc buerze się stad wlasnie, ze ona wywoluje poczucie winy wokol wszystkich nas w rodzinie...
A ja po spotkaniach z nia nie jestem wyczerpana., bynajmniej tego nie zauważyłam, ale jestem negatywnie nastawiona, wręcz agresywna do wszystkich.
Ostatnimi czasy zaczynam sie bronic i mowie jej wprost...i jest co chwile awantura.
Jej sms dobijaja mnie, bo wysyla ich dziesiatkami, jesli tylko powiem cos nie po jej mysli.
Denerwyje mnie, ze o mezu mojej siostry i o moim facecie (tym i kazdym w przeszlosci) wyraza sie "pan"(ironia...no to slychac), a jak o nich pisze to nie uzywa imion , tylko ten twoj ch... lub wpisuje tylko pierwsza litere imienia
Zamartwialam sie moimi wynikami i na moje slowa, ze "nie jest zle"- to zamiast ona powiedzieć, ze to dobrze, to jej slowa "nie jest zle, ale z tego dobrego przeważnie robi sie to najgorsze " podciely mi skrzydła. Na dodatek wymienila kto na to choruje badz chorowal i kto zmarl.
Na moje stwierdzenie o "pozytkach" medycznej marihuany....ze to ulzy w niektorych chorobach, w cierpieniu. ...ona na to...ze co z tego, ze ulzy, jak to wiecznie dzialac nie bedzie i to cierpienie i tak dopadnie tego chorego i tak czy siak bedzue musiał przejsc gehenne.
Jej co bys nie powiedziala, na co bys nie chorowala,to ona tez to ma.
Gdyby ktos jej powiedział "obcieli mi noge" to ona by zaraz dodala "mi tez chyba obetna, bo mnie bolą ".
Wiec zawsze jest poszkodowana. W szpitalu zadala, zeby ja umyly pielęgniarki, a jak jej podaly przyklad, ze jest chodzaca, a na sali jest kilka osób lezacych, wiec moze sie sama umyc, to odpowiedziala cos w stylu, ze no wlasnie...jestem chodzaca, nie jestem roślina jak te panie obok to chyba kazdy swiadomy czlowiek chce byc czysty.
Za swoje obecne niepowodzenia wini moja siostre (bo ja zistawila na duzym mieszkaniu, jakim prawem wyszka za mąż i sue wyprowadziła ) oraz dziadkow, ktorzy po powodzi w 2000 roku dostali to mieszkanie, nie zyja od prawie 8 lat, a ona mowi,ze ona sobie nie radzi, bo oni wybrali mieszkanie takie a nie inne...
Mowie jej, ze oni byli glownymi najemcami i mieli prawo wybrac co im pasowało, to w odpowiedzi slysze...no tak ale nie pomysleli, ze ja bede miala teraz problem to utrzymac.
Ale sie rozpisalam...
Ja biore te D3 od okolo 2 tyg.
80,918 2017-02-06 05:05:45
BASIA nie odwołuj wyjazdu!
koniecznie z nami jedzie twoja MAMA I HELGA !!! zobaczą jak młodzież szaleje i może się przyłączą do zabawy
80,919 2017-02-06 05:11:59
SANDRA gdybyś mogła się podzielić biustem jestem pierwsza!
która następna babeczka?
MORAWKO ja sprzątam ale TY to już przesadzasz!
pewnie bije u ciebie sterylnoscią po oczach
która u nas jest BASIA?
wczoraj potwierdziłam zaproszenie,któraś z naszych babeczek!
80,920 2017-02-06 05:21:05
BASIA pozdrawiam wszystkie STOKROTKI bo pewnie nieświadomie bym którąś pominęła i TY tak rób
MYSTI jak mogłaś nie wziąść mojej przyjaciółki na spacer??????
MYSTI fajnie to logistycznie rozpracowałaś!
trzeba zabrać więcej rzeczy bo zapowiada się dłuższy pobyt,aby nam wypalił!
80,921 2017-02-06 05:30:25
SANDRO jesteś ze swoim menem dość długo,on ci nie mówi komplementów?
oj długo by u mnie nie zabawił!
jestem prawie 40lat po ślubie i mój mrukowaty mąż potrafi mnie czasem mile zaskoczyć!
NANUSIA dostajesz czerwoną kartkę,tak lubię CIĘ czytać a tak mało piszesz!
uwielbiam jak piszesz o jedzonku,hołocie,plis !
uwielbiam sprzedawać polskie biustonosze,tu wszystko dobiorę,w tureckich i chińskich to jak duża miska to i dużo pod biustem
niektórzy sobie zaszywają a inne kupują przedłużki i po problemie
80,922 2017-02-06 05:41:32
SANDRA trzymam kciuki za super pracę,stań słonko na nogi i nie licz na mena,jego obycie jest okropne
jak czytałam po operacji jak się zachowywał to dostał by takiego kopa i już bym go na chwilę nie wpusciła do domu
STRZAŁKO tak się cieszę że masz normalnego męża po tych przejsciach z matką,to nagroda od BOGA!
\
CZYTUNIA beze mnie karmisz zwierzaczki???????buuuuuu
80,923 2017-02-06 05:47:03
SANDRO brzydko to brzmi ale nie utrzymuj żadnych kontaktów z matką!!!
będzie pisać ,nigdy nie odpisuj,nie daj się sprowokować!
kuzwa jak można być tak podłą matką!!
POZDRAWIAM WSZYSTKIE STOKROTKI I ŻYCZĘ WAM MIŁEGO DNIA
80,924 2017-02-06 06:04:29
Pigwo...a Ty nie spisz?
Do nie otrzymywania komplementow przywyklam...ilu mialam mezczyzn to nie prawil ich zaden...
Jedynie obecny...co mówi, to o "charakterze".
Ze gdyby mnie poznal jak mial 20 lat to dzis bylby lepszym człowiekiem i osiagnalby duzo wiecej.
Ale czasami tez dosoli ze jestem beee.
Na temat ciala...hmmmm....o ksztalty nie chodzi ale o gladkosc, delikatność skory...ponoc przewyzszam kobiety o 10-15 lat mlodsze.
A jak probowalam zagaic...jak wygladam... (figura) to usłyszałam. ...przestalem patrzec na cialo, dla mnie wazniejszy charakter, ale brzydka to nie jestes,z byle kim bym nie byl.
A potem dodal...nie mogę ci slidzic, bo urosniesz...
80,925 2017-02-06 06:06:22
Pigwo o ktorej wstajesz codziennie i kiedy chodzisz spac? Na którą lecisz do pracy?
Bola mnie wzzystkie zęby! !!
Mam nadwrażliwość od jakiegos czasu na cieple i zimne, ale teraz doszło to uczucie nawet jak nic nie jem (mam zamkniety dziub)