STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 1,241 1,242 1,243 1,244 1,245 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 80,731 do 80,795 z 102,609 ]

80,731

Odp: STOKROTKA-CAFE

Przeprosiłem ogólnie za wtargnięcie"za wyskoczenie jak filip z konopi "jak  to Bacha napisała.Z osobna nie zamierzam przepraszać,nadal uważam,że Czytka mogła być ciut ciut delikatniejsza w stosunku co do Nowej.Nie chce wpłacać nie wpłacam,ale nie komentuje tego głośno,że powinna iść do pracy bo ja pracuje itp....no nie wiem jak to napisać,żeby znowu kogoś nie urazić,ale myślę że mozna  było to delikatniej załatwić

80,732

wifa napisał/a:

[b/]Pawle
     zapraszamy do pisania, poruszamy różne tema

Ze szkiełka też?haha

80,733

Klaudyna59 napisał/a:

Czytko, mnie również było przykro ale tym co Ty napisałaś . Ale dzisiaj jest dzień przyjaciela i cieszmy się że mamy przyjaciół .

No właśnie nie tylko mnie było wtedy przykro.
Witaj Klaudynka,myślenie mamy podobne i dlatego zawsze Cie lubiłem i nadal lubie.Powiem Ci w sekrecie,że czytam twoje wiersze.Pozdrawiam serdecznie

80,734

strzała napisał/a:

U mnie dzisiaj też popadał śnieg.
Ale jest na plusie i to wszystko zaczyna się roztapiać.

Grażynko, gratulacje sukcesów smile
Najważniejsze, żebyś była szczęśliwa.

Paweł, pisz, pisz.
Mówisz, ze nikt tu nie pisze o sporcie.
To specjalnie dla Ciebie hicior podwórkowy o Pazdanie wink

https://www.youtube.com/watch?v=0dSqmddibyk

Klaudynko, wierszyk o przyjazni super :)Strzała,dzięki
Ja mam przyjaciółkę najlepszą na świecie.
Też ma zrytą banię wink Chyba smile

Wszystkich serdecznie pozdrawiam smile

80,735

Paweł43 napisał/a:
strzała napisał/a:

U mnie dzisiaj też popadał śnieg.
Ale jest na plusie i to wszystko zaczyna się roztapiać.

Grażynko, gratulacje sukcesów smile
Najważniejsze, żebyś była szczęśliwa.

Paweł, pisz, pisz.
Mówisz, ze nikt tu nie pisze o sporcie.
To specjalnie dla Ciebie hicior podwórkowy o Pazdanie wink

https://www.youtube.com/watch?v=0dSqmddibyk

Klaudynko, wierszyk o przyjazni super :)Strzała,dzięki
Ja mam przyjaciółkę najlepszą na świecie.
Też ma zrytą banię wink Chyba smile

Wszystkich serdecznie pozdrawiam smile

80,736

cholercia, zapomniałem jak się cytuje...Wifcia pooomocy hahaha

80,737

WITAM STOKROTKI
CZYTUNIA lecimy nakarmić zwierzaczki
miłego dnia

80,738

Dzień dobry,zapraszam na śniadanko
http://1.bp.blogspot.com/-aNOUdCioQVk/Uqyp5GawIMI/AAAAAAAAfjs/rIWcgDaGCq4/s1600/IMG_0322-001.JPG
http://www.mojegotowanie.pl/media/cache/default_view/uploads/media/default/0001/72/9d5592eaa17f1ecece4eaf8dafbd244483811c8e.jpeg
Smacznego smile

80,739

Dziś mam bardzo pracowity dzień,bo trzeba sprzątnąć dom.Tydzień temu machnęłam po łebkach,to dziś muszę porządniej :)Mam nadzieję,że się ze wszystkim uporam,żeby jutro już odpoczywać,albo robić tylko to co lubię ( czytaj-szyć ).

Kropeczko też się nie załapałam na dane sad
Najczęściej mam trochę czasu ,żeby tu zaglądać ,dopiero późnym wieczorem , więc dużo mnie omija.

Żegnam się i życzę spokojnego piątku.
A teraz do pracusi czas.....

80,740

Dzień dobry w piątunio

Z kawą przybiegłam.

http://1.bp.blogspot.com/-b2j4mi1p4gE/UMER4Tn6uhI/AAAAAAAAEPM/OnBdXBW2wNM/s1600/umilacze.jpg

Pigwunia cielaczek nakarmiony.
Chociaż zaledwie ma tylko dzień, ślicznie pije z wiaderka ze smoczkiem.
Pigwunia wracaj i nie fochaj się ok ?

Paweł nie obchodzi mnie zbytnio co ty myślisz i Klaudynka.
To jest moje i tylko moje zdanie.
Czyli, mój ci jest ten kawałek podłogi.
Ale dobrze, że jesteś.
Pisz co u ciebie, jak ci leci w pracy.
Czy chłopcy już przyprowadzają do domu przyszłe synowe.
I wogóle o wszystkim co ciebie dotyczy.
Miłego dnia

Mysti bardzo mi się podoba imię dla cielaczka Stokrotka
Nawet pasuje , bo cielątko jest malutkie i drobniutkie.
Takie jak ten kwiatek.

80,741

Babo dzięki za śniadanie.
A co jutro będziesz szyła ?
Możesz uchylić rąbka tajemnicy ?

80,742

Dzisiaj do córki przyjeżdża młoda dziewczyna, która będzie siedzieć z maleńką,
gdy córka będzie w pracy.
Ja również będę z wnusią, ale nie wszystkie dni w tygodniu.
Mam gospodarstwo, mam różne wyjazdy , więc codzienne przebywanie
z wnusią odpada.

80,743

witajcie Kochani smile

pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia smile

80,744

hey doberek witam i ja z kawcią   witam Pigwę - Czytkę - Babę- Kropek ...

http://imgup.pl/di/AU97/kawa-na-lawie.jpg

Babo napisz maila do Misty  lub Wifki ... pokierują na FB smile

Pigwa malutko rankiem napisałaś ale dobre i to lol lol

Anusia przypominam ,że miałaś pisać codziennie i co ??? smile

http://imgup.pl/di/3TRC/390nudno-bez-ciebie-0.jpg

Paweł to co ???  chcesz mieszać na cafejce ???

http://imgup.pl/di/DRX4/40-.jpg
                                                 >>>>>      ?? lol

80,745

Baśku i znów jestem pełna podziwu dla ciebie.
Ten tekst mówi wszystko

http://imgup.pl/di/DRX4/40-.jpg

80,746

Dzien dobry
Oj ta pogoda ciepło zimno ludzie
Jesteście super z Fb to tylko zabawa zeby sie pośmiać ,sama nieraz pękam ze śmiechu z tych filmików
Ale jest tez polityka ktora jest nie do ogarnięcia ,bo w Polsce nie ma jedności i tulę o polityce
Mysti miło cie poznać ,ładna kobieta z ciebie ,nawet tak pomyslałam marnujesz sie w tej pracy ,no ale w dzisiejszych czasach tak bywa ,nie to co chcemy ale musimy
Kropek a ty byłaś u mnie i zniknęłas hi hi
Wifa przyjęłam do wiadomości
Basiu zawroty głowy sa spowodowane niedotleniem mózgowym ,ale myśle ze bobasek musi zrobic rezonans magnetyczny jest bardziej dokładny jeśli chodzi o glowe
Ludzie mam katar ,chyba sie dorobiłam na sorze ,bo wyszłam na papierosa ,a byłam spocona zestresowana ,pózniej szliśmy na piechote do domu a padał mokry śnieg
Ja nie jestem złośliwa ale takie pisanie z facetami na kafejce mnie krępuje ,ja pisze o d,,,,,,Marynie  o broszce chłopaki nie macie swoich rówieśników sorry to moje zdanie ,moj syn ma 45 lat drugi 40
Lubię byc szczera ,nie bede potwierdzać tego co mnie krępuje

80,747

Może juz kiedys pisałam ,ale kupując w ciuchu musimy uważać na malutkie dziurki w bluzkach ,podkoszulkach ,spodniach ,nawet tych nowych,robiłam segregacje w pudłach z ciuchami letnimi ,oglądałam kazda rzecz i dostrzegłam te wady ,bluzki były nowe ,poprostu dziurka malutka to tu to tam ,wszystkie wyrzuciłam ,bo tez w nich nie chodziłam  ,bo trzymałam moze schudnę hi hi

80,748

Czytaniu nie to ze nic nie wyszło ,małż ma zmiany miażdżycowe ,ale oni twierdza ze to ma polowe Polaków
Jeśli chodzi o specjalistę ,juz dzwoniłam ,moj neurolog przyjmuje tez prywatnie ,wiec pójdziemy do niego ,100 zł kosztuje wizyta i wszystko wytłumaczy małż
On nie lubi chodzić do lekarzy jedyne to rodzinna i jego urolog ,zawsze mowi a po co hi hi

80,749

Baba sniadanie krolewskie ,nie przemęczaj sie ,nie zrobisz dzisiaj to jutro tez jest dzien ( przeminęło z wiatrem ) pamiętasz te slowa hi hi

80,750

Mysti uważaj zebys się nie zaraziła tymi promocjami hi hi
Ale wifa ma racje po co wydawać kasę i robic zapasy ,skończy sie to kupimy hi hi

80,751 Ostatnio edytowany przez ANUSIA50+ (2017-02-03 09:13:40)

Witam Wszyystkich
Basiu -mialam pisac codziennie ,ale jak?
w domu coraz gorzej
juz zaczynam miec zle mysli ,--nigdy wczesniej tego nie mialam --
zaczynam brac srodki na uspokojenie juz nie polowke dziennie -ale cala dawke 3 razy dziennie ,ale to i tak nic nie pomaga,
dluzej tego nie wytrzymam ,
trzymam sie tylko przez Perelke,
nie moge jej zostawic samej/nawet nie zdajecie sobie sprawy jak sie czuje matka ,ktora ma dziecko niepelnosprawne ,,komu ja zostawi i co z nia bedzie ..nie zostawie Karolki samej kocham ja nad zycie ,jest dla mnie wszystkim,
za co ja tak cierpie? co ja takiego zlego w zyciu zrobilam ze jestem traktowana jak ,,SMIEC..
Ja myslalam  ze moja tesciowa jest najgorszym czlowiekiem na Swiecie,,ale po jej smierci okazalo sie ze moj men jest jeszcze bardziej zly
Psychiczne wykanczanie czlowieka jest chyba gorsze jak bicie,
ale nikt by nie powiedzial ze mam takiego meza ,przy innych jest mily sympatyczy,ale ten Twoj maz jest fajny ,dobry czlowiek---tak mowia--DOBRY..RZYGAC SIE CHCE ,PSYCHOL
wydaje mi sie ze znow nie bierze lekow.ale ja tak dluzej nie moge/
milego dnia dla wszystkich ,
dla mnie znow pewnie caly dzien w napieciu ,czy czegos nie wymysli.

80,752

Witam

morawa napisał/a:

Ja nie jestem złośliwa ale takie pisanie z facetami na kafejce mnie krępuje ,ja pisze o d,,,,,,Marynie  o broszce chłopaki nie macie swoich rówieśników sorry to moje zdanie ,moj syn ma 45 lat drugi 40

Morawciu oni sa duzi i broszki znają i wszystko inne związane z tymi broszkami też nie jest im obce, nie krepuj się big_smile

Ale wifa ma racje po co wydawać kasę i robic zapasy ,skończy sie to kupimy hi hi

żywnosci na zapas nie ma co kupowac, bo termon przydatnosci minie i do wyrzucenia, ale inne rzeczy to czasami warto kupic aby później nie przepłacać. Morawciu  życze zdrowia tobie i mężulkowi. Może słabo mu się zrobiło i kreciło się mu w głowie bo przytruł sie tym smogiem, w ostatnich dniach oddychać sie nie dało
Bardzo ślisko, katastrofa na chodnikach. Do pracy mam cały czas w dól.  Dwa razy zaliczyłam glebę i to raz porzadnie na plecy, drugi raz upadłam do przodu na kolana i ręce. O telemarków wykonałam około 4.
Teraz wszystko mnie boli bo pozrywałam mięśnie sad i siedze w mokrym ubraniu bo po chodnikach płynie woda.

FB słabo znam, ale poćwicze, albo zamówię lekcje u córki, a co korepetycje wezmę i bedzie git smile,mam przynajmniej taka nadzieję, po mału poznamy swoje profile, ja na razie nic tam nie mam bo nowiutki jest smile
Czytko piekny cielaczek, ja nie moglabym pracowac w gospodarstwie ze zwierzątkami, bo ja sie do nich przyzwyczajam jak do domowników, ale ogrodnictwo to juz pewnie by mi odpowiadało smile. No coż musze zadowolić sie foliaczkiem na 12 m kw.
Anusiu musisz się trzymac dla córki i siebie, spróbuj zadzialac gdzieś, psychiczne znęcanie też jest karane. Najgorsi są tacy co to przed obcymi grają wspaniałych, a w domu tyran.
Pozdrawiam wszystkich i życze miłego dnia smile

80,753

morawa napisał/a:

Jesteście super z Fb to tylko zabawa zeby sie pośmiać ,sama nieraz pękam ze śmiechu z tych filmików
Ale jest tez polityka ktora jest nie do ogarnięcia ,bo w Polsce nie ma jedności i tulę o polityce

mnie zadziwia fenomen pobytu na cafejce WLB .... ?????????????? smile
już nie będę szukać postów z tamtego roku ... jakie było oburzenie ..
gdy facet u nas chciał pisać ....
narażam się hiiiii       bo większości  Stokrot  to teraz nie przeszkadza ...  lol

Anusia ciężkie masz życie ....  echhhhh
potwierdzam - Twój MEN  przed ludźmi jest oki smile
gorzej w domu hmm hmm

80,754 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2017-02-03 11:57:27)

Witam Stokrotkowo

I od czego tu zacząć jak już tak dużo napisałyście. big_smile

Witaj Pawełku! ciekawa jestem gdzie czytasz te wiersze moje bo na "forum kobiet " już dawno nie piszę a pod innym Nickiem i Wielbiciel zna drogę a Tobie gdy chcesz to zawsze powiem. mamy podobną wrażliwość i dlatego podobnie odbieramy sytuację która tu zaistniała z Nową.  Na Twoim forum nikt nikogo nie urażał co dawało swojską milą atmosferę.

Czytunia , piszesz że nie obchodzi Ciebie co piszę no i znowu mnie zaskoczyłaś ale masz do tego prawo. A mnie obchodzi co każda z dziewczyn pisze i chłopcy bo inaczej by mnie nie było.

Morawko  , zgadzam się z Azbi  , nasi Panowie są już dużymi chłopcami i jak temat broszki ich nie interesuje to nie piszą w tym temacie a temacik ten na pewno nie jest im obcy. big_smile Piszę na forum z Panami gdzie jest ich więcej niż dziewczyn i nikt nikogo się nie krępuje, jesteśmy dorośli i bierzemy udział w tematach w których mamy coś do powiedzenia co nie znaczy ze jest zawsze zgoda bo panowie lubią się poczubić i też maja do tego prawo ale tylko między sobą jak koguty hi, hi big_smile też napisałam im wierszyk na ten temat i żaden nie miał nic przeciwko, pośmialiśmy się . Poczucie humoru jest wprost konieczne jak pisze się na forach.

Wifciu wczoraj na szkiełku myślałam o Tobie , ale myślenie to za mało- odezwę się.

Nowa-Grażynko dziękuję Ci że wierszyk zamieściłaś na Fb ale proszę Cię żebyś już tego nie robiła , buziaczki dla Ciebie.

Basia dlaczego myślisz że Paweł miesza? zadziwiasz mnie...

Anusiu , znam takich ludzi jak Twój mąż , musisz zdystansować się żeby nie mógł Ciebie ranić, potrzebna jesteś Karolci więc staraj się chronić swoją psychikę przed nim i jego agresją psychiczną, wiesz że jego zachowanie jest chore i powinien się leczyć ale jak nie chce to może przez dzieci wywrzesz nacisk na niego? Bardzo ci współczuję, zawsze mówię że gdyby ściany mogły mówić to byłoby straszne czego moglibyśmy się dowiedzieć.

Kropeczko , również Cię pozdrawiam i życzę słoneczka , big_smile bo jak do Ciebie zajrzy to i ja skorzystam big_smile

Miłego dnia ! big_smile

80,755

Ba-Cha napisał/a:

Babo napisz maila do Misty  lub Wifki ... pokierują na FB smile

Służę pomocą smile

morawa napisał/a:

Chyba już tak się stało big_smile
Dziś kupiłam 2 prześcieradła z jerseyu 180x200 cm po 4€. Grzech nie kupić big_smile  A tak poważnie- potrzebuję w domu, więc kupiłam.
Nie robię zapasów.

Azbi napisał/a:

żywnosci na zapas nie ma co kupowac, bo termon przydatnosci minie i do wyrzucenia, ale inne rzeczy to czasami warto kupic aby później nie przepłacać.

A Heldze nie da się przetłumaczyć,że po co to magazynować, kasę wydawać.
Daty ważności dla niej chyba nie istnieją.
Ale niektórzy starsi ludzie tak mają.

80,756

Paweł43 napisał/a:

Przeprosiłem ogólnie za wtargnięcie"za wyskoczenie jak filip z konopi "jak  to Bacha napisała.Z osobna nie zamierzam przepraszać,nadal uważam,że Czytka mogła być ciut ciut delikatniejsza w stosunku co do Nowej.Nie chce wpłacać nie wpłacam,ale nie komentuje tego głośno,że powinna iść do pracy bo ja pracuje itp....no nie wiem jak to napisać,żeby znowu kogoś nie urazić,ale myślę że mozna  było to delikatniej załatwić

Klaudynka - zadziwiam Cię ????  smile
po co Paweł wraca do starego tematu ????

80,757

Paweł43 napisał/a:
Klaudyna59 napisał/a:

Czytko, mnie również było przykro ale tym co Ty napisałaś . Ale dzisiaj jest dzień przyjaciela i cieszmy się że mamy przyjaciół .

No właśnie nie tylko mnie było wtedy przykro.
Witaj Klaudynka,myślenie mamy podobne i dlatego zawsze Cie lubiłem i nadal lubie.Powiem Ci w sekrecie,że czytam twoje wiersze.Pozdrawiam serdecznie

znowu >>>>> hmm hmm

a było już normalnie .... smile

80,758 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2017-02-03 15:34:23)

Paweł napisał/a:

mysle ze już mi się chyba nie pouklada to paskudne zycie,ale bede jeszcze walczyl. Żona złożyła pozew, ja i tak na to się nie zgodze. Nie da się tak przekreślić spedzonych wspólnych dni i chwil.

No tak... frustracje poszły w kierunku forum Stokrotek............
    Wyluzuj ,wyluzuj..... a niby taki poukładany. ?
gdybyś był chłopem z j...i  zaoszczędził byś sobie tych niesnasek.
Czas zmienić płytę bo coś szwankuje.

Paweł napisał/a:

mogła być ciut ciut delikatniejsza w stosunku co do Nowej.

Tobie nic do tego lol jak śmiesz zwracać Czytce uwagę co powinna a czego nie !!! no proszę cię       :lol;
         Daruj sobie te pouczania!! Czytka.... jest bardzo poukładana, myślę aż za natto.
   Obydwie wyraziły się jasno i dobitnie  a   że Ciebie to  nie,, posłodziło'' hihih no cóż ? Twój problem.

Basia a teraz do Ciebie... chciałaś być dobra ?  nie warto.

Paweł napisał/a:

Witaj Klaudynka,myślenie mamy podobne i dlatego zawsze Cie lubiłem i nadal lubie.

Hihihihi już wszystko jasne hahahahahahah
     Czy to jakieś kółko adoracji ???
Pamiętam jako  przedszkolak też uczestniczyłam w takim kółku tylko że to było kółko graniaste  lol
Tyle z mojej strony... i chyba się już pożegnam bo aż mnie mdli.
   No że kobieta z  kobietą mają jakies niesnaski  ALE że facet ?  poszukaj sobie innego kółka.
        .
  Nie interesuje mnie to-czy ktoś mnie lubi albo nie......

https://images84.fotosik.pl/335/0d3210220033e7bfmed.jpg

Pozdrawiam wszystkich czytających.

https://images82.fotosik.pl/335/d5dad7b6a5ca9802med.jpg

80,759 Ostatnio edytowany przez Mystique71 (2017-02-03 17:26:52)

....

80,760 Ostatnio edytowany przez Marta456 (2017-02-03 16:28:37)

Dzień dobry
Przeczytałam wszystkie książki,odespałam zarwane noce i postanowiłam trochę wyluzować z czytaniem książek. A teraz na spokojnie sobie Was poczytam,bo nazbierało się tego.
Życzę miłego popołudnia

80,761

Witam

Gospodarz miał dwa wiadra: pierwsze- całe, a w drugim była nieduża
dziura. W ciągu dwóch lat nosił nimi wodę - ze studni do zagrody.
Pierwsze donosił pełne, drugie - tylko w połowie, gdyż woda przez
szczelinę wyciekała na drogę. Za każdym razem po zakończonej
pracy wypełnione wiadro pyszniło się swą przydatnością i dumnie
paradowało przed drugim. Wiadro z pęknięciem wstydziło się, że
może być przydatne tylko w połowie.

Nie mogąc dłużej znosić zawstydzenia, odezwało się do
gospodarza:
-Jestem ci, gospodarzu, niewiele użyteczne, moje istnienie jest
absurdalne. Bo z powodu mego niedostatku - otwartej szczeliny - nie
mogę zachować całej wody. Dlaczego nie pozbywasz się mnie,
gospodarzu, i nie zastąpisz innym?

Na co gospodarz odpowiedział:
- Widziałeś kwiaty na poboczu drogi, którą idę, gdy noszę wami
wodę? Rosną tylko po tej stronie, po której ulewa się z ciebie
woda. Po przeciwnej - jest jedynie suchy piach. Wiedz, że specjalnie
noszę tobą wodę, mając świadomość twego rzekomego "niedostatku"
-pęknięcia. Jak teraz widzisz, nie zawsze skaza bywa felerem.
Dzięki tobie już od dwóch lat piękne polne kwiaty zdobią nam
drogę do zagrody.

Nie zawsze skaza bywa felerem, nie zawsze Twoje "wybrakowanie" jest
wadą ...czasami z perspektywy czasu dostrzegamy, że ono także ma
sens, dużo głębszy sens...

Ogłaszam dzień lubienia swoich wad, przytulmy je do serca.[z onet]

Pozdrawiam serdecznie.

80,762

Cieszę się na weekend i zawsze czekam z utęsknieniem ,bo wtedy moje kochanie jest w domku i spędzamy ze sobą cudowny czas.Dobry los dał mi Krzysiaczka,uwielbiam jego żarty i poczucie humoru.

Klauduniu już nie będę słowo....buziaczek dla Ciebie...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9310ba1f876a.jpg

80,763

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2139e3a6a25a.png

80,764

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d9f9ab44de6.jpg

....na calutki już dzionek zostawiam pozdrowienia ....

80,765

Grażynko , mądra ta przypowieść  smile

Mysti , spoko ja też Basia big_smile

Marysiu obie z Basią pisałyśmy u Pawła i nie widzę powodu ażeby być niemiłą, każdą z Was lubię i szanuję i na pewno nie napiszę niczego co byłoby niemiłe dla Was. Ale myślę ze koniec tematu będzie w sam raz.

Martuś ja też codziennie poczytam książki dla odprężenia raczej , omijam problematyczne i zbyt ciężkie.

miłego popołudnia dziewczyny .

80,766

Hej........... poklikałyście?

Idę poczytać do tyłu....

Pikny objechał z synówką i mną trzy Lidle.
Okupiłyśmy się, Selenkę, a co, jak stawiał.
Zresztą sam nas zachęcał.....
       Przyjechałam i pręt czułam jakbym miała połamany.
Położyłam się i jakoś się uspokoił.

80,767

Klaudynko litości.
Napisałam, że nie obchodzi mnie co ty myślisz o mnie i Paweł.
Ja napisałam swoje zdanie.
Ty napisałaś swoje i  ja je uszanowałam.
Pytam więc  ? Dlaczego negujesz to co ja piszę.
To nie dotyczyło ciebie.
Jakim prawem Paweł tu wpada i wtrąca się ?

Resztę dopisały tak pięknie w moim imieniu Basia i Marysia
Dziękuję wam dziewczyny.
Gdyby nie wy pewnie zostałabym ukamienowana.
Mdli mnie już to jak napisała Marysia.
Ale nie mogę nic się nie odzywać, jeśli mój nick jest w ,,użyciu,,
A pod tym nickiem jestem przecież ja.

Powtarzam jeszcze raz.
To co piszę ja to jest moje zdanie.
Nikomu nic do tego.
Pisząc nie patrzę tylko żeby komuś słodzić.
Nie chcę już wracać do tematu.
Nie pozwolę by mnie popychano z kąta w kąt.

Koniec Kropka Amen

80,768

Chyba mi odeszła ochota na pisanie.
        Biorę urlop. Nara

Klaudyno, śliczne i pełne mądrości rymy smile
Azbi i Klaudyno, podziękowania smile
Mysti, z okazji Twego jubileuszu, piosenka smile

80,770

Wszystkie weźmy urlop i bedzie po kafejce

80,771

hey Mychy

Marysia - Czytka   http://imgup.pl/di/DMTG/412images-25.jpg wpisy ... lol

Wifka ty nie bierz urlopu ....

coś mam dla Ciebie .... wprawdzie nie politykujemy
ale posłuchaj tego co Prezes  puszcza w sejmie ....  ( tam będzie głośniej ,gdy przystawi mikrofon smile) >>> lol

80,772

morawa napisał/a:

Wszystkie weźmy urlop i bedzie po kafejce

iiiiii tam ....  lol

leci mój serial

do wieczorka smile

80,773

Basiu ja oglądam na 1 serial 18.30 hi hi

80,774

wifa napisał/a:

Biorę urlop. Nara

A dlaczego ?

czytelniczka51 napisał/a:

Powtarzam jeszcze raz.
To co piszę ja to jest moje zdanie.
Nikomu nic do tego.
Pisząc nie patrzę tylko żeby komuś słodzić.

I bardzo dobrze !

Dobrze by było tylko,żeby każdy mógł mieć swoje zdanie. Swego czasu też byłam prawie zlinczowana za prywatny osąd.Ale chyba nie o to chodzi,żeby pisać to co się wszystkim podoba,a to co myslimy. To nie kółko wzajemnej adoracji.

Na razie smile

Jakby co,to śniadanie jutro będzie jak zwykle smile

80,775

Babastacha napisał/a:

Mogę przyjść z Helgą?  lol

80,776

Wielbicielu dziękuję smile.

No to i ja schodzę na urlop , do zobaczenia smile

80,777

O rany,wczoraj wpadłem z przeprosinami a tu zaraz podejrzenia ,że ja chce mieszać w kafejce.Nie chce mieszać...przeprosiłem ale dla kogoś ogólne przeprosiny to za mało.I kto tu zamieszał?Mam co,paść na kolana?Wymieniać z imienia i nazwiska?Klaudynkę lubię i Wiwcię i Luc .Nową i Bachę też lubie... to nie jest żadne kółko różańcowe ani adoracji...po prostu je lubię,jedne lubię bardziej jedne mniej i podejrzewam ,że u Ciebie Marysia czy u innych jest podobnie.Marysia pojechałaś po mnie równo wyciągając stare wpisy,ale tu Cię rozczaruję....Wszystko u mnie się ułożyła,kryzys małżeński minął i jest ok..Pozdrawiam i uciekam

80,778

Jezu,wpadłem wczoraj tylko przeprosić a tu z igły zrobiłem widły...żegnam

80,779

Babastacha napisał/a:
wifa napisał/a:

Biorę urlop. Nara

A dlaczego ?

Dobrze by było tylko,żeby każdy mógł mieć swoje zdanie. Swego czasu też byłam prawie zlinczowana za prywatny osąd.Ale chyba nie o to chodzi,żeby pisać to co się wszystkim podoba,a to co myslimy. To nie kółko wzajemnej adoracji.

Na razie smile

Babo otóż to ze swoim zdaniem smile smile

Wifka - Klaudynka zachowujecie się dziecinnie  z tymi urlopami  smile

Paweł oczywiście klasycznie odwróciłeś kota ogonem ...   lol   no to paa smile

Misty hi   to ja do towarzystwa Heldze - dorzucę swoją MAM
nie będzie bariery językowej lol   na migi ponarzekają sobie smile smile

do jutra smile

80,780

Paweł43 napisał/a:

Jezu,wpadłem wczoraj tylko przeprosić a tu z igły zrobiłem widły...żegnam

I ja Ciebie żegnam ozięble.

Witam Stokrotki

To chyba nie przypadek,ze wejścia Pawła wywołują złe emocje.
Jak komuś pasuje być dzielonym na lepszych i gorszych,to niech do niego dołączy w innej kafejce.
Myslałam,że intrygi ,to domena kobiet,ale się pomyliłam.

Najprościej,to strzelić focha.

80,781

Witam wieczorkiem smile ja rozgryzam fb:) jeszcze żaden program mnie tak nie umęczył smile . Klikam to tu to tam, jak coś namodzę dziwacznego i u was to będzie widać to nie   gniewajcie się, nic nie robię złośliwie, to tylko próba big_smile

Potłukłam się bardzo dzisiaj i nie wiem jak jutro będę funkcjonować, ale to dobrze, że i tak się nie połamałam na tym lodzie.
Oj coś czytam o urlopach, dziewczyny moje złote, a kto mnie będzie naprowadzał na fb, ja tu się męczę, a wy sobie odpoczywacie . Miejcie trochę litości i pomóżcie:D

Babo udało ci się z tym fb ruszyć?

80,782

Jasne Basia,już się nie sprzeciwiam...odwróciłem kota ogone...chociaż nie wiem,ale tak napisałaś to takjest i  musi być

80,783 Ostatnio edytowany przez Azbi (2017-02-03 21:50:00)

Nanusiu  witaj  wieczorkiem

Trzeba to wszystko potraktować na zasadzie, było minęło. Nie ma co wracać i odgrzebywać , to już zamierzchłe czasy.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Witam resztę towarzystwa też, myślałam ze już śpicie, ale przecież to świeża godzina jest smile

80,784

Ba-Cha napisał/a:

Wifka - Klaudynka zachowujecie się dziecinnie  z tymi urlopami  smile

Basiu
      nie widzę tutaj nic dziecinnego, mam inne zdanie na mówienie prawdy,
a przychodzę na łączkę się zrelaksować, pośmiać, a nie kłócić.

Dobranoc

80,785

Hi hi śmiać mi sie chce ludzie jak dzieci urlopy
Wifa ,klaudynko to wasza rodzina ,kuzyni nie rozumiem ,moze ktoś mi wyjaśni
Bo głupio sie czuje ,cos nie kontaktuje ,tyle lat jesteśmy na kafejce i tak pstyk juz  was nie ma ,to juz nie ma lekko i przyjemnie

80,786

Azbi

U nas w lesie też jest ślisko.
Musiałam iść z psem małymi kroczkami,żeby utrzymać równowagę.
na szczęscie chodniki i jezdnie mamy bez śniegu i lodu.
Uważaj,bo to poobijanie ,to minie,ae złamanie ,to już by był kłopot.

Wiem,że było ,minęło,ale niektórym podoba sie takie wracanie do tematu.

Wifa

Nigdy tu nie było samego relaksu i śmiechu.
Były i problemy i choroby i inne nieszczęścia,ale nie mozna jednych napuszczać na drugich.
Jest czas na zabawę i na refleksje.
Zapomniałam Ci powiedzieć ,że kolor auta masz PRZEPIĘKNY  big_smile

80,787

Coś mi się netki wieszają, albo znowu problem z netem, chyba tez się gniewa:D.

80,788

Ja dzięki Bogu kości jak na razie mam mocne, tyle przewrotek co robię gdybym miała słabe to byłabym ciągle w gipsie smile

80,789

Oj nanusia masz racje ,tez zauważyłam  ,a ty jak żyjesz ,jak twoja wnunia ,chce chodzić czy dalej ma opory
Azbi bidulko kuruj sie
Fb zadna trudność ,wchodzisz na gogle piszesz Facebook ,rejestrujesz sie i tyle ,dostaniesz na adres emeilowy wiadomość potwierdzasz ,logujesz sie i tyle ,zapraszasz znajomych ,jedyne co trzeba podać  hasła musisz wymyślać
Przeczytaj o Facebook informacje co trzeba zrobic bo ja tez juz zapomniałam tyle lat jestem i tez jestem laik hi hi

80,790

Azbi napisał/a:

Ja dzięki Bogu kości jak na razie mam mocne, tyle przewrotek co robię gdybym miała słabe to byłabym ciągle w gipsie smile

Moze ,jak idziesz ,to starasz mieć "zawieszenie "jak najbliżej ziemi  hi hi.
Takie poodbijanie sobie różnych części ciała ,to też nie jest miłe.

80,791

Dobry na wieczór

Ale dziś senna byłam cały dzień. Helga też, już grzecznie w łóżku swoim.

Wielbicielu-- dzięki za piosenkę.

Do "sprawy Pawła" (tak to nazwę, bo jak Nanusia zauważyła- to jego wejścia są takie "efektowne")  nie nawiązuję, chyba że mnie znów personalnie ugodzi .

Azbi-- ucz się..ucz wink

80,792

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16406648_1420285214657350_4348243721651991543_n.jpg?oh=620065ab3c323897c7bee198197abe15&oe=5905FE8B

80,793

Oj,miałam wczoraj ochotę tego mojego nie tylko utopić,ale ukatrupić.
Wnerwił mnie niemiłosiernie.
A ja jestem wyjatkowo spokojnym człowiekiem.

Morawko
Umie małpa chodzić,ale tylko jak musi,a tak to zasuwa na czworaka.
Chyba ,że ma ręce zajęte ,to wymyśliła nową metodę,ślizgania sie na jednym kolanie.
Uparta ,jak jej tatuś.
A może jak babcia ?  big_smile

80,794

Mystique71 napisał/a:

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16406648_1420285214657350_4348243721651991543_n.jpg?oh=620065ab3c323897c7bee198197abe15&oe=5905FE8B

Mysti dobre rady, wodę zawsze dobrze mieć w pobliżu smile

morawa napisał/a:

Fb zadna trudność ,wchodzisz na gogle piszesz Facebook ,rejestrujesz sie i tyle ,dostaniesz na adres emeilowy wiadomość potwierdzasz ,logujesz sie i tyle ,zapraszasz znajomych ,jedyne co trzeba podać  hasła musisz wymyślać
Przeczytaj o Facebook informacje co trzeba zrobic bo ja tez juz zapomniałam tyle lat jestem i tez jestem laik hi hi

Morawko z zakładaniem konta to problemu niet, gorzej jak już się wlezie w to konto, to nie wiadomo gdzie co nacisnąć, aby jakiś głupot ludziom nie powysyłać big_smile

Nanusia napisał/a:

Moze ,jak idziesz ,to starasz mieć "zawieszenie "jak najbliżej ziemi  hi hi.

no z tym zawieszeniem to masz racje, prawie że po chodniku ciągnie się. Koleżanka zw pracy śmiała się, ....... dobrze że  tyłek nie chudy to amortyzował big_smile

80,795

Hi hi moj któregoś dnia brał adidasy i mowi małpa jedna ,nawkładala do butów herbate hi hi
Saszetki wkładam hi hi
Nanusia tak jej wygodnie ,zacznie biegać pomalutku
Mysti woda na wszystko hi hi

Posty [ 80,731 do 80,795 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 1,241 1,242 1,243 1,244 1,245 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024