Witam pięknie
Klaudynko i Marysiu zapodałyście nam dzisiaj terapię śmiechem. Zadziałała że hej, od razu humor lepszy
. Zapodziała nam się jedna koleżanka, utknęła na śląsku i milczy. Ivoryvette smog śląski chyba cię nie zabił
PIGWA napisał/a:AZBI noga mi spuchła i boli,byłam w klapeczkach
no widzisz, a zaproponowałam że będziemy trenować cię w w kick-boxingu to nie chciałaś
SANDRO nie chcę cię smucić ale najpewniej będą z tego nici ja byłam na jednej sprawie,miałam lekarzy sadowych,na 2 sprawę nie poszłam,KRUS wystosowała prawnika i jeszcze kogoś tylko nerwów zjadłam
teraz nawet dostać stopień niepełnosprawności do pracy nie jest łatwo, kombinują jak mogą, powiatowy zespól odrzuca każdego kto tylko tylko przyjdzie na własnych nogach, zdrowy bo dał rady przyjść.
Luc śliczne miejsca pokazałaś i wspomnienia też pewnie masz piękne, w zimowe wieczory fajnie je przywołać. Niebieska woda wygląda cudownie, jak na obrazkach malowanych farbkami przez dzieci.
Babastacha napisał/a:Byliśmy na targu ,zrobiliśmy zakupy a teraz szybkie sprzątanie,bo trzeba się szykować na bal przebierańców. Zajrzę jutro dopiero,ale nie wiem o której,więc nie zjedzcie wszystkiego
Śniadanie obfite, na pewno zostanie coś do jutra. Spokojnie baw się na balu, a za kogo lub co przebrana jesteś?
Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:Spod rzęs
Kiedy patrzysz
Na mnie
Widzę w Twych oczach
Wszystkie barwy
Naszej miłości.
Sandro myślę, że jak ktoś mówi takie słowa do ukochanej osoby, to szczerze kocha. Barwy miłości dostrzega tylko ktoś kto sam kocha, ale i czuje się kochany
Mystique71 napisał/a:Luc ma lato, a ja wiosnę big_smile
Tylko pozazdrościć, u mnie dzisiaj rano -14, a teraz -11, oj do wiosny jeszcze daleko 
Wifa ja to skorpionek, a na mapce to niedaleko Anusi, często depczemy sobie po pietach
chodząc po jednym osiedlu.
Ba-Cha piękną masz fryzurę, ja nigdy nie mogłam pozwolić sobie na taka długość, moje włosy jak tylko podrosną do 4 cm zaczynają się skręcać w różne strony, musza być króciutkie tak jak Morawka, bo inaczej nie wygląda to dobrze, nie do opanowania.
Chyba tez poczytam tak jak Sandra
Miłej nocy i słodkich snów