STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 1,233 1,234 1,235 1,236 1,237 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 80,211 do 80,275 z 102,609 ]

80,211

Odp: STOKROTKA-CAFE

hey nie ma coś weny do pisania ... tak po prostu ... tak też bywa

Misty ????   kobieta pierwsza klasa  lol    ...masz w podpisie nicka ????
jak sobie zasłużyłaś na taki podtytuł hiiiiiii ????
    pisz migusiem smile

bo My wszystkie "przyjaciółki forum"   szaraczki  smile
oprócz naszej LUCynki - miszczyni lol  i Ela ma w podpisie : niepoprawna romantyczka ...
a i jeszcze Strzałka jest 100% Netkobieta  .... 

co to za układy hiiiiiiiiiiiiiiiii    he ??????? lol

80,212

Witam w Stokrotkowie , dam trochę zbliżającej się wiosny :

http://bi.gazeta.pl/im/b4/bf/10/z17560244Q,bazie--wierzba.jpg

Mija zima w szybkim tempie
śniegu , puchu było mało
więcej deszczu, błota wszędzie
kałuż wszelkich zalegało.

Ale cieszmy się radośnie
każdy dzień zbliża ku wiośnie
bazie pięknie zakwitają
kotek mają już niemało.

Smog w powietrzu też niestraszny
wyczuwamy powiew wiosny
dnie bywają coraz dłuższe
humor wraca nam radosny.

Chęć do pracy również wróci
do porządków i grabienia
a pokaże swą urodę
nasza piękna polska ziemia.

Kocur zacznie snuć piosenkę
ukochanej pod balkonem
i przeżywał będzie mękę
swoich chuci niespełnionych.

A panowie ci brzuchaci
na siłownię wnet polecą
wiosna wygna ich w zawody
i pobiegną gdzieś za kiecą.

Wiosna daje siły nowe
optymizmem nas poraża
miłość zbiera swoje żniwo
i radością nas zaraża.

80,213 Ostatnio edytowany przez ANUSIA50+ (2017-01-26 19:37:18)

Hej Stokrotki witam wszystkie
Malgorzate rowniez witam w naszym Stokrotkowie
az wstyd mi pisac ,rozleniwilam sie okropnie,
Marysiu ,,jakbys nie napisala ze brakuje Ci mnie i Klaudynki ,
pewnie dalej bym sie lenila  i nie napisala.
Sandra- nie mysl o najgorszym ,,,,mysl pozytywnie .
co powiedzialabys gdybys miala dziecko  z Zespolem  Dovna ,ktore potrzebuje Twojej opieki ,a Ty dowiadujesz sie ze masz raka zlosliwego ,,na dodatek takiego ktory sieje  przerzuty?ja 3 dni  wylam,,nie plakalam tylko wylam,
ale po 3 dniach powiedzialam sobie ,,dosc placzu musze zaczac jesc (bardzo nie lubie jesc) nie myslec co bedzie tylko wziasc sie za siebie a wszystko w reku Boga,,bedzie co ma byc,juz minelo 5 lat i jak dotad dobrze ,,lekarze przedluzyli mi narazie leki na 2 lata ,,zeby zapobiec nawrotowi choroby,ale nigdy nie bede pewna czy bedzie dobrze ,,ale ja wierze ze bedzie dobrze i nie dam sie latwo ,,Karola daje mi tyle sily ze niemoge sie poddac,
wiec trzymaj sie i mysl  o dzieciach i  wszystko sie dobrze potoczy,
dzis bylam w Bielsku ,,ustalalam terminy u specjalisyow,neurologa ,onkologa,,
naczyniowca sami mi zmienili termin,wczoraj dzwolili,,
,Azbi ,,bylam tez na osiedlu Beskidzkim na  Wadowickiej ,czesto tam bywam,
kiedys mieszkalam na Siemiradzkiego,os,,Sloneczne
narazie dosc ,wszystko mi sie poplatalo ,
jak sie rozpisze to nie ma konca ,
moze w koncu zaczne pisac ,,normalnie po troszku i codziennie
pozdrawiam wszystkie

80,214

Ba-Cha napisał/a:

Misty ????   kobieta pierwsza klasa  lol    ...masz w podpisie nicka ????
jak sobie zasłużyłaś na taki podtytuł hiiiiiii ????
    pisz migusiem smile

Basia - Ty to jesteś bystrzacha smile
Ja nie zauważyłam podpisu pod Mysti. Rzeczywiście jeszcze takiego nie widziałam.
Mysti - pisz migusiem wink

Klaudynko - dzięki za powiew wiosny.

80,215

O Anusia się pojawiła. Jak miło.
Anusiu - Ty jesteś twarda góralka. Nielekki masz swój krzyż.

80,216 Ostatnio edytowany przez wifa (2017-01-26 21:32:16)

Mystka
        chyba ma tytuł za łapówkę.

Basiu
        tak szybko brzusio nie schodzi.

"A panowie ci brzuchaci
na siłownię wnet polecą
wiosna wygna ich w zawody
i pobiegną gdzieś za kiecą."

Anusiu
     to będę Cię codziennie wołać gorolko. big_smile

Klaudynko
       tysz jestem dzisiaj słabosilna sad

80,217 Ostatnio edytowany przez strzała (2017-01-26 20:50:41)

Siemka wieczorkiem.

Dzięki za życzenia miłego snu, ale to wczoraj mi się tak zdarzyło.
Jakiś senny dzień wczoraj, a może to zarazliwe, bo jak tu nie spać, jak mąż śpi.

Anusiu, Ty jesteś silna babka, każdy tutaj może brać z Ciebie przykład.

Klaudynko, dobrze, że tę wiosnę chociaż w wierszyku mamy smile

U nas dzisiaj koło 3, 4 na minusie.
Ale już zapowiadają ocieplenie i potrwa chyba dosyć długo.
Przynajmniej tak mówią.

Też jestem ciekawa wyjaśnienia Mysti smile

Wiecie co , miałam dzisiaj szczęście w nieszczęściu.
Jak już nieraz pisałam, ja nie noszę ani torebek, ani portfeli, nic z tych rzeczy.
Dokumenty zawsze mam w aucie, a kasę w kieszeni. Kart żadnych nie mam.
Pieniądze noszę w tych kieszonkach z przodu.
Poszłam koło 18 do sklepu, tutaj u mnie blisko, ze 200 metrów.
Wiedziałam, że w kieszonce miałam 4 papierki.
Zrobiłam zakupy, czyli jedną stówę rozmieniłam, wydałam 16zł.
Wracam do domu, wyjęłam zakupy i grzebie w kieszonce.
Ku mojemu zdziwieniu w kieszonce jest reszta z tej stówy i jeszcze drugi papierek.
Zorientowałam się, że brakuje mi dwóch papierków po 100zł.
Ubrałam się i lecę z powrotem do tego sklepu.
Pokręciłam się najpierw przed sklepem, ale wiadomo, dawno mógł ktoś znalezć.
Weszłam więc do sklepu, ale tam też nigdzie nie było.
Pytam jeszcze znajomej ekspedientki, a ona mówi, że jakby ktoś znalazł to i tak pewnie by nie oddał.
Już miałam wychodzić ze sklepu, ale mój wzrok akurat padł na śmietniczkę, która stoi akurat blisko lady.
Ja patrzę, a tam na wierzchu śmieci leży jedna stówka, a obok druga stówka.
Widocznie, jak sięgałam po pieniądze, to przypadkowo dwa papierki się wysunęły i wpadły obok do śmietniczki.
Normalnie szok, odżyłam smile Chyba mam szczęście smile

Pozdrawiam wszystkich.

80,218

Czołem Lale i Przystojniaku!

Dzięki Klaudynko za przywołanie wiosny.

Mnie dziś głowa napitala. Słabo spałam w nocy, Wifko-- na mojej wklejce mogę być ja wink
Helga miała dziś noc niespaną. Zasnęłam po 23, obudziłam się około 1, bo słyszałam,że chodzi (podpiera się laską, więc stuk-puk).
Myślałam,że zaśnie raz- dwa, ale nie...chodzi dalej- sypialnia-kuchnia-łazienka..
Poszłam do niej, czy jej pomóc, czy coś potrzebuje.
Nie- nie może spać, mam się nią nie przejmować.
Spanie to ja mam, jak zając- takie płytkie, w dodatku nie umiem rozbudzona szybko z powrotem zasnąć...Zasnęłam po 3-iej, a wstałam po 6.

Mój tytuł, to prezent świąteczno-noworoczny od Gochni, która miała jeden w zapasie i się podzieliła. Ale mam go już od jakiegoś czasu, a dopiero dziś BaCha wyczaiła wink

80,219

Strzałko-- masz szczęście. Dobrze,że nikt tych stówek nie przyuważył.

80,220

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16174686_582623095269638_1516969005950930390_n.jpg?oh=71b46811320d9424dba0dcb0c739d1d3&oe=590AAE02

Ja też umyłam teraz włosy hihi
Rano pewnie będę wyglądać tak samo smile

80,221

Strzałko jesteś w czepku urodzona.
Aż dziw , że te stówki tam leżały.

80,222

Klaudynka wierszyk wiosenny oki lol

ale http://imgup.pl/di/88KF/18043-535a5a876be5a23956b990e854bbb4e1.jpg
wszak są nocne mrozy  idzie luty ... podkuj buty  lol
oby nie lol lol

Strzałka to miałaś farta ,że popatrzyłaś na śmietniczkę i banknociki smile

Misty   nosz w mordę lol  ...a Gocha co ma pod nickiem ??? 

Wifka jestem skapcaniała   
                                                                http://imgup.pl/di/LWV2/418cbfe478e559ae56cec224b010939a9956.jpg

pozdrawiam ... i spadam ...

80,223

Azbi  pomylilam ilice na Beskidxkim
to nie Wadowicka tylko GOLESZOWSKA
kurcze ale ze mnie ciapa
dobranoc Babeczki

80,224

Basiu
        jutro będzie dobrze.

Strzałko
       szczęście w nieszczęściu.

Gochnia
       tysz chce taki tytuł , jak ma  Mystka.

80,225

Dobry wieczór Stokrotkom:)

sandra.sandra napisał/a:

Azbi, wyniki...hmmm...nie powiem, ze dobrze, bo będzie zabieg. Nie powiem, ze źle, bo mam nadzieje, ze nie będzie gorzej.
Na razie mam mieszane uczucia, momentami o tym nie mysle, ale czasami dopada mnie wizja najgorszego.
Nawet nie potrafie o tym pisac wprost.

Sandro będzie dobrze, ty silna kobieta jesteś smile. Otwórz się na to dobro wreszcie, bo  coś u ciebie słabo z afirmacją, dostałaś takie zadanie od nas i leniuszek cię ogarnął, ale my nie ustąpiły i z wiosną  postępy twoje sprawdzimy big_smile no  i jak nie będzie postępu to manto sprawimy https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9YsNu5oh6poAM_-Hp8TPdit12l9vYQjq8dL4SXRfByyn-pjyv6A smile

strzała napisał/a:

Też jestem ciekawa wyjaśnienia Mysti smile.

Mysti się nie przyzna smile

Już miałam wychodzić ze sklepu, ale mój wzrok akurat padł na śmietniczkę, która stopi akurat blisko lady.
Ja patrzę, a tam na wierzchu śmieci leży jedna stówka, a obok druga stówka.
Normalnie szok, odżyłam smile Chyba mam szczęście smile

big_smile  tez tak kiedyś sobie wyrzuciłam do kosza  idąc chodnikiem, uświadomiłam sobie jak przeszłam coś koło 200 m, biegiem wróciłam i wygrzebałam z kosza smile. Dobrze że zauwazyłas od razu, ale i tak miałas duże szczeście smile

luc napisał/a:

Mysti - pisz migusiem wink

Na pewno nie przyzna się big_smile

ANUSIA50+ napisał/a:

wszystko w reku Boga,,bedzie co ma byc,juz minelo 5 lat i jak dotad dobrze ,,lekarze przedluzyli mi narazie leki na 2 lata ,,zeby zapobiec nawrotowi choroby,ale nigdy nie bede pewna czy bedzie dobrze ,,ale ja wierze ze bedzie dobrze i nie dam sie latwo ,,Karola daje mi tyle sily ze niemoge sie poddac

i to jest najlepsza afirmacja, afirmacja wypływająca z samego środka serca, z miłości do dziecka smile
Na Wadowickiej mieszka moja córka, a ja też tą ulica  maszeruję dwa razy dnia, rano do pracy i  po pracy znowu, może nieraz i miałyśmy się po drodze smile

Klaudyna59 napisał/a:

Chęć do pracy również wróci
do porządków i grabienia
a pokaże swą urodę
nasza piękna polska ziemia

oj świerzbią mnie już ręce, wracam z pracy i zanim wejdę do domu, łażę  już po ogrodzie, a śnieg mi się sypie do butów, mąż mówi widzę, ze już cię nosi, ale dzisiaj też przeszedł się ze mną po ogrodzie, tylko on bardziej patrzył które pergole do są już naprawy smile Wiosnę już każdy czuje w powietrzu, może jeszcze jej nie widać, ale już czuć tak w głowie smile, chociaż  dzień już sporo dłuższy i to widac smile

80,226 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2017-01-26 22:05:50)

Strzałko jednak masz szczęście i cieszę się że tak to się skończyło, ja wiem że nie poszłabym szukać bo nie wierzę ze ktoś kto znalazł to by oddał a jednak szczęśliwy traf Cię nie opuścił. big_smile

Anusiu gdy jest mi ciężko to właśnie myślę o takich ludziach jak Ty , trzymaj się dziewczyno ! smile

Basiu   luty nam niestraszny bo to zaraz marzec a w marcu już wiosna i kotów serenady słychać big_smile

Mysti a nie można Heldze dać tabletki na spanie? na pewno lekarz przepisze jak powiesz co Helga nocami porabia bo inaczej się wykończysz.

Wifcia a po co Ci tytuł ? przyjaciółka forum bardzo Ci pasuje  smile

Lucynko, dla Ciebie wszystko ,  pozdrawiam Cię wiosną w środku zimy big_smile

Azbi cieszmy się że wiosna cała przed nami , ja w ostatnich latach cieszę się tym co przede mną bo wszystko szybko mija a jeszcze szybciej pory roku. Jak byłam młoda to wszystko było w sam raz po kolei pory roku następowały a teraz one po prostu przelatują jak Wifci perszing.

Pozdrówka dla pozostałych dziewczyn i Wielbiciela , do jutra smile

80,227

Mystique71 napisał/a:

Mój tytuł, to prezent świąteczno-noworoczny od Gochni, która miała jeden w zapasie i się podzieliła. Ale mam go już od jakiegoś czasu, a dopiero dziś BaCha wyczaiła wink

A jednak się przyznała smile
Anusia  Goleszowską czy Wadowicka to jedna ryba smile to Beskidzkie i to Beskidzkie smile
Czytko ja tak wyglądam, jak umyje włosy wieczorem, rano i tak muszę je myć od nowa, bo nawet moczenie nie pomoże smile
Dobrej nocki życzę całemu bractwu https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS-hSU03o25zUW_2v7MolwE-rveNsyMfTlq2zdjKR21_ZijHak7lA

80,228 Ostatnio edytowany przez wifa (2017-01-26 22:43:54)

Klaudyna59 napisał/a:

Wifcia a po co Ci tytuł ? przyjaciółka forum bardzo Ci pasuje  smile

Klaudynko
        hihihi wolałbym mieć napis piękność netek  lol big_smile

Dzisiaj prochu nie wymyślę, pożegnam się, do jutra.

80,229 Ostatnio edytowany przez gochnia (2017-01-26 22:48:06)

Witaj Łączko!
Gdzieś zapodziała się moja nowa imienniczka, witaj, Gosiu!
Rozgość się. Czego się napijesz: herbaty z rumem, drinka, nalewki, piwa?
To juź Malgos nr 4.
Strzala- Ty mi tego więcej nie rób. Pilnuj kasy, nie wyrzucaj. Ale mialas farta!
Pisałyście o wit. D3. Biorę juź od paru dobrych lat Alfadiol, tez latem. Powód-
po przeszczepie gospodarka wapniowa jest nieźle nadszarpnięta, stawy dostają w kość.
Wifa- testy probne z matmy pól klasy pisze na 100%, bo to olimpijska grupa. A jak się gdzieś "machną", to
wstyd, bo to w końcu ogólnopolskie testy dla gimnazjalistów wszystkich szkól, a oni są "debeściaki."
A niech tylko kolejny konkurs tu zorganizują, to ja chętna. Moze jakiś kolejny awatar na zbyciu będzie, Wifa, kto wie?
Klaudia- wierszyk- nadzieja- wolanie o wiosnę, dziękuję. Oj, jak tęskno juź do zielonej trawy,  kolorowych kwiatów, cieplego powietrza,
wiosennego nastroju, etc. Chyba sroga zima juz wszystkim się udzieliła i dała popalić, mamy jej dość!

80,230

gochnia napisał/a:

Witaj Łączko!

Klaudia- wierszyk- nadzieja- wolanie o wiosnę, dziękuję. Oj, jak tęskno juź do zielonej trawy,  kolorowych kwiatów, cieplego powietrza,
wiosennego nastroju, etc. Chyba sroga zima juz wszystkim się udzieliła i dała popalić, mamy jej dość!

https://4.bp.blogspot.com/-oSZBujbBodw/VuBVuBFJVsI/AAAAAAAAFA4/T9r6bjCSzMA/s1600/fiolki%2Bna%2Brece.png

80,231

Witam wieczorkiem

Miałam dzień pełen pozytywnych wrażeń.
Kolega dzieci przyjechał po mnie ,zostałam z Szymonem.Wybawiłam się za wszystkie czasy.Śpiewałam ,kołysałam na rękach ,nosiłam,karmiłam,przewijałam.Ach mogłabym tak bez końca.Synowa załatwiła sprawy,,przyprowadziła Hanię z przedszkola,potem trzeba było się zaraz szykować.Jej koleżanka a przyszła chrzestna Szymona z nim została a my pojechaliśmy do przedszkola.Tam Hania dostała super spódniczkę.Czułam panikę ,lęk,drżenie dłoni ,pociłam się.,ściskałam szczękę...ale kamuflowałam poprzez uśmiechanie się rozmawianie.Były prezenty laurki i własnoręcznie robione rybki oraz poczęstunek- ciastka które dzieci piekły wspólnie z Panem Dyrektorem Przedszkola..Synowa umiała  zaradzić mojej panice,zachęcała Hanie do chodzenia ze mną za rękę i dałam radę.Kolega syna też był poinstruowany przez syna bo był bardzo rycerski i opiekuńczy.Dzień cudowny ,było tak miło a przedstawienie wzruszyło mnie mało nie płakałam.Hania była cudowna!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f9fe4afa1cd.jpghttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/6deb6ec22c36.jpghttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/025033ad0a86.jpg

80,232

WITAM STOKROTKI I STOKROTA
BASIU chodzę różnie ,zazwyczaj po BARWACH SZCZĘSCIA
dziewczyny wy się mnie bójcie,jak ja wczoraj skopałam,i po ryju natłukłam złodzieja to szok
strasznie panoszą się złodzieje,w aptece ukradł na ponad 4tys,wczoraj z kolportera złapała ANIA przed szpitalem,to pewnie ten z apteki
ten mój złodziej to mojego wzrostu i postury,do draba bym nie startowała!
widzę że się kręci,acha będzie złodziejstwo,skryłam się tak aby tylko między ubraniami go widzieć
zwinął spodnie w kratę i próbował czarne ,nie miał ich gdzie zmiescić
ja wtedy wyskoczyłam ,dziada za kaptur i na glebę,coś we mnie wstąpiło ,błagał by go nie bić,podniósł się i ja go za kaptur ciągnę do ochroniarzy,TOMEK MU ZASADZIŁ KOPA I MA ZAKAZ WSTĘPU DO SZPITALA

80,233

morawko praca fajna,ciepło ,pogada się z ludzmi i są czasem super akcje
kierownik apteki zgłosiła na policję,mają oglądac kamery szpitalne,na aptecznej słabo go widać
on zawsze stał i wchodził wtedy kiedy było dużo ludzi,kradł to do czapki,zawsze vichy,pewnie na zamówienie
wczesniej dorwały babę,była policja musiała wszystko oddać
jej mądry mąż do niej ,nie miałaś gdzie isc krasc,tu mają kamery
pózniej jako pacjentka weszła do zięcia,wyprosił ją ,powiedział że ma zakaz wstępu
ta też miała tupet
głupie babsko straciło rozum,kupowała krople do oczu,na recepcie jest adres,poszły dziewczyny do kartoteki ,był i numer telefonu
wezwali ją,przyjechała,policję i pózniej męża bo nie miała tyle kasy by to pokryć
z tym złodziejem to już poważna sprawa,to nie amator
słabe mają te kamery,takie zamazane,trochę go widać i jak ładuje do czapki
to nie było jednego dnia

80,234

MYSTI ja nie muszę wstawać wczesnie ale wstaje,jaki pieron!
SANDRO mniejsza z tym co miałaś na myśli,było,minęło
kotku jestem obecna!
MARYSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MĘŻA
WIFA musiałam,mąż ma rozliczenia,nie miałam siły,do złodzieja jej nabrałam
SANDRO zrób co masz zrobić,przed przeznaczeniem nie uciekniesz,będzie dobrze! trzymaj się cieplutko

80,235

BASIA wszystko zauważy,oko szoguna!
KLAUDI wiersz superaśny
SRTZAŁKO masz farta,puść totka
HANIA super dziewczynka,ja na punkcie dzieci mam bzika
powiem wam że mnie boli ta noga od kopniaków,dobre jest powiedzenie nie bij leżącego!
już chyba do nas nie przyjdzie
ciekawe czy dorwią tego z apteki?

80,236

Dzień dobry,nareszcie piątek,sie odpocznie (ha ha ha)
Podaję to co zwykle,żeby nie było,że już zaczęłam się obijać.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTcvmk7W9rDR3wZ85ve4JZCeFlnyXKwIThaHMpS1PU_1bWfmTOAEw
http://durszlak.pl/system/posts/00/00/38/11/26tile.jpg
Smacznego smile

80,237

Klaudynko zbiór powiększyłam o następny piękny wiersz smile
Nowa Hania prześliczna.
Pigwa no,no,z Tobą lepiej nie zaczynać smile
Strzałka graj w TOTKA ,masz farta.

Stoi u Was jeszcze choinka ? Bo moja jeszcze jest ,ale jutro chyba ją rozbiorę ,bo już gałęzie jej opadły do podłogi.Dobrze,że się nie sypie.

80,238

Dzień dobry.
No to lecimy z kawą

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/99/1f/64/991f64a1bc1ca9d56fbde847a09afd1e.jpg

80,239

Pigwunia już sobie wyobrażam ciebie w akcji.
Odważny ten złodziej.
Skoro dostał od was manto , może się już nie pokaże.

I dzisiaj mróz na dworze.

80,240

U mnie tez mróz , -8 za oknem.

Pozdrawiam Was i lecę smile

80,241

hey doberek Stokroty

śniadano jest .... kawa jest 
to ja dostawię drugą 
                                       http://imgup.pl/di/RD9P/freegreatpicture.jpg

Pigwa ależ dzielnie dokopałaś  do doopy

http://imgup.pl/di/5UJ5/na-40-11.jpg
i która Stokrota jest najgroźniejsza ???? hiii smile

Gochnia masz podtytuł : dobra wieszczka .... lol
teraz się domyślam,że wygrałaś w konkursie netkowym smile

Wifka no co TY ??? TY musisz mieć kiedyś podpis pod nickiem : NACZELNA STOKROTKA   ....

Azbi Ty też masz podpis : Netbabeczka ....   
do 500-tnego postu te tytuły się zmieniają ... ale Ty to sobie jakoś załatwiłaś smile ...  ??

mała Hania - ma siostrę bliźniaczkę smile  na drugie fotce widać podobieństwo smile

miłego dnia ...

80,242

Hi hi pigwa to masz energię ,ja to znowu na spokojnie do złodzieja ,mówiłam połóż to co wziąłeś ,jak kiedys stałam na targu ,nie lubię zgłaszać policji ,to sa gangi ,mafie ,ale chłopaki nigdy mnie nie okradli tylko jeden incydent miałam i jeden jak z kieszeni mi wyjął kasę ,poszłam do jego szefa ze swoich sie nie okrada ,
Pigwa wiem ze to stresujące ,ale lepiej uważać

80,243

Dzien dobry
Dzięki baba sniadanie pyszne miłego dnia
Wczoraj zrezygnowałam z okulisty ,grypa panuje i w klinice zakaz wstępu hi hi
Poszliśmy na spacer
Muszę pójść do rodzinnej tez jej tydzień nie bedzie ,mam problemy hemoroidy krwawię ludzie mam zaparcia skad te złe wyniki hemoglobiny muszę aplikować acesculan masc
Pozdrawiam dziewczyny

80,244

Czołem o poranku!

Witam Was wyspana.
Albo Helga też dziś spała całą noc, albo ja nic nie słyszałam big_smile

Klaudyna59 napisał/a:

a nie można Heldze dać tabletki na spanie? na pewno lekarz przepisze jak powiesz co Helga nocami porabia bo inaczej się wykończysz.

To nie są częste ekscesy, mam nadzieję,że jednorazowo.
Helga ma ziołowe tabletki na sen, ale ich nie bierze, bo "ich nie toleruje"...jak zresztą większości rzeczy wink (to jej opinia).
Poza tym, jest ona osobą samodzielną, sama o sobie decyduje, sama pilnuje lekarstw, więc nic dodatkowego by nie przeszło.

Grażynka-- fajne przedszkolaczki. Faktycznie ta dziewczynka podobna do Hani.

Pigwa-- szacun!

Do potem smile

80,245

Morawko wszystkie dolegliwości spadają na Ciebie  hi hi
będziesz długo żyć smile

Misty za to moja MAM dziś kręciła się głośno po nocy ...   
teraz chrapie w najlepsze ... i tak dośpi do 11-stej smile

80,246

Witajcie pątkowo:) https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRbS66HTBq16j9UGSz0Bql8ErB717A2LTgudVWjWnlbv_WCvXd9AQ tylko nie zabalujcie za bardzo big_smile  U mnie dzisiaj -12,5, zimno
Nowa czy to pierwszy wywiad udzielony przez Hanię, słodkie te dzieciaczki.
Morawko też z hemoroidami mam problem, doszło u mnie do powikłań typu przetoka, leczę już trzy miesiące i nie widać poprawy, uważaj na swoje, ja żałuję że nie pozbierałam się wcześniej do proktologa, bo teraz powikłania są, z których wcześniej nie zdawałam sobie sprawy, ty nie czekaj idź do specjalisty.
Ba-Cha nawet nie zauważyłam że jestem netbabeczką, może to jakiś dzień dobroci dla nas zapanował na forum  i prezenty rozdali:)
Pigwa dobrze że nogi na złodzieju nie złamałaś, kopniaki dostał od ciebie w premii smile

80,247 Ostatnio edytowany przez sandra.sandra (2017-01-27 08:58:56)

Czesc dziewczyny.

Grazynko Hania super dziewczynka

Pigwo no to bronisz swojego terytorium.

Morawko no to mialas spacerek.

Duzy mróz u Was dziewczynki. Nad morzem.jest cieplej i ptaszki spiewaja.

Nie piszę co u mnie bo przecież inni maja gorzej.

Pozdrawiam.

80,248

Anusiu dziekuje za wpis. Wiem co moglas wtedy czuc, wazne, ze sie nie poddalas.
Dobrze, ze Karolka jest taka rezolutna.

Gochnia...to urodzilas prymuske

80,249

Wielbicielu daj cos jeszcze. W kierunku pozytywow.

Basiu i jak sprawdza sie chatka Twoja po remoncie? Chodzi mi o te roboty na zewnatrz

80,250

Witam o poranku..............
                                            http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/milego_piatku_1.jpg

Pigwo toż Ty bohaterka  smile    to żeś  złodziejaszka skopała, i dobrze mu tak.

Nie tak dawno temu będąc w galerii złapali dziewczynę a za chwilę faceta.
            Oo matko i córko jaki to wstyd.
         Za życzenia dziękuję  smile  przekazałam.

Klaudi wierszyk ? prima ... znasz moje zdanie. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0kiss3.gif

Sandro  dziękuję za odp.  nie ukrywam że jestem ciekawa  zakończenia sprawy.

Wifko dziękuję za życzenia smile  przekazałam.

Morawko i następny problem, Ty to się masz.......

Anusia dobrze czasami  jest wywołać i  dobrze...  jesteś SILNĄ kobietą.
               Chwała Ci za to.

Nowa wnusia super dziewczynka,tez miałam problem w odróżnieniem Hani  od dziewczynki stojącej obok.

Zostawiam pozdrowienia dla wszystkich , bądźcie zdrowe........miłego dnia.

Za oknem mróz -10..
Kropeczko a Ty ? zapomniałam chyba o  Tobie  wczoraj.

80,251 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2017-01-27 10:52:54)

Basia napisał/a:

Wifka no co TY ??? TY musisz mieć kiedyś podpis pod nickiem : NACZELNA STOKROTKA   ....

Basia    nawet jestem  ZA    lol 

http://blogiceo.nq.pl/cyberox0/files/2013/12/dobre.jpg

https://s23.postimg.org/cu59b4e23/3e997b2dba11df9b67d2f6d85b1f3c3ba2753f45.png

80,252

Marysiu...no czekamy... ciekawe co z tego wyjdzie.
Najdzuewniejsze jest to, ze kazali podac u jakich specjalistów mama sie leczy. Podala 5 lekarzy.
W odpowiedzi sad wyznaczyl 3 lekarzy. Nie wiem, czy wybierali losowo czy alfabetycznie czy jak.  Na pewno kardiolog, neurolog i nie wiem kto jeszcze bo nie pamiętam. Chyba ortopeda.

80,253

Witajcie słonecznie ! big_smile

U mnie od rana piękne słońce a gdy są takie słoneczne dnie to na duszy przyjemniej się robi.

Pigwa ostra z ciebie laska , ale może więcej złodziej a przynajmniej ten się nie pojawi. W tamtym roku miałam taki przypadek że pędził jak szalony złodziej i gonił go facet więc zaraz zorientowałam się kto parę centymetrów pędzi koło mnie, mogłam tylko nogę wystawić i byłby złapany ale instynkt podpowiedział ażeby tego nie robić bo mógłby się zabić .  no trudno, złodziej też człowiek a on był bardzo wysoki i pędził jak szalony.

Marysiu dzięki , żółwika przybiłam na dobry dzień  big_smile

Basia Twoja MAM przypomina mi MAM mojej znajomej, tyle że tamta dużo jadła , przeważnie musiały być co dzień 4 dania i przed samą śmiercią zjadła taki obiad, powiedziała że teraz może umierać, położyła się do łóżka i umarła a żyła 94 lata ! big_smile

Morawko jesteś młoda jeszcze laska to po co Ci tyle chorób? sprzedaj je za grosze to majątek zbijesz ! big_smile

Azbi pochwalę Ci się że u mnie na balkonie na słońcu jest 12 stopni w plusie hi, hi zapraszam Cię na mój balkon big_smile

Sandra czy nadal szukasz mieszkania? mojej sąsiadce dałam ogłoszenie w sprawie wynajmu mieszkania i facet który miał tam wprowadzić się z rodziną mieszka sam i nie płaci , nie tylko za wynajem ale także opłaty za media. Powiedziałam jej ażeby go wyrzuciła a on jej  stale bajki opowiada i na litość ją bierze. Samo życie, widzi że babka starsza i chora to w bajki uwierzy.

Mysti no to z Helgą nie łatwa sprawa , ale jakby długo spac nie mogła to będzie trzeba z lekarzem się skontaktować bo na starość sen się skraca i to nawet nie przez sex big_smile a więc same straty big_smile

Grażynko Twoją wnusię to wszędzie poznam big_smile a jednak można przezwyciężyć nerwicę przy pomocy innych , synowa dobrze Tobą pokierowała.

Miłego i słonecznego dnia dla wszystkich pozostałych Stokrotek i dla tego miłego Kwiatuszka również.

80,254

Ten problem trwa od urodzenia dzieci ,co minie powraca
Byłam u lekarza zbadał powiedział w porządku ,i badanie ja przeciez nie poszłam hi hi
Pogoda unas piekna
Basiu ja mam wszystkie choroby ,wiec jak idę do lekarza to nawet nie wyliczam bo by padł hi hi
Zaraz idziemy na spacer

80,255 Ostatnio edytowany przez morawa (2017-01-27 11:50:39)

Ot klaudynko trafiłaś hi hi
Sa ludzie chorzy wytną co trzeba i maja spokój ,a Umnie tak sie imają te dolegliwości oj zycie
Jakbym tak na wszystko brała leki to wątroba nie wytrzymałaby hi hi
To wszystko z tych nerwow od Krakowa do Gdańska  i Warszawy do Dubaju hi hi

80,256 Ostatnio edytowany przez nowa18 (2017-01-27 12:28:32)

przy tej piosence Hania dawała czadu

80,257 Ostatnio edytowany przez Marysia 1981 (2017-01-27 12:14:30)

Sandra napisał/a:

W odpowiedzi sad wyznaczyl 3 lekarzy. Nie wiem, czy wybierali losowo czy alfabetycznie czy jak

To chyba nie jest alfabetycznie ,patrzą na co mama się leczy.
          U jakich specjalistów,każdy papierek jest bardzo przydatny.
   Ja musiałam mieć  nawet  historię choroby od lekarza pierwszego kontaktu.
          Jak częste były wizyty.
U mnie było ich dwóch,na każde badanie inny termin.
Zdaje się że  w odstępie miesiąca -nie pamiętam.
Są to lekarze sadowi i nie bardzo przychylni w stronę pacjenta hm ja na takich trafiłam.
W moim przypadku to norma ,ale ja jestem za słaba i się wycofałam.
      Mamie życzę wytrwałości i powodzenia.

http://m.mypozytywni.pl/images/uploads/681655b799442227f0a2bcc4d851eaca055b0563.png

80,258

Siemka smile

U mnie słoneczko za oknem, ale mrozik chyba też jest.
Nie wychodziłam jeszcze dzisiaj z domu.

Mam szczęście, że znalazłam tę swoją kasę smile
Normalnie to jak cud smile
Jakbym nie znalazła, to bym chyba ze złości na siebie sprzedała swoje ubrania na olx chociażby.
Ale ja ogólnie mam szczęście, nieraz znalazłam jakąś kasę.
W totka rzadko gram, ale jeszcze nieraz popróbuję smile

Grażynko, super miałaś dzień z wnuczkami smile
Widzisz, jak się bardzo chce, to można wiele pokonać.
Przypomina mi się jazda autostradą.
Nie mogę wtedy jeść, ani pić, bo boję się,że się udławię.
Mogę tylko zwilżać usta, nic nie przechodzi mi przez gardło. Zaczynam czuć się, jakbym miała się udusić.
Miałam takie momenty najbardziej jak jechałam sama, że wpadałam w taką panikę, że miałam zamiar już zatrzymywać się na środku i włączać awaryjne. Nieraz czułam, że za chwilę zemdleję. Włączałam nawiew na maksa, w końcu przechodziło.
I nie zrezygnuję, dalej będę jezdzić, gdzie się da.
Myślę, że im częściej bym jezdziła, to może szybciej przeszłyby te lęki.

Sandro, to nie jest tak, że można powiedzieć z pewnością, że inni mają gorzej.
Bo dla kogoś kto jest podłamany, ma problemy etc., to w takiej chwili właśnie te jego sprawy urastają do takiej rangi, że są największym ciężarem.
Nie da się każdemu wtedy dostrzec problemów innych, ludzie mają różną wytrzymałośc na dzwiganie problemów.
Ale Ty dasz radę, nie z takimi sprawami sobie radziłaś.

Pozdrówka dla wszystkich.

80,259

Dzień zakupów bez zakupów lol

Zakupy zrobione przez znajomą, zlecone przez Helgę telefonicznie.
He he...m.in. 6 szt margaryny do pieczywa (po 500g każda) i 6 puszek mleka do kawy, bo promocja jest lol  TYLKO ona to je i pije lol

80,260

Strzałka napisał/a:

Jakbym nie znalazła, to bym chyba ze złości na siebie sprzedała swoje ubrania na olx chociażby.

Miałaś jednym słowem farta, musiało nie być nikogo w tym czasie w sklepie.
   Zazwyczaj nie nosze kasy w kieszonkach..ale.
Jednego razu wybrałam się na cmentarz  rowerkiem  i własnie żeby nie brać  nie potrzebnych szpargałów ...
   banknot 100zł. schowałam do kieszeni spodni.Podjechałam do kwiaciarni aby kupić znicze,jakieś tam kwiaty.
     Musiałam w czasie jazdy zgubic bo nie miałam czym zapłacic,do tego było mi wstyd,
    ale moje kieszonki faktycznie były bardzo płyciutkie.
    Strzalko musisz księdzu na tacę  połowę rzucić   lol   lol

80,261

Skasował mi się post jestem zaspana hi hi śpię ...w skrócie zasnęłam nad ranem .Zaraz śniadanie i robię na obiad śledzie w śmietanie i cebuli. Odnośnie dziewczynki podobnej do Hani Tutaj może tak wygląda ale ogólnie to wygląda inaczej
To Ida, córka dyrektora. Starsza od Hani i pewnie kilka kilo cięższa

80,262

Ale dziewczynki tam w przedszkolu to wszystkie podobne, bo wszystkie blondynki

80,263

Mysti, to masz spokojny dzień tongue

Marysiu, w sklepie tym non stop są ludzie, bo to taki większy sklep z koszykami.
Tylko najwyrazniej nikt nie wyrzucał nic do śmietniczki smile

Na tacę zawsze jakoś daję lol
To ksiądz swoje dostaje wink

80,264

Coś lekkiego smile

https://www.youtube.com/watch?v=3YxOZQqNYY8

80,265

I coś ''mocniejszego''

https://www.youtube.com/watch?v=pi9itDWX8cI

80,266

Teraz lecimy na maksa smile

https://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw

80,267

hey  kukam teraz ... bo potem mam zajęte popołudnie

Sandra pytasz to odpowiadam
w ociepleniu i malowaniu jest przerwa od jakiś 2-3 tygodni ... ( ze względu na pogodę )
ludzie mają "firanki i rusztowania " do tego okna zalepione od 2 grudnia ...
tj. chore ... dobrze,że u mnie z tej strony trwało tylko 10 dni ...
a dół to sobie mogą robić ..... mają czas do 28 lutego smile

Marysia lekarze orzecznicy sądowi ... są przychylni pacjentowi
bo raczej nie są powiązani z ZUS-em ...   

Klaudynka moja MAM też ma wilczy apetyt ... do tego jest wszytko żerna ...
latam non stop z siatami ...
teraz już opanowała kuchnie i spoziera co będzie na obiad smile
obiadu daje jej jak choopowi smile i zmiecie wszystko ..

wzieło mnie dzisiaj na mycie podłóg
poszłam na szybkie zakupy
przychodzę a u MAM w pokoju ... ślad jak szła w wodą ... kropy ...
podchodzę bliżej do okna ... rozdeptana kałuża wody
cwietki na bieliźniarce podlane tak ....,że woda poszła pod telewizor  ... wrrr 
- przecież nie widzę .... to jej tłumaczenie .... można cholery dostać ...

jak gdzieś wychodzę to po przyjściu ... niczym detektyw po śladach widzę co podjadała ...
np. jak je pomarańcze
to ślady są na uchwycie od szafki górnej - bo sięgała po talerzyk
na blacie - podłodze
bateria i uchwyt do szafki górnej - bo sięga po ręcznik
dolne uchwyty też ... no bo skórki musi wyrzucić ....
potem opłukuje ręce ... to za czym dojdzie do ścierki ... to parę krop na płytkach zrobi
i tak jest non stop  ....     z każdą potrawą  smile

80,268 Ostatnio edytowany przez wifa (2017-01-27 13:28:34)

Hej......przypominam.http://s20.rimg.info/6d482c36b6079d1f7b8e38ae150636f9.gif

Od rana ruch, jak w Paryżu, ze nie wiem co było na początku.

Pigwa
     to może zapisz się na boks, jak taki z Ciebie zawodnik. :lol:

Mystko
      jak otworzyli u nas Makro to też kupowałam hurtowo,
bo tam nie ma innej opcji.
W końcu poszłam po rozum do głowy, mydła, płynów w szafie na rok,
a ja muszę na nowo wyciągać kasę.
Pomyślałam po co i na co, przecież nie używam tyle litrów.
Teraz pikny kupuje jak się kończy, nie patrzę na promocję.

Grażynko
        Hania ma chyba za Toba taką delikatną urodę.

Marysiu
        mnie dwa razy okradli w sklepie, raz w Castoramie zrobili sztuczny tłok.
Na szczęście nie obłowili się za bardzo.

Morawko
      współczuję. Odkąd piję sienie lniane nie mam zaparć.

Klaudynko
       swojego czasu chcieliśmy kupić mieszkanie pod wynajem,
ale jak pomyślałam o wynajmujących i niepłacacych daliśmy sobie spokój.
Pamiętam, jak syn wynajął mieszkanie studentom,
to po roku nadawało sie tylko do remontu,
chociaż nie wszyscy tacy są.

Babo
     bez Twoich śniadań i kaw Czytki i Basiu byłoby smutno na łączce.

Małgorzata weszła i wyszła, a szkoda.

Basiu
      spójrz na Mam łaskawszym wzrokiem, bo chyba będziemy takie same,
jak dożyjemy.

Chorerka zgubiłam kartkę kto u nas pisze
i teraz mam dylemat czy wszystkim odpisałam.

80,269

Wifciu miło mi że tak uważasz.Pozdrawiam cieplutko

80,270

Wifa ty jestes fajna pękam ze śmiechu

80,271

Witam Stokrotki

Czytałam Was przez godzinę.
I tak połowy nie zapamietałam.

Chyba mieszkam z Klaudynką na innym biegunie,bo u mnie w słońcu dzisiaj też jest kilkanaście stopni,a w cieniu +2.
POGODA PIEKNA WIOSENNA.

Już też nie mogę się doczekać na występy w przedszkolu wnuczki.
Wifa,Ty nie chodzisz?
Fajne sa takie maleństwa śpiewajace i tańczące,zwłaszcza przed dużym gremium.

U nas w ciuchu,czy Lumpexie,ceny są ,jak u Sandry,
Poszłam raz po kurtkę ,jak dużo chodziłam z hołotą ale cena 40 zł była zbyt wygórowana ,jak na zwykły przyodziewek.

Wify bluzki a własciwie tuniki ,bo rekawy były dużo krótsze ,niż długość,obejrzałam.
Nie noszę w zasadzie nic wielokolorowego.
Wszystkie spodnie,bluzki i swetry mam gładkie.
Nie noszę też tunik,tylko krótkie rzeczy.
Miałam w tym roku nie kupić żadnej bluzki,a i tak jedną kupiłam.
Natomiast spodni brakowało mi co najmniej kilka par.
Morawko,przymierzyłam w sumie,bo była jeszcze nastepna partia spodni przeszło 30 szt.
Sostawiłam sobie 2 pary granatowych z kantem,bo leżą idealnie.Oczywiscie każde inne z tym,że jedne identyczne ,ale nr większe już miałam.
2 pary cieńszych,jedne granatowe ,drugie beżowe i 1 parę grubych na zimę i to takich,żeby jeszcze grube
leginsy pod nie weszły.
Tak więc aktualnie mam samych granatowych 7 par.
Mogę jechać do Włoch  hi hi.

Teraz o piesku.
Nazwaliśmy go Pinuś,bo Orlik by był zbyt podobny do Oli,jak nieraz wołamy na Oliwię.
Jest pieskiem idealnym.
Słucha wszystko,co mu się mówi.
Wie ,co to nie wolno.
Zgadza się kotem,a właściwie ,to mu ustępuje.
Jest też przyjazny ,dla wszystkich psów w okolicy.
Nawet podchodzi do tych groźnych i się obwąchują.
Może jest mało radosny,ale bardzo się cieszy,jak wraca ze spaceru,albo jak ja przychodzę do domu.
Dzisiaj jest coś nie teges,ale chyba wczoraj za dużo zjadł,bo przestalismy go ograniczać.
Po schronisku był wygłodniały.
Chrupki brał po 7-8 w pyszczek,uciekał do kąta,tam je wypluwał i pojedynczo zjadał.
talerzyk po jedzeniu brał w pyszczek,też wynosił i dopiero potem wylizywał resztki.

To Was zanudziłam  hi hi big_smile

80,272

Nanusia--- fajnie opisałaś Pinusia.
Pewnie niektóre nawyki ze schroniska pozostają, jak to wynoszenie chrupek. Tam pewnie kto pierwszy ten lepszy.

80,273

Czesc Nanusiu i Wifo.

Nanusiu a czemu do Wloch mozesz jechac, gdy masz 7 par granatowych spodni?

Fajnie opisalas pieska. Bidulek chowa sobie jedzenie.

Wifo jak wlosy?

80,274 Ostatnio edytowany przez wifa (2017-01-27 17:05:22)

Nanusia napisał/a:

Wifa,Ty nie chodzisz?

Nanusiu
        chodzę, w tym roku  /pisałam/ Selena zachorowała, a teraz jest w górach.

Nanusia napisał/a:

Nazwaliśmy go Pinuś,
Może jest mało radosny.

Nanusiu
      pisz ......o psach możesz cały dzień.

Mój poprzedni Czaruś też był smutnawy, kupiłam go na sielance,
miał wtedy siedem miesięcy, był zapchlony i chciał do jedzenia tylko chleb z wątrobianką.
Do końca jego dni dodawałam trochę wątrobianki do jedzenia,
bo tak nie chciał jeść.

Ten Czarek jest za to bardzo uparty, leniwy
nie lubi sie bratać z innymi psami, ani dziećmi.

Sandra
     włosy oki, zapuszczam na dłuższe, ale nie długie.

80,275

Tak,widać ,że bidulek ma dużo złych wspomnień.
nareszcie się wygrzewa i leży prawie cały czas na płytkach ogrzewanych.

Sandro,bo Włosi chodzą ubrani na granatowo.
Posądzam,ze w sklepach nie ma np. innych kurtek męskich ,jak granatowe.
Szkoda ,ze nie sprawdziłam  hi hi.

A co sie stało z włosami Wify ,bo chyba nie doczytałam ?

Posty [ 80,211 do 80,275 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 1,233 1,234 1,235 1,236 1,237 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024