STOKROTKA-CAFE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Strony Poprzednia 1 1,217 1,218 1,219 1,220 1,221 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 79,171 do 79,235 z 102,609 ]

79,171 Ostatnio edytowany przez wifa (2017-01-06 19:51:37)

Odp: STOKROTKA-CAFE
luc napisał/a:

Myślisz, że nie odkurzam? tongue

Lucynko
     wiem, ze odkurzasz,
ale jak ktoś jest uczulony na kurz to mało daje.

hihihi Marysiu fajne.

Marysiu
        zrobiło się ciepełko to nalej po kielonku.

Elu
         tez czekam na wiosnę, a teraz najchętniej wyemigrowałabym.

79,172

Lucynko udanej zabawy.  smile

79,173

Basiu spojrzał i powiedział ,bo nie widzi osoby w tych kreacjach ,nieraz tak było zemna ,patrzy na kreacje oj to paskudne ,zakładam za jakis czas ,a małż fajna kreacja kupiłaś hi hi
Tak jak luc napisała inaczej na osobie inaczej jak wisi na wieszaku

79,174

Pokazałam jeszcze raz małż te sukienki pierwsza ładna a druga szlafrok ,ja mowię ze wisi na wieszaku ,a on do mnie ,ze to krój szlafroka ,tak sobie myśle ze faceci albo sie nie znają ,albo lubią inne sukienki u kobiet podejrzane

79,175

Pokazałam twoja sukienkę baba moze byc ,ładna dla młodej i jaki ma gust moj małż ,jakbym tak sie słuchała to nawet nago złe hi hi

79,176

Basiu pisałas ze moj brzuszek ma tak bo po operacji i ta przepuklina ,a do tego lubi jesc ,jak smażył naleśniki to mówił jakoś mało hi hi

79,177

Wifa masz racje kurzu zbiera sie pełno na książkach ,trzeba miec specjalne pomieszczenie ,aby nie sypialni czy salonie ,ale luc ma chyba w gabinecie ,albo specjalne pomieszczenie

79,178

tak przy takim kominku to super i na rozgrzanie pry takich mrozach rosołek super

79,179

LUCynka o tych barchanach to przypominam smile

jutro ma być najzimniejsza noc ... w górach do 30 na minusie .... u la la

Ela takiego rosołku  prawdziwego ...to nie pamiętam kiedy jadłam smile

Morawko taki brzuszek to ma prawie każdy choop smile

http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201503/1425925055_lv8ywh_600.jpg

spadam .... smile

79,180

Lucynko, czemu pytam?
Bo nie bywam na takich imprezach, a faceci teraz nisza spidnie rurki to moze i moda garniturowa sie zmienila.

A krawatow nie lubie

79,181

Luc napisał/a:

A ja się bardziej przymierzałam do tej drugiej...
Ona nie wygląda zbytnio na wieszaku, lepiej "wypełniona" hi, hi.
Teraz ją lepiej widać (najlepiej byłoby jakbym ją ubrała)

Jak mam być szczera-podoba mi się jedna i druga smile
Alee,  widzę Cię  w drugiej -chyba ze zmieniłaś kolor włosów.
   ,

79,182

Wifcia napisał/a:

Marysiu

A proszę Cię bardzo... chociaż jedna nie odmówiła smile
W takim razie najlepszego  smile
               http://cdn.mytaste.org/i?u=https%3A%2F%2F2.bp.blogspot.com%2F-WVFLDcn8oWw%2FV4bdIDA4HzI%2FAAAAAAAAJX8%2FUWp24jB73AQ6OGmcNQQORYKQ6V6bRwomQCLcB%2Fs640%2FDDC_7641-2-znak1.jpg&w=330&h=270&c=1
            Naleweczka malinowa.

79,183

Witam wieczorkiem smile

Oglądacie skoki ? Z tej radości walnęłam drineczka i czuję się lekko wstawiona smile

Luc Ja bym postawiła na ta drugą sukienkę,tą szafirową (?).Mój krój,taki który bardzo lubię smile Dobrej zabawy ! Ja uwielbiam wesela,chociażby z tego względu ,że można dużo potańczyć. No chyba,że orkiestra jest do d.....y smile To wtedy i wódka weselna nie pomoże lol

sandra.sandra napisał/a:

A krawatow nie lubie

Kiepski też nie lubi,ale czasami sytuacja wymaga.Na Sylwestra tez miał i nawet po północy nie pytał: mogę już zdjąć? .Bo czasami się tak zdarza,ale to wszystko zależy od rangi imprezy.

U nas -15 stopni,jak na razie.Nawet kot przypomniał sobie ,że ma kuwetę i wcale nie chce wychodzić na dwór.

Dołączam do mafii mielonych kotletów-też miałam dziś,bo się Kiepskiemu zachciało, i zrobił.Ja tylko zrobiłam buraczki zasmażane do nich.

Oddaje lapka Kiepskiemu,więc się żegnam na razie.

79,184

Marysia 1981 napisał/a:
Wifcia napisał/a:

Marysiu

A proszę Cię bardzo... chociaż jedna nie odmówiła smile

Naleweczka malinowa.

Oj,Marysiu,ja też nie odmawiam lol

79,185

Lucynko ubieraj sukienkę tę w której będziesz dobrze się czuła , ja Ci nie doradzę bo w sukienkach nie chodzę nawet na imprezy ale jest taka zasada że "ładnemu we wszystkim ładnie "  big_smile , najważniejsze ażebyś dobrze się bawiła i zadowolona wracała , fajnej zabawy Ci życzę i dobrych tancerzy. smile

79,186

Marysiu
         dziękuję, przy oglądaniu Gilotyny przyda się rozgrzewka.

Lucynko
          zaszalej..... smile

79,187

Marta456 napisał/a:

Lucynko udanej zabawy.  smile

Dziękuję.
Także pozostałym. Postaram się zaszaleć.
I nie zamarznąć oczywiście lol
Przed chwilą tam dzwoniliśmy (już są po kuligu buuu) i teraz tam jest - 18.

morawa napisał/a:

Pokazałam jeszcze raz małż te sukienki pierwsza ładna a druga szlafrok ,ja mowię ze wisi na wieszaku ,a on do mnie ,ze to krój szlafroka ,tak sobie myśle ze faceci albo sie nie znają ,albo lubią inne sukienki u kobiet podejrzane

Morawko chłopy się nie znają i już hi, hi.

morawa napisał/a:

Wifa masz racje kurzu zbiera sie pełno na książkach ,trzeba miec specjalne pomieszczenie ,aby nie sypialni czy salonie ,ale luc ma chyba w gabinecie ,albo specjalne pomieszczenie

Masz rację, to jest osobne pomieszczenie. Można nazwać gabinetem (jest tam jeszcze duże biurko i sofa), my nazywamy po prostu biblioteką.

Ba-Cha napisał/a:

LUCynka o tych barchanach to przypominam smile

Basiu - pamiętam. Postaram się nie odmrozić sobie tego czy owego wink

sandra.sandra napisał/a:

Bo nie bywam na takich imprezach, a faceci teraz nisza spidnie rurki to moze i moda garniturowa sie zmienila.
A krawatow nie lubie

Moda męska jest bardziej stabilna niż damska z oczywistych powodów, ale i ona się zmienia. Tetarz są nieco inne garnitury niż dawniej.
Ale nadal garnitury i krawat. Nawet mój syn ma, bo na egzaminy mu kazałam chodzić tak ubranym.
Ostatnio pokazywał mi zdjęcie z randki ze swoją nową dziewczyną - też był w marynarce, tyle że sportowej.

Marysia 1981 napisał/a:

widzę Cię  w drugiej -chyba ze zmieniłaś kolor włosów.
   ,

Nadal jestem ruda wink

Babastacha napisał/a:

Dołączam do mafii mielonych kotletów-też miałam dziś,bo się Kiepskiemu zachciało, i zrobił.Ja tylko zrobiłam buraczki zasmażane do nich.

Moja córka zrobiła risotto. Pyszne było. Objadłam się jak bąk.

79,188 Ostatnio edytowany przez ivoryvette (2017-01-07 00:07:31)

dobry wieczór wszystkim
sandro dobrze pamiętasz, dużo pisałam wtedy o domku, bo przeprowadziliśmy się rok wcześniej (nadal wynajmujemy, jeszcze nic nie kupiliśmy) i zaczęliśmy z błogosławieństwem właściciela cywilizować ogród, który przez wcześniejszych najemców był strasznie zapuszczony
teraz już mamy ładny kawałek warzywniaka, trochę nowego trawnika, na którym posadzimy kilka owocowych drzewek i krzewów
w planach jest śliwka węgierka, wiśnia, czarna porzeczka... chciałabym jeszcze dziką różę i malinę, ale na malinę maż się burzy, bo tu jeżyny od sąsiadów przełażą, więc i malina, jak się rozpleni, to wojny z nimi nie wygramy
mam taki pomysł, żeby kilka jeżyn i kilka malin wsadzić do jakiejś skrzynki i ustawić ją na kawałku betonu, wtedy szans nie będzie na rozplenienie, ale cały pomysł sączę powolutku małżowi do ucha, żeby któregoś dnia uznał, ze to jego pomysł, wtedy radośnie i ochoczo weźmie się za jego realizację
a czy ja Wam pokazywałam nasze nowe koty? chyba nie wink a więc proszę bardzo, oto one:
https://s6.postimg.org/c0xbeble9/15909099_1591461804213878_905219406_o1.jpg
na akwarium siedzi Millly, najmniejsza z trójcy, kompaktowa koteczka,
na oparciu fotela Billy, średni wielkościowo ale najbardziej puchaty
na kolanach małża Sąsiad, największy, nasz kot dochodzący, stąd jego imię, na stałe mieszka w szopce na ogrodzie, ale na noc chętnie przychodzi do łóżka
no i tyle chyba na dziś, może jeszcze posiedzę chwilę, ale zaraz pora do łóżka, pracuję w ten weekend, więc dopiero w poniedziałek więcej wolnego będzie, ale próżne nadzieje na odpoczynek, bo lista spraw do załatwienia ciągnie się aż do wtorku hihi

no i pospały się już wszystkie no
więc kołderkę podrzucam, bo jakieś wystające stopy widzę:
https://i0.wp.com/ladnebebe.pl/wp-content/uploads/2014/08/Luna_kocyk_4.jpg?resize=938%2C621

79,189

Hej Ivko. Milego odpoczynku w nocy.
W jakiej branży pracujesz?

Tu bedziesz miała o czym gadac z dziewczynami, bo w ogrodach buszuja.
Ja na tym.sie nie znam.

Kotki fajne, widze, ze lubia sie przytulac.

A to akwarium.to chciałam lapac, bo mam wrażenie, ze sie przwwroci z tej szafki.hihi

Bylam pewna, ze te kolana, na ktorych siedzi Sasiad to Twoje. No i sie pomylilam.

Babo podrinkowalas to i pospisz. Podziwiam Cie za te tance, ktorych nie odpuszczasz.

Lucynko to kulig byl pewnie świetny. Nigdy nie bylam i niewidzialam oprocz tego co w telewizji.

Jak czeszczesz wlosy? Kok czy luzno?

79,190

Witaj Ivory.
Fajne kociaki smile

Po północy (żebym mogła rano skasować) wstawię sukienki "wypełnione" wink
Chyba, że jeszcze któraś teraz wpadnie.

79,191

O, jeszcze Sandra nie śpi.

sandra.sandra napisał/a:

Lucynko to kulig byl pewnie świetny. Nigdy nie bylam i niewidzialam oprocz tego co w telewizji.

Bardzo żałuję, że nie mogłam się "pokuligować" sad

sandra.sandra napisał/a:

Jak czeszczesz wlosy? Kok czy luzno?

Raczej upnę, ale to zobaczę dopiero rano jak będą po nocy wyglądały lol
Zawsze mi się inaczej układają.

79,192

luc dawaj te kiecki póki jeszcze nie śpię!!

79,193 Ostatnio edytowany przez luc (2017-01-07 00:49:29)

Się robi.

edit.

I jak?

79,194

Dziewczyny szybko mam pytanie dot. Wynajmu mieszkania

79,195

sandra.sandra napisał/a:

Dziewczyny szybko mam pytanie dot. Wynajmu mieszkania

Dawaj.

79,196

Lucynko obie wygladaja super. Jednak ta wyzej przybiera firme garsonki. Nie bedzie Cie postarzac?

79,197

Znalazlam oferte (jestem 3 w kolejce do ogladania).
Znam te mieszkania w tej dzielnicy.
Jestesmy umowieni na jutro, ale pani mówiła,  ze niekoniecznie to mieszkanie mi odpadnie, bo ona chce sporzadzic umowe na wynajem mieszkania oprocz np. Lazienki.
Ma to byc rzekomo zabezpieczenie, gdybysmy nie placili badz coś broili tam (libacje) i zeby mogla nas wyrzucic i wejsc z policja.

Moglabym sue na to zgodzic, ale zeby potem nie bylo, ze nam tam kogis wprowadzi.

Mieszkanie jest male ale mi to odpowiafa finansowo bo tylko 1000 plus czynsz i prad na licznik przedplatowy.

79,198

Ivka chyba czeka na fotki kiecek na poprzedniej stronie hihi

79,199

sandra.sandra napisał/a:

Lucynko obie wygladaja super. Jednak ta wyzej przybiera firme garsonki. Nie bedzie Cie postarzac?

W tej ciemniejszej właśnie młodziej wyglądam wink Jednak nawet zdjęcia nie oddają obrazu.
W sumie to zdecydowałam się na tę niebieską, ale za radą Basi, na wszelki wypadek zabiorę obie. Tym bardziej, że skoro tam jest spory mróz, to ta ciemniejsza jest cieplejsza.

Dawaj te pytania.

79,200

Pytanie jest wyzej. Nie.moge znalesc w necie konsekwencji prawnych a pierwszy raz spotykam sie  z taka oferta wynajmu

79,201

dla mnie obie kiecki super ale stawiałabym na tą ciemniejszą
byłam pod prysznicem bo do wyrka idę
koty już tam czekają na nas
dobranoc

79,202

No widzisz Lucynko. Kazda ma inne zdanie. Wiec najlepsze zdanie ma Basia. Wez obie.

79,203

sandra.sandra napisał/a:

pani mówiła,  ze niekoniecznie to mieszkanie mi odpadnie, bo ona chce sporzadzic umowe na wynajem mieszkania oprocz np. Lazienki.

Nie bardzo rozumiem.
Jak miałaby wyglądać ta umowa??
Na pokoje, ale bez łazienki?
I jak to do łazienki mogłaby kogoś wprowadzić?

sandra.sandra napisał/a:

Ma to byc rzekomo zabezpieczenie, gdybysmy nie placili badz coś broili tam (libacje) i zeby mogla nas wyrzucic i wejsc z policja.

Tego też nie rozumiem.
Musiałabyś napisać konkretne postanowienia umowy.
Zawsze można się zabezpieczyć przed "rozrabiającymi" najemcami, ale z czymś takim jeszcze się nie spotkałam. Coś mało precyzyjnie napisałaś.

79,204

Pani powiedziala,ze chce spisac umowę na wynajem dwoch pokoi oraz kuchni i przedpokoju  z mozliwoscis uzywania lazienki.
Tyle co moeila przez telefon.
To ponoc ma byc zabezpieczenie dla niej gdybysmy sie nie wywiazywali z platnosci (taki przyklad podala).
Tez sie z tym nie spotkalam. Ale moze ktos cis slyszal???

79,205

sandra.sandra napisał/a:

Pani powiedziala,ze chce spisac umowę na wynajem dwoch pokoi oraz kuchni i przedpokoju  z mozliwoscis uzywania lazienki.

Ile mieszkanie ma pokoi?

79,206

Mieszkanie ma dwa pokoje.
Nie wiem czy u was sa tez takue,ale to jest mieszjanue gdzie z duzego pokoju wchodzi sie do kuchni

79,207

Na tej stronce

http://bezposrednikow.blogspot.com/2012 … ie-wynajac

Ba koncu zbakazkam taki wpis. Moze to o to chodzi?

Jest możliwość ominięcia Ustawy o ochronie lokatorów. Wystarczy, że nie będziemy wynajmować mieszkania jako mieszkanie, ale jako pokoje gościnne. Ale to już pozostawiam do samodzielnej analizy.

79,208

sandra.sandra napisał/a:

Mieszkanie ma dwa pokoje.

Czyli: wynajęcie właściwie całego mieszkania bo wszystkich pokoi, kuchni, przedpokoju i używalność łazienki.
W sumie żadnych problemów (dla Ciebie) nie widzę. Przecież nie może nikogo nowego wprowadzić do łazienki wink
Natomiast dla wynajmującego nie widzę w tym żadnego zabezpieczenia przed najemcami.

sandra.sandra napisał/a:

Nie wiem czy u was sa tez takue,ale to jest mieszjanue gdzie z duzego pokoju wchodzi sie do kuchni

Moje mieszkanie takie jest. Raczej z kuchni wchodzi się do pokoju.

79,209

Dziekuje Lucynko.
Jesli to bedzue lazienka lub kuchnia to ok. Ale pokoj? Musze pomyslec.
Zreszta nie wiadomo, czy dojdzie do tego,  bo przecuez jest wiecej chetnych.

Idziemy spac. Dobranoc.
Zarzadzam cisze nocna

79,210

sandra.sandra napisał/a:

Jesli to bedzue lazienka lub kuchnia to ok. Ale pokoj? Musze pomyslec.

Przecież napisałaś, że mieszkanie ma dwa pokoje i na oba miałaby być umowa.
Więc jak mogłaby wprowadzić do jednego z pokoi inną osobę?
Chyba, że umowa miałaby być tylko na jeden pokój. Wtedy to oczywiste, że na drugi pokój mogłaby byc umowa z kimś innym.

79,211

Lucynko ja z panią rozmawialam tylko telefonicznie i ona mowiac o tej łazience uzyla określenia "powiedzmy łazienkę ". Wiec nie jestem pewna , czy jutro to nie bedzue brzmalo "pokoj".
Ale ok. Jutro zobaczymy.
Dobranoc

79,212

sandra.sandra napisał/a:

Ale ok. Jutro zobaczymy.
Dobranoc

No to zobaczysz jutro.
Daj znać jak będziesz znała konkrety.
Dobrze, że działasz. Na nowe mieszkanie chcesz iść bez faceta?

79,213 Ostatnio edytowany przez sandra.sandra (2017-01-07 01:29:42)

Lucynko na razie sie wyklarowalo u nas wiec nie podejme takich krokow. Musze pozbyc sie moich zobowiazan finansowych i miec prace.

No i wyjasnic sprawe ze zdrowiem (moze bede musiala isc na zabieg -oby nie!!! bo potem musze miec zwolnienie 3 tygodniowe -tak mi powiedziala doktor).

I wtedy umowa zlecenie nie daje mi "ubezpieczenia" bodajze przez trzy miesiace, wiec moje zwolnienie nue bedzie platne.

Ale na razie trztmam kciuki by operacji nie mysialo byc bo to mi zakłóci moj plan by byc niezalezna finansowo.

79,214 Ostatnio edytowany przez luc (2017-01-07 08:32:22)

sandra.sandra napisał/a:

Lucynko na razie sie wyklarowalo u nas wiec nie podejme takich krokow.

Czyli idziecie razem, to konieczne są Wam dwa pokoje.
Trzymam kciuki za powodzenie.

Wklejam "ubrane" zdjęcia.
Mam nadzieję, że zdążę rano usunąć, bo wcześnie jedziemy.
(usunięte rano).

79,215 Ostatnio edytowany przez luc (2017-01-07 03:41:11)

Nie chce mi się jeszcze spać więc zacznę zaległą opowieść o wakacjach.
Dziś tytułem wstępu - o podróży.

Jedziemy przez Belgrad - charakterystyczny budynek:
https://s28.postimg.org/pn8mpq8zx/DSCN1551.jpg

Na drugi dzień wjeżdżamy do Macedonii i zbaczamy nieco z drogi żeby odwiedzić Ochrydę.
Po drodze mijamy mnóstwo wiosek. W każdej co najmniej jeden, czasem dwa, meczety, co jak na tak małe skupiska ludzi jest sporo. Na wielu domach powiewa flaga albańska! mimo, że jest to Macedonia. Nie chciałabym być złym prorokiem, ale czuję, że przynajmniej część Macedonii zostanie kiedyś oderwana i przyłączona do Albanii. Albańczyków jest tam 25%. Meczety są zupełnie nowe, jak spod igły  i stanowią kontrast z biednymi budynkami obok.Można się domyślać, że to nie biedna Macedonia je buduje.
https://s28.postimg.org/py59dkeu5/DSCN1560.jpg

Macedonia to  piękny krajobrazowo, ale  biedny kraj. Brudno, mnóstwo wałęsających się bezpańskich psów, bardzo wygłodzonych.
Tego nakarmiliśmy
https://s30.postimg.org/omdstqcdd/DSCN1565.jpg

Parking w górach
https://s24.postimg.org/qaaiktz5h/DSCN1564.jpg

Droga przez góry była koszmarna. Takiej złej drogi chyba nigdzie w Europie jeszcze nie widziałam. Nawet w Albanii. Obawialiśmy się czy nasz samochód to zniesie. Nawet mój mąż, który był wielkim orędownikiem zjechania do Ochrydy, w trakcie drogi miał serdecznie dość.

79,216 Ostatnio edytowany przez luc (2017-01-07 03:37:23)

Ochryda.
Piękne, stare miasto, którego początki sięgają starożytności (poprzednicy Ochrydy to dwa starożytne miasta).
Chrześcijaństwo pojawiło się w mieście około IV. Jak głosi legenda, w średniowieczu było tu 365 (tyle ile dni w roku) kościołów/cerkwi/kaplic. Dziś oczywiście tyle ich nie ma co jest związane z burzliwymi dziejami miasta.
To właśnie tu święty Klemens stworzył cyrylicę.
Nazwa miasta ponoć pochodzi od zachwytu jaki wyrazili napływający tu słowianie: "och, rid" czyli "och, wzgórze".
Ochryda leży na Jeziorem Ochrydzkim. Zarówno miasto jak i jezioro zostały wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO.
Miasto jest piękne, ale bardzo licznie odwiedzane przez turystów, co trochę zakłóca jego smakowanie.
https://s23.postimg.org/uqqz1msmz/DSCN1570.jpg

https://s29.postimg.org/al6oja6c7/DSCN1571.jpg

https://s28.postimg.org/mfgekmwkt/DSCN1576.jpg

https://s30.postimg.org/artzluf5d/DSCN1577.jpg

79,217 Ostatnio edytowany przez luc (2017-01-07 03:46:52)

Kafejki przyklejone do zbocza klifu
https://s28.postimg.org/m0qwiqw7h/DSCN1580.jpg

https://s27.postimg.org/bn4x226g3/DSCN1582.jpg

https://s23.postimg.org/ae1n9dg3v/DSCN1589.jpg

i specjalnie dla Nanusi - miejscowe jedzenie.
strasznie długo na nie czekaliśmy (jest pieczone w piecu), ale było warto. Nie pamiętam jak się nazywało, ale było pyszne.
https://s28.postimg.org/4g7rwhnvx/DSCN1566.jpg

79,218 Ostatnio edytowany przez luc (2017-01-07 03:59:07)

I to by było tyle na dziś.
Następne będą (ale nie wiem kiedy wink) zdjęcia już znad Morza Jońskiego.
Dziś tylko na dobranoc zachód słońca oglądany z jachtu.
Cieplutko...
https://s30.postimg.org/5aakd1xkx/DSCN1602.jpg

79,219 Ostatnio edytowany przez Ba-Cha (2017-01-07 14:13:37)

Sandra dziwne to ogłoszenie ...
dla mnie dwa pokoje to  kuchnia i łazienka ...  no bo jak inaczej ... ????
w której dzielnicy ???

Marysia ??? kluski do rosołu ????   co to za dziwadło ??? czy tylko inaczej nazywasz np. makaron własnej roboty ??? smile

########################################

Sandra dziwne to ogłosznie ...
nie wyobrażam sobie wynająć ... mieszkanie bez łazienki ???

byłaś zobaczyć ofertę ???

Marysia makaron to makaron smile
a kluski to już mi się inaczej kojarzą  lol

79,220

Ba-Cha napisał/a:

witam Stokroty niedzielnie  lol

http://imgup.pl/di/9TJ5/cd0472014012.jpg
LUCynka
zgodnie z Twoim życzeniem lol  .... kawcia zapodana

no to czas na wklejki lol

http://imgup.pl/di/Z4R9/wszystko-ci-powie-2015-04-17-14-08-57.jpg

http://imgup.pl/di/FLYL/lepiej-jest-byc-znienawidzonym-2016-04-14-10-45-15.jpg

http://imgup.pl/di/KSYP/9eea1267f6828f27562627d4c4c07fa21382.jpg

http://imgup.pl/di/VFWU/0-0-0-286364859-middle.jpg

http://imgup.pl/di/DU75/0-0-0-376172492-middle.jpg

http://imgup.pl/di/WFUT/9ed2a59f8d6c058ad50cbe957630f41f.gif

http://imgup.pl/di/CYZN/0-0-0-989183829-middle.jpg

http://imgup.pl/di/KZ3K/taka-prawidlowosc-2016-03-20-15-37-17.jpg

Wifka sorki ...  ,że nie posłuchałam Twojego apelu o zaprzestanie ... dyskusji
ale się nie da >>>>>> lol

http://imgup.pl/di/6MMV/8ee6ff178994ed8bb7b17ff8cbfc3d47.jpg

albo i NIE ...    mówi się trudno smile smile

BASIA TY czy JA nie jestesmy zupą pomidorową i nie muszą nas wszyscy lubić!!!!!

79,221

czytelniczka51 napisał/a:

Na dworze mamy 16 stopni na minusie.

Baśku wielce wymowne wklejki.
One mówią wszystko, nie potrzeba słów.

Pigwa chyba ten pan naprawdę poczuje się młodym tatusiem i pomyśli
jeszcze o dziecku.

Lucynka prosisz i masz- herbata podana.

Klaudynka wierszyk super.

Sandra nie ulepi się z tego śniegu bałwana.
Musi być odwilż.

Azbi od ciebie można pobierać nauki w temacie : pomidory

Nanusia ty też nie mogłaś spać ?

CZYTUNIA jak zaliczą wpadkę to przyjdzie i dostanę wp.....ol

79,222

morawa napisał/a:

Baba fajna choroba u twojego pana
Sweterki cieplutkie i mięciutkie
Moj tez jest zadowolony ze sweterka ,gatunek i miękkość wełenka wczoraj mi dziękował ze go namówiłam zeby kupił ,bo tez nic mu nie potrzeba hi hi

MORAWKO  jak coś dobre gatunkowo to warto kupić!
mamy różne rzeczy ,droższe ,tansze,jednego stać na droższy zakup drugiego na chiński
turecka bawełna i prawie wszystkie wyroby są ok
ludzie przychodzą i proszą o reklamówki,zakładają jako obuwie ochronne,po prostu nie mają kasy i ratują się jak mogą
tak z własnej autopsji,biedny się nie targuje,sama jak widzę opuszczam
robiła u nas zakupy dr endokrynolog,zawsze dostawała dużą zniżkę,synowa dostała wyniki i ta doktor przyszła więc jej pokazuje te wyniki,ona do mnie,przyjmuje tu i tu,czyli prywatnie,nie spojrzała na te wyniki,koniec tanich zakupów!
mąż jej policzył za spodnie normalnie to na drugi dzień je oddała!
to taka męża koleżanka pisowska i kościołowa,zawsze prowadzili długie rozmowy
chyba zrozumiała jak postąpiła i od jesieni nie wpada do nas!!!!!!
to 1 lekarz jak tam pracujemy tak się zachował!
są tacy że jak potrzebna recepta na już to przepiszą ,tylko na 100%

79,223

BABO  zdolna z ciebie kobietka,jak widzę jesteś do tańca i różańca!
w kolorowych kieckach które uwielbiam nie widać brzucha,ta ma jeszcze takie fajne marszczenia to już zupełnie git
dobrze że umiesz sama sobie uszyć!
ja kupiłam materiał który mi się tak podobał,dałam do krawcowej,poszłam do miary,spytałam o cenę usługi,jak mi powiedziała to zabrałam materiał,nie wycięła jeszcze bo chciała uzgodnić ze mną jak ułożyć kolory,poszłam do tańszej krawcowej,ta uszyła i za ciasną mi zrobiła,albo przytyłam w tym czasie!
RAJA odkupiła ode mnie tą kieckę!

79,224

łomatko LUC ale macie książek!!!
ale chyba na tym polega wasza praca!
wybierz tą turkusową,uwielbiam ten kolor,właśnie w tej kiecce co RAJA odkupiła było dużo turkusu
BASIA to STEFANKA,pychota
GONIA super dobrałaś słowa do LUC składu książek,hahaha ,podoba mi się bardzo
podziwiam cię że w taką pogodę nie bałaś się jechać!
nasze dzieci jada do nas,jak wrócę z pracy pewnie ich już przywitam
dziś mamy zaproszenie do siostry,uwierzcie mi że mieszka około 1km odemnie i ja nie byłam u niej 3 lata,była ich syna 18 stka
ona jezdzi to wpada,szczególnie jak chce jej się zapalić bo przeszła na elektronika albo na gościnę
mąż na grilla latał sam albo z dziećmi

79,225

SANDRO długo niespodzianka była tajemnicą!
zięc jak spojrzał na mnie,oboje buchnęliśmy śmiechem i wszystko było jasne!
jak macie śliskie buty to wystarczy wziąsc papier ścierny ,przetrzeć pod spodem i koniec ich śliskości
MARYSIU u nas też zawsze rosół z podwórzowej kury i kluski własne
z koguta nie jest już taki dobry rosół,my dodajemy skrzydło z indyka i koniecznie wołowinkę,pózniej robimy z mięsa pierogi,uszka,krokiety

79,226

dla mnie facet w garniturze z krawatem to jest TOOOO!
kawały superaśne!
LUCC  jak nie masz barchanów na stanie to dawaj do mnie,mam je w sklepie
BABO po kielonku ,muzyka w tańcu nie przeszkadza!
IVO śliczne futrzaki
granat nie bardzo mi się podobał ale na tobie wygląda super,ta czarna wstawka dodaje szyku
SANDRO nie znam się na wynajmie więc nie zabieram głosu
wstawić zdjęcie jak ktoś umie to nie problem,tak pięknie opisać to już wyższa szkoła jazdy!
nie mów e te węże są żywe?
już się boje,chyba mam fobię na ich widok
witaj BASIA rankiem
ja po tych nowych tabletkach wstałam 4/10
miłego dnia dla wszystkich
LUC jak wytrzymasz na weselu ?
ja bym już o 18 spała by być wyspanym a nie ziewać na weselu

79,227

Dzień dobry

Na termometrze jest 22 stopni mrozu.

Lucynka zdecydowanie pierwszą nałóż tą niebieską sukienusię.
Wyglądasz w niej sexownie.
A w tej ciemniejszej jesteś bardzo szczuplutka.
Też jest bardzo ładna.

79,228

Babo twoja sukieneczka piękna.

Lucynka masz prawdziwą bibliotekę.

Wstawiam ranną kawę

http://4.bp.blogspot.com/-wPKzoeTz9LQ/UlkhJ-2lnjI/AAAAAAAABFk/XQWd-NsUNnc/s1600/ziarenka-filizanka-parujacej-kawy.jpeg

79,229

Hey Czytka i Pigwa  lol

Pigwa to,że mi posłodziłaś smile  ... to nie znaczy ,że Cię nie opierdzielę
nie cytuj całych postów a zwłaszcza obrazków ..... paniała  lol

Czytka  Ty poradziłaś LUCynce ta sukienkę jaśniejszą hii
a mnie się wydaje,że w tej ciemnej z "baskinką " ??  wygląda bardziej ponętnie hiiii

to LUCynka poszukaj innego koloru ... nie masz popielatej  ?? lub ciemnej zieleni butelkowej ... ??? smile
do rudych włosów idealny zestaw smile 

iiii tam co ubierzesz będzie oki smile  ważna potańcówka na weselu i żarcie smile
jedziecie gdzieś tam heeeen w głębokie Bieszczady czy do większego miasteczka ...
przyjemnej jazdy ... bez zasp ...

79,230 Ostatnio edytowany przez luc (2017-01-07 08:53:29)

Bry.
KURNA, JAK ZIMNO!!!!!
U mnie jest -16. Nawet mi się jechać nie chce. Najchętniej nie wyściubiłabym dziś nosa spod kołdry albo sprzed kominka.

Ba-Cha napisał/a:

to LUCynka poszukaj innego koloru ... nie masz popielatej  ?? lub ciemnej zieleni butelkowej ... ??? smile
do rudych włosów idealny zestaw smile

Już lecę szukać lol
Więcej eleganckich sukienek mam z krótki rękawami, a chyba na taką się nie zdecyduję wink
Z długimi rękawami mam jeszcze, ale głównie czarne.
Już zdecydowałam się na tę szafirową. Z podpowiedzią.
Bardzo wszystkim dziękuję za porady.

BaCha napisał/a:

jedziecie gdzieś tam heeeen w głębokie Bieszczady czy do większego miasteczka ...

Totalne - za przeproszeniem - zadupie. Nawet nie wiem co Młodym przyszło do głowy aby tam urządzać wesele, bo żadne stamtąd nie jest. Ponoć tam jest teraz pięknie, ale mam to...

PIGWA napisał/a:

LUCC  jak nie masz barchanów na stanie to dawaj do mnie,mam je w sklepie

Barchanów rzeczywiście nie mam. Kiedyś kupię.
Wezmę grubsze rajstopy.

PIGWA napisał/a:

nie mów e te węże są żywe?

Żywe, żywe. Jeden albinos.

PIGWA napisał/a:

LUC jak wytrzymasz na weselu ?
ja bym już o 18 spała by być wyspanym a nie ziewać na weselu

Przeca ja jestem nocny marek smile

Dobra, spadam.
Jak nie zamarznę, to odezwę się w niedzielę.
Pozdrówka dla wszystkich.
Trzymajcie się ciepło.

Pigwa - nie cytuj całych postów bo tak się czytać nie da.

79,231

Lucynka szczęśliwej podróży i udanej zabawy:)

79,232

Dobrze, że w jednym traktorze mamy zainstalowaną grzałkę elektryczną.
Inaczej w tak duży mróz żaden traktor nie zapali.
Grzałka już jest włączona do prądu.
Będzie grzała płyn w traktorze jakieś dwie godziny.
Myślę, że po tym czasie traktor odpali.
Ponadto bak zalany olejem napędowym arctic.
A więc czekamy.

79,233

Dzieńdoberek,
późno,bo późno ale śniadanie stawiam smile
https://igglamour.files.wordpress.com/2012/09/res5.jpg
Smacznego smile

Idę się ubierać,bo Kiepski goni smile

79,234

Dzien dobry
Pozdrawiam -30 hi hi

79,235

Witajcie ....
Babo dzieki za sniadanko .
U nas z rana -6 , oby było jak najcieplej .
ale Morawko temperatura br.... u Ciebie

Posty [ 79,171 do 79,235 z 102,609 ]

Strony Poprzednia 1 1,217 1,218 1,219 1,220 1,221 1,579 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » STOKROTKA-CAFE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024