66 Ostatnio edytowany przez Olina (2010-10-19 22:02:26)

Odp: Herbalife

Reklamowanie produktów i umieszczanie treści komercyjnych jest niezgodne z Regulaminem Forum, niniejszy post naruszył tę zasadę, dlatego też został edytowany. Modertorka OlinaWitam

A ja polecam reklama

Sama tam kupuję, a jeśli kogoś polecę to jeszcze dostanę od nich punkty wymienialne na złotówki.

Jeśli ktoś się zdecyduje - podajcie proszę mój nick Zuzka85

Z góry dzięki. :)

Jeśli podacie mój nick, ja dostanę punkty. Jeśli więcej osób się zdecyduje na zakupy u nich, będę mieć więcej punktów, a w konsekwencji nawet będę mieć za darmo. :)
Wy też tak możecie - tylko podajcie proszę mój nick - Zuzka85

Zobacz podobne tematy :

67

Czy drogie Panie są w stanie podać namiary na jakiegoś sprawdzony i tani sklep konsultanta? Ja ważę 115 kg przy 187 wzrostu sad i mam pomału dość ciągłych prób, a liczenie kalorii mnie nie interesuje skoro co tablica kaloryczna to zupełnie inne dane odnośnie tych samych produktów.

68

Misiek to nie jest tani sposob! po kuracji zaczniesz jesc za 3 i wrocisz do swoich 115 kg.
Lepiej kup karnet na silownie i codziennie z niego korzystaj!
Staraj sie jesc co 3 godziny male porcje.

69

alaclaudie napisał/a:

Misiek to nie jest tani sposob! po kuracji zaczniesz jesc za 3 i wrocisz do swoich 115 kg.
Lepiej kup karnet na silownie i codziennie z niego korzystaj!
Staraj sie jesc co 3 godziny male porcje.

Czy możesz mi wyjaśnić dlaczego miałbym jeść za 3 po kuracji?!? A co do ćwiczeń codziennie - dziwne zalecenie. Na siłownię chodzę od około pół roku (rezultaty ubytku wagi są, ale niezbyt duże) i trener zdecydowanie odradza ćwiczenie codzienne, szczególnie na początku - organizm potrzebuje czasu na regenerację.
W cenach się mniej więcej orientuję - u konsultanta, którego spotkałem za zestaw miałbym do zapłacenia około 500 PLN, po prostu szukam konsultanta, który jest tańszy i dalej mi da 30 dni gwarancji wink
Allegro odpada, bo tam serwis i pomoc są zerowe, a i gwarancji nie dają - już się ich pytałem.

70

To jest własnie wypowiedz osoby ktora nie stosowała nigdy diety Herbalife !!
Jakoś ja schudłam 33 kg przestałam pić koktajle i nie jem za 3 !!
No ale jak ktoś woli się katowac to prosze bardzo !!
Moi znajomi też czekaja na jojo i tak bedą czekac i czekac hehe
Moja znajoma tez schudła 15 kg 2 lata temu jej znajomi tez czekaja na jojo Ale ludzie ile można !!
Dieta skuteczna i rewelacyjna
gg 25393409 i tyle mam do powiedzenia a jak skasuja moje gg napisz mi emaila !!

71

Misiek- regeneracja? po godzinie cwiczen potrzeba dnia odpoczynku?
Ewa oczywiscie ze nie, jak ktos chce wydac 500 zl( na tydzien, miesiac?) na mieszanki- jego wola.
Mam pytanie- co z Twoim ciałem? Po tak duzej utracie wagi i nie cwiczeniu - jestes  z niego zadowolona?

72

alaclaudie napisał/a:

Misiek- regeneracja? po godzinie cwiczen potrzeba dnia odpoczynku?
Ewa oczywiscie ze nie, jak ktos chce wydac 500 zl( na tydzien, miesiac?) na mieszanki- jego wola.
Mam pytanie- co z Twoim ciałem? Po tak duzej utracie wagi i nie cwiczeniu - jestes  z niego zadowolona?

No cóż w kwestii ćwiczeń, bardziej mam zaufanie do człowieka , który skończył AWF i ma wieloletnie doświadczenie praktyczne niż do osoby w pełni dla mnie anonimowej. Być może jesteś zawodowym sportowcem, trenerem, a może jedną z tych osób , które obsesyjnie ćwiczą i spędzają każdą wolną chwilę na siłowni...

Z ciekawości zresztą, po Twojej odpowiedzi zacząłem szukać informacji na temat intensywności treningów wśród zawodowych sportowców różnych dyscyplin - i np. w dyscyplinach wytrzymałościowych to jest około 10 h w tygodniu, a ja nie jestem sportowcem i nie zamierzam nim zostać wink

I nadal nie napisałaś mi dlaczego miałbym zacząć jeść 3 razy tyle co wcześniej?!?

Elu dziękuję za kontakt, w między czasie odezwała się już do mnie osoba , która przedstawiła mi satysfakcjonujące warunki. Jak widać post na forum spełnił szybko swoją rolę wink

73 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-11-02 18:45:44)

Zależy jakie ćwiczenia absolwent AWF'u miał na myśli.
Dlaczego? To proste- przechodzisz na dietę ktora sklada sie z okreslonych produktow. Nagle. Twoj organizm zacznie sie domagac tego co bylo wczesniej- to chyba najprosciej jak sie da wyłozyłam.
Jestem zwolenniczka naturalnych sposobow, na wszystko, co nie oznacza ze grype lecze czosnkiem.
Jednak jesli czlowiek ma kilkadziesiąt kilo do spalenia ( badz schudniecia- jak kto woli) powinien sie przejsc do lekarza/y i z nim/i ustalic co i jak.
Jakkolwiek postapisz- zyczę Ci smukłej przyciągającej spojrzenia sylwetki, jędrnego ciała i zdrowej "maszynerii" po kuracji.

74

alaclaudie napisał/a:

Zależy jakie ćwiczenia absolwent AWF'u miał na myśli.
Dlaczego? To proste- przechodzisz na dietę ktora sklada sie z okreslonych prodoktow. Nagle. Twoj organizm zacznie sie domagac tego co bylo wczesniej- to chyba najprosciej jak sie da wyłozyłam.
Jestem zwolenniczka naturalnych sposobow, na wszystko co nie oznacza ze grype lecze czosnkiem.
Jednak jesli czlowiek ma kilkadziesiąt kilo do spalenia ( badz schudniecia- jak kto woli) powinien sie przejsc do lekarza/y i z nim/i ustalic co i jak.
Jakkolwiek postapisz- zyczę Ci smukłej przyciągającej spojrzenia sylwetki, jędrnego ciała i zdrowej "maszynerii" po kuracji.

Dzięki, wezmę to jak najbardziej pod uwagę. Nie zamierzam też herbalifem zastępować zdrowego odżywiania, a jedynie zrobić z niego element układanki. Więc nie widzę gdzie miałaby być różnica czy zjem jogurt + łyżka koktajlu czy jogurt + owoce. A z tego co widzę po składzie, to raczej owoc mi tego nie dostarczy co koktajl.

Wpadnę za jakiś czas powiedzieć jak mi idzie.

75

Widzisz  a ja nie rozumiem po co uzywac sztucznych specyfikow zamiast naturalnego pozywienia.
Skoro koktail da Ci wiecej niz matka natura- to tylko sie cieszyc trzeba ze go znalazles.
Eksperymenty na sobie przeprowadzasz?? - jestes Hardkorem (yeah!) - taki zarcik.
Jak najbardziej pisz jak Ci idzie, chetnie poczytam/my.

76

alaclaudie napisał/a:

Eksperymenty na sobie przeprowadzasz?? - jestes Hardkorem (yeah!) - taki zarcik.
Jak najbardziej pisz jak Ci idzie, chetnie poczytam/my.

Chyba lepiej na sobie niż na innych eksperymentować wink Poza tym to może byłby eksperyment 30 - 40 lat temu jak suplementacja dopiero startowała teraz kontrola nad tym wydaje się lepsza, niż na tym co trafia na półki w osiedlowym zieleniaku wink

77

Ja jestem wszystkim tym co mam wiec eksperymenty zostawie tym co nosza biale fartuchy ( out, out!!).
Osiedlowy zieleniak--> hurtownia--> rolnik--> ziemia <-- moj wybor!

78

alaclaudie napisał/a:

Ja jestem wszystkim tym co mam wiec eksperymenty zostawie tym co nosza biale fartuchy ( out, out!!).
Osiedlowy zieleniak--> hurtownia--> rolnik--> ziemia <-- moj wybor!

A źródłem wyciągów dla suplementów to jest Mars wink Jak kupujesz zapaczkowany produkty w sklepie to wydaje Ci się, że on w takiej formie u rolnika na polu rośnie wink

Czasami mi się wydaje, że ludzie mają jakieś dziwne pojmowanie tego czym i w jaki sposób powstają suplementy.

79 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-11-03 11:33:43)

Nie Misiek zaden Mars! Nie kpij sobie. Droga od grupy warzywek do proszku ktory zapakowany przyjdzie Ci do domu poprzez przesyłke jest duzo bardziej skomplikowana. Wiadomo ze suplementy wchlaniaja sie w 50 % wiec nie lepiej siegnac po to co jest mniej zmodyfikowane?
Według Ciebie nie- i super. Koniec offtopu z mojej strony i dalej zycze Ci powodzenia w przeprowadzeniu działan.

80 Ostatnio edytowany przez Noelle (2011-02-17 12:30:22)

Witam. Jestem dystrybutorem Herbalife i chciałbym zawrzeć parę faktów związanych z produktami tej firmy.
Jeśli chodzi o dostępność tych produktów to są dostępne tylko u dystrybutorów którzy mają podpisane umowy o dystrybucję z Herbalife i którzy posiadają odpowiednie narzędzia do sprzedaży. Dlatego produktów tej firmy nie da się kupić w aptece czy tez w sklepie. Jeśli chodzi o sprzedaż na portalach aukcyjnych to każdy dystrybutor ma zakaz sprzedawania produktów na takich właśnie stronach. Każdy dystrybutor ma śledzony tok swojej pracy. I np. za wystawienie produktu na portalu aukcyjnym (np allegro) zostaje mu odebrana licencja za którą zapłacił niemałe pieniądze.
Jeśli chodzi o allegro. Na tym portalu można kupić rzekomo produkty herbalife po atrakcyjnych cenach (dużo niższych niż u dystrybutora). Produkty te są najczęściej podrabiane, niewiadomo jakiego pochodzenia. Fakty są okrutne.Herbalife wytacza procesy sądowe takim sprzedawcom właśnie. Przytoczę tutaj fakty z jednej rozprawy. Jeden chłopak ktory sprzedawał produkty Herbalife, przesypywał do opakowań produktu F1 odżywkę węglowodanową. dokładnie gainera 737, który dawał całkowicie odwrotne działanie. Zamiast klienci tracić na wadze to przybierali albo stali w miejscu. Ludzie kupują produkty na portalach aukcyjnych a potem jest płacz i lament i takie właśnie wypowiedzi: ''stosowałam ale nie działają te produkty''. Chciałem tylko zaznaczyć ze nikt na allegro nie daje gwarancji zwrotu pieniędzy w przypadku niezadowolenia z produktów. Natomiast u dystrybutora Herbalife jest taka gwarancja.
Gwarantuje ze orginalne produkty Herbalife działają w 99 % na każdego człowieka.
Jeśli chodzi o cenę to nie jest taka wysoka jak ludziom się wydaje.
Weźmy przyklad produktu Formuła1:
Jest to produkt który ma zastąpić jeden posiłek dziennie w naszej diecie.
Koszt F1- 170zł
Załóżmy że zastąpimy śniadanie.
Teraz przeliczmy ile kosztuje codziennie śniadanie.
2 bułki z masłem i z wędliną, czy też jakiś nabiał, pomidor czy ogórek, parę listków salaty, herbata. Każdy jak dokładnie policzy to się okaże że śniadanie codziennie kosztuje ok 6 lub 7 zł.
170 zł podziel przez 30 dni = 5,66zł wniosek prosty.
Pijesz koktajl (chudniesz zdrowo) i jeszcze oszczędzasz na jedzeniu. Do tego masz gwarancję zwrotu kasy. To jest właśnie orginalny Herbalife.
Nie napisalem tego postu żeby się zareklamować ale żeby ludziom uświadomić jak wygląda sprawa z produktami Herbalife.

81 Ostatnio edytowany przez huanita (2011-02-17 14:41:50)

Ja jestem żywym dowodem na to że herbalife pomaga schudnąć a co ważniejsze zmienić nawyki żywieniowe,nie będę się teraz rozpisywać jak się kiedyś odżywiałam bo jest to dość żenujące...po wizycie u dietetyka i przejściu na produkty herbalife schudłam 6 kg tzn z 69kg na 63kg w ciągu kilku m-cy ,potem jak już odstawiałam produkty schudłam jeszcze 4(dzięki hebralife nauczyłam się prawidłowo odżywiać),teraz ważę 59 a mam 164cm i jest ok.z produktów herbalife jadałam na śniadania i kolacje koktajl, mój ulubiony to czekoladowy ponieważ świetnie zaspokajał moje chętki na słodycze a przy okazji sycił,brałam też błonnik i witaminy... generalnie herbalife i dietetyczka do której chodziłam bardzo mi pomogła,schudłam bez efekty jojo .polecam.ps mam jeszcze kilka osób bliskich które również stosowały herbalife i są tez zadowolone ze sporej utraty wagi.

82

Witam, zamierzam się odchudzać z HL i mam nadzieję że wytrwam.
Pozdrawiam wszystkie wytrwałe kobitki

83

84maja napisał/a:

Witam, zamierzam się odchudzać z HL i mam nadzieję że wytrwam.
Pozdrawiam wszystkie wytrwałe kobitki

Na pewno wytrwasz mnie się udało a uwierz mi byłam i sumie nadal jestem łasuchem;) HL naprawdę pomaga ,dobrze jest w czasie diety ćwiczyć na pewno szybciej zrzucisz kg, ja nie ćwiczyłam i żałuje bo wtedy pewnie dużo szybciej bym schudła poza tym skora staje się jędrna.

84

Witam;-)  stosuje herbalife od 9 dni... jestem zadowolona...  tylko to nie pierwsze moje odchudzanie wczesniej była meridia i inne diety... efekt był ,bo jak bardzo się czegoś chce to się to osiąga!!!! tylko jeżeli ma się tendencjie trzeba się pilnować... schudnąć nie jest trudno trudniej jest to utrzymać ...!! a każdy kryzys życiowy powoduje przybieranie na wadze .... przynajmniej u mnie .... powiem tak o herbalife dowiedziałam się od cioci... poszłam na spotkania teraz chodze co tydzień na kontrole (centymetr ,waga) te spotkania tez dużo dają bo jest ktoś kto nas w spiera ,pilnuje .. Stosuje koktajl , błonnik, multiwitaminę i herbatkę... czasem batonik... NIE JEST TO TANIE Ale uczy nas zdrowego żywienia.... w życiu nie wypiłam tyle wody co teraz przez to 9 dni!!! ;-) przestałam słodzić herbatę ..   cdn....

85

Witam ! Mam na imię Kasia i 9 miesięcy temu stosowałam dietę z produktami Herbalife. Efekt widoczny był już w pierwszym tygodniu stosowania. Po urodzeniu pierwszego dziecka przytyłam 30 kilogramów, było to 11 lat temu . Niestety jestem bardzo leniwą osobą i przez  9 lat (do urodzenia kolejnego dziecka)  nie chciało mi sie nawet myśleć o jakiejkolwiek diecie . Zaszłam w drugą ciążę (syn ma 15 miesięcy) i znowu przytyłam. Ważę w tej chwili 95 kilo (przed pierwszą ciążą ważyłam 55 kilo) Stosując tę dietę nawet nie chciało mi się wierzyć że coś ona wskóra, ale namówiła mnie do niej przyjaciółka, która na co dzień pracuje z produktami Herbalife. Nie tylko straciłam w pierwszym tygodniu ok 7 kilo ale ubyło mi 9 cm w pasie, 6 w biodrach i niewiele mniej w udach. Z radością spoglądałam w lustro , bo nagle zniknął mój wielki brzuch. Muszę jeszcze dodać że karmiłam wtedy piersią i nie mogłam przyjmować błonnika. Pierwsze dwa dni były dla mnie koszmarem, czas się dłużył, a ja chciałam  podjadać. Potem było łatwiej, chociaż brakowało mi ziemniaków i białego chleba. Niestety jak w każdej diecie po jakimś czasie następuje etap zastoju. U mnie trwał nieco dłużej , bo ok 1,5 miesiąca i to mnie zniechęciło do dalszego odchudzania się.  Ale teraz z czystym sumieniem moge powiedzieć że zaczynam wprowadzać pewne ograniczenia w jedzeniu (potem jest łatwiej) i przechodzę na tę dietę . Nadal karmię piersią i wiem że u mnie będzie to o wiele trudniejsze niż u innych. Fakt że produkty są bardzo drogie, ale człowiek po nich czuje się o wiele lepiej niż po zastosowaniu innej diety (nie jest się rozdrażnionym). Koktajle można sobie zmieniać (smaki :czekoladowy, truskawkowy i zabawny o smaku ciasteczek), osobiście polecam ten ostatni. Mam nadzieję że wytrwam!!!

86

Witam dziewczyny,
Nie wiem czy wątek wygasł, czy ktoś go jeszcze czyta, ale co tam... Napiszę dla potomnych.
Od razu przyznaję się bez bicia,  żeby nie było niedomówień - jestem dystrybutorką Herbalife od 10 lat.

Jak zdążyłam się zorientować przez 10 lat, suplementy mają swoim zwolenników i przeciwników. Ba, mają nawet fanatycznych zwolenników. Tych akurat nie lubię, bo psują tak naprawdę dobrą robotę wykonaną przez innych.

Przez 10 lat pomogłam wielu ludziom, wielu też nie pomogłam niestety, zaraz wytłumaczę dlaczego. Było też u mnie wiele osób z różnymi historiami. Stosowali różne diety i różne tabletki łykali. Po takim czasie mogłabym chyba książkę o tym napisać.

Po pierwsze czym są produkty Herbalife. Jest to gama produktów, zwanych suplementami, które mają za zadanie uzupełniać niedobory wynikające ze złej diety. Nie są cudownymi środkami, które w magiczny sposób "robią robotę za klienta" i odchudzają go bez jego świadomości wink

Po drugie - przyswajalność. Suplementy chemiczne najczęściej dostępne na rynku, rzeczywiście mają beznadziejną wchłanialność, 10-30%. Wyciągi i ekstrakty naturalne, mają się lepiej 30-- 70% w zależności od jakości i czystości.
Herbalife ma jeden z najwyższych wskaźników przyswajalności, ok 90 - 95%. Przy niektórych suplementach bliski 100%, np. odżywka białkowa. Dzieje się tak dlatego, że są to wyciągi na poziomie molekularnym, wykonane metodą active compound. Dociekliwym sugeruję poczytać, jest sporo artykułów, ale niestety głównie w języku angielskim. Krótko mówiąc technologia jest na najwyższym możliwym poziomie
W 100% przyswaja się tylko żywność naturalna. Niestety to tylko teoria, gdyż mamy zapaskudzone jelita, bo jemy za malo błonnika, pijemy za mało wody. Kolejna sprawa to nasze komórki, których błona komórkowa ogranicza wchłanianie substancji odżywczych. Prosto tłumacząc na skutek złej diety. Mogę rozwinąć temat.

Po trzecie - dlaczego to działa? Z kilku banalnych powodów.
Prawdą jest i nigdy jej nie będę obalać, że można zdrowo schudnąć bez Herbalife. Wystarczy dostosować dietę pod kątem kalorii, zawartości białka, błonnika, wody, witamin i minerałów, do konkretnego organizmu. Wystarczy wywalić wszystkie"sztuczne" warzywa i owoce z lodówki, kupować tylko od sprawdzonego dostawcy. Pozbyć się czerwonego miesa, zastąpić soją, białym drobiem, rybami z odłowów głębinowych. Jeść 20-40 g błonnika na dobę, pić 2-4 litrów wody, zastapić złe tłuszcze dobrymi itp.
Wiele osób nie wie, jak to zrobić, albo co gorsza nie chce wiedzieć. Czasami czynnikiem najważniejszym jest brak czasu na pracochłonne przygotowania posiłków.
Dlatego właśnie przydaje się Herbalife. Szczególne ważne jest to podczas obniżania kaloryczności, kiedy bardzo często redukujemy ilość tego co spożywamy. Redukujemy przez to również składniki odżywcze. Dobrze jest wtedy je uzupełniać.

Po czwarte - dlaczego jeszcze? Dobry konsultant, zrobi dobry wywiad i będzie wiedział, na jakiej płaszczyźnie dieta wymaga uzupełniania. Na jakiej oczyszczania itd. Dobry konsultant nie poprzestaje na podaniu odżywek. Edukuje klienta. Krok po kroku, danie po daniu, dzień za dniem.
Biura, takie jak moje wprowadza materiały edukacyjne, grupy wsparcia dla osób z nadwagą, konkursy odchudzania itp

Czy możliwe są duże efekty?
- tak, dlatego, że Herbalife nie jest dietą eliminacyjną. Niczego nie ogranicza, wręcz odwrotnie, zwiększa poziom odżywienia i wymusza na kliencie regularność posiłków. Pierwsze duże efekty, najczęściej nie są związane z utratą tkanki tłuszczowej, a ze zwiększonym wypróżnianiem. Ja sama straciłam 7 kg w ciągu 4 tygodni. Łącznie 17 kg w trzy miesiące. Mój program był bardzo bogaty, a dieta talerzowa mocno odżywiająjąca.

Co się dzieje ze skórą przy tak dużej utracie wagi?
Jeśli dieta odchudzająca jest bogata w dobrze przyswajalne i dobrze dopasowane białko, będziemy gubić centymetry jak szalone, a skóra ie będzie wisiała.
Zdarzają mi się klientki, które miały bardzo duży ubytek masy mieśniowej i przerost tłuszczowej (norma, nie smile, które w 3 miesiące straciły ledwie 3, czy 4 kilogramy, a zmieniły ze dwa rozmiary ubrań w dół.

Czy po Herbalife, ma się efekt jo-jo?
W teorii nie, w praktyce, może się zdarzyć.
W skrócie olbrzymim -efekt jo-jo, jest zawsze wynikiem dwóch czynników, długotrwałego niedojadania lub pamięci komórkowej.
Dieta Herbalife z założenia ma byc dietą bardzo odzywczą. Jednak jeśli klient uparcie pije koktajl na wodzie i na obiad je tylko surówkę, to jest to dieta głodówkowa. Po niej może wystapiąc efekt jo-jo.
Pamięć - Organizm "pamięta" naszą starą, dużą wagę. Jeśli nie utrwalimy efektu, możemy spodziewać się efektu jo-jo.

Jest jeszcze trzeci czynnik, ale to już nie jest efekt jo-jo.
Jeśli ktoś na diecie Herbalife schudł i nie wprowadził zmian do swojego odżywiania to znowu zacznie tyć. Podam przykład, jeśli ktoś podżerał słodycze, lub jadł tłusto i wróci do tego to..... cudów nie ma.

Dlaczego czasami nie chudnie się na programie Herbalife.
- klient kupił produkty, od nieznanego sprzedawcy, na jakiejś aukcji. Może i oryginalne, ale nie dobrane dawkowanie i odżywki, mogą nie dać pożadanego efektu.
- Klient stosuje produkty, nie zmienia stylu życia. Wtedy efekty będą, ale maleńkie.
- Za mało produktów. Wywiad z klientem pokazuje, miejsca, które trzeba zmienic. Są na to dwa sposoby. Suplementy lub zmiana danego,złego nawyku żywieniowego. Jeśli klient nie robi nic w kierunku, aby to zmienić, cudów nie ma. Z mojego doświadczenia wynika, że osoby z nadwagą, mają utrwalone przez wiele lat złe nawyki. Herbalife w pewnym sensie robi robotę za nie, dając czas na zmianę.
- za krótko. Klient ma do zrzucenia 10 kg. Potrzeba na to 2-4 miesięcy. I jeśli ktoś po miesiącu zarzuca dietę, to... wiadomo co.
- Nie stosowanie się do zasad. Dieta Herbalife jest prosta, banalna nawet. Niestety podopieczni potrafią i to przekombinować. Podżerają, opuszczają, przekręcają..... Wtedy chyba cud jakiś sprawiłby, że byłby efekt.
- brak regularności posiłków. Jedzenie to nie antybiotyk, ale dobrze jeść regularnie. Nawet mam dowody wsród swoich klientek , że kiedy opuszczały przez jakiś czas jaką przekąskę choćby, momentalnie prędkość chudnięcia spadała.

Mogłabym tak długo. Jeśli ktoś chce pooglądać zdjecia moich klientów, napiszcie do mnie, podam link.
Klientów, moich, a nie jakiś Johnów z Nowego Jorku smile

Oczywiście chętnie zaopiekuję się nową osobą smile

87

Witajcie smile
Chciałam Wam tylko napisać tyle że dieta Herbalife to najlepsze produkty na świecie !
W dzisiejszych czasach każdy potrzebuje suplementacji i niestety wiekszość jest tego nieświadoma sad

Ja schudłam 35 kg waga od pół roku nie drgneła polecam każdemu

88

JESTEM tu nowa zaczełam dietę z Herbalaif  od poniedziałku jestem kobietkę po 40+ i dużo kg do zrzucenia z wiekiem gorzej jest się ich pozbyć .NA RAZIE tyle o sobie .GOSIA

89

PISZCIE KOBIETKI taki wspólny dialog pomaga .JA dodam od siebie że też wiele raz byłam na diecie , ale teraz zanim zaczełam dietę na Herbalif dużo o niej poczytałam i to mi pomogło .MOJE kg przychodziły wraz z ciążami ale pozbyci  się ich już nie było taki łatwe .dziś przy wzroście 170 cm ważę 90 kg aż wstyd się przyznać. MÓJ cel to 65 kg czy mi się to uda ?????????? będę pisać jak mi idzie w poniedziałek napisz ile na wadze . PISZCIE TO POMAGA :-}

90

Ja też próbuję zrzucić parę kilo, ale swoja pracą nad sobą. Ja polecam ruch, ruch, ruch! Do tego ograniczenie jedzenia (głównie słodyczy) i zmiana nawyków żywieniowych. Nie wierzę w Herbalife i w życiu nie wydałabym tyle kasy. Czytając te posty, aż mi się wierzyć nie chce w te cuda sad Jeśli to by było takie cudowne rozwiazanie to nie byłoby grubasów wink

91

MAMY dziś poniedziałek więc piszę jak obiecałam na wadze 2 kg mniej :-} więc waga spada ja po koktajlach nie jestem głodna są sycące , zgadza się z tym że należy się ruszać i gimnastykować więc ćwiczę co dzień 30 min .na orbitreku i brzuszki . Mając lat 20 kilka po pierwszej ciąży sama się odchudziłam bez wspomagaczy tylko dietą .PISZCIE KOBIETKI JAK WAM IDZIE ODCHUDZANIE

92

wspolpraca napisał/a:

Witam dziewczyny,
Nie wiem czy wątek wygasł, czy ktoś go jeszcze czyta, ale co tam... Napiszę dla potomnych.
Od razu przyznaję się bez bicia,  żeby nie było niedomówień - jestem dystrybutorką Herbalife od 10 lat.

Jak zdążyłam się zorientować przez 10 lat, suplementy mają swoim zwolenników i przeciwników. Ba, mają nawet fanatycznych zwolenników. Tych akurat nie lubię, bo psują tak naprawdę dobrą robotę wykonaną przez innych.

Przez 10 lat pomogłam wielu ludziom, wielu też nie pomogłam niestety, zaraz wytłumaczę dlaczego. Było też u mnie wiele osób z różnymi historiami. Stosowali różne diety i różne tabletki łykali. Po takim czasie mogłabym chyba książkę o tym napisać.

Po pierwsze czym są produkty Herbalife. Jest to gama produktów, zwanych suplementami, które mają za zadanie uzupełniać niedobory wynikające ze złej diety. Nie są cudownymi środkami, które w magiczny sposób "robią robotę za klienta" i odchudzają go bez jego świadomości wink

Po drugie - przyswajalność. Suplementy chemiczne najczęściej dostępne na rynku, rzeczywiście mają beznadziejną wchłanialność, 10-30%. Wyciągi i ekstrakty naturalne, mają się lepiej 30-- 70% w zależności od jakości i czystości.
Herbalife ma jeden z najwyższych wskaźników przyswajalności, ok 90 - 95%. Przy niektórych suplementach bliski 100%, np. odżywka białkowa. Dzieje się tak dlatego, że są to wyciągi na poziomie molekularnym, wykonane metodą active compound. Dociekliwym sugeruję poczytać, jest sporo artykułów, ale niestety głównie w języku angielskim. Krótko mówiąc technologia jest na najwyższym możliwym poziomie
W 100% przyswaja się tylko żywność naturalna. Niestety to tylko teoria, gdyż mamy zapaskudzone jelita, bo jemy za malo błonnika, pijemy za mało wody. Kolejna sprawa to nasze komórki, których błona komórkowa ogranicza wchłanianie substancji odżywczych. Prosto tłumacząc na skutek złej diety. Mogę rozwinąć temat.

Po trzecie - dlaczego to działa? Z kilku banalnych powodów.
Prawdą jest i nigdy jej nie będę obalać, że można zdrowo schudnąć bez Herbalife. Wystarczy dostosować dietę pod kątem kalorii, zawartości białka, błonnika, wody, witamin i minerałów, do konkretnego organizmu. Wystarczy wywalić wszystkie"sztuczne" warzywa i owoce z lodówki, kupować tylko od sprawdzonego dostawcy. Pozbyć się czerwonego miesa, zastąpić soją, białym drobiem, rybami z odłowów głębinowych. Jeść 20-40 g błonnika na dobę, pić 2-4 litrów wody, zastapić złe tłuszcze dobrymi itp.
Wiele osób nie wie, jak to zrobić, albo co gorsza nie chce wiedzieć. Czasami czynnikiem najważniejszym jest brak czasu na pracochłonne przygotowania posiłków.
Dlatego właśnie przydaje się Herbalife. Szczególne ważne jest to podczas obniżania kaloryczności, kiedy bardzo często redukujemy ilość tego co spożywamy. Redukujemy przez to również składniki odżywcze. Dobrze jest wtedy je uzupełniać.

Po czwarte - dlaczego jeszcze? Dobry konsultant, zrobi dobry wywiad i będzie wiedział, na jakiej płaszczyźnie dieta wymaga uzupełniania. Na jakiej oczyszczania itd. Dobry konsultant nie poprzestaje na podaniu odżywek. Edukuje klienta. Krok po kroku, danie po daniu, dzień za dniem.
Biura, takie jak moje wprowadza materiały edukacyjne, grupy wsparcia dla osób z nadwagą, konkursy odchudzania itp

Czy możliwe są duże efekty?
- tak, dlatego, że Herbalife nie jest dietą eliminacyjną. Niczego nie ogranicza, wręcz odwrotnie, zwiększa poziom odżywienia i wymusza na kliencie regularność posiłków. Pierwsze duże efekty, najczęściej nie są związane z utratą tkanki tłuszczowej, a ze zwiększonym wypróżnianiem. Ja sama straciłam 7 kg w ciągu 4 tygodni. Łącznie 17 kg w trzy miesiące. Mój program był bardzo bogaty, a dieta talerzowa mocno odżywiająjąca.

Co się dzieje ze skórą przy tak dużej utracie wagi?
Jeśli dieta odchudzająca jest bogata w dobrze przyswajalne i dobrze dopasowane białko, będziemy gubić centymetry jak szalone, a skóra ie będzie wisiała.
Zdarzają mi się klientki, które miały bardzo duży ubytek masy mieśniowej i przerost tłuszczowej (norma, nie smile, które w 3 miesiące straciły ledwie 3, czy 4 kilogramy, a zmieniły ze dwa rozmiary ubrań w dół.

Czy po Herbalife, ma się efekt jo-jo?
W teorii nie, w praktyce, może się zdarzyć.
W skrócie olbrzymim -efekt jo-jo, jest zawsze wynikiem dwóch czynników, długotrwałego niedojadania lub pamięci komórkowej.
Dieta Herbalife z założenia ma byc dietą bardzo odzywczą. Jednak jeśli klient uparcie pije koktajl na wodzie i na obiad je tylko surówkę, to jest to dieta głodówkowa. Po niej może wystapiąc efekt jo-jo.
Pamięć - Organizm "pamięta" naszą starą, dużą wagę. Jeśli nie utrwalimy efektu, możemy spodziewać się efektu jo-jo.

Jest jeszcze trzeci czynnik, ale to już nie jest efekt jo-jo.
Jeśli ktoś na diecie Herbalife schudł i nie wprowadził zmian do swojego odżywiania to znowu zacznie tyć. Podam przykład, jeśli ktoś podżerał słodycze, lub jadł tłusto i wróci do tego to..... cudów nie ma.

Dlaczego czasami nie chudnie się na programie Herbalife.
- klient kupił produkty, od nieznanego sprzedawcy, na jakiejś aukcji. Może i oryginalne, ale nie dobrane dawkowanie i odżywki, mogą nie dać pożadanego efektu.
- Klient stosuje produkty, nie zmienia stylu życia. Wtedy efekty będą, ale maleńkie.
- Za mało produktów. Wywiad z klientem pokazuje, miejsca, które trzeba zmienic. Są na to dwa sposoby. Suplementy lub zmiana danego,złego nawyku żywieniowego. Jeśli klient nie robi nic w kierunku, aby to zmienić, cudów nie ma. Z mojego doświadczenia wynika, że osoby z nadwagą, mają utrwalone przez wiele lat złe nawyki. Herbalife w pewnym sensie robi robotę za nie, dając czas na zmianę.
- za krótko. Klient ma do zrzucenia 10 kg. Potrzeba na to 2-4 miesięcy. I jeśli ktoś po miesiącu zarzuca dietę, to... wiadomo co.
- Nie stosowanie się do zasad. Dieta Herbalife jest prosta, banalna nawet. Niestety podopieczni potrafią i to przekombinować. Podżerają, opuszczają, przekręcają..... Wtedy chyba cud jakiś sprawiłby, że byłby efekt.
- brak regularności posiłków. Jedzenie to nie antybiotyk, ale dobrze jeść regularnie. Nawet mam dowody wsród swoich klientek , że kiedy opuszczały przez jakiś czas jaką przekąskę choćby, momentalnie prędkość chudnięcia spadała.

Mogłabym tak długo. Jeśli ktoś chce pooglądać zdjecia moich klientów, napiszcie do mnie, podam link.
Klientów, moich, a nie jakiś Johnów z Nowego Jorku smile

Oczywiście chętnie zaopiekuję się nową osobą smile

Witam jestem tu nowa smile i na dietce z HERBALIFE wink
Świetnie Pani tu opisała, jestem na diecie od miesiąca zgubiłam ok 3 kg, ale no z mojej winy, że tak mało (podjadam słodycze sad dlaczego to takie dobre) wiem,wiem głupota jak nic. Ale muszę pokonać tę barierę i skończyć z tymi słodyczami bo chce zrzucić żeby lepiej się czuć, lepiej wyglądać no i najważniejszę PRAGNĘ DZIDZIĘ! A wiem że z produktami herbalife jest to również możliwe, najpierw trzeba oczyścić organizm zrzucić co nieco -ja mam dużo do zrzucenia- i wtedy biorę się ostro za dzidzię

Pozdrawiam wszystkich i wiem że produkty herbalife są świetne i skuteczne czuję się po nich wspaniale. smile

93

Wita,
I ja postanowiłam zainwestowac w Herbalife. Od srody zaczynam diete.
Mam do zrzucenia przynajmniej 7-10 kg.
Waga startowa 70
Waga docelowa: 10
Mam nadzieje ze w 2 mieisace uda mi sie to schudnac- kolejne 2 ustabilizowac wage.
Bede informowac

A jak reszta????

94

WITAM KOBIETKI ja odchudzam się od 14 marca czyli 14 kwietnia będzie miesiąc , w kwietniu na piszę jaką mam wagę a teraz nadal pracuję nad sobą dietą i gimnastyką .PISZCIE jak wam idzie ? będę tu zaglądać .MOŻE ktoś jest w podobnym wieku ,a może z podobnymi kg do zrzucenia . TAK czy siak piszcie miło jest poczytać i że nie jest się samemu z tym problemem .:-}

95

Stosuję dietę Herbalife od miesiąca. Najgorszy był pierwszy tydzień. Normalnie koszmar. Gdyby nie konsultant , nic by z tego (kolejny raz) nie wyszło. Pilnował mnie jak anioł stróż. Dzwonił prawie codziennie i pytał o samopoczucie i reakcję mojego organizmu i modyfikował godziny i proporcje, tak żebym  przechodził to jak najmniej dramatycznie. Zdumiewającym faktem było dla mnie to,że oto w sumie obcy człowiek z drugiego końca Polski ma większą wiarę we mnie niż ja sam. Jego pomoc daleko wykroczyła poza to, co zarobił na sprzedaży. Efekty już były widoczne po dwóch dniach. Zniknęło uczucie ciągłego wzdęcia i pełności w żołądku i jelitach, po tygodniu przestałem podjadać. Dziś po miesiącu mam o 5,18 kg mniej , co dla mnie zaprawionego w bojach z nadwagą ( przyznaję ,byłem mistrzem w oszukiwaniu samego siebie) jest wielkim sukcesem. Co do ceny tych produktów, to faktycznie wydają się być wysokie, ale biorąc pod uwagę,ze obecnie nie jem tradycyjnych śniadań i kolacji i nie podżeram, to i tak wychodzi na plus. Z resztą, jak słyszę słowa, ty chyba schudłeś to jest warte każdej ceny, nie mówiąc już o znacznie lepszym samopoczuciu i przypływie energii. Moi drodzy, musimy powiedzieć sobie szczerze, przy odchudzaniu potrzebna jest dyscyplina,dyscyplina i jeszcze raz dyscyplina. Po przejrzeniu i przeczytaniu setek stron na temat diet, stwierdziłem,że ta jest najzdrowsza. Nawet stosując dietę na swoich z własnego ekologicznego ogródka warzywach i owocach możemy zachorować. Dlaczego? A to dlatego,że dzisiejsze warzywa i owoce to już nie te , które były 20 lat temu, nie mówiąc już o tych które były 50,czy 100 lat temu. Dzisiaj żeby dostarczyć organizmowi odpowiednią dzienną dawkę witamin i minerałów  musielibyśmy ich pochłonąć ok. 10 kg. Spróbujcie zjeść 2,5 kg marchwi,2,5 kg kapusty,2,5 kg jabłek i 2,5 kg jakiś innych warzyw i owoców dziennie. Nie da się, nikt z nas nie jest krową. Musimy je dziś dostarczać inną drogą. Jak ważne dla naszego organizmu są witaminy i minerały nikogo nie muszę przekonywać, ale dla przypomnienia polecam artykuł "Martwi lekarze nie kłamią" .Artykuł do poszukania w google, bo nie mogę umieszczać linków . Ja do diety Herbalife się przekonałem, w moim przypadku jest skuteczna, mam odpowiedniego motywatora ( co jest sprawą nie do przecenienia) i zamierzam ją kontynuować, jak tylko długo się da :-) .

96

Mamy dziś 15 kwiecień , czyli wczoraj był miesiąc mojego odchudzania wynik 3 kg mniej liczyłam na 5 kg no ale nikt nie powiedział że będzie łatwo , naprawdę z wiekiem te kg wolniej spadają ,ja będąc młodsza po pierwszej ciąży sama na diecie zgubiłam 7 kg w miesiącu mając lat dwadzieścia- parę . ALE ja się nie poddaję i odchudzam dalej ;-] może ktoś to czyta , i pomoże zawsze jest warto podjąć walkę chociaż pomalutku ale kg spadają PA