szukam dodatkowej pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 74 z 74 ]

66

Odp: szukam dodatkowej pracy
karlanka napisał/a:

do haniatk: widze ze jestes kolejna naiwną kobieta, ktora usprawiedliwia swojego niezaradnego meza (a raczej malego chłopaca ktory nie umie zarobic na rodzine) facet zaradny zawsze umie zarobic na rodzine, czy to na budowie, czy pracujac np na tirach gdzie zarobki wynosza czesto ok 5000zł, wiec kobieto po prostu nie pisz glupot ze "w polsce sa male zarobki" owszem sa ale dla nieudacznikow zyciowych co sie w garsc ni unmieją wziasc, serdecznie ci wspolczuje ze takie masz zycie ze zrobil ci koles 2 dzieci i jeszcze ty musisz chodzic do pracy, a z jakiej to raci??? kobieto ocknij sie i wyslij faceta np na tiry, na budowe tam naprawde nie trzeba miec wyzszego wyksztalcenia tylko byc dosc troche kumatym i sprawnym

nie każdy ma takie szczęscie jak ty
poza tym, kobieta powinna byc niezalezna a nie liczyc na męza, ktory ma przynoscic do domu miliony.
Nawet gdy mąż dużo zarabia kobieta powinna być niezależna  - nie wiadomo czy za 10 lat Twoj super facet nie poszuka sobie innej kobiety i wtedy zostaniesz z niczym

Zobacz podobne tematy :

67

markos napisał/a:

poza tym, kobieta powinna byc niezalezna a nie liczyc na męza, ktory ma przynoscic do domu miliony.
Nawet gdy mąż dużo zarabia kobieta powinna być niezależna  - nie wiadomo czy za 10 lat Twoj super facet nie poszuka sobie innej kobiety i wtedy zostaniesz z niczym

Tez tak myślę, kobieta powinna być chociaż trochę niezależna, jest  teraz tyle możliwości
Ja myślę ostatnio o zarabianiu na FOREX , co o tym sadzicie?    moja znajoma się za to wzięła, szczerze- to myślałam, że to raczej dla facetów ale gdzież tam - kobicie fajnie idzie, sporo z tego wyciąga dodatkowego grosza i - nie powiem -  troszkę jej pozazdrościłam
Próbuje sama się szkolić, na razie sporo czytam, na szczęście w necie jest mnóstwo wiedzy w temacie, trafiłam na fajne poradniki i strony o tym, jest sporo darmowych i płatnych szkoleń - wpadłam min na stronę jednego faceta  - Wiedza Warta Milion- przystępnie to opisuje wszystko, prezentacja mnie zachęciła i chcę się zapisać na jego kurs. Chyba dobrze robię, w końcu to przyszłość, wiele osób ten Forex sobie chwali.... A Wy jak myślicie kobitki?

68

Witam, zajmuję się marketingiem i reklamą aktualnie jestem administratorem dwóch stron internetowych, niedługo będę kolejnej z ubraniami. Wcześniej pisałam artykuły na inną stronę. Przeważnie znajduję pracę na oferii. Ale też po prostu wpisując w wyszukiwarkę.
Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim.

Ps: W razie pytań piszcie. wink

69

Alexis1980 napisał/a:
markos napisał/a:

Tez tak myślę, kobieta powinna być chociaż trochę niezależna, jest  teraz tyle możliwości
Ja myślę ostatnio o zarabianiu na FOREX , co o tym sadzicie?    moja znajoma się za to wzięła, szczerze- to myślałam, że to raczej dla facetów ale gdzież tam - kobicie fajnie idzie, sporo z tego wyciąga dodatkowego grosza i - nie powiem -  troszkę jej pozazdrościłam
Próbuje sama się szkolić, na razie sporo czytam, na szczęście w necie jest mnóstwo wiedzy w temacie, trafiłam na fajne poradniki i strony o tym, jest sporo darmowych i płatnych szkoleń - wpadłam min na stronę jednego faceta  - Wiedza Warta Milion- przystępnie to opisuje wszystko, prezentacja mnie zachęciła i chcę się zapisać na jego kurs. Chyba dobrze robię, w końcu to przyszłość, wiele osób ten Forex sobie chwali.... A Wy jak myślicie kobitki?

już nawet nie chodzi o to bycie niezależnym finansowo, ale o własne samopoczucie. wink ja polecam grę na Forexie. tylko jeżeli już się za to bierzecie dziewczyny, to pamiętajcie, że trzeba chociaż nabyć jakąś podstawową wiedzę. ja również trafiłam na szkolenie do R. Gawędy i wyszłam z niego z jaśniejszym umysłem, hihi. wink facet zna się na swojej robocie i wiedzę przekazuje bardzo dobrze. obecnie aktywnie gram na Forexie i całkiem dobrze mi idzie. wink początkowo próbowałam sama się tego uczyć, no ale jednak nie dało rady.

70

ja działam w betterware mam 22 lata i od dwóch lat mieszkam z chłopakiem wink w niedalekiej przyszłości planujemy mieć małego szkraba więc kaska się przyda wink działam kiedyś w avonie ale niestety jest już za dużo konsultantek...i trudno się przebić. Jak chcecie dziewczyny zarobić na własne przyjemności to naprawdę polecam smile trzeba tylko znaleźć dobrego sponsora, który pomoże Ci na starcie wink gg 1309786

71

kobietka79 napisał/a:

Ja również polecam Oriflame- jeżleli chcesz napisz, chętnie ci wszystko powiem.Pozdrawiam-Justyna

Mam pyatnie w jaki sposob zarabiacie ? typu namawiajac inne osoby do kupna kosmetykow? czy do bycia konsultantka

72 Ostatnio edytowany przez Olinka (2013-12-03 23:32:42)

Ja mogę zaproponować pracę polegającą na promowaniu produktów firmy spam. Atrakcyjne zarobki w postaci prowizji.
Polecam i jeśli chcesz to mogę pomóc/wprowadzić.

73 Ostatnio edytowany przez paulo71 (2013-12-16 19:19:31)

karlanka napisał/a:

DO BATKI: KOBIETO TY MASZ DIZECKO 2 LETNIE I PRACUJESZ NA PELNYM ETACIE??? PO CO BRALAS SOBIE NA MEZA TAKIEGO NIEZARADNIKA ZYCIOWEGO CO GO NIE STAC ABY UTRZYMAC DOM CIEBIE I DZIECKO, ZROBIL CI DZIECKO WIEC ON WAS POWINIEN UTRZYMYWAC, A TY POWINNAS ZACHWYCAC SIE DOMOWYM ZACISZEM I SPAC DO 10 A NIE CHAROWAC! I JESZCZE CHCESZ PODJAC JAKAS PRACE CHALUPNICZA PO CO CI TO? TAKIM ZACHOWANIEM POZWALASZ FACETOWI NA LENISTWO ABY BYL NIEZARADNY, TO FACET JEST OD TEGO ABY WASUTRZYMYWAL, NIE ROZUMIEM TAKICH IDIOTEK JAK TY, ZE CHCA PRACOWAC KOBIETO PO CO RBILAS SOBIE DIZECKO Z TAKIM NIEZARADNIKIM KTORY NIE POTRAFI WAS UTRZYMAC, ALE BYLAS DZIWNA, NIE ROZUMIEM TAKICH JAK TY, SAME SOBIE STWARZAJA KŁOPOTY...

Szkoda słów na taką wypowiedź.

74

Ja polecam poszukać jakiegoś dodatkowe zajęcia do pracy przez internet. Ja pracuję jako grafik.

Posty [ 66 do 74 z 74 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024