Samolot odpada :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Samolot odpada :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Samolot odpada :(

Witajcie!

Bardzo proszę o Wasze rady. W tym roku chcielibyśmy z chłopakiem wybrać się na jakieś fajne zagraniczne wakacje. Problem jest w tym, że mój chłopak ma w głowie tętniaka i z tego względu samolot odpada sad Pozostają nam wycieczki po Polsce albo pociągiem po Europie.  Czy miałybyście dla mnie jakieś propozycje ciekawych kierunków w Europie gdzie bez problemów można pojechać na lądzie? Propozycje w Polsce również mile widziane wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samolot odpada :(

A mało to fajnych miejsc w Polsce ? smile

3 Ostatnio edytowany przez Farasha30 (2022-01-30 11:00:08)

A może masz jakieś pomysły? Trochę już zjeździliśmy Polskę i weny brak smile

4

To my mamy wymieniać, a Ty będziesz pisała, że już tam byliśmy, bez sensu.
W necie znajdziesz ciekawe miejsca i wszystko z tym związane.

5

wieka napisał/a:

To my mamy wymieniać, a Ty będziesz pisała, że już tam byliśmy, bez sensu.
W necie znajdziesz ciekawe miejsca i wszystko z tym związane.

Głównym celem mojego tematu były miejsca w Europie, do których można łatwo dotrzeć pociągiem. Nie mam zielonego pojęcia gdzie jechać, skąd itd, dlatego napisałam tu, bo może ktoś też tak podróżował.

6

To wszystko znajdziesz w sieci.

7

Chorwacja samochodem. Tam jest pięknie.

8

Masia79 napisał/a:

Też właśnie myślałam o Chorwacji. U nas niestety w grę wchodzi tylko pociąg, nie wiesz może, czy da się tam w taki sposób z Polski dojechać?

9

wieka napisał/a:

Ja rozumiem, jednak wolę porozmawiać z kimś tak po prostu. Ja nie widzę problemu, przecież jeśli ktoś nie chce, to nie musi mi odpowiadać...

10

Farasha30 napisał/a:
Masia79 napisał/a:

Też właśnie myślałam o Chorwacji. U nas niestety w grę wchodzi tylko pociąg, nie wiesz może, czy da się tam w taki sposób z Polski dojechać?

Szczerze pisząc nie wiem. Myślę, że napewno da radę dojechać pociągiem. Musisz popatrzeć. Raczej na 100% czeka Was kilka przesiadek. Ja bylam dwukrotnie samochodem.
Ewentualnie są też wycieczki autokarowe do Chorwacji popatrz w biurach podróży.
Powodzenia.

11

Mam podobny problem tzn. samolot odpada
Jeszcze nie wybrałam się w zagraniczną podróz pociagiem ale jestem na etapie planowania. Czekam a skonczy się pandemia i zbieram fundusze. W internecie jest mnóstwo podpowiedzi m.in. blog kolej na podróż ale nie tylko. Dużo ciekawych pomysłow, konkretne wyliczenia itp. Mnie na przykład interesuje podróż pociagiem do Wenecji lub Rzymu z przesiadką i noclegiem w Wiedniu

12 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2022-01-31 14:59:30)

Farasha30 napisał/a:
wieka napisał/a:

Ja rozumiem, jednak wolę porozmawiać z kimś tak po prostu. Ja nie widzę problemu, przecież jeśli ktoś nie chce, to nie musi mi odpowiadać...

Odpalasz na googlu stronę najbliższego większego dworca pkp i sprawdzasz, gdzie możesz dojechać.
Albo odpalasz stronę flixbusa czy innego przewoźnika i tak samo
Jaki to problem? Nie bardzo wiem, o czym chcesz tak rozmawiać, więc może stąc problem z niezrozumieniem tematu.

W ten sposób z Polski możesz spokojnie dojechać na Litwę, do Niemiec, Austrii, Francji, Czech, tylko wybierać i kupować.
Plus zawsze masz też promy z Gdańska na północ.

13

W sezonie wakacyjnym już w tym roku ma kursować z Krakowa czeski pociąg z kursem na Chorwację.

14

Snake napisał/a:

W sezonie wakacyjnym już w tym roku ma kursować z Krakowa czeski pociąg z kursem na Chorwację.

Ano smile
https://podroze.se.pl/swiat/europa/chor … litu/7498/

Farasha30 napisał/a:
Masia79 napisał/a:

Do stolicy kraju na pewno smile Natomiast w Dalmacji jest z tym pewien problem, gdyż sieć kolejowa jest słabo rozwinięta. Przykładowo, Dubrovnik (największe miasto Dalmacji Południowej) nie posiada w ogóle dworca kolejowego. W Dalmacji środkami transportu są jeżdżące poza rozkładem godzinowym autobusy, promy, taksówki wodne, statki i samochody.

16

Farasha30 napisał/a:

Witajcie!

Bardzo proszę o Wasze rady. W tym roku chcielibyśmy z chłopakiem wybrać się na jakieś fajne zagraniczne wakacje. Problem jest w tym, że mój chłopak ma w głowie tętniaka i z tego względu samolot odpada sad Pozostają nam wycieczki po Polsce albo pociągiem po Europie.  Czy miałybyście dla mnie jakieś propozycje ciekawych kierunków w Europie gdzie bez problemów można pojechać na lądzie? Propozycje w Polsce również mile widziane wink

Ja jestem zakochana w Pradze smile

17

Niektóre mniejsze firmy z ofertami wakacyjnymi maja w swojej ofercie wyjazdy autokarem. I tutaj jest do dyspozycji bardzo dużo ofert choćby i Bułgaria czy Włochy. Wystarczy tylko zaznaczyć dojazd autokar i powinny się wyświetlić oferty. Na stronie flixbusa też jest sporo połączeń zagranicznych.

18

Teraz całkiem przyjemne są autokary, jak mają klimę i tak dalej.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Samolot odpada :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024