Samolot odpada :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Samolot odpada :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Samolot odpada :(

Witajcie!

Bardzo proszę o Wasze rady. W tym roku chcielibyśmy z chłopakiem wybrać się na jakieś fajne zagraniczne wakacje. Problem jest w tym, że mój chłopak ma w głowie tętniaka i z tego względu samolot odpada sad Pozostają nam wycieczki po Polsce albo pociągiem po Europie.  Czy miałybyście dla mnie jakieś propozycje ciekawych kierunków w Europie gdzie bez problemów można pojechać na lądzie? Propozycje w Polsce również mile widziane wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samolot odpada :(

A mało to fajnych miejsc w Polsce ? smile

3 Ostatnio edytowany przez Farasha30 (2022-01-30 11:00:08)

A może masz jakieś pomysły? Trochę już zjeździliśmy Polskę i weny brak smile

4

To my mamy wymieniać, a Ty będziesz pisała, że już tam byliśmy, bez sensu.
W necie znajdziesz ciekawe miejsca i wszystko z tym związane.

5

wieka napisał/a:

To my mamy wymieniać, a Ty będziesz pisała, że już tam byliśmy, bez sensu.
W necie znajdziesz ciekawe miejsca i wszystko z tym związane.

Głównym celem mojego tematu były miejsca w Europie, do których można łatwo dotrzeć pociągiem. Nie mam zielonego pojęcia gdzie jechać, skąd itd, dlatego napisałam tu, bo może ktoś też tak podróżował.

6

To wszystko znajdziesz w sieci.

7

Chorwacja samochodem. Tam jest pięknie.

8

Masia79 napisał/a:

Też właśnie myślałam o Chorwacji. U nas niestety w grę wchodzi tylko pociąg, nie wiesz może, czy da się tam w taki sposób z Polski dojechać?

9

wieka napisał/a:

Ja rozumiem, jednak wolę porozmawiać z kimś tak po prostu. Ja nie widzę problemu, przecież jeśli ktoś nie chce, to nie musi mi odpowiadać...

10

Farasha30 napisał/a:
Masia79 napisał/a:

Też właśnie myślałam o Chorwacji. U nas niestety w grę wchodzi tylko pociąg, nie wiesz może, czy da się tam w taki sposób z Polski dojechać?

Szczerze pisząc nie wiem. Myślę, że napewno da radę dojechać pociągiem. Musisz popatrzeć. Raczej na 100% czeka Was kilka przesiadek. Ja bylam dwukrotnie samochodem.
Ewentualnie są też wycieczki autokarowe do Chorwacji popatrz w biurach podróży.
Powodzenia.

11

Mam podobny problem tzn. samolot odpada
Jeszcze nie wybrałam się w zagraniczną podróz pociagiem ale jestem na etapie planowania. Czekam a skonczy się pandemia i zbieram fundusze. W internecie jest mnóstwo podpowiedzi m.in. blog kolej na podróż ale nie tylko. Dużo ciekawych pomysłow, konkretne wyliczenia itp. Mnie na przykład interesuje podróż pociagiem do Wenecji lub Rzymu z przesiadką i noclegiem w Wiedniu

12 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2022-01-31 14:59:30)

Farasha30 napisał/a:
wieka napisał/a:

Ja rozumiem, jednak wolę porozmawiać z kimś tak po prostu. Ja nie widzę problemu, przecież jeśli ktoś nie chce, to nie musi mi odpowiadać...

Odpalasz na googlu stronę najbliższego większego dworca pkp i sprawdzasz, gdzie możesz dojechać.
Albo odpalasz stronę flixbusa czy innego przewoźnika i tak samo
Jaki to problem? Nie bardzo wiem, o czym chcesz tak rozmawiać, więc może stąc problem z niezrozumieniem tematu.

W ten sposób z Polski możesz spokojnie dojechać na Litwę, do Niemiec, Austrii, Francji, Czech, tylko wybierać i kupować.
Plus zawsze masz też promy z Gdańska na północ.

Przed napisaniem odpowiedzi skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

Zbieram Przegrywów jak Pokemony.

13

W sezonie wakacyjnym już w tym roku ma kursować z Krakowa czeski pociąg z kursem na Chorwację.

Nicht falsch Nicht recht Ich sag' es dir das Schwarz Und Weiss is kein Beweis Nicht Tod Nicht Not Wir brauchen bloss Ein Leitbild für die Welt
Ein Fleisch Ein Blut Ein wahrer Glaube Eine Rasse und ein Traum Ein starker Wille
Jawohl ja!
Já! Já! Jawohl!

14

Snake napisał/a:

W sezonie wakacyjnym już w tym roku ma kursować z Krakowa czeski pociąg z kursem na Chorwację.

Ano smile
https://podroze.se.pl/swiat/europa/chor … litu/7498/

Farasha30 napisał/a:
Masia79 napisał/a:

Do stolicy kraju na pewno smile Natomiast w Dalmacji jest z tym pewien problem, gdyż sieć kolejowa jest słabo rozwinięta. Przykładowo, Dubrovnik (największe miasto Dalmacji Południowej) nie posiada w ogóle dworca kolejowego. W Dalmacji środkami transportu są jeżdżące poza rozkładem godzinowym autobusy, promy, taksówki wodne, statki i samochody.

Hrvatska Ljubavi Te!
Wierzę w miłość od pierwszego spojrzenia,
Serca ukojenia
Non omnis moriar?

16

Farasha30 napisał/a:

Witajcie!

Bardzo proszę o Wasze rady. W tym roku chcielibyśmy z chłopakiem wybrać się na jakieś fajne zagraniczne wakacje. Problem jest w tym, że mój chłopak ma w głowie tętniaka i z tego względu samolot odpada sad Pozostają nam wycieczki po Polsce albo pociągiem po Europie.  Czy miałybyście dla mnie jakieś propozycje ciekawych kierunków w Europie gdzie bez problemów można pojechać na lądzie? Propozycje w Polsce również mile widziane wink

Ja jestem zakochana w Pradze smile

17

Niektóre mniejsze firmy z ofertami wakacyjnymi maja w swojej ofercie wyjazdy autokarem. I tutaj jest do dyspozycji bardzo dużo ofert choćby i Bułgaria czy Włochy. Wystarczy tylko zaznaczyć dojazd autokar i powinny się wyświetlić oferty. Na stronie flixbusa też jest sporo połączeń zagranicznych.

18

Teraz całkiem przyjemne są autokary, jak mają klimę i tak dalej.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Samolot odpada :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021