Komitet Obrony Demokracji - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 20 21 22 23 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,366 do 1,430 z 1,482 ]

1,366 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-17 15:34:57)

Odp: Komitet Obrony Demokracji
Snake napisał/a:

PiS, to pewnie trzeba by określać partią katolicko-narodowo-socjalistyczną smile

Trafne smile

edit:
I tak się zastanawiam czy ta nienawiść do PiSu dotyczy katolicyzmu (wartości, które on promuje)?
A może tego, że to partia narodowa (czyli naród najważniejszy)? Czy, że dba o socjal?

Zobacz podobne tematy :

1,367

Martainn napisał/a:

W Polsce nie ma podziału na lewicę i prawicę. To pomieszanie z poplątaniem. U nas są głównie mieszanki jak PiS. Lewicowość w kwestiach socjalnych, a prawicowość w kwestiach światopoglądowych.

jak np. to cofniecie funduszy na osrodki pomocy dla ofiar przemocy w rodzinie to krok w ktora strone? W lewo, prawo czy prosto czolem w mur?

1,368 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-17 16:00:31)

Mussuka napisał/a:
Martainn napisał/a:

W Polsce nie ma podziału na lewicę i prawicę. To pomieszanie z poplątaniem. U nas są głównie mieszanki jak PiS. Lewicowość w kwestiach socjalnych, a prawicowość w kwestiach światopoglądowych.

jak np. to cofniecie funduszy na osrodki pomocy dla ofiar przemocy w rodzinie to krok w ktora strone? W lewo, prawo czy prosto czolem w mur?

Coś "ściek media" napisały. Gawiedź zinterpretowała po swojemu (w oparciu o własną wiedzę w temacie) i mamy obraz Polski bez ośrodków dla ofiar przemocy w rodzinie. lol

1,369 Ostatnio edytowany przez Mussuka (2016-05-17 16:00:43)

in_ka napisał/a:
Mussuka napisał/a:
Martainn napisał/a:

Coś "ściek media" chyba napisały. Gawiedź zinterpretowała po swojemu (w oparciu o własną wiedzę w temacie) i mamy obraz Polski bez ośrodków dla ofiar przemocy w rodzinie. lol

tak poza tym, to potrafisz jeszcze normalnie odpowiedziec, bez sciekow, przeciekow, lewakow i innych odnosnikow? Poki co, te sciek media czyta i czytac bedzie calkiem spora czesc Twoich rodakow.

Na marginesie: informacje a raczej reportaz z udzialem kobiet najbardziej zainteresowanych czyli u tzw. zrodla, widzialam na conajmniej dwoch stacjach telewizyjnych, nie wyczytalam w scieku.

Masz inne dane to podaj.

1,370

in_ka napisał/a:

Coś "ściek media" chyba napisały. Gawiedź zinterpretowała po swojemu (w oparciu o własną wiedzę w temacie) i mamy obraz Polski bez ośrodków dla ofiar przemocy w rodzinie. lol

To jest właśnie kwintesencja dziennikarstwa a la GW i percepcji czytelników tejże. Nie ma dymu bez ognia wink

1,371 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-17 16:19:38)

Mussuka napisał/a:
in_ka napisał/a:
Mussuka napisał/a:

tak poza tym, to potrafisz jeszcze normalnie odpowiedziec, bez sciekow, przeciekow, lewakow i innych odnosnikow? Poki co, te sciek media czyta i czytac bedzie calkiem spora czesc Twoich rodakow.

Na marginesie: informacje a raczej reportaz z udzialem kobiet najbardziej zainteresowanych czyli u tzw. zrodla, widzialam na conajmniej dwoch stacjach telewizyjnych, nie wyczytalam w scieku.

Masz inne dane to podaj.

A ty już przecież ze mną nie rozmawiasz wink
Jakaś zmiana znowu?

Dane są takie, że cofnięto finansowanie CPK (3 miasta), a to nie jest jedyna forma finansowania pomocy dla ofiar przemocy w rodzinie w Polsce.
Oczywiście, że temat nagłośniła GW, Gazeta pl. TVN24 czyli popularnie nazywane przez wielu "ściek media".
CPK to fundacja. Działalność fundacji była finansowana głównie z pieniędzy publicznych. CPK funkcjonowało przede wszystkim dzięki środkom z Funduszu Pomocy Pokrzywdzonym oraz Pomocy Postpenitencjarnej Ministerstwa Sprawiedliwości.

ps
sama również czasem korzystam ze "ściek mediów" ale zawsze weryfikuję info, które tam znajduję wink

1,372

in_ka napisał/a:

CPK to fundacja. Działalność fundacji była finansowana głównie z pieniędzy publicznych. No i się skończyło.

Bo? Jakies konkretne powody tej decyzji? Takie osrodki sa na calym swiecie (tam gdzie istnieja i dzialaja) dofinansowywane czy wrecz calkowicie finansowane z pieniedzy publicznych.

Jaki sens rozdawac czesciowo - podkreslam slowo "czesciowo" - patologii pieniadze na dalsze rozmnazanie sie (brzmi moze i biologicznie, ale to niestety czasem i prawda) skoro pozniej odmawia sie im pomocy kiedy bedzie ona potrzebna tym najmniej winnym - dzieciom? Z tych osrodkow CPK nie korzystaja kobiety samotne, to sa glownie matki z dziecmi. Dla mnie osobiscie taka decyzja to masakra.

1,373

Mussuka napisał/a:
in_ka napisał/a:

CPK to fundacja. Działalność fundacji była finansowana głównie z pieniędzy publicznych. No i się skończyło.

Bo? Jakies konkretne powody tej decyzji? Takie osrodki sa na calym swiecie (tam gdzie istnieja i dzialaja) dofinansowywane czy wrecz calkowicie finansowane z pieniedzy publicznych.

Jaki sens rozdawac czesciowo - podkreslam slowo "czesciowo" - patologii pieniadze na dalsze rozmnazanie sie (brzmi moze i biologicznie, ale to niestety czasem i prawda) skoro pozniej odmawia sie im pomocy kiedy bedzie ona potrzebna tym najmniej winnym - dzieciom? Z tych osrodkow CPK nie korzystaja kobiety samotne, to sa glownie matki z dziecmi. Dla mnie osobiscie taka decyzja to masakra.

edytowałam poprzedni post
No właśnie Mussuka, kwestia zrozumienia finansowania oraz tego czym jest CPK. Nie na ten wątek temat.
Ale, żebyś mogła spać spokojnie wink Nadal w Polsce istnieje pomoc dla ofiar przemocy w rodzinie i ośrodki i wsparcie smile

1,374 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2016-05-17 16:54:33)

in_ka napisał/a:

I tak się zastanawiam czy ta nienawiść do PiSu dotyczy katolicyzmu (wartości, które on promuje)?
A może tego, że to partia narodowa (czyli naród najważniejszy)? Czy, że dba o socjal?

Ciekawe co piszesz. A to PiS promuje jakieś wartości? W jaki sposób, bo przecież nie własną postawą? A może się nimi po prostu zasłania? Odrębną kwestię stanowi pojęcie promocji, bo na pewno promocją nie jest coś, co się innym nachalnie narzuca, po czym wmawia, że to jedynie słuszny sposób widzenia świata. 
Naród? Ale że jaki naród masz na myśli, ten wybrany spośród całości? Dbanie o socjal? Chyba, że własny. A może chodzi o te 500 zł, które po trzykroć odbije nam się czkawką? Zresztą już odbija, bo przecież z pustego to i Salomon nie naleje. Jak wlał, tak wylał, tylko nie wszyscy dostają, a wszystkim przyjdzie za to zapłacić.   

To stąd bierze się ta nienawiść do PiS-u. Oni są niespójni i niewiarygodni w tym co głoszą i co robią. Jest na to takie trafne słowo - hipokryzja się nazywa.

Tak przy okazji przypomnę, że prezydent Duda zapowiedział, że jeśli nie spełni obietnic wyborczych, to poda się do dymisji. Czas dobiega końca, a o dymisji jakoś nie słychać big_smile.

1,375

Priscilla napisał/a:
in_ka napisał/a:

Ciekawe co piszesz. A to PiS promuje jakieś wartości? W jaki sposób, bo przecież nie własną postawą? A może się nimi po prostu zasłania? Odrębną kwestię stanowi pojęcie promocji, bo na pewno promocją nie jest coś, co się innym nachalnie narzuca, po czym wmawia, że to jedynie słuszny sposób widzenia świata. 
Naród? Ale że jaki naród masz na myśli, ten wybrany spośród całości? Dbanie o socjal? Chyba, że własny. A może chodzi o te 500 zł, które po trzykroć odbije nam się czkawką? Zresztą już odbija, bo przecież z pustego to i Salomon nie naleje. Jak wlał, tak wylał, tylko nie wszyscy dostają, a wszystkim przyjdzie za to zapłacić.   

To stąd bierze się ta nienawiść do PiS-u. Oni są niespójni i niewiarygodni w tym co głoszą i co robią. Jest na to takie trafne słowo - hipokryzja się nazywa.

Tak przy okazji przypomnę, że prezydent Duda zapowiedział, że jeśli nie spełni obietnic wyborczych, to poda się do dymisji. Czas dobiega końca, a o dymisji jakoś nie słychać big_smile.

Jaki naród mam na myśli? Polaków. Dość chyba proste. I z twojej wypowiedzi, to jedno pytanie odnoszę do siebie.
Resztę pozostawiam, jako twoją wypowiedź oraz opinię.

1,376

Snake napisał/a:

Agora ogólnie ma kłopoty. Do tej pory ratowali się zastrzykami z budżetu, czytaj zleceniami reklamowymi i ogłoszeniowymi ze strony administracji publicznej i paru spółek skarbu państwa. Plus takie drobiazgi jak prenumerata w urzędach. Przyszedł PiS i pal licho te prenumeraty ale obciął intratne zlecenia reklamowe ze strony administracji i spółek. Wystarczy spojrzeć na ostatni raport Agory, że właśnie tych pieniędzy zabrakło żeby zakończyć rok bez straty. Jaką neutralność ma wykazywać gazeta, której redaktor naczelny trzyma majątek w postaci akcji Agory?

Kłopoty  i tak ma więcej niż wszystkie prawicowe gazety razem wzięte big_smile
Np samo na temat ma więcej odwiedzin niż dowolne prawicowe medium smile

1,377 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 18:50:32)

in_ka napisał/a:
Mussuka napisał/a:
Martainn napisał/a:

Coś "ściek media" napisały. Gawiedź zinterpretowała po swojemu (w oparciu o własną wiedzę w temacie) i mamy obraz Polski bez ośrodków dla ofiar przemocy w rodzinie. lol

Idź zapraszam do tych instytucji. W Warszawie jest jedna. Pieniądze zostały cofnięte. Ściekmedia (PISowska nowomowa jak cyferblat za PRL) to np telewizja republika gazeta polska wsieci wpolityce i wgównie itp...
Narodowy socjalizm to system nazistowski smile Brawa za odwagę panie Clinton nawet jak zyska trampek. Niech wygra wtedy Polaczki poczują zad Putina. Mi jakoś głupoty nie szkoda. Każdy tu tylko o własny zad dba to tak jest. 500 srus a reszta mi wisi.

1,378 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 18:59:22)

in_ka napisał/a:
Priscilla napisał/a:
in_ka napisał/a:

Jaki naród mam na myśli? Polaków. Dość chyba proste. I z twojej wypowiedzi, to jedno pytanie odnoszę do siebie.
Resztę pozostawiam, jako twoją wypowiedź oraz opinię.

Polaków jest 38 mln plus polonia !! Każdy z nas jest polakiem nie koniecznie Polakiem. Ale jest jeszcze podział na sort....
Eksperymnt Szydło się kończy mówi to sam Kaczyński pytanie kto ją zastąpi bo ona na 70% zastąpi panią Suchocką jako nowa ambasador Watykanu.
Co w kurza w PISie a no to że mówi o kościele jako podstawie a to dużej części ludzi się nie podoba chocą do koscioła bo tak robią inny przyzwyczajenie tradycja ale na pewno nie wiara. Nikt za granicą gdzie dłuugo pracowałem w różnych miejscach nie chodził do kościoła choć był kościół prowadzony przez polskiego księdza(chodzili atm tylko staruszkowie którzy mieszkali w Polsce oraz wycieczki prowadzone przez caritas. To tylko moherko pokazuje iz wiara jest pisana na wodzie. Moherowi to nie przeszkadza moher tego nigdy nie pojmie bo dla mohera narzucanie wiary jest tak naturalne jak oddychanie.

1,379

Paweło napisał/a:

(...) Brawa za odwagę panie Clinton nawet jak zyska trampek. Niech wygra wtedy Polaczki poczują zad Putina. (...)

Ja się poważnie (no, może nie do końca każdego trzeba brać poważnie) zastanawiam czy Polak może tak pisać ... sad
Można się nawet diametralnie różnić, ale tego rodzaju wpis ( nie po raz pierwszy zresztą) o czymś świadczy. O czym, to już każdy sobie dopowie.

1,380

Paweło napisał/a:

Kłopoty  i tak ma więcej niż wszystkie prawicowe gazety razem wzięte big_smile
Np samo na temat ma więcej odwiedzin niż dowolne prawicowe medium smile

Jakbyś miał przewagę 25 lat pasienia się dzięki kolegom ze styropianu lub byłym ubekom od wspólnej wódki, to też byś tak miał lol

1,381 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 19:33:38)

Jakich ubeków odstaw proszki bo skończysz jak Macierewicz big_smile
PIS jedyne co umie robić to dzielić i kłamać jak zawsze bo w ten sposób jedynie może wygrać. Karne moherki zawsze będą miały przewagę nad wyluzowanymi normalnymi ludźmi którym np nie zawsze się chce iść na wybory i też nie zawsze mogą...
Swoją drogą długo nie oglądaczem(swoją drogą zwykle oglądam przez przypadek jako przerywnik lepszego programu na super stacji) tego pożytecznego idioty dla Putina,cynika (machiavelista karierowicz ala Kukiz) bądź kremlowskiego dywersanta Kolonko ciekawe czy nadal uważa Obamę za najgorszego prezydenta w historii USA a błazna Triumpha za SIC najlepszego.

1,382

luc napisał/a:
Paweło napisał/a:

(...) Brawa za odwagę panie Clinton nawet jak zyska trampek. Niech wygra wtedy Polaczki poczują zad Putina. (...)

Ja się poważnie (no, może nie do końca każdego trzeba brać poważnie) zastanawiam czy Polak może tak pisać ... sad
Można się nawet diametralnie różnić, ale tego rodzaju wpis ( nie po raz pierwszy zresztą) o czymś świadczy. O czym, to już każdy sobie dopowie.

Tak, Luc.
To zbyt często przestaje być zabawne.

1,383 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 19:36:27)

Aha już się zaczyna dzielenie na sort i krokodyle łzy. Ja zastanawiam się czy Polak może być takim idiotą wspierającym rozbiory big_smile Wybierając Europę narodów i Trumpha który nie chce rozmawiać ze słabszymi państwami także ich bronić oraz darzy chemią Putina.
Clinton mógł to sprecyzować w

1,384 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-17 19:45:54)

luc napisał/a:
Paweło napisał/a:

Ale kto Paweło traktuje na poważnie? Znając jego zaburzenia mniej dziwi.
To co pisze nt Polaków nie jest zabawne, niestety. Ale to przecież tylko forum netkobiety.pl. Tutaj panują takie prawa.
Paweło właśnie w tej przestrzeni może zaistnieć i korzysta z tego nawet łamiąc często regulamin.

1,385 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 19:43:08)

Dzielenie i krokodyle łzy i znów umniejszanie add persona. Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz i wygram a właściwie wygra pogląd  paneuropeizmu. Niech się PIS radykalizuje tego mu życzę skończy jak Mikołaj Czauczesku. Z każdym takim słowem Polska traci na znaczeniu a Kaczyński tylko wszystko zaognia bo jest przewidywalny. Brawo rząd a właściwie dyktatorski nierząd.

1,386

Paweło napisał/a:

Jakich ubeków odstaw proszki bo skończysz jak Macierewicz big_smile

Z nas trzech (doliczam Macierewicza), to tylko ty się chwaliłeś, że bierzesz jakieś proszki. Miałeś nawet skan recepty wrzucać...

1,387 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 19:58:55)

Brałem ale się wyleczyłem big_smile Po was tego nie widzę. Mężczyzna może płakać mieć chwilę słabości ale powinien się podnieść. Po prostu chora zazdrość jednej części polaków do drugiej iż tamci umieją coś osiągnąć a ja tyram i nic z tego nie mam. Nie masz bo nie masz kiepeły proste.

1,388

Paweło napisał/a:

Brałem ale się wyleczyłem big_smile Po was tego nie widzę. Mężczyzna może płakać mieć chwilę słabości ale powinien się podnieść.

Paweło ale nie da się wyleczyć z twojego zaburzenia. Przecież wiesz. Nie ma na to lekarstwa.

1,389 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 20:03:15)

Na aspergera koleżanko nie bierze się prochów i nie jest to zaburzenie myślenia. Wręcz na odwrót takie osoby za dużo myślą . ja brałem prochy z powodu sytuacji tragicznej i to nic nie ma do aspergera. Znów mam rację gdy za dużo argumentów to ad persona się zaczyna.

1,390 Ostatnio edytowany przez emde (2016-05-17 20:03:40)

in_ka napisał/a:

(...)korzysta z tego nawet łamiąc często regulamin.

"Wszystkie zwierzęta są sobie równe, ale niektóre są równiejsze od innych."   G. Orwell

1,391

Paweło napisał/a:

Brałem ale się wyleczyłem big_smile

To może jednak syndrom za wcześnie odstawionej farmakologii? Wiesz, przy antybiotykach nawet tego nie zalecają... Jak ja powiedziałem pani doktor na pytanie kiedy samowolnie odstawiłem prochy na cholesterol, że chyba nigdy recepty nie zrealizowałem, to się oburzyła. Więc może zapytaj?

1,392

Paweło napisał/a:

Na aspergera koleżanko nie bierze się prochów i nie jest to zaburzenie myślenia. Wręcz na odwrót takie osoby za dużo myślą . ja brałem prochy z powodu sytuacji tragicznej i to nic nie ma do aspergera.

Tak Paweło, "za dużo myślą" i dlatego często jest potrzeba wyciszenia się farmakologicznie.

1,393 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 20:17:40)

Za to ci może grozić ban koleżanko. W d byłaś i g widziałaś. Albert Einstein np był aspergerem, Mozart, Newton, lewic (twórca Alicji w krainie czarów) z piłkarzy np Messi.  To ty już nie raz podpadłaś usunęli ci złośliwe czy wręcz ordynarne blogi(ja mam swoje źródła). Tak jak kilka osób piszących w dziale religia którym było wolno więcej które nabijały posty(byli tam najbardziej aktywni)

1,394

Paweło napisał/a:

Na aspergera koleżanko nie bierze się prochów

Może w twoim przypadku.

1,395 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 20:28:41)

W żadnym przypadku na obecna chwilę nie ma żadnych"wyleczenia" tego zespołu. To jakbyś chciał leczyć homoseksualizm albo religijność. Asperger jest znany dopiero od lat 80 XX wieku.  Badania mózgu oraz zachowania mogą łatwo go zidentyfikować.

1,396 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-17 20:32:20)

Paweło, ja wiem na czym polega, to zaburzenie. Czym się objawia. I dlatego wiem, że to co robisz na forum wynika właśnie z tego powodu. Ta twoja obsesja kilku kont. Podejrzenia. Straszenie. Chodzenie po innych wątkach za nickami. Te problemy z prawidłowym pisaniem wyrazów oraz zaburzone emocje. Nie jestem twoim wrogiem. Aspergerowcy są wśród nas. Nieraz bardzo trudno ich zrozumieć, bo są inni. Muszą jednak przestrzegać obowiązujące zasady, tak jak wszyscy.

1,397

Nie ma żadnych dowodów na to, że Messi jest aspergerowcem. Tylko pisma jakiegoś dziennikarza. Za to jest cała masa dowodów, że nim nie jest. Newton, Einstein? Też tylko hipotezy.
Co do CPK to z ciekawości poczytałem trochę o nich, przejrzałem ich profil FB i jakoś nie mam przekonania do tej organizacji. Jakoś strasznie przeciw mężczyznom się tam wypowiadają, szczególnie komentujący. Czy to nie jest jakaś kolejna organizacja feministyczna, a nie centrum pomocy? W Warszawie i innych miast w których cofnięto im finansowanie są centra pomocy ofiarom przemocy domowej które nie ograniczają się do pojedynczych grup i nie działają praktycznie w całości z dotacji tak jak CPK. Poza tym nie znalazłem żadnego info poza w zasadzie dwoma źródłami. Jak dla mnie sprawa nie jest jednoznaczna. Brak szczegółów zarówno z jednej jak i z drugiej strony, ale jakoś CPK wrażenia pozytywnego na mnie nie wywarło.

1,398 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 20:35:05)

Straszenia :lol Gdybyś widziała co przyszło na moją pocztę to byś wiedziała co to jest straszenie. Straszenie jest domeną waszego elektoratu a ty wiesz o aspergerach tyle co nic. Asperger u dziecka to co innego niż u dorosłego. Urojenia są domeną psychozy a nie lekkiej formy autyzmu. Może zdradzisz nam swój zawód. raz piszesz iz współpracujesz z policją teraz z aspergerami big_smile Ciągle nie na temat aż dziw bierze iż nie ma tu moderacji.

1,399 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-17 20:42:47)

Paweło napisał/a:

Straszenia :lol Gdybyś widziała co przyszło na moją pocztę to byś wiedziała co to jest straszenie. Straszenie jest domeną waszego elektoratu a ty wiesz o aspergerach tyle co nic. Asperger u dziecka to co innego niż u dorosłego. Urojenia są domeną psychozy a nie lekkiej formy autyzmu. Może zdradzisz nam swój zawód.

Tak, to lekka forma autyzmu. I nie ma dwóch takich samych aspergerowców.
Inaczej jest z dorosłym aspergerowcem niż z dzieckiem, to przecież oczywiste.

Martainn napisał/a:

(...)Co do CPK to z ciekawości poczytałem trochę o nich, przejrzałem ich profil FB i jakoś nie mam przekonania do tej organizacji. Jakoś strasznie przeciw mężczyznom się tam wypowiadają, szczególnie komentujący. Czy to nie jest jakaś kolejna organizacja feministyczna, a nie centrum pomocy? (...)

No właśnie. Czym jest CPK? Ale to nie na ten wątek rozkminka wink

1,400

Ja nie mam w sobie żadnej agresji żadnej może ci się wydawać iż ja się tym emocjonuję ale tak nie jest. Moja zona ma jeszcze bardziej jak by to wy nazywacie antypolskie poglądy w kwestii rządu. Dziś moja żona poszła w koszulce wysadzić sejm. Ona nie jest aspergerem. Jednoczy nas to iż ja mam wysokie IQ a ona hiper wysokie (grubo powyżej 150) należy do mensy.

1,401 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-17 20:47:38)

Paweło napisał/a:

Ja nie mam w sobie żadnej agresji żadnej może ci się wydawać iż ja się tym emocjonuję ale tak nie jest. Moja zona ma jeszcze bardziej jak by to wy nazywacie antypolskie poglądy w kwestii rządu. Dziś moja żona poszła w koszulce wysadzić sejm. Ona nie jest aspergerem. Jednoczy nas to iż ja mam wysokie IQ a ona hiper wysokie (grubo powyżej 150) należy do mensy.

Paweło, możesz jaśniej. Co dzisiaj konkretnie zrobiła twoja żona ?

1,402

Słuchajcie może dajmy sobie spokój z tymi dyskusjami z nim. Przecież to człowiek chory. Widać niestety.

1,403 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 21:10:23)

Miała jaja co mi odpowiada. To reakcja na słowa zabić gorszy sort wysadzić TVN. Wystarczy tylko napisać  to po angielsku i francusku a niebiescy się uspokoją. Nie znaczy to iż to chciała ale PISowcy z okolicy już kapowali i nic smile
Jak my zgłaszaliśmy napisy które napisałem w 1 zdaniu to zero reakcji oni to tłumaczyli przecież to nie Polacy wiec wolno ich zabijać, policja nic groźnego niska szkodliwość czynu. Jak PIS będzie się tak dalej zachowywał(główny grzech PO nacisk na tarczę antyrakietową, obniżka podatków dochodowych wzrost VAT) to ludzi naprawdę chcących to zrobić będzie więcej co mnie jakoś nie dziwi.
Mi wystarczy
http://3.bp.blogspot.com/-m8TYSlMDRFo/VcRvgnYqa-I/AAAAAAAB3vE/VNzisjxraFU/s1600/dem1.jpg
Chory to chyba ty jesteś ktoś już napisał na trollozę smile
Chyba koledzy nie byli we wrocławskich rynku gdzie NOPowcy nosili na koszulkach wysadzić TVN zabić gorszy sort, śmierć wrogom ojczyzny i na koszulce kijowski an szubienicy przeróbka. oczywiście Petru Senyszyn a jakże i Donaldo.

1,404 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-17 21:16:22)

Martainn napisał/a:

Słuchajcie może dajmy sobie spokój z tymi dyskusjami z nim. Przecież to człowiek chory. Widać niestety.

Racja Martainn. Jest dużo gorzej niż zakładałam. Mam nadzieję, że moderacja również widzi lub zauważy problem.
ps
Ja zapiszę te posty Paweło, tak na wszelki wypadek, żeby nie zginęły dla moderacji.

1,405 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 21:25:28)

A zapisuj sobie gdzie chcesz kto tu ma urojenia i na dodatek manię wielkości .....
PS czy zapisze całość.....

1,406

Paweło napisał/a:

Grubo.
A gdzie moderacja?
Aha...zapomniałam,niektórzy są nietykalni.

Tylko,że nie wiem czy macie świadomość,że taki wpis można,a nawet należy zgłosić.
Wydział dw.z Cyberprzestępczością z chęcią się tym zajmie.

To jest nawoływanie do ZBRODNI.
Macie tego świadomość?
Kara jaka za to grozi,to nawet do 8 lat.

Więc trzymajmy pion...co w temacie zostanie zrobione?

1,407 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 21:40:04)

Mówić to mogę co zrobiła ja nie nawołuję nikt fotografował. Poza tym mogę mijać się z prawdą (tj przekontrolowywać) a wtedy fałszywe zgłaszanie będzie karane big_smile
Ci co mówią o kapowaniu przez KOD opozycję sami postępują podobnie.

1,408 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-05-17 21:41:21)

Paweło napisał/a:

Mówić to mogę co zrobiła ja nie nawołuję nikt fotografował.

Doucz się.Bo oprócz dużego kłapaka i bzdur,nic mądrego tu nie piszesz.
I mam gdzieś Twoją chorobę jako usprawiedliwienie.Dokładnie to jest nawoływanie do zbrodni,jak chcesz mieć po kapciach,a raczej Twoja żona,to możesz mieć.
Więc nie fikaj,bo nóżkę złamiesz
.
Słyszałeś o szesnastolatku,którego przymknęli za podobną sprawę?Z Wrocławia zresztą?
To skończ ten idiotyczny hejt i zacznij myśleć.Albo idź bajki oglądać,skoro się tak emocjonujesz.

EDIT:Ty nie "mówisz" Ty NAPISAŁEŚ.To nie zginie.

1,409

Art. 212 i 216 KK. Paweło od dawna się o to ociera.
Ale trochę szkoda tego forum przecież.
Olejmy dziada. big_smile

1,410 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 21:49:47)

Pisanie iż żona miała taką koszulkę to nie namawianie lol

1,411 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 21:58:27)

Jakim 16 latku ?
Nosił czy mówił o noszeniu. Za palenie kukieł żyda i wysadzenie TVN-u nikt nie ucierpiał a tam zdjęcia poszły na policję. O wybiórczości faktycznie jest mowa.
Może chodzi o to http://www.gazetawroclawska.pl/dolny-sl … e,9819224/ to faktycznie przegięcie i pisze o tym wyborcza kłamliwa gazeta.

1,412

A co?Trzęsiesz portami?
Poszukaj sobie,przeczytaj i będziesz wiedział.

1,413

Paweło napisał/a:

Jakim 16 latku ?
Nosił czy mówił o noszeniu. Za palenie kukieł żyda i wysadzenie TVN-u nikt nie ucierpiał a tam zdjęcia poszły na policję.

To nie jest najmocniejsza linia obrony.
big_smile big_smile big_smile

1,414 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 22:02:10)

Jaka linia miedzy pisaniem iż ona nosiła a noszeniem to jest różnica najpierw trzeba udowodnić a to nie oskarżony ma udowodnić sąd.
To jest argument tamto było udokumentowane i sprawa została oddalona.

1,415

Paweło napisał/a:

Jaka linia miedzy pisaniem iż ona nosiła a noszeniem to jest różnica najpierw trzeba udowodnić a to nie oskarżony ma udowodnić sąd.

Zgadzam się Panie Duże... IQ.
To nie oskarżony ma udowodnić sąd.
Używać automatyczna translatora, nie lubić polaczek?

1,416

Paweło napisał/a:

Skończ już z tymi gryzmołami,bo Ty nawet wysłowić się poprawnie nie potrafisz.
Jak zwykle zresztą.

1,417 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 22:10:26)

Pamiętaj iż wielu już fotografowało wiele incydentów za czasów PO gdy rzucali wysadzić TVN, Pochwalali Brunona K. Kto pamięta co powiedział Grzegorz Braun
. Idzie on jeszcze dalej
Grzegorza Brauna nie przestraszył fakt, że jego wypowiedzią o rozstrzelaniu dziennikarzy "Gazety Wyborczej" i TVN już w poniedziałek zajęła się prokuratura. Tego samego dnia na antenie Polsat News poszedł nawet dalej. – Myślę, sobie, że mówiąc "co dziesiątego" chyba nie doszacowałem, sądząc po rozmiarach tego, co się teraz rozpętało – mówił w telewizji.
No powiedzmy, wziąłbym tak z tuzin redaktorów "Gazety Wyborczej", ze dwa tuziny pracowników drugiej gwiazdy śmierci, centralnej dzisiaj, TVN-u, nie wspominam oczywiście o etatowych zdrajcach i sprzedawczykach, którzy zawsze nimi byli (...)., no jeżeli się tego nie rozstrzela, co dziesiątego, to znaczy, że hulaj dusza piekła nie ma. Prokuratorzy sprawdzą, czy Grzegorz Braun swoim słowami nie wzywał do popełnienia przestępstwa. Grozi za to nawet do trzech lat więzienia.

1,418 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-17 22:42:45)

Ciekawe co z tarcza antyrakietową Słupsk nie otrzyma żadnej rekompensaty za to iż od teraz każda nowa inwestycja będzie musiała być konsultowana z amerykanami ponieważ to terytorium autonomiczne . Ceny mieszkań już zaczęły spadać od pierwszego wbicia łopaty. Tam PIS zdobywa najmniejsze poparcie. Ludzie są wkurzeni czują się oszukani a najbardziej ci co na PIS głosowali też obiecano im rekompensaty i jak dotąd PIS udaje iż nic się nie stało.

1,419

emde napisał/a:

(...) Olejmy dziada. big_smile

3 X TAK

1,420

No tak,tylko wszyscy z nim w dysputy wchodzą.
Dlatego tak już ze wszystkim sobie pozwala...a no i jeszcze ma względy w moderacji chyba.No i cały CHÓR wtórujących.Żenada.
A tyle o hejcie się mówi/pisze...wątki zakłada...po kiego pytam?
Tutaj wystarczy wejść...poczytać o śmieciach,moherach,durnych babach itp.

A jak już poziom g... ma przy nosie,to zaczyna pierpatolić ni z gruchy ni z pietruchy.

Świetny aktor...gdyby jeszcze potrafił posługiwać się językiem ojczystym,to może w Teatrze Polskim by fuchę złapał.W Capitol'u,to na bank.

1,421 Ostatnio edytowany przez in_ka (2016-05-17 23:14:10)

Ale jedno jest pewne, moderacja kontroluje wątek, bo zniknęły posty jakiegoś użytkownika przed chwilą. Posty Paweło zostały, więc wszystko, co on napisał jest ok. Nie ma problemu. Może i nie ma smile

1,422

in_ka napisał/a:

Ale jedno jest pewne, moderacja kontroluje wątek, bo zniknęły posty jakiegoś użytkownika. Posty Paweło zostały, więc wszystko co on napisał jest ok. Nie ma problemu. Może i nie ma smile

Mam wątpliwości,czy jego żona nie miałaby problemu.Raczej tak,włączając tego,który zajmuje się handlem takiego czegoś.
Kosmiczny też wyleciał,a jakże.
Ale Paweło może swoje fantazje snuć,bez obaw.
Gratki,jeszcze raz wielkie gratki.

1,423

Dajcie spokój z tymi jełopami co nawet translatora nie potrafią obsłużyć. Jak widać polska gramatyka jest poza zasięgiem posiadaczy Karty Polaka. Notabene ktoś powinien przeprowadzić rzetelną weryfikację wydawania tejże i wprowadzić procedurę odbierania.

1,424

Il Condottiero napisał/a:

Dajcie spokój z tymi jełopami co nawet translatora nie potrafią obsłużyć. Jak widać polska gramatyka jest poza zasięgiem posiadaczy Karty Polaka. Notabene ktoś powinien przeprowadzić rzetelną weryfikację wydawania tejże i wprowadzić procedurę odbierania.

Kto wie może nawet takiej Karty nie posiada. Oby.

1,425

Za to ja widze, ze pewna kafejka tradycyjnie lubi czworkami klasowymi spotykac sie na tych watkach i nie w zadnym innym celu jak podogryzanie jednemu forumowiczowi. Zalosne, bo nawet juz nie dziecinne. Dorosle osoby z podobno jakims wyksztalceniem.

1,426

Mussuka napisał/a:

Zalosne, bo nawet juz nie dziecinne. Dorosle osoby z podobno jakims wyksztalceniem.

Powtarzasz to co ranek patrząc w lustro?

1,427

Nie chce mi się cytować Twoich postów Mussuka,z których jad się wylewa zawsze.
Wiec zważ,bo może się okazać,że najbardziej to jednak Ty podgryzasz innym.

A Forum chyba jest dla wszystkich,o ile się nie mylę?
Ustanowiłaś nowe zasady?

1,428

Mussuka napisał/a:

Za to ja widze, ze pewna kafejka tradycyjnie lubi czworkami klasowymi spotykac sie na tych watkach i nie w zadnym innym celu jak podogryzanie jednemu forumowiczowi. Zalosne, bo nawet juz nie dziecinne. Dorosle osoby z podobno jakims wyksztalceniem.

Następna ma widzenia.
Normalnie epidemia jakaś. big_smile

Sorry za offtop.

1,429 Ostatnio edytowany przez Czarna Kotka (2016-05-18 10:28:14)

majkaszpilka napisał/a:

Macie tego świadomość?

Śmierć wrogom ojczyzny - ok, patriotyzm!
Na drzewach zamiast liści... - ale super, na pohybel komuchom!
Ostatni transparent kibiców - jak to Snake ujął w poście 1170 - "błyskotliwy dowcip środowiska kibiców" smile
Wysadzić Sejm, jeszcze ponad pół roku temu też by się spodobało co poniektórym.
No ale teraz, kiedy w Sejmie jest dobra zmiana i ktoś pisze że jego współmałżonek poszedł gdzieś w takiej koszulce i nagle och, ojejku! Złe, podłe i karygodne NAWOŁYWANIE DO ZBRODNI, mordunku ratują.
Dokładnie tę samą dyskusję miała Inka z Yerbą, parę stron temu, odnośnie wklejenia zdjęcia z transparentem kibiców. Gdzie byłaś wtedy, Majko, ze swoim zarzutem nawoływania do zbrodni?

Inko, pan Jakub Iwaniuk pracował w GW, przez DWA MIESIĄCE, dziewięć lat temu. To oznacza, że wciąż jest "dziennikarzem GW"?

1,430

Czarna Kotka napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Macie tego świadomość?

Śmierć wrogom ojczyzny - ok, patriotyzm!
Na drzewach zamiast liści... - ale super, na pohybel komuchom!
Ostatni transparent kibiców - jak to Snake ujął w poście 1170 - "błyskotliwy dowcip środowiska kibiców" smile
Wysadzić Sejm, jeszcze ponad pół roku temu też by się spodobało co poniektórym.
No ale teraz, kiedy w Sejmie jest dobra zmiana i ktoś pisze że jego współmałżonek poszedł gdzieś w takiej koszulce i nagle och, ojejku! Złe, podłe i karygodne NAWOŁYWANIE DO ZBRODNI, mordunku ratują.
Dokładnie tę samą dyskusję miała Inka z Yerbą, parę stron temu, odnośnie wklejenia zdjęcia z transparentem kibiców. Gdzie byłaś wtedy, Majko, ze swoim zarzutem nawoływania do zbrodni?

Inko, pan Jakub Iwaniuk pracował w GW, przez DWA MIESIĄCE, dziewięć lat temu. To oznacza, że wciąż jest "dziennikarzem GW"?

Odniosłam się do tego konkretnego wpisu.Ale gwoli wyjaśnienia,to tej,którą zacytowałaś,odniosłabym się podobnie.

I nie jestem Inki impresariem,abym była tam gdzie ona...kapisz?
A sarkazm na poziomie pięciolatka schowaj sobie do kieszeni głęboko,proszę.
Tak więc,przestańcie szukać wrogów, tam gdzie ich nie ma.
Poza tym...nie jestem za PIS-em.
Dasz wiarę?
Rzygać mi się chce,jak Was czytam czasami.
No ale róbcie tak dalej,plujcie żółcią do czasu,aż wam zabraknie interlokutorów.

Bez obaw...jeden zostanie na pewno,więc o poziom nie ma się co martwić.

Posty [ 1,366 do 1,430 z 1,482 ]

Strony Poprzednia 1 20 21 22 23 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024