Czy milosc przychodzi z czasem????prosze o pomoc, nie chce sie zawiesc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy milosc przychodzi z czasem????prosze o pomoc, nie chce sie zawiesc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Agatka (2010-02-02 08:38:45)

Temat: Czy milosc przychodzi z czasem????prosze o pomoc, nie chce sie zawiesc

jestem w zwiazku okolo pol roku...spedzamy czas regularnie, prawie codziennie. ja mam tak ze jestem vardzo nieufna osoba, powoli, malymi kroczkami podchodze...widze ze on tez...nie mial szczescia do kobiet...tyle ze ja zaczynam cos czuc, nie bylo zadnej fascynacji na poczatku z mojej strony, teraz widze ze sie rozkrecam....nie mowie mu o tym....a ON: podczas  rozmowy stwierdzil tutaj cytuje " wiesz na poczatku bylo tak super, bylo takie zauroczenie itd a teraz przyszedl taki czas ze trzeba pomyslec co dalej, czy cos powazniejszego czy co z tego wyniknie" jest facetem dojrzalym, wiem ze sie stara o mnie, ciagle chce byc ze mna, dzwoni po kilkanascie razy dziennie...jest naprawde okey, ale boje zostac zraniona bo widze ze sie angazuje...jak interpretowac jego wypowiedz...albo nastepna sytuacja, bo ja tez zgrywam troche taka niedostepna i ostatnio mial plany na maj na wyjazd ja powiedzialam zeby tak daleko nie wybiegal okolo tydzien temu, a dzis ja zaczelam temat ze jezeli aktualne to w maju i mialoby do tego dojsc to trzeba zalatwic pewna rzecz, a on od z usmiechem, o jak ty daleko wybiegasz....i sam pwoiedzial to co ja ostatnio ze tak daleko nie wybiega....ale na temat tej rzeczy powiedzial ze sie dowie...i wez tu zrozum mezczyzne...nie wiem jak postepowac zeby sie czasem nie wystraszyl.....prosze Was kobitki o rade, bo jak czytam Wasze wypowiedzi bardzo mi sie podobaja, bardzo dojrzale...a ja nie potrafie obiektywnie spojrzec....
ja chyba zeby sie otworzyc czekam az on pierwszy to zrobi....ale narazie slysze tylko "jak mi dobrze z toba" "jestes kochana" na poczatku slyszalam slowa " tylko nie przyzwyczajaj sie za bardzo" w miare postepowania znajmosci cos zapytal ja siwterdzilam to co powiedzial ze mam sie nie przyzwyczajac to on " przeciez wiesz ze nie jestem z kamienia"  wiem ze napewno tez boi sie zaufac...

Gdy chcesz coś opisać to użyj opcji "edytuj" - moderatorka Agatka

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy milosc przychodzi z czasem????prosze o pomoc, nie chce sie zawiesc

Hej lisiczko masz fajnego faceta któremu na tobie zalezy, nie trać szansy na cos cudownego tylko dlatego że sie boisz.

Daj się zdobyć , bo twój facet skoro chce iść do przodu w waszych relacjach i daje ci sygnały że on chce wiecej.

Teraz twoja kolej , wystarczy że powiesz chce iśc z tobą do przodu ale prosze nie zrań mnie.Dla niego bedzie to

sygnał, że ma szanse u ciebie na cos poważnego. Miłość tak rzadko nas odwiedza ,nie zamykaj jej drzwi będzie dobrze,

tylko się odpręż. Z tym wyjazdem on na pewno się ucieszył, tylko ty wcześniej żartowałaś z niego i teraz on chciał też

popsocić się tobie. Chyba on widzi to że jestes napięta, skarbie daj szanse radośnie cieszyc się zakochaniem.

Owszem miłość rodzi się z różnych żródeł, z pierwszego spojrzenia, z przyjażni sprawdzonej, z pasji wspólnej.

Bedzie dobrze ciesz się tym facetem , poznawaj go i ośmiel troche żeby nie pomyslał że jestes zimna  bo napewno nie jesteś.

3

Zgadzam się z Różyczką, jeśli nie dasz szansy na rozwój tego związku, nigdy się nie dowiesz czy to odpowiedni facet dla Ciebie. Zdarzają się wpadki, nieporozumienia, ale to jest wpisane w każdy związek.  Rozumiem Twój strach przed zaufaniem, ale keidyś możesz tego żałować. Chyba wie że nie jesteś ufna, ale stara się to zmienić. Ty też się postaraj. Bądź dobrej myśli i nie doszukuj się w zwykłych sytuacjach zbyt wiele. A wszystko będzie dobrze:)

Mi się wydaje,że obydwoje się tak troszkę wodzicie za nos aby nie pokazać prawdziwych uczuć.A te uczucia są w Was i strach przed zaangażowaniem i być może przed rozczarowaniem nie pozwala Wam się cieszyc ta milością.Lisiczko22 nie bój sie otworzyc na to uczucie bo z tego co napisałas to fajnego masz faceta:)Jesli cos ma pójść nie tak to i tak sie nie da przed tym ustrzec .Pozdrawiam

5

zgnilamandarynka napisał/a:

Mi się wydaje,że obydwoje się tak troszkę wodzicie za nos aby nie pokazać prawdziwych uczuć.A te uczucia są w Was i strach przed zaangażowaniem i być może przed rozczarowaniem nie pozwala Wam się cieszyc ta milością.Lisiczko22 nie bój sie otworzyc na to uczucie bo z tego co napisałas to fajnego masz faceta:)Jesli cos ma pójść nie tak to i tak sie nie da przed tym ustrzec .Pozdrawiam

Zgodzę się z tą wypowiedzią. Tak właśnie jest, kiedy się zamiast otworzyć prowadzi gierki w ciepło-zimno z partnerem, myślę, że skołowałaś go swoim zachowaniem.
Nie ma niczego złego w wyjaśnieniu mężczyźnie "Boję się zranienia i dlatego ucinałam te majowe tematy, ale im lepiej Cię poznaję, tym bardziej dociera do mnie, że warto Ci zaufać". Gdybyś tak rozegrała sprawę, na pewno uzbroiłby się w cierpliwość. Porozmawiaj z nim szczerze, jeżeli traktujecie się poważnie, wszystko powinno się dobrze skończyć wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy milosc przychodzi z czasem????prosze o pomoc, nie chce sie zawiesc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024