Złożył pozew o rozwód, byly 2 sprawy, nadal go kocham, lecz on juz nie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Złożył pozew o rozwód, byly 2 sprawy, nadal go kocham, lecz on juz nie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Złożył pozew o rozwód, byly 2 sprawy, nadal go kocham, lecz on juz nie

Cześć, jestem obecnie w trakcie rozwodu, odbyły się 2 sprawy, świadkowie oraz obrzucanie się oszczerstwami....na potrzeby sprawy.
Męczę się strasznie, mimo że związek trwał tylko 3 lata bardzo go kocham. On niestety od pół roku mieszkając w jednym domu przygotowywał się do rozwodu, zbierając dowody. Mamy małą córeczkę 1,5 roczną, o którą walczymy. Najgorsze jest to, że on słucha się matki i doradców, mimo że ma 40lat. Powiedział, że mnie nie kocha i nie zamierza iść na żadną terapię małżeńską. Prosiłam go o to przez ostatnich 5 miesięcy. CO robić? Jaką przyjąć postawę? Do tej pory było błaganie w smsach o powrót. Dodam jeszcze, ze wyprowadził się w styczniu.

Iza

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Złożył pozew o rozwód, byly 2 sprawy, nadal go kocham, lecz on juz nie

A jaki jest powód rozstania?
I czy on posiada dzieci z wcześniejszych związków?
Czy to jedyne jego dziecko?

3

Co zrobić? Przyjąć fakt do wiadomosci.

4

Odpuścić...poboli, ale przestanie...
Nawet, gdyby wrócił, nie wiesz czy za jakiś czas znów zdania nie zmieni. Po co przechodzić to ponownie?
Jego matka jest przeciwko Tobie?

Iza mała napisał/a:

On niestety od pół roku mieszkając w jednym domu przygotowywał się do rozwodu, zbierając dowody.

Dowody na co?

6

Iceni napisał/a:

Co zrobić? Przyjąć fakt do wiadomosci.

Zawsze, jak widzę Twój awatar mam ochotę na pączka wink

7

Tak, obydwoje byliśmy po rozwodach i są dzieci z poprzednich związków. Pobraliśmy się z wielkiej miłości.  Niestety rok temu w jednym czasie, nałożyło się kilka problemów. Nie przepracowaliśmy tego u psychologa i dochodziło do poważnych kłótni i padło wiele bolących słów, które nie powinny być wypowiedziane. Ja miałam ogrom obowiązków i nie mogłam w tamtym czasie podjąć terapii, a teraz chcę ja ale on kategorycznie nie chce. Bardzo ubolewam, że o wszystkich kłótniach mówił matce, która go podburzała i podburza dalej do rozwodu, gdyż mnie od początku nie tolerowała.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Złożył pozew o rozwód, byly 2 sprawy, nadal go kocham, lecz on juz nie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024