Ona się nie stara - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Karol32 (2016-05-11 11:31:12)

Temat: Ona się nie stara

Witajcie, to mój pierwszy post na forum. Nie znam jeszcze dobrze zwyczajów tu panujących, ale mam nadzieję, że nie popełnię jakiejś gafy.

Przechodząc do sedna, od jakiegoś czasu spotykałem się z pewną dziewczyną. Ona nadal chciała się ze mną widywać, ale miałem wrażenie jakby nie była pewna siebie - skoro nie podejmuje działań, nie staje do "walki". Miałem wrażenie, że zaniedbuje potrzeby mężczyzny (ona chce tego a tego, moje potrzeby jej nie obchodzą). Skoro jest kobietą, to dlaczego ma być bierna? Bierna kobieta jest z definicji nieatrakcyjna. Mnie u kobiet pociąga zaradność co wiąże się ze stabilizacją finansową. Poza tym, niech poczyta w necie jak działać na mężczyzn, musi wywoływać w nich emocje. Sugeruję, że z kobietą było coś nie tak. Może i była dla mnie miła, ale co z tego. Wiecie do kiedy to trwało? Powiedziałem jej o tym, że nie czuje się z nią dobrze i przestała się do mnie odzywać. Zupełnie jak dwulatka..."tato daj cukierka, a za chwilę zły tata, bo nie dał". Mężczyźni bardzo ostrożnie wybierają komu odpowiedzą. Mężczyzna jest bardziej ostrożny, niezdecydowany. Jest szansa że jak się trochę wokół niego poskacze to się zainteresuje. I trochę nie oznacza - kilka dni, tylko czasem kilka miesięcy albo i rok. I też nie liczy się czas, ale i odpowiednie umiejętności w skakaniu. Czyli nie tak, jak ona uważa, że powinno się skakać, tylko tak jak mężczyzna uważa, że się powinno. Przecież, może tylko NA RAZIE nie byłem zainteresowany? Może ona powinna lepiej się umawiać z kobietami?

Co o tym sądzicie?  Czy ktoś miał podobny problem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ona się nie stara

Słaba prowokacja, zamykam.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024