Może ktoś mi tutaj doradzi co mam dalej robić.Od 7 miesięcy spotykam się z chłopakiem na początku było między Nami bardzo dobrze aż czasami nie mogłam uwierzyć że możne być aż tak dobrze.Niestety od ponad miesiąca zaczęło się coś psuć i do dnia dzisiejszego jest jeszcze gorzej.On zwala wszystko na mnie na moje nerwy że to przeze mnie,że to ja doprowadzam do spięć.Owszem nie jestem bez winy bo mam swoje humory i czasami złość mnie dopada ale nie robie jakiś awantur nie przeklinam nie trzaskam Bóg wie czym ,nie krzycze.Niestety On odgrywa się na mnie potrafi odsunąć się ode mnie i daje mi do zrozumienia że jest obrażony i tak jak mi powiedział :,,jak Ty mi tak ja Tobie,,i czy to jest fer nawet przepraszam z mojej strony na niego nie działa.Już kilkakrotnie probowalam z Nim rozmawiać i mu tłumaczyć że nie moze mnie tez obwiniać o wszystko że mam swoje humory itd.ale to nie powód aby odgrywac sie na mnie i ciągnąć obraze z jego strony tygodniami.Zadną rozmową nie moge na niego wpłynąć nadal zachowuje się jak skrzywdzone dziecko i to o co ?żeby miał na prawde powód zebym go zdradziła ,okłamała ale nie o jakieś drobne fochy z mojej strony.Nie przytula juz mnie nie całuje bo twierdzi że to ja mam pierwsza wyciągnąć ręke itd no kurde zachwuje sie jak jajko.Mam nie mieć nerwow ,nie moge go denerwowac i mam wiecznie przepraszac i głaskać go po głowie.Tak to wygląda a gdzie w tym moje potrzeby?moje uczucia?W kazdym zwiazku są kłótnie ,sprzeczki ale ludzie sie godzą jeśli sie Kochają i jeden drugiemu nie robi na złość a tutaj na mnie spoczywa ciągle wina i jak to ma dalej wyglądać?Nie wiem już co mam dalej robić bo cała ta sytuacja staje się koszmarna.Spotykamy sie ale atmosfera miedzy Nami jest straszna wieje chłodem brak czułości ,zero.Kocham go i nie umiem podjąć decyzji o odejsciu ale w końcu to nastąpi jeśli nic sie miedzy Nami nie zmieni na lepsze.
Temat: jak dalej postąpić
Zobacz podobne tematy :
Odp: jak dalej postąpić
Jesteś kobietą no i wiadomo, że masz nerwowe dni... Jak każda kobieta.... Może dajcie sobie chwilę czasu... może nie być to łatwe... Ale zawsze warto spróbować...
Powodzienia
Odp: jak dalej postąpić
Najgorsze co może być w życiu to foszasty facet.