Pisze, poniewac pilnie potrzebuje pomocy i rady. Jestem w zwiazku od 8 miesiacy. Od 5 miesiecy jest to zwiazek na odleglosc. Jestem wlasnie na swietach u mojego partnera poza granicami kraju, on chodzi do pracy a ja odpoczywam w domu. Tydzien temu ogladalam zdjecia na jego komputerze i znalazlam filmik, jednoznaczny, na ktorym byl z dziewczyna, z ktora spotkal sie 4 lata temu. Wiem ze tej kobiecie wciaz na nim zalezy. Chcialam udawac ze nic sie nie stalo, po swietach wrocic do kraju i zapomniec o nim na zawsze, ale jak tylko wrocil z pracy od razu zauwazyl, ze ze mna jest cos nie tak. Zaczal pytac co sie stalo i w koncu mu powiedzialam ze znalazlam ten filmik. Blagal zebym mu wybaczyla, ze to byl pierwszy i ostatni raz, ze to ta kobieta przyjechala go odwiedzic, pili wino i stalo sie. Prosi abym dala mu kolejna szanse, ze nie pozaluje. A ja nie rozumiem, nie rozumiem tego wszystkiego. Co za idiota zostawia filmik na komputerze? Po co chcial abym przyjezdzala i kupil bilet? Czy jesli sie naprawde kogos kocha to sie zdradza? Przepraszam, ze moja wypowiedz jest nieskladna, jestem wciaz pod wplywem emocji i dodatkowo nie mam tu polskich znakow.
2 2009-12-29 18:58:19 Ostatnio edytowany przez maja 84 (2009-12-29 19:09:10)
Maja rada? Daj sobie z nim spokoj, ten facet nie traktuje ciebie powaznie, dlatego Cię zdradza,faktycznie w zwiazku byłas z nim tylko 3 miesięce, to zbyt krótko,nie zdązył sie powaznie zaangażować, reszta to zwiazek na odległosć, zwodzi cię i robi sobie co chce.
Najwyrażniej facet zwyczajnie korzysta z życia, bawi się jeszcze, sam nie wie czego chce i której z Was chce, ciągnie dwie sroczki za ogon. Nie widzi nic złego w spotkaniu z była dziewczyna, nawet nagrywa sobie filmik aby wspominac.Niewatpliwie ma duzy sentyment do byłej , zaprasza ją do siebie tak jak zresztą Ciebie. Obie was tu zwodzi i z żadnej z was nie chce zrezygnować.
Daj sobie z nim spokój bo to krótki zwiazek, na etapie zakochania, tu powinny "fruwać motyle" a facet powinien myslec tylko o ukochanej, jeżeli juz na tym etapie Cie zdradza, to znaczy ,że będzie się to powtarzało, nie zakochał sie z Tobie to pewne a jego słowa nic tu nie oznaczają.
Zwyczajnie szkoda czasu na tego faceta, on ma zbyt duzy sentyment do byłej, chetnie ja do siebie zaprasza i ta sytuacja może się powtarzać.
Ty będąc w kraju zupełnie wykończysz się podejrzeniami i mysleniem o tym co on robi z kim.
Ten facet nie nadaje sie do poważnego zwiazku, z pewnościa cię nie kocha i tu nie ma mowy o "błedzie" bowiem zostawił sobie filmik na pamiątkę co nie swiadczy o wyrzutach sumenia wobec Ciebie a raczej o cudownych wspomnieniach.Była nie wzięła sie znikąd, zaprosił ja do siebie.
Moim zdaniem nie zasługuje na szansę, to zwykły fircyk, który nie ma pojecia czym jest miłość.
Po co cie zaprosił? A dlaczego nie? Żadnej z was nie kocha a skoro ma okazje do spotkania i seksu dlaczego ma sobie odmówić? Widocznie nie mysli jeszcze powaznie o życiu, bierze to co przyniesie los i z niczego nie chce rezygnować.
Tak naprawdę nie zdążyłas go poznać, wyjedz do Polski z zapomnij o nim, ten zwiazek może ci jeszcze przyniesć wiele rozczarowań.
I co to znaczy ,że to ta kobeta przyjechała go odwiedzić? raczej z filmu nie wynika,żeby był molestowany, daj sobie z ni spokój dziewczyno, alkohol nic tu nie tłumaczy, wyjedziesz, znowu ja może zaporosić, nie warto o nim mysleć.
w sumie Maja wszystko napisała i popieram to co napisała w 100%
dziekuje za odpowiedz, nie ma to jak ktos obiektywnie spojrzy na sprawe! Macie racje dziewczyny, a tak wszystkiego szkoda...
Lepiej teraz to zakończyć niz potem sie jeszcze bardziej rozczarować, to mlody zwiazek , nie zdazyliscie sie nawet dotrzeć i juz katastrofa!!!
Wyjedziesz do kraju i zwyczajnie zadreczysz sie psychicznie, po co Ci to? Tak naprawde ten związek skończył sie wraz z jego wyjazdem, nie dał rady , zbyt słaba więż z Toba.Zrobi wszystko dla dobrego seksu, po co ci ktos taki? Nie badz jedna z panenek tego lekkoducha, może kiedys dojrzeje, dorosnie, ale jeszcze nie teraz. Jeżeli chcesz wybaczyć to moja rada, nie rób tego za szybko, niech sie stara inaczej dasz przyzwolenie na powtórkę. Sama się zdziwisz jak szybko sie po tobie pocieszy, to taki typ.
Przemyśl jednak czy warto się meczyć, czy dasz radę wytrzymać w nepewnosci w Polsce, czy dasz radę zaufac.Moim zdaniem wykończysz sie psychicznie. Dla mnie to facet, który długo bez seksu nie wyrobi, szkoda czasu dla niego, zmarnuje ci zycie.